Varma meppipaikka tulossa

Anonyymi

Tässä sinisten ehdokkaat!

Sinisten eurovaaliehdokkaat

Tommi Aalto, 33, tuotannonsuunnittelija, Helsinki
Kari Aaltonen, 49, yrittäjä, Hämeenlinna
Tiina Ahva, 24, Sinisten varapuheenjohtaja, tekniikan kandidaatti, Helsinki
Ari Jalonen, 44, paloesimies, Pori
Pirjo Keronen, 66, kouluttaja, tulkki, Jyväskylä
Timo Kiviaho, 50, kauppatieteiden maisteri, meriupseeri, Salo
Lauri Kopo, 28, ohjelmistotestaaja, Tampere
Kari Kulmala, 53, ylikonstaapeli, hallintotieteiden maisteri, Rääkkylä
Kaija-Liisa Savolainen, 50, tekstiilihuoltaja, Jyväskylä

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tosi kovia ja nimekkäitä sinisiä on lähtenyt kisaan eurovaaleihin, muutama kova nimi puuttuu listalta, eikö aktiivimallin kriteerit pitäisi laittaa kuulumaan myös sopeutumisrahaan ?

    • Anonyymi

      Varma läpimeno, kun puolueen kannatus on 1 % ja vaalipiirinä koko Suomi! Mutta onhan toivossa hyvä elää, sanoi lapamato (EI tarkoita Soinin poika Toivoa!).

      • Anonyymi

        Ei mielestäni pitäisi olla edes mahdollista asettaa edustajaa puolueista ehdokkaaksi europarlamenttiin,jos ei ole paikkaakaan edsukunnassa. Kyse on sentään Suomen edustamisesta ulkoisesti. Nykykäytäntöä tulisi muuttaa tuota osin.

        https://vaalit.fi/vaalikelpoisuus-ja-ehdokasasettelu2

        jollei ole riittävää mandaattia toimia edsukunnassa,niin on jokseenkin kyseenalaista hakea sitä maailmalla tapahtuvaan edustukseen.Tosin asian suhteen voi olla näkemyseroja,sillä kyse on kuitenkin suorasta henkilövalinnasta mep:iksi,mutta näin toimittaessa katson että edutajilla ei ole välttämättä riiittäviä toimiedellytyksiä ,maanetua ajatellen,kun ei ole kiinteää yhteyttä eduskuntaan. Valitsa toiminta on tuossa suhteessa eritoten kuyseenalainen ehdokkaan asettelu menetelmä Eurovaalihin mentäessä.


      • Anonyymi

        Nyt Suomalaiset keskitetään ääni sinisille ovat tosi fiksua porukkaa. Perussuomalaiset on heitä haukkunut ja vihannut jatkuvasti katkeruuksissaan.


      • Anonyymi

        Älä höpötä, ovat tosi kaukana fiksuista, eihän Jalonenkaan tiennyt
        eduskuntavaalissa edustaako hän kokoomusta vaiko sinisiä, oli
        varoiksi antanut lupauksen molemmille, heh :)))D


      • Anonyymi

        Se tekeekin äänestäjän aseman vaikeaksi, kun ei tiedä mikä mahtaa olla edustajan puolue, varmuuden vuoksi kannattaa äänestäjän ohittaa kyseinen soutaja/huopaaja suomen edun vuoksi.


      • Anonyymi

        Loikanneet siniset puolustelivat että onneksi Suomessa on henkilövaali, mutta se ei pidä paikkaansa. Suomessa on vain puoliksi henkilövaali ja puoliksi se on puoluevaali. Onhan se jo avointa äänestäjien pilkkaamista mutta tavallaan myös rehellisempää ilmoittaa jo ennen vaaleja aikovansa loikata taas toiseen puolueeseen takaisin heti vaalien jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Loikanneet siniset puolustelivat että onneksi Suomessa on henkilövaali, mutta se ei pidä paikkaansa. Suomessa on vain puoliksi henkilövaali ja puoliksi se on puoluevaali. Onhan se jo avointa äänestäjien pilkkaamista mutta tavallaan myös rehellisempää ilmoittaa jo ennen vaaleja aikovansa loikata taas toiseen puolueeseen takaisin heti vaalien jälkeen.

        Vaalijärjestelmässä on korjattavaa jos loikkimista käytetään hyväksi noin julkeasti että ilmoitetaan jo tulevasta loikasta kunhan on ensin saatu äänet toisen puolueen ehdokkaana


    • Anonyymi

      Onkos Jalonen taas sinituhnu? Äskettäin erosi puolueesta ja oli vaaleissa Kokoomuksen ehdokkaana. Ihan ennennäkemätön vauhti takinkäännössä!

      Mutta mitäpäs tuosta, kesä tulee ja tarkenee, vaikka takista olisi hihat irronneet. Syssynmällä voi yllättää kylmä rinki.

      • Anonyymi

        Hyvin on Soinin opit menneet perille Jaloselle. PS > SIN > KOK > SIN. Kerrassaan vakuuttavaa, mutta vain omanedun tavoittelun suhteen. Mielenkiintoista nähdä kuka tuota epäluotettavaa tuuliviiriä äänestää - jos äänestää ja mistä kaikkialta moinen koijari saa ylipäätään hajaääniä. Toivottavasti tilastonikkarit dokumentoivat vaalit huolellisesti.


    • Anonyymi

      Ei taida löytyä yhtä sydämmen järkevää perustetta äänestää sinisiä takin kääntäjiä eurovaaleissa kuin sääli. Juha Sipiläkin pyllisti lopuksi vielä yhden pyllistyksen omille äänestäjilleen sillä tämä heti vaalien jälkeen ilmoitti jäävänsä rivikansanedustajaksi mutta puoluejohtajan tittelissä vaaleissa äänet kerättiin, muuten olisi tullut todennäköisemmin tämän Kimmo Tiilaikaisen kohtalo.

      • Anonyymi

        Juha Sipilälle Suomen politiikka siihen sisältyvä taloudellinen menestys on sittenkin vain henkilökohtaisesti SELVYTYMISTÄ eikä mitään yhtiön johtamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juha Sipilälle Suomen politiikka siihen sisältyvä taloudellinen menestys on sittenkin vain henkilökohtaisesti SELVYTYMISTÄ eikä mitään yhtiön johtamista.

        Ollaan sitä niin katkeria että.


    • Anonyymi

      Tässä maassa on jotain pahasti vialla.

    • Anonyymi

      Sinisillä hyvä lista, nuoria ja uusia näkemyksiä tarvitaan EU:n suunnan näyttäjinä.


      Sinisiä on pilkattu liikaa.
      Nyt on pääsiäisaika, joka on kärsimyksen päättymistä . Sovintoa, valoa tulevaan.
      Sinisille menestystä.

    • Anonyymi

      Ei halunneet johtavat siniset alkaa ehdokkaaksi eurovaaleihin. Tuttuja nimiä mm. superloikkari Jalonen ja tuo yks poliisi. Tiina Ahva yrittää pelastaa poliittista tulevaisuuttaan. Miten noin fiksu nainen ei ymmärrä, että sinisillä ei ole tulevaisuutta. Ensin Soini hyppäsi pois kelkasta, oikeastaan siinä vaiheessa kun muut siniset eivät vielä olleet hypänneet Soinin kelkkaa. Joo, ulkoministeri, joka piti hajurakoa sinisiin. Nyt sinisten johto 4 ministeriä ja suurin osa kansanedustajista on siirtynyt taustalle. Nyt sieltä sivummalta katellaan, että miten käy. Sitten 8.6. luultavasti Terho ja kumppanit ovat vielä mukana. Puolueellahan ei ole koskaan ollut ruohonjuuritason kannattajakuntaa eikä äänestäjiä. Ainoastaan sukulaisia ja kavereita. Näyttää siltä, että ylin nuppi on poissa pelistä. Ensin Soini, sitten ministerit ja lähipiiri. Nyt ollaan menossa siellä 3. portaassa elin alin mahdollinen taso. Odotetaan mielenkiinnolla eurovaalitulosta. Puolue perustettiin ministeriaitiossa. Nyt aitio on tyhjennyt. Mitä on jäljellä. Yks entinen kansanedustaja huusi, että rotat ja käärmeet eivät tehneet vaalityötä, vaikka heille rakennettiin organisaatio ylhäältä käsin. Paha saa palkkansa..

    • Anonyymi

      Äänestäkää ihan piruuttaan mahdollisimman monta persua mepeiksi...

    • Anonyymi

      Pannaan taas ju6pien kunarit verolle? Soinin hihaässä..

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe