Mitäköhän kerrottavaa

Anonyymi

Pietarilla taivaan portilla on kaikille ikäväpalstan riidan kylväjille?

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikös pietari ollut raamatussa kalamies, hän olisi ilmeisesti tyytymätön siihen että et ollut onkinut ja saanut saaliksi kunnollisia kaloja itsellesi syötäväksi?

      • Anonyymi

        Missä tossa on Raamattu mainittu?


    • Anonyymi

      Kyllä se sanoo tervetuloa, syntisi ovat anteeksi annetut.

    • Anonyymi

      Ei täällä minun mielestäni mitään riidankylvämistä ole.

      • Juu ei minunkaan mielestäni. Eikä varsinkaan minun aloituksessani.


    • Anonyymi

      Varmaan kysyy, eihän sulla vaan ollut osaa eikä arpaa Notre Damen kirkon poltossa? Ja saitko kalaa ja kuinka iso oli suurin saaliisi, onko kuva todistetta?

    • Anonyymi

      Itse ajattelen niin, että Taivaaseen on aikanaan menossa vain ne, jotka ovat ottaneet/ottavat tässä ajassa henkilökohtaisesti vastaan Jeesuksen omana pelastajanaan. Valitettavasti muilla ei ole asiaa Jumalan ikuiseen asuinsijaan, jota Taivaaksi kutsutaan. Näin raamattu opettaa ja näin itse uskon. Jeesus on persoona, joka jakaa ihmiskunnan. Siellä jossain on kyllä jo tiedossa, kuka Jeesukselle kuuluu ja kuka hänelle ei kuulu. Joka tapauksessa niin kauan kuin on elämää on aikaa tehdä elämän tärkein päätös. Ihmisen henki "elää" ikuisesti. Ylösnousemus koskee henkeä, sielua ja ruumista. Missä sinä haluat ikuisuutesi viettää?

      • Anonyymi

        Eli jos on esim. kaasuttanut kuoliaaksi miljoonia ihmisiä mutta ottaa Jeesuksen vastaan, niin pääsee taivaaseen. Jos taas on ollut kanssaihmisille hyvä ja tuottanut hyvää mieltä, pelastanut ihmishenkiä ja saanut vaikka sodan loppumaan, mutta ei ole ottanut Jeesusta vastaan, niin joutuu helvettiin?

        Jos asia olisi noin, niin Jumala olisi tyylipuhdas narsisti, jolle ainoa merkitsevä asia olisi saada itselleen palvontaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli jos on esim. kaasuttanut kuoliaaksi miljoonia ihmisiä mutta ottaa Jeesuksen vastaan, niin pääsee taivaaseen. Jos taas on ollut kanssaihmisille hyvä ja tuottanut hyvää mieltä, pelastanut ihmishenkiä ja saanut vaikka sodan loppumaan, mutta ei ole ottanut Jeesusta vastaan, niin joutuu helvettiin?

        Jos asia olisi noin, niin Jumala olisi tyylipuhdas narsisti, jolle ainoa merkitsevä asia olisi saada itselleen palvontaa.

        Ihminen ei voi koskaan ansaita omilla teoillaan pelastusta vaan turvautumalla Jeesuksen ristinkuolemaan ja uskomalla synnit anteeksi Jeesuksen tähden omalla kohdalla. Koska jokainen ihminen on syntinen, jokainen tarvitsee periaatteessa Jeesusta. Jumala kuitenkin antaa ihmisen valita, ottaako tämä vastaan Jeesuksessa tarjottavan pelastuksen tai ei. Siis Taivaaseen pääsemisen peruste tai este ei ole ihmisen hyvät teot tai hyvyys tai ihmisen pahat teot vaan se, onko tämä Jeesuksen oma vai ei. Jeesus on asetettu kulmakiveksi, johon moni kompastuu. Jeesus on ainoa tie ja portti Taivaaseen, Isä Jumalan luoksi. "Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään." "Jolla Poika on, sillä on elämä; jolla Jumalan Poikaa ei ole, sillä ei ole elämää." Nämä ovat vaan niitä hengellisen elämän lainalaisuuksia, joita yksikään ihminen ei koskaan voi muuksi muuttaa. :)


    • Anonyymi

      Kysy muukalaiselta portissa.

    • Anonyymi

      Ilmankos uskovaiset ovat joskus todella ilkeitä, loukkaavat surutta muita, mutta hehän ovatkin etuoikeutettuja. Siellä taivaanportilla tönivät muut kumoon, heidän pitää päästä ensin. Tuollaiset "uskovaiset" ovat mielestäni niitä ulkokullattuja parkoja. Minusta raamattu neuvoo olemaan hyvä muita kohtaan, auttamaan heikko-osaisia ja antamaan anteeksi, jos joku on ollut epäoikeudenmukainen. Opetus ei mene niin, että tee ihan mitä vaan, taivaanportilla saat anteeksi, niinkuin jotkut näyttävät uskovan

      • Anonyymi

        Ei se kyllä noinkaan mene. "Kun fariseukset kuulivat, että Jeesus oli tukkinut saddukeuksilta suun, he kokoontuivat neuvonpitoon. Sitten yksi heistä, joka oli lainopettaja, kysyi Jeesukselta pannakseen hänet koetukselle: "Opettaja, mikä on lain suurin käsky?" Jeesus vastasi: "Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Tämä on käskyistä suurin ja tärkein. Toinen yhtä tärkeä on tämä: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi. Näiden kahden käskyn varassa ovat laki ja profeetat."


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      301
      3341
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1818
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1345
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1303
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1203
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1123
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1004
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      936
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      874
    Aihe