Palvelukeskus Kotiranta yksityistetään

Anonyymi

Hoitopaikkoja on 43 varakkaimmille ja vähävaraisille Attendo tai muu yksityinen toimija pystyttää tarvittaessa tilapäismajoitus parakkeja pihaalueelle. Tämä johtuu yksinomaan väestön ikääntymisestä ja laitospaikkojen puutteesta.

7

657

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko niissä pihamökeissä minkalainen lämmitys tai tuleeko niihin vesi?

      • Anonyymi

        Sivukyliltä tuleville tulee ulkorakennuksiin kantovesi ja ulkovessat sekä puulämmitys sillä suurin osa heistä on siihen ainakin nuoruudessaan tottunut.Päärakennukseen tulee kolmen hintaluokan huoneita.

        3 luokka 1500e kuukausi sisältää aamupalan, hoitajan käynti kerran päivässä ja lääkäri kerran vuodessa. Omat liinavaatteet.

        2 luokka 3000 e kuukausi sisältää aamupalan, päivällisen ja iltapalan. Hoitaja käy kolme kertaa päivässä ja lääkäri kerran kuussa. Omat liinavaatteet.

        1 luokka 5000 e kuukausi aamupala, päivällinen, lounas, iltapala. Hoitaja käy tarvittaessa kutsuttaessa tai tunnin välein. Lääkäri kerran kuussa. Liinavaatteet talon puolesta.


    • Anonyymi

      Kannuksen huimaavienakkojen tietotoimiston mukaan yksityistäminen tapahtuu nopeasti. Asukkaat perustavat osuuskunnan jota johtaa aina yli 80v entinen tai nykyinne kunnanvaltuutettu. Osuuskunta kilpailuttaa toimintojen eri osa-alueet. Työvoima hankintaan ainoastaan Kannuksen alueelta ja siihen yhdistetään omaishoitoa ( ei kuitenkaan Kokkolan yhdistyksen vaan aatteelisen ja arvomaailmaltaan puhtaan sekä yhteisseen päämään pyrkivän ja potilaan edun ja työntekijöitään kunnioittavan yhteisöllisyyden rakenteet huomioivaa hoivaa) Kotiranta puhdistetaan virsikirjoista ja muista uskonnollisista vaikuttaista jotta potilaiden täydellinen turvallisuus voidaan taata. Asukkaiden etu on ensisijalla. Suomalaista ruokaa, puhdasta vettä ja kotimaista energiaa. Asukkaiden tietotaitoa elämästä myydään erikseen perustettavaan osakeyhtiönkautta mm. Kannuksen sivistyslautakunnan ja kaupungin valtuuston käyttöön. Jokaiselle Kannuksen kylälle tulee oma "kotiranta" nimi saattaa vaihdella. Väli-Kannuksen hoitopisteen nimestä on jo menossa valituskierre, joten nimeksi otettaneen Välivalitusranta jos valitusaika on pidempi kuin 2v hallinto-oikeudessa toinen vaihtoehto on Jatkovälivalitusrantaparta.

      • Anonyymi

        Eskolan kotirantaan tulee video yhteys lapinjärven vanhainkotiin ja etelä-suomesta saatavaa tieto taitoa käytetään ainakin tielautakunnissa, seurakunnan ulkomaanmatkojen suunnittelussa ja sivistyslautakunnan kokouksissa.


    • Anonyymi

      Hui, olipa edellä olevissa melkoista tykitystä. Pakko kysyä: kumpaa meni enemmän kirjoitusten lomassa, valko- vai punaviiniä?

    • Anonyymi

      Paikallinen ei töissäkäyvä kunnanvaltuutettu alkaa hoitamaan vanhusten raha-asioita vanhalla kokemuksella. Samalla voi räpsäistä kuvankin jos muistaa tulla paikalle

      • Anonyymi

        Entiselle maamies ja karjatalouskoululle voisi perustaa uuden oppilinjan eli Maaseutuhoitajan ammattitutkinto. Tutkintoon sisätyisi lähihoitajan ja kiinteistöhoitajan tutkinto. Opiskelijat saisivat edelleen pitää omat koiransa tai muut lemmikkinsä mukanaan opiskelun yhteydessä mutta nyt heidät koulutettaisiin hyödylliseen ammattitutkintoon entisen turhanaikaisen opiskelun sijaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2403
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1814
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      332
      1526
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      174
      1524
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1065
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      84
      949
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      795
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      176
      780
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      205
      731
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe