Väyrynen EU-vaali ehdokas.

Anonyymi

Väyrysen Pate on ehdolla EU-vaaleissa.
Pate Brysseliin EU-parlamenttiin.

23

<50

Vastaukset

 • Paavo on parhaimmillaan silloin, kun näyttelee jossakin pienessä harrastajateatterissa uimalakki päässään idoliaan U K Kekkosta. Poliitikoksi Paavosta ei enää ole. Luotto on loppu. Mies pudotettiin juuri viime viikolla aika suorasti.

 • No jo vain .Vaikka onkin henkilö ja listavaalit ,kanantus on sitä luokkaa että mahdollisuus asetytua valitsijayhdistyksen kautta tulisi sulkea pois. kyse on sentään Suomen edustamisesta ei Väyrysen kantojen eteenpäinviemisestä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kannatus oli tuotaluokkaa:

   https://yle.fi/uutiset/3-10738853

   Nyt oli enemmän niitä tolvanoita, jotka tuota YYA-reliikkiä äänestivät. Eduskuntavaaleissa äänissalis jäi 1230 ääneen.

   Seuraavaksi alkoivat jo tuuttuun tyyliin selittelyt, "en saanut riittävästi media-aikaa" jne. ;-)

   Lojukoot sammmunut tähti siellä pohjantähteissään ....


 • Uskoisin, kuinka Paavon tulevat vuodet kuluvat enemmän tai vähemmän kekkosta imitoivan uimalakin päässä pitämiseen. Riippuu aivan teatterin lippukysynnästä. Kyllä paavon aika on jo ohi suomalaisessa politiikassa. Oli tämä sitten alue-, valtakunna-, tai Eu-politiikkaa. Paavo on väsynyt ja hajanainen, eikä katkeruuttakaan voi sulkea pois. Tämän ovat tunnustaneet jo sitkeimmätkin jäkälät Lapin kairoilla. Mikäli joku haluaa kunnioittaa Paavon poliittisen uran muistoa, niin ostakaa sen raapustamia kirjoja. Niistä saatte lukea, kuinka maailkma oli väärässä, ja kuinka neuvostoliitto elää ikuisesti. Paavo on pysähtyneen ja niin pimeän pohjolan neuvostohenkinen populistivisionääri.Paavo on suomalainen politiikan muumio, jolle Kekkosen aikakauden päättyminen oli henkilökohtainen trauma, tai jopa suuren luokan tragedia. Paavo on myös näppärän kätevä (lue: lipevä) poliitikko joka kääntää aivan kaiken omaksi edukseen tehokkaammin, kuin 7-siipinen syväkyntöaura. Silloin kun Paavo vuodattaa, niin vastuu on kuuntelijalla.

 • Paavon vikmeinen oljenkorsi.

  Muuten tulee Paavolle kylmät ajat.

 • Kaatuiko Väykkäkin kepun rinnalla. ?

  No---- kunniapuheen-johtajan kuuluukin kaatua puolueensa kanssa

 • Paavosta on kasvanut presidenttiainesta vuosien varrella ainut järkimies joka ei halua tänne vieraan valtion JOUKKOJA ensi viikollakin täällä pesiytyy nato ja jenkki JOUKKOJA jotka varmasti olevat kiinnostuneita meidän vesivarannoista sekä veli venäläisen öljyäkin kalliimmista vesistä joita sillä puuttinilla on No ei se mitään Suomi antaa KAPITALISTI jenkeille kaiken maastamme mutta onneksi on venäläiset jotka ei anna tuumaakaan usalle

  • Höpö, höpö taas .... Keminmaan ikioman "Paroni Von Münchausenin" tähdenlento saavutti lakipisteensä 80-luvulla, sen jölkeen ura on kehittynyt kuin lehmän häntä, siis JYRKÄSTI ALASPÄIN!. ;-)

   Pate on bygones 4 ever ja hyvä niin.


 • Joko on tiedossa, minkä puolueen mukana Väyrynen aikoo EU-vaaleihin osallistua?

 • Paavo on Europarlamentissa jo kaikkien tuntema sankari, Jopa saanut lempinimen monella kielellä, saksaksi Eier-Paavo; englanniksi Paavo the Egg (suom. Muna-Paavo), jolle nimelle hihittelevät siivoojatkin, kun Paavo kulkee tärkeänä tervehtimättä ohitse.
  Paavo kun kärähti siitä, että hän ruokalssa aina kätki 50 centin kananmunan ilmaisen salaatin alle. Taitaa olla tunnetuin Suomen euroedustaja, joten siitä vaan uraa jatkamaan Suomen kunniaksi!
  Paavo voisi koota jopa oman ryhmän, kun samanhenkisiä on siellä enemmänkin. Eräs suomalaismepin ex-avustaja varoitti, ettei parlamentissa sovi unohtaa pieninkään esinettä silmistään. 5000 euron nettopalkalla kun eräillä ei ole varaa ostaa edes omaa muovikampaa.

  • Tuosta munanpihistysjutusta meillä ei ole muita todisteita kuin Väykyn itsensä kertomus, joten siihen ei ole mitään luottamista. Väykky luultavasti haluaa tuolla tarinallaan vahvistaa mielikuvaa urhoollisesta suomalaisesta, joka yrittää palauttaa suomalaisille edes osan siitä valtavasta rahamäärästä, jonka maksamme jäsenmaksuina EU:lle.


 • Katsoin EU-vaalien ehdokkaat. Ei ollut kovin vakuuttava lista. Otava (seitsemän tähteä) lienee ainoa, jota voisin ennakkoon äänestää, vaalipäivänä olen humalassa kykenemättömänä äänestämään.

 • Kaikkien aika menee ohi politiikassa ja elämässä, niin Paavonkin.

  • Väyrysen aika on mennyt ohi. Se on fakta eikä muuksi muutu. Voisi alkaa tottua omaishoitajan rooliin, eikä sitten enää politiikkaa.
   Mitä olen kuullut kyliltä mielipiteitä, niin ihmiset ovat lopen kyllästyneet koko mieheen eikä kannattajia löydy enää. Nauravat jos vielä uskaltaakin aikoa pressavaaliin.


 • Ei tule Patesta edustajaa parlamenttiin. Toivottavasti nr 36 pääsee läpi. On sopiva koulutus, kokemus ja jaksava ikä sekä edustava habitus.

 • Ehdottomasti Pate Brysseliin.

 • Välitulos Ranska kansallismieliset LePen -joukot kahden prosentin johdossa federalisti Macroniin 25 - 23

 • Nyt tiedetään, miten Väyrysen EU-vaalit menivät. Ne menivät päin prinkkalaa. Väyrynen ei ollut lähelläkään EU - paikkaa.

 • Menivät miten meinvät Paavolla, mutta Paavon ideat jäävät niitä ajetaan, niinpä nyt perussuomalaiset ovat ainoa vastavoima liberaalille ryväkselle, jossa vihreillä on suvereeni aloite ja yliote. Kaikki muut puolueet ajavat vihreiden juttuja: haittamaahanmuuttoa, islamisaatiota, kansallisvaltion alasajoa, radikaalia feminismiä, sensuuria ja mielipidevainoa sekä muuta turmiota

 • Kyllä nyt ei maa pelastu jos ei Patesta tehdä ensin Kepun puheenjohtajaa. Sitten pääministeriä. Sitten presidenttiä. Vai mitenkä se on minä vaan kysyn.

  • "Kyllä nyt ei maa pelastu ........"

   Mielenkiintoista. Kun vielä tietäisi, mistä maa pitäisi "pelastaa".


  • "Kyllä nyt ei maa pelastu jos ei Patesta tehdä ensin Kepun puheenjohtajaa."

   Eipä tehty. Paavolla oli sen verran arvostelukykyä ja tilannetajua, ettei edes tarjoutunut puheenjohtajaehdokkaaksi. Ei taida olla keskustan jäsenkään.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  102
  3980
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  13
  2042
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  27
  1928
 4. Otin vastaan osa-aika töitä kaupasta

  Huomasin että suomen anteliaan sosiaaliturvan ansiosta tienään 5 päivänä viikossa 3 työtuntia tekemällä saman verran kuin 5 päivänä 8 tuntia päivässä
  Maailman menoa
  29
  1312