Miksi piiskausta häpeillään

Anonyymi

On kahdenlaista porukkaa, toiset tuntuvan puhuvan piiskaleikeistä suhteellisen vapaasti, ainakin lähipiirissä. Toiset häpeävät leikkejään niin, että vaikenevat täysin niistä.

Aloin miettiä ovatko nuo häpeilijät niitä, jotka ovat saaneet lapsena piiskarangaistuksia? Itseeni ainakin pätee tuo sääntö.

19

1058

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä en häpeä, ainoa mitä toivoisin että jostain löytyisi nainen joka pitäisi piiska leikeistä, mieluiten Satakunnan alueella. Piiskan antaminen ja saaminen on todellakin kiihottavaa...... Hmmm.

    • Anonyymi

      Piiskaaminen on väkivaltaan liittyvä, syvemmin analysoituna vallankäyttöön liittyvä teko. Aiemmin väkivallan vallankättönä oli vapaampaa, vyön käyttö lapsiin 70 luvulla, tykin ja kiväärin käyttö poliittisesti erimielisiä kohtaan, puukon käyttö vihamiehiin 1800 luvulla, kanuunan ja haupitsin käyttö eri uskontoa edustaviin 1400 luvulla ja kivittäminen porukalla joskus kauan ennen kirjoittamaan oppimista. Vallankäyttö nykyajassa on keskeistä mm. Terroristeille, Rikollisille, narsisteille, psykopaateille jne. Hupinsa kullakin, mutta jos lähipirissäni olisi vallankäytöstä seksuaalista nautintoa hyvällä omallatunnollansa saava henkilö, hän olisi entinen sukulainen, tai sanotaanko että en olisi missään tekemisissä enää. Joku roti "seksuaalisellakin progressivisuudella". S/m kertoo vähän liikaakin ihmisestä ihmiselle, joka on lukenut vähänkin, mitkä mekanismit aivoissa saa moisen halun aikaan. Lyhyestä virsi kaunis, lapsuuden traumat; koulukiusaus, insesti tai joku kellarivankikokemus jonka haluaa joko kokea uudelleen tai kostaa eteenpäin jollekin toiselle...yrityksenä hyvitys tai unohdus. Kumpikaan ei onnistu koska kyseinen henkilö pitää sitä ns. Nykyajan ok fetissinä ....tai ainakin itse uskoo niin. Psykologia valaisee kun lukee muutakin kuin pornolehtiä ja amppareita...

    • En häpeilisi, jollei yhteiskunta tuomitisisi. Tällä ei omalla kohdalla ole mitään tekemistä lapsuuden kanssa eikä minulla mitään traumojakaan ole. Minusta vaan piiskaaminen on kiihottavaa, jännittävää ja muutenkin coolia. Yhteisellä sopimuksella, eli ei väkisin.
      Kiihottavinta on kun nainen nostaa hameensa ja pyytää...

      • Anonyymi

        Ketä luulet huijaavasi, itseäsikö ? Minusta taas on kiihottavina kun naisen lyömisestä nauttiva pidätetään tai vielä parempi; naisen veli " piiskaa" ilman varsinaista piiskaa, sm- harrastajan. Uusi genre ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ketä luulet huijaavasi, itseäsikö ? Minusta taas on kiihottavina kun naisen lyömisestä nauttiva pidätetään tai vielä parempi; naisen veli " piiskaa" ilman varsinaista piiskaa, sm- harrastajan. Uusi genre ?

        Minulla on ollut "kunnia" saada naisen veljeltä piiskaa. En saanut sitä siksi, että olisin kohdellut huonosti naista, vaan veli veti herneen omia aikojaan nokkaansa. Päällimmäinen tunne oli häpeä ja hyvänä kakkosena ihmetys, kuinka tuo oli mahdollista. Lankokokelas oli pari senttiä pitempi, viitisen vuotta vanhempi ja painoi 20 kg enemmän ja oli vielä suutuksissa. Hän oli raskaan ruumiillisen työn tekijä ja minä hänen mielestään hipsukka.

        Varmaan kaikille oli selvää, kuinka minun käy tositilanteessa. Olin minä hänelle hävinnyt leikkipaineissa ja muissa mittelyissä, eikä sellainen hävettänyt, koska olin hävinnyt nujuamisessa monelle muullekin kaverille. Häviämiseen olin kyllä tottunut. Mutta sellainen hävettää, kun muutamassa minuutissa pistetään ilman lupaa ja väkisin takapuoli punaraitaiseksi isolta alueelta.


    • Anonyymi

      Unohtuikohan, että suurin osa piiskaleikkijöistä ovat niitä, jotka haluavat saada piiskaa. Paljon vähemmän on niitä jotka haluavat piiskata. Mutta kumpiakin tarvitaan. Itse en kannata mitään ruoskimista, piiskaus on symbolinen tapahtuma ja parhaimmillaan se on jos piiskaajana on tarpeeksi riski ja kunnioitusta herättävä mies.

      Ihmiset ihailevat urheilijoita, muusikoita, kirjailijoita, jotkut jopa poliittisia johtajia. Minä ihailen miestä, joka pystyy piiskaamaan minut tarvittaessa. Muuten me olemme tasa-arvoisi, eikä minua alisteta. En osaa ihan kuvitella mitä hän saa minua kurittaessaan, mutta minulla se lisää yhteenkuuluvuutta ja turvallisuuden tunnetta. Hänet voi valjastaa huolehtimaan minun tekemisiäni, esim. tupakan ja päihteiden käyttöä.

      Vapaaehtoisesti piiskattavaksi ryhtyessäni en saa ollenkaan niin syviä ja laaja-alaisia tuntemuksia, maksullisena toimitus on minulle aivan mieletön. Ei kurileikit minun kanssani jatkuvaa vääntöä ole, kun minulle on kerran näytetty, miten minut voidaan piiskata, niin minä taivun seuraavalla kerralla paljon helpommin kurittajan tahtoon.

      Uskon kasvuympäristön aiheuttaneen sen, että en halua kertoa avoimesti leikeistämme.

      • Anonyymi

        Uskon kasvuympäristösi vaikuttavan siihen, miksi "nautit" "leikeistänne".

        Vallankäyttö, vallan väärinkäytön kokemukset, väkivallantekijän aiheuttama pelkotila ja seksuaalinen teini ikä samoihin aikoihin, järkyttävä koktail oiottavaksi kenelle tahansa psykiatreista. Vuosien terapiat edessä sitten kun olet valmis parantumaan niistä. Traumat isän tai riskin sukulaismiehen lyömisestä, lähentelystä, koulukiusaus jne. Kiihottuminen ja pelko, elämän ääripäät ja joku vinksahtanut paketoi ne seksuaaligenreksi eikä ymmärrä omaavansa vakavaa ongelmaansa! Huhhuh... Hoitamattomat traumat rehottaa ja kierouttaa intiimikanssakäymistä.


    • Anonyymi

      Piiskaleikit ja tarinat ovat aikuisilla seksuaalisia kokemuksia, sitähän todistaa tämä kirjoitusten tulva . Olen hetero mies, kaikki piiskaukset mies saavana osapuolena eivät herätä muuta kuin vastenmielisyyttä, naisen saama piiskaus kiihottaa jos kohtuullista, ei väkivaltaa, en itse voisi lyödä ketään, parhaan seksuaalisen kokemuksen saan nähdessäni naisen seisomassa häpeämässä nurkassa piiskattu peppu paljaana, nöyränä, tottelevaisena, läksynsä oppineena, katuvana.

      Pervoltahan tuollainen useimmista tuntuu enkä siitä torilla huutele kuten en muistakaan henkilökohtaisista seksiin liittyvistä jutuista. Psykologeilla lienee esittää lukusia teorioita mistä johtuu....ja lapsuudesta tietenkin kuten kaikki.

    • Anonyymi

      Yksi henkilö aina soittaa hetken ja sulkee puhelimen. Tiedän numeron ja menen käymään. Soittaja saa piiskaa, minä kahvirahat ja häivyn. Done...10 min.

      • Anonyymi

        Kerrohan kuinka homma etenee!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerrohan kuinka homma etenee!

        Ei se tuosta mihinkään etene. 2-3 kertaa viikossa käyn tervehtimässä kyseistä herrasmiestä ja pysyn sapuskoissa.


    • Anonyymi

      Olen mies ja haluan piiskaa toiselta mieheltä, miksikö se hävettää:

      Miehen pitää selvitä maailmalla ja on pystyttävä puolustamaan itseään. Näinhän meitä on kasvatettu, mutta lopputulos ei aina ole onnistunut. Minä tiedän miten syvällä minussa on halu saada piiskaa ja olen jopa onnellinen, että minussa on sellainen ominaisuus.

      Asia näyttää aivan toisenlaiselta vieraan silmin, jos hänellä ei ole mitään kokemusta asiasta. Hän ajattelee, tuossa on homo ja se on noin vässykkä, tavallinen mies pystyy sen itsekseen piiskaamaan, jo on heikko kaveri, eikö sillä ole yhtään voimaa. Jos joku pääsee sellaisen tilanteen näkemään, niin siitähän riittää puhetta pitkäksi aikaa. Kyllähän sellainen tilanne hävettää kunnolla. Siksi minä ainakin toivon, että piiskaaja olisi asiallinen jämäkkä suomalainen mies eikä mikään pelle.

      Ei siinä varmaan mitään hävettävää olekaan jos piiskaajalla kävisi kuin hierojalla. Siinä toisessa vaihtoehdossa menettää kokonaan kontrollin itseensä, siinä muuttuu lähinnä pikkupojaksi, voi päästä vaikka parku ja turvasanakin on nolo armonanomus ja tunnustus, että en selvinnyt edes tästä piiskauksesta kunnialla.

    • Anonyymi

      Kuritussessioita voi olla monen tyyppisiä.
      Sanana piiskaus tuo mieleeni vitsomisen tai jollakin vastaavalla vihmomisen pakaroille.
      Ruoska on jo rankempi väline ja vaatii enemmän taitoa ja harkintaa.
      Joku jäykkä, ohuehko kuritusväline on helpommin hallittavissa.
      Itse suosin jotain litteää, lyhyehköä välinettä kuten pitkää, teräksistä paistinlastaa.
      Sillä voi tuottaa sietämätöntä kipua ilman pitempään jääviä jälkiä.

      Kyse on vallankäytön välineestä. Kipu sinänsä ei ole päätarkoitus vaan keino alistaa kohde komentajan tahtoon. Minulle siihen liittyy useimmiten jonkin asteinen vapauden rajoittaminen kahlein tai sidonnalla. Minimissään kohde on kaulapannassa ja liekassa.

      Meillä on useitakin tabuja joista on vaikea keskustella. Politiikan suhteen olemme varovaisia. Yksilötason raha-asiat ovat useimpien välttelylistalla. Parien intiimiasiat ehdottoman salaisia ja hiemankaan poikkeaviin seksitapoihin liittyvät ovatkin salaisia. Toisaalta, nehän ovat kahden ihmisen välisiä joten mitäpä niitä repostelemaan.

      Yhden kerran olen tavannut naisen joka jo ensimmäisellä tapaamisella ilmaisi taipumuksensa masokismiin. Aloitti kehumalla tukkaansa joka kesti voimakasta vetämistä. Jatkon voi kukin kuvitella mielessään. Mutta tämäkin oli kahden välinen juttu ja aivan ilmeisesti ko. nainen tavoitti vakiokumppanin joka oli samoilla latusilla.

    • Anonyymi

      Rupeaahan sitä häpeämään jos pienestä pitäin piiskataan. Housut väkisin alas, sitten nolosti piiskaajan polville poikittain ja visaa niin, että parku pääsee. Lopuksi puhutellaan ja syyllisyyttä korostetaan. Tieto piiskaamisesta saatettiin levitellä sukulaisille ja tuttaville. Kyllä koko piiskausinstituutio muuttui häpeälliseksi.

      Minua piiskattiin niin, että housut alas ja käsivarresta tiukka ote , jonka jälkeen vitsaa pyllylle. Kun vanhenin ja saavutin 13 v iän, enkä seisonutkaan enää paikallani vaan kiemurtelin. Rupesinkin saamaan piiskaa isän polvilla maaten. Se oli valtava häpeällinen takaisku.

    • Anonyymi

      Tuli kerran kerrottua, kun kyseli, mitä kaikkia leikkikaluja laatikosta löytyy. ...mm. piiskoja löytyy jne

    • Anonyymi

      Kyllä teininä saadut piiska ym.rangaistukset hävetti silloin niin että sen vaikutukset ulottuvat tähänkin aikaan.
      Halusta kokea tällaista uudestaan, ei kehtaa puhua eikä siihen ketään partneriksi hakea.
      Aikoinaan kun piiskaukset muuttuivat mielihyväksi, tämä hävetti silloin ja tuntui itsestä niin pervoltakin miksi siitä nautti, niin nolottaa nyt myös tällaista kokea edes vielä kerran uudestaan vaikka kovasti haluttaisikin.
      Ellen

    • Ei täällä sivulla häpeän kertoa että minä haluan saada piiskaa mutta ei minun kylässä haluan kertoa että olen niin hullu että minä haluan saada piiskaa!

    • Anonyymi

      Se riippuu varmaan miten vanhemmat ovat kasvattaneet ja onko lapsena saanut vanhemmiltaan piiskaa jonkin rangaistuksena, ollut siis rangaistusväline (kipu ylipäätänsä).
      Nämä ketkä kokevat sen enemmän pahana/rangaistuksena, eivät sitä varmaan seksissä käytä tai halua kertoa siitä sen enempää.
      Miehellä ja minulla ollut hyvä lapsuus ja tällaisia rangaistuksia ei ole vanhemmat käyttäneet.

      Miehen kanssa bondage on välillä roolissa, eli piiska ja kahleet yms. leikissä mukana, mutta en siitä nyt lähde muille (tuttaville) huutelemaan tai kertomaan. Se leikki on meidän leikki. :) Myös meidän säännöt, alistaminen ja masterina oleminen on jonkun päivän juttu (ei siis aina) ja nautin siitä olosta.

      En kuitenkaan häpeä asiaa. Jos kaveri esim kertoo että piiskaaminen on paha juttu, niin en lähde sitä vastaan huutamaan.

    • Anonyymi

      Olin "kierroksella" ja piti mennä kotiin tiettyyn aikaan mennessä, kun tuli porukkaa kylään. Myöhästyin reilusti. Siellä jo tehtiin kuppia ja rakas vaimoni oli kertonut kovaan ääneen, että "äijä saa taas keppiä perseelleen, kun tulee kotiin"

    Ketjusta on poistettu 40 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe