Tuntuuko miehen orkku palleissa asti?

Anonyymi

Miten? Näin naisena kysyn ja kiinnostaa :)

13

142

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuntuu päästä varpaisiin.

    • Anonyymi

      Silloin kun kunnolla kassit tyhjenee niin tuntuu siltä että pallit kuristuu ja persereikä vetäytyy sisään! Kyllä tulee pilluun tai perseeseen lälliä ja paljon!! BF

    • Anonyymi

      Siis tuntuuko orkun mielihyvä enemmän palleissa vai peniksestä vai yhtä paljon?...

    • Anonyymi

      Kyllä se tuntuu kalussa, palleissa, siemenjohtimessa, virtsaputkessa, joskus koko lantiossa. Tekee myös terää työntää pallien välistä virtsaputkea pitkin spermaa kohti kalua, jolloin spermaa purkautuu lisää kalun päästä. Orkku on välillä todella kokonaisvaltainen niin, että kouristukset tuntuu ihan varpaissa saakka ja on pakko hiukan murahdella.

    • Anonyymi

      Ok. Usein kai mies ei vaan halua niinkään keskittymistä kiveksiin vaan juuri penikseen, että sitä pitää imeä, hinkata jne. Että sikäli kiinnostavaa että mikä tuntuu missäkin ja mitenkin. :)

      • Anonyymi

        Juu ja eniten huomiota terskalle, erityisesti suihinotossa, siellä ne hermopäätteet löytyy. Käsillä jos hivelee samalla hellästi kivesten ja välilihan seutua, laukeaminen helpottuu kyllä. Jotkut saa lisäkiksejä (eli orkku voimistuu/laukeaa helpommin) nimenomaan imuttelujen yhteydessä, naisen koskettaessa anusta tai jopa naisen työntäessä sormeaan peppureikään. Toki jotkut miehet ei siedä pepun puolelle lainkaan kosketusta.

        Miehelläkin orgasmien rajuus ja kokonaisvaltaisuus vaihtelee.

        Kun sua noin kiinnostaa aihe, kuvailepa samat asiat naisen näkökulmasta.


      • Anonyymi

        Niin ja myös yhdynnässä, erityisesti jos alkaa mennä jyystämiseksi, eli mies ei meinaa laueta, nainen voi vaikuttaa asiaan suuresti näillä konsteilla:

        Kädellä kivesten seudun sively/roplaus, onnistuu monessa asennossa.

        Liikehtiminen, vastaanpano miehen työntöjen tahtiin, eli työnnöissä kohti miestä, ulosvedoissa poispäin. Liikkyua voi myös sivu tai pystysuunnassa.

        Pillun puristus lihaksilla tiukaksi paketiksi, rentoutukset ja puristukset.

        Käsillä voit myös lantiolta auttaa liikkeitä rajummaksi.

        Naisen ääntely, huohotus, sopiva voihke saa tuntemaan, että hän on kohta saamassa ja se saa miehen laukeamaan, jos toteat, jatka juuri noin, oon just saamassa, pane mua rakas, on miehen kohta vaikea pidätellä..


    • Anonyymi

      Paikka joka unohtuu on kullin tyvi. Napakka kynäote niin alhaalta kuin saa, sopivaa hieromista ja liikettä siihen myös panon aikana.

      Myös kunnon ote, jossa peukalo kullin päällä ja lopuilla sormilla kerätään palleja niin alhaalta kuin ylettyy, nivusia samalla hieroen. Eturauhasen painuu päältä aivan peppureiän etupuolelta, niin että sormi MELKEIN käy pepussa on huikea. Siis selvä ero sisäkautta hieromiseen.

      Yllättäkää miehenne jos nämä eivät vielä kuulu konsteihin.

    • Anonyymi

      Muutamina kertoina, kun oikein kiimanen pano ollut ja kaikki tähdet ja kuu on oikeassa asennossa, on saattanu jopa hieman vihlasta kasseista kun niin voimalla irronnut.

      Taasen megaorkku on siitä erilainen, että orkku on lähes tajunnan poistava, ei tiedä millä planeetalla enää on. Tällöin tuntee mällin liikkumisen putkistossa, mutta se kestää yllättävän kauan. Yleensä suurin orkun vaihe on jo ohi kun tuntee kyrvän reijästä sen mällin lentävän ulos.

      Vaikka lastin suuruutta ei tietysti näe naisen sisällä ollessa, pystyy kuitenkin päässä päättelemään jonkin verran irtosiko paljon sekä varsinkin voimakkuuden.

      Eli jos irtoaa kunnon paineella iso läjä, se kyllä tuntuu.

    • Riippuu. Olen ollut aika pitkään sellainen ettei tuntunut oikein missään vaikka mällit roisku. Sit aloin harjoitteleen orgasmia ilman siemensyöksyä, tosi epäsäännöllisesti ja ilman kunnon opiskelua. Nyt kun aloin vähän tarkemmin opiskeleen niin harjottelusta tuli paljon tehokkaampaa ja orgasmi tuntuu ihan helvetisti koko kropassa, mutta mällit ei lennä, ellen sitten tarkotuksella vedä ihan loppuun asti. Mieskin voi voihkia ihan esittämättä, ihan pelkästä orgasmin tunteesta, ja sitä voi kestää jopa minuutteja putkeen. Paljon parempaa kun joku mällien roiskaus joka ei tunnu missään.

    • Anonyymi

      Jos ei tunnu palleissa asti niin ei se ole mikään orkku. Kunnon orkku jysähtää kovaa.

    • Ei tunnu. Siemensyöksy ja orgasmi tapahtuvat lähes yhtäaikaa, mutta eivät ole sama asia. Siemensyöksykään ei mulla ole juuri koskaan tuntunut palleissa asti, ehkä ekan kerran kun tulin muttei kai sen jälkeen. Ja siemensyöksyn fiilis on aika antiklimaattinen siihen verrattuna että menee siihen tarpeeksi lähelle siemensyöksyn rajaa ja pysyy siellä niin kauan kuin pystyy mukavasti. Ja se kestää myös helvetin paljon pidempään eikä väsytä eikä himot lähe.

      Siemensyöksy on vain lapsen tekoa, fetissejä ja pornoteollisuutta varten.

    • Anonyymi

      Miehen orkku tuntuu voimakkaimmin aivoissa.

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe