Halla-ahon sotilasarvo

Anonyymi

Oliko luutnantti tai kapteeni?

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siviilipalveluksen suorittanut äänikuningas.
      Toisin kuin totaalikieltäytynyt moktarkarvahattuvaluuttakauppias.

    • Anonyymi

      Valtakunnanjohtajakin oli pelkkä korpraali.

    • Anonyymi

      Minua ei haittaa yhtään, että Halla-aho on sivari. Olen itsekin, vaikka sittemmin olenkin alkanut arvostaa maanpuolustusta - ja ihan viime vuosina taas en ole enää halunnut puolustaa tällaista systeemiä. Jotenkin huvittavaa, että Suomen itsenäisen puolustuskyvyn vastustajat, ovat ne sitten natottavia porvareita tai suomalaisvastaista ns. "vihervasemmistoa", haukkuvat isänmaallista siitä, että tämä on sivari.

    • Anonyymi

      Itse suoritin asevelvollisuuden kunniottaakseni sotaveteraaneja.
      Ymmärrän siviilipalveluksen,jos on sairas/kyvytön.

    • Anonyymi

      Mitä väliä kenenkään sotilasarvolla on. Härreguud! Nyt ollaan kriisissä kun pitäs saada jokin hallitus kasaan tästä ihmisten äänestämästä risukasasta. Mutta porvari PersKeKo sieltä varmaan tulee mutta sitä te persut halusitte ja sitte ette itke ku kailta köyhiltä eläkeläisiltä/työttömiltä/pienipalkkaisilta duunareilta/opiskleijoilta leikataan. Siis myös teiltä TYÖSSÄKÄYVILTÄ. Siitä leikkurista selviää ne , jotka oikeasti tienaa. Veikkaan, että ei tunnu pahalta, jos tienaa väh 5000e bruttona mutta mitä enemmän sen alle menee niin sitä enemmän kärsii.

      Halla-aho ei ole pienen ihmisen ystävä. Valitettavasti. Sen tajusi varmasti myös ps-äänestäjät jos he oikeasti kuulivat Halla-ahon muita puheita mamu-kiiman takaa!

    • Anonyymi

      Olen käynyt intin, mutta en itsekään puolustaisi tätä systeemiä tällä hetkellä, ellei näy edes toivoa Sipilän vieraiden palauttamisesta turvalliseen Ruotsiin taikka kotimaihinsa, ja mikäli oikeuslaitosta ei saada riippumattomaksi. Kyllä se on niin, että jos nämä täysin valheellisin perustein "turvapaikkaa" hakemaan tulleet olevat saavat oleskella täällä jatkossakin rahoilla, jotka jälkipolviemme on velkana maksettava, ja jos nämä saavat aiheuttaa jatkossakin lapsille ja nuorille kohonneen sukupuolisen väkivallan uhkan, niin minä en tätä maata henkeni uhalla puolusta. Tämä maa on pettänyt kansansa ja erityisesti kaikkein suojattomimmat jäsenensä pahimmalla mahdollisella tavalla. Olisivat mielummin Sipilä, Orpo ja Soini vaikka järjestäneet meille aikuisille jonkun raiskauksen tai vammauttamisen kuin lapsille. Mutta ei, niiden piti saada toteuttaa sellainen politiikka, joka satutti lapsia.

      Jos PS pääsee hallitukseen, niin se tarkoittaa toivoa tilanteen paranemisesta. Maanpuolustushaluni saattaa tällöin hieman palautua, mutta ei kyllä palaa täysin niin kauan, kuin Sipilän vieraat ovat täällä.

    • Anonyymi

      Jos Halla-ahosta tulee pääministeri, tämä maa ei ole puolustamisen arvoinen.
      Saavat isänmaalliset jäädä puolustamaan.

      • Olet siis sitä mieltä, että kaikki se arvokas, mitä Suomessa on, menettää arvonsa, jos jostain tietystä nimestä tulee pääministeri?

        Me isänmaallisethan olemme koko ajan pyrkineet puolustamaan sitä arvokasta. Eikö nyt ole oikein ajatukset mukana, mitä? Mutta mitä te suvakkiäpärät yms. epäisänmaalliset mouhot olette tehneet koko tämän ajan? Kannattaneet miljardeja maksavaa maan "kansainvälistämistä", kannattaneet kertakäyttöbisnestä, kannattaneet ylikansallista bisnestä, paijanneet kehitysmaalaisia ja sokerina pohjalla luoneet koko maan mädättäneen viha- ja valhekulttuurin pyrkimyksissänne vaientamaan kaiken sen, joka pyrkii puolustamaan sitä arvokasta suomalaista. Teikäläisten arvopohja on ihan muuta kuin meidän suomalaisten.


      • Anonyymi

        Melkoista "henkilöpalvontaa" sinulla. Ei yksi ihminen Suomen asemaa tai tahtoa määrää. Itse on ole hallaaholainen enkä internationaali. Pelottaa vain, että Rinne tuhoaa kaiken, mitä Suomessa pelastettiin.


    • Anonyymi

      Sot.arvo luuzeri. Vastauksena otsikkon kysymykseen.

      • Mitä mouhotat? Olethan itsekin sivari.


    • Anonyymi

      Oletko koskaan kuullut sellaisesta hakukoneesta kuin "google", ei saa olla noin kädetön että kyselee täältä asioita jotka selviää yhdellä haulla. En oikein jaksa uskoa että edes vasurit olis keskimäärin näin yksinkertaisia!

    • Arvoja oli muistaakseni Tohtori ja Mestari. Mitä siitä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      239
      2113
    2. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1432
    3. Minkälainen ihminen

      kaivattusi on?
      Ikävä
      91
      1333
    4. Kohuttu Iida Vainio mursi hiljaisuuden -Näin raskaus vaikutti Farmi-kuvauksissa: "Saattoi ruveta..."

      Ihanaa odotusta, tsemppiä ja voimia Iida! Iida Vainio ja Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen asuvat yhdessä Helsingissä ja o
      Suomalaiset julkkikset
      13
      1280
    5. Avoin kirje sinulle

      Rakas, Kirjoitan sinulle nyt, vaikka sanat tuntuvat niin vaatimattomilta siihen, mitä sydämeni on kantanut sisällään ni
      Ikävä
      29
      980
    6. Sullahan oli ihan valtavat t...., nainen

      Aivan suunnattomat ja hyvin muodostuneet. Luulisi että olisit uskaltanut tehdä selvän aloitteen jos jotain haluat. Miksi
      Ikävä
      55
      850
    7. Mitä mies teet

      näin iltasella? 👾
      Ikävä
      53
      821
    8. Nainen, jos luet kirjoituksiani

      niin sano minulle jotain?
      Ikävä
      49
      796
    9. Minkä ikäinen

      Kaivattusi on?.
      Ikävä
      47
      750
    10. Numerosi 3. ja 4.

      viimeinen numero. Ei uskalla muuten.
      Ikävä
      38
      746
    Aihe