MM- kisoista kieltäytyjät

Anonyymi

Siis te jotka mukavuus-syistä kieltäydytte edustamasta kotimaatanne MM-kisoissa....toivottavasti loukkaannutte uranne päättävästi jo heti ensikauden harjoitusmatseissa. Vetäkää ämmät vittu päähänne ja lakatkaa kutsumasta itseänne mieheksi. Ja huom ”ämmä” ei tarkoita sukupuolta. Naisten ”äijä maajoukkue ” sen viimeksi todisti.
Kaikkea vitun ankeaa ja katastrofalista teille siis toivottaen.........arkkienkeli.

Muille maille MM-edustus on kunnia-asia, mutta suomalaisille rippikouluun saakka tissi-imetetyille babymaneille ei.

30

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No kyseessä on kuitenkin pelkkä joka keväinen merkityksetön Skoda Cup, joten täysin ymmärrettävää että pelaajia ei jaksa kiinnostaa.

    • Anonyymi

      Kumma vaan että esim ruotsissa on änäristä suoranaista tunkua mm kisoihin. No ruotsipoika on aina valmis maataan puolustamaan, toisin kuin suomen puskajussit 😁

    • Anonyymi

      Yhteiskuntamme on rahallisen ja muun tukensa kautta mahdollistanut näiden veijareiden unelman ja huikeat palkkiot.

      Maajoukkue-edustus on tapa kiittää. Suomen menestys kisoissa tuo positiivista julkisuutta maallemme ja on siten yksi osa kv. markkinointia; menestys tuo myös suoranaista rahaa esim jääkiekkoliitolle, mikä puolestaan turvaa resursseja tulevien tähtien kasvattamiseen.

      On vaikea ymmärtää tätä nykyistä yli- itsekkäiden pelaajien sukupolvea. Pelaajan loukkaantuminen on syy poissa-oloon; NHL-seuralta ”tilatut” lausunnot ja perustelut maajoukkueen ja Suomen hylkäämiselle noloja ja lähes maanpetturuutta.

      Onneksi on muutama suoraselkäinen pelaaja edelleen; Koivun veljet ja Selänne olisivat nykypelaajille hyviä esimerkkejä.

      • Anonyymi

        Tähän korjauksen sen verran että pääsääntöisesti yhteiskunta ei ole osallistunut mitenkään nuorten pelaajien kehitykseen.
        Kyllä pelaajien vanhemmat sen rahallisen osan joutuvat hoitamaan. Muutamat kaupungit/kunnat tukevat toki jäämaksuissa, enpä ole huomannut esim pääkaupunkiseudulla moista.
        Toki yhteiskunta on pääkaupunkiseudulla tukenut jääurheilulajeja jarruttamalla hallien rakentamista. Oliko Kaarelan hallia viivästetty ainakin 5-10 vuotta erilaisilla valituksilla. Laaksolahden halli on ollut yli 5 vuotta käyttämättömänä, ei mitään tietoa tehdäänkö jotain tilalle vai jääkö muistomerkki siihen jököttämään.


    • Anonyymi

      Herätys. Vaalit menivät jo, samoin vaalipuheet. Edelliselle kirjoittajalle vinkiksi.

    • Anonyymi

      Kaupungit eri puolella Suomea ovat maksaneet jäähallit / taannet lainoja jäähallien rakentamiseen. Monet kaupungit maksavat edustusjoukkueiden jäät.
      Väitän ettei mitään muuta lajia tueta yhteiskunnan osalta (per pelaaja) yhtä merkittävästi.
      Tämän lisäksi me vanhemmat maksamme lisäksi tuhansia euroja per kausi - B junnumme osalta 8-10 tonnia per kausi (kausimaksut, pelimatkat, mailat, varusteet, bensakulut ym auton köytön kulut)... henk.koht valmentajan kulut kuukaudessa 500-1000 euroa, jos sellaisen ottaa.


      Lajin huipulle pääsy on mieletön investointi rahaa ja aikaa. Monelle se on silti sen arvoista ja jokainen voi tehdä omilla rahoillaan ja ajallaan melkein mitä lystää. Ymmärrän kuitenkin hyvin kritiikin lajia kohtaan ja voi hyvin olla ettei jääkiekossa ole Suomenkaan tulevaisuus urheilun saralla. Tyttöjä kehottaisin minäkin miettimään muita lajeja, jos urheilusta ammattina haaveilevat.

      • Anonyymi

        Sandaaliläpsyttelyharrastusta tuetaan 3,2 miljardilla vuodessa.


    • Anonyymi

      Kaikkiaan häpeällisiä paskahousuja nuo kieltäytyjät kaikkityynni.

    • Anonyymi

      Ei ole jääkiekko paljoa kiinnostanut. Nyt naisten MM-kisojen loppuottelun seurauksena lajin maine romahti.

      • Anonyymi

        Mua ei miimiliiga kiinnosta. Ihan sama minkälainen oli niiden loppuottelu.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      MM-kisoista kieltäytyjät oikealla asialla, jos olisin huippu jääkiekkopelaaja en lähtisi B kisoihin. Vain kun parhaat mukana olisin heti rivissä.

      • Anonyymi

        Niin, muilla ne parhaat kylläkin ovat mukana muttei suomopaskahousut


      • Anonyymi

        Millä muilla jääkiekon-MM turnaukseen mailla parhaat? Kanada, USA, Venäjä , SUOMI esimerkiksi ei ole parhaat mukana!!!!!!!!!!!!!


    • Anonyymi

      MM-jääkiekossa ei ole ollut ikinä parhaat mukana!!!!

    • Anonyymi

      Vellihousuja nämä kieltäytyjät. Katkokaa luunne kesätreeneissä.

    • Anonyymi

      Nolottaa ja hävettää suomen puolesta. Millaisia paskahousupoikia meillä on nhl.ssä.
      Tissinlutkuttajia koko eskariryhmä.

    • Anonyymi

      Suomi kiekon yksi ongelma on se, että pelaajat ovat pienestä pitäen liian vähän jäällä. 3 tunnin treenistä 50 minuuttia jäällä... muu aika hölkkäillään, juostaan 400 metriä, ja ollaan salilla.
      Muissa maissa jääharjoittelu on tärkein asia ja pelit parasta treeniä. Ja hauskinta!

      Kun kevät koittaa suuntaa suomalainen änäripelaaja nenänsä ensin kanarialle ja sitten mökille treenaamaan. Kanukit, jenkit, venäläiset, ruottalaiset ja tsekit taas matkaa mm-kisoihin pelaamaan ja nauttimaan lätkästä... jotkut muistakin jutuista. Jääkiekkoilija kuuluu ennen kaikkea jäälle ja sieltä ne huikeat kikat ja maaalintekotaito tulee; kaiken muun pitäisi olla tätä tukevaa harjoittelua eikä itsetarkoitus.

    • Anonyymi

      MM kisoista kieltäytyvät suomalaispelaajat, toivottavasti kuolette syöpään ennen ensikautta. Kaikkea mahdollista vittumaista tulevaisuutta teille kaikille. Kuolkaa nuorena 😁

    • Anonyymi

      Nolottaa ja hävettää pikku fanien puolesta kun paskahoususankarit lepäilevät palmun alla ja haistattavat paskat pikku lätkäfaneille. Kyllä olette nyrkillätapettavaa sakkia😡🤜

      • Anonyymi

        vai vituttaako ja hävettääkö sinua itseäsi, kun itse joudut heräämään viideltä aamulla tyä maalle tyä ukkojen kanssa loskaan ja pakkaseen rämpimään, kun he tekivät itsestään jotain ja sinulla ei ole varaa mennä edes kerran kymmenessä vuodessa ruotsin laivalle?


      • Anonyymi

        Eikun hävettää nuo änäri persereijät jotka häpäisevät suomen ja itsensä, toivottavasti onnettomuus taikka tauti vie ne rotat ennenaikaisesti.


    • Ehkä se kuitenkin on parempi, että jos pelaaja on jollain tavoin estynyt lähtemään MM-kisoihin niin hän ei lähde sinne mukaan pelkästä velvollisuuden tunteesta ? Voisiko se olla näkymättä pelaajan motivatiossa ja sen myötä suorituksessa ? Tuskin voisi olla näkymättä ja sen myötä voisiko se taas olla vaikuttamatta joukkuehenkeen ? Taas sama, tuskin voisi olla vaikuttamatta. Suomen yksi vahvuus näissä kisoissa tulee olemaan hyvä joukkuehenki, jos sellaista onnistutaan luomaan. Ei voida antaa yhtään tasoitusta muille huippumaille huonon joukkuehengen muodossa. Sen takia on parempi että joukkueessa on sitten "teknisesti ei niin hyviä" pelaajia mukana, mutta joilla on oikea asenne ja aito halu pelata Suomen puolesta.

    • Anonyymi

      Olisi ihan mielenkiintoista kuulla, että millaisilla elämänsaavutusten henkseleillä kritisoijat itse täällä paukuttelevat? Kieltäytyneet pelaajat päättävät itse omasta elämästään ja he ovat suorittaneet itsensä tilanteeseen, jossa heillä on varaa kieltäytyä jostakin johon kutsutaan maan parhaimmistoa jossakin.

      Langan aloittaja vaikuttaa hyvin suolaiselta, henkisesti keskenkasvuiselta ipanalta, joka ei itse ole saavuttanut elämässään yhtään mitään. Nyt hän heijastaa omaa pettymystään muihin ihmisiin. Vedäpä itse ensin ne hokkarit jalkaa ja lähde jäälle potkimaan näyttääksesi Leijonille mallia. Ai niin, istut todennäköisesti toista vuosikymmentä jossain trukin hytissä pakaten pahvilaatikoita pahvilaatikoihin ja ihmettelet, että miksi sinusta ei tullut ikinä mitään :D

      • Anonyymi

        No niin pitihän tuon palsta-speden taas löytää tiensä tännekin.....
        joo miljoonat nekrur suomeen on kiva juttu ja huumeet pitää vapauttaa...nyt siis pitäisi tavallisen rivikansalaisen mennä tuuraamaan nhl.n tissiposkia.
        Kyllä sulla on se mutteri, joka minulla on löysällä, kadonnut kokonaan.
        Kirjoittele edes selvinpäin.


    • Anonyymi

      Kaikki työ on arvokasta.
      Suomi on tukenut näitä änäriunelman saavuttaneita monella tapaa, minkä vuoksi on kohtuullista ja kunnia tulla edustamaan Suomea MM-kisoihin.

      Viimeisin kieltätyjä on Miro Heiskanen: ”NHL:ssä superkauden pelannut Miro Heiskanen jättää MM-kisat väliin - ”Pojalla on takki tyhjä” IL.

      Änärikausi olisi voinut jatkua kesäkuun puoliväliin, mutta nyt on ”takki tyhjä” kun pitäisi antaa jotakin lajille takaisin. Erittäin huono esimerkki ja ilmentää uuden sukupolven ylisuurta itsekkyyttä.

    • Anonyymi

      No niin nhl-antisankarit, nielkää paskaanne. Teitä ei todellakaan tarvita yhtään mihinkään. Suomen kansalaisuus teiltä kieltäytyjiltä pitää tietysti riistää ja vetää aina tullissa turpaan. Silkkoja paskahousuja olette kaikkityynni. Ihan tolkuttoman vittumaista kesää teille kaikille.

      • Anonyymi

        Eikö ole parempi kieltäytyä kuin tulla pelaamaan puolivaloilla? Olen aina sanonut, että NHL-pelaajien perään itkeminen on typerää ja kaikista typerintä on odottaa kesken turnauksen mahdollisesti vapautuvia pelaajia. Sehän on suora epäluottamuslause muille pelaajille, varsinkin niille, jotka odottavat kisapassin leimaamista. Miten sen jälkeen voi odottaa muiden pelaavaan hyvällä itseluottamuksella ja antavansa 100%? Suomen parhaat menestykset ovat aina tulleet ilman NHL-tähtiä vilisevää joukkuetta. Toki muutama NHL-pelaaja on kiitettävästi taistellut myös maajoukkueessa.

        Jalosen linjaa on syytä noudattaa jatkossakin. NHL-pelaajia voi pyytää, mutta ei vongata eikä varsinkaan odotella.

        Mielenkiintoista nähdä mitä seuraa kultamitalisteille. Huomataanko heitä NHL:ssä. Pääseekö Lankinen vihdoin pelaamaan? Menisikö joku vielä vanhoilla päivillä NHL:ään?


      • Anonyymi

        Olen aika lailla samaa mieltä. NHL -pelaajan pitäisi saada ainakin pieni lepotauko ennen kisoja ja etenkin, jos kisat Euroopassa niin sitä suuremmalla syyllä matkasta ja aikaerosta johtuen.

        Lisäksi pitää olla se oikea halu ja motivaatio pelata joukkueen puolesta. Pistää kaikki likoon. Silloin meidän NHL -pelaajat ovat todellisia apuja.


    • Anonyymi

      Kyllä muilla huippumailla on ollut kieltäytymisiä vähintään yhtä paljon kuin Suomellakin. Sitä vain ei huomaa niin helposti, koska heillä on huomattavasti enemmän NHL-pelaajia kuin meillä, joten helposti heitä päätyy joukkueisiin iso määrä joka tapauksessa.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5429
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3355
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1873
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1695
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe