JYSÄHTI UUTIS JYTKY!!!!!!!!!!!!

Anonyymi

15

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten jatkaa,kun ääniä ei tipu luopiolle..

    • Anonyymi

      En jaksa VALAHDELLA ennnää.

      • Anonyymi

        Ei enää maksettuja sutkauksia

        Ei yhtään mitään - takki on tyhjä


    • Anonyymi

      Kyllä Soinia harmittaa nyt kovasti.
      Halla-ahon Persuilla yli 538700 äänen jytky.

    • Anonyymi

      Soinille Audin takapenkki oli vaarallinen paikka, jossa unohtui vaalilupaukset. Missä EU siellä ongelma, toistelee Soini eikä lähtenyt ehdokkaaksi, koska ei ole enää kannatusta.

      • Anonyymi

        Soini kertoi että viimeisiä hetkiä tehdään ulkoministerinä, eli Audin takapenkin jouset ovat jatkossa kevyemmällä koetuksella.


    • Perusnuori

      Timo Soini, ei enää toimi. Siihen sammui johtotähti. Maisteri jätkä kävelemään lähti.
      Voittoon nousi Halla-aho, Tammen Terho oli laho.
      Suutariksi jäi laukaus Jussi Niinistön, hänkin on tästä lähin hyödytön.
      Minne häipyi elo Simonin, haihtui tuki luopion.

      • Anonyymi

        Kerrassaan erinomaista tilanteen summailua!


    • Anonyymi

      Kyse on Suomen edustuksellisuudesta Europalamentissa . Puolue joka ei ole sanut yhtään edustuspaikkaa eduskunnassa ei oel kelvollinen edustamaan maatamme Eu:ssa ,sillä sen jäsenet ei edusta parlamenttimekantoja vähäisesäkään määrin .Ihmetyttää jo ylipäätänsä ehdokkaita asetettaisiin edustuksellisen parlamentin ulkopuolelta ,sillä kyse on kansakunnan edutamisesta ei kansanedustajaksi halkemisesta jolloin ehdokas asetelu on mahollista myös puolueiden ulkopuoliselta taholta. Eu :hun edustuksen valinta on kuitenkin hieman toinen asia ja tuolloin on oltva jo kansan mandaatti edustaa valiolloisella tasolla kansaa jotta voi edustaa maataan ,maan ulkopuolisessa päätäntäelimessä.

      https://yle.fi/uutiset/3-10745799

      Ehdokaslistan tulisi myös kuvastaa edustuksellisen parlamenttimme puolueiden paikajakoa ,jotta kansan äänestyksen tulos heijatuisi europarlamentin paikkajakoon Suomen edustuksessa,demokratian hengessä.

    • Anonyymi

      Erinomaista että tämä liero takinkääntäjä lopettaa, ansiot politiikassa olemattomat. Tiesi varmaan jo ministeriksi ryhtyessään että ura tulee loppumaan, piti kiinni hillotolpastaan loppuun saakka ja upotti suohon joukon uskonveljiään eikä lähtenyt EU-vaaleihin ehdolle kun näki kannatuksen olevan 0.

    • Anonyymi

      Ei tullut Timolle tilipäivää. Aika nöyryyttävä tyyli lopettaa ura politiikassa. Soinin perikunnalle jäi käteen täysin suohon ajettu kapinapuolue, vailla ensimmäistäkään kansanedustajaa. Ei mitään tulevaisuutta. Ei sinistä, eikä edes ruskealla kielellä saatua. Kaiken lisäksi kyseiset loikkarit ovat vielä pitkään yleisen pilkan aiheena.

    • Anonyymi

      Ehti kuitenkin luoda ison haitakkeen järkevään poliittiseen päätöksentekoon Suomessa - nykypersut. Siinä keskeisin elämäntyö.

      • Anonyymi

        Mitäs järkevää muuta ovat saaneet aikaan? Aktiivimalli? Kiky? Turvapaikkaturismin salliminen ja korostaminen asuntoja lupailemalla?


    • Anonyymi

      Soinin viimeinen jytky saattoi olla ruskea,pääosin eläinperäisen jätteen muodostama, pahanhajuinen jööti, jonka hän ihan itse pukkasi tapansa mukaan, jo valmiiksi, tai ainaisesti nurin käännettyihin pöksyihinsä silloin, kun Sinisten nolla-luokan vaalitulos konkretisoitui hänelle. Urbaanilegenda ei kerro sitä, onko Timo Soini huutanut tuon lähes kliimaksin hetken aikana: "Nyt tuli Jytky", tai "Tänään on tilipäivä". Käytettiinkö kenties "hillotolppa" - ilmaisua silloin kun hillonomainen ruskea kulta virtasi pitkin lahjetta? Nämä kaikki ovat suuria kysymysksiä aivan oikeasti. Olisi poliittisesta historiasta kiinnostuneena henkilönä aidosti kiinnostavaa tietää kyseisen herran tuntemukset ja fyysiset reaktiot, kun hän sai tietää, että kaikki hillotolpat olivat luhistuneet... iäksi!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe