Voi kauhia

Onpa kauheita nuo Hallaahon blogikirjoitukset. Esim. Tuo että pitäs jengin raiskata vihr naiskansanedustaja.. Jne. Ihan sairasta.
Ilmoita


33 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


onpa karseeta, tarkotat että blondi pitäs olla .
Ilmoita
Silmä silmästä hammas hampaasta.
Ilmoita
kaksteholinssit ja tekohampaat , son paras vaaliluppaus
Ilmoita
Vaikka ihmiset kirjoittavat mitä paskaa tahansa, kaikenko uskot? Niin yksinkertainen ei pidä olla kenenkään.
1
Ilmoita
kyllä se on jokkaisen oma asia. ei oo muilla yksinkertasilla nokan koputtamista.
1 VASTAUS:
Kyllä huomaa että persut täällä kirjoittaa,on yksinkertaista sakkia
+Lisää kommentti
alottajaako tarkotat. joo tosi yksinkertanen.
Ilmoita
Persut pettää aina!
Ilmoita
On se vain kumma• Persut rökittää ja haukkuu muut ihmiset niin viimeisen päälle. Suorastaan törkeästi. Mutta jos puututaan joihinkin heidän tekemisiinsä (esim. Halla-ahon) niin se on kielletty jopa toimittajilta migrofoni pois jne. Mistä tämä kertoo?
Ilmoita
No, etkö tiedä? Se kertoo itsekkyydestä, röyhkeydestä, tiktatuurista, yhteistyökyvyn puutteesta, minä minä. Olen aina oikeassa oleva yksinvaltias!
Ilmoita
Jopas jotakin. Niinhän se meidänkin persu on täällä Haapavedellä.
Ilmoita
Jees. Huhtasaari ja Hakkarainen häipyy Brysseliin. Suomi pelastuu. Törkeitä nuo hallaahon blogikirjoitukset!! Pitää kyllä olla kajahtunut ku tommosta kannattaa.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Sitä saa mitä tilaa vihervasemmisto, hallistukseen kun menevät ja alkavat päästään rajojen yli näitä mamuja, niin tietenki riski kasvaa kokoajan. Isoja ongelmia odotellessa..oikein jännättää!!!
Halla aholta vaan heitto mitä saavat, turha jälkeenpäin itkeä. Vassareita ja vihreitä ei saa päästää mihinkään vaikuttamaan!!!
1
Ilmoita
Ääliöpersut taas vauhdissa. Ei muutaku hallitukseen persut. Ja puolue hajoaa. Suomen sisu lähtee. Ja muu ääriaines. Ei terveen ihmisen päästä, jos raiskaamisella uhataan ja uhotaan.
Ilmoita
Haaaaahhahhhhh!!! Mieltä ylentävää lukea näitä juttuja. Kertoo vain siitä, että perust jyräsi myös Haapavedellä! Kyllä nyt kepulaisia ja eskoa ottaa lujalle. Haapavetiset ovat nähneet käytännössä, kuka ajaa meidän asioita ja kuka omia juttujaan. Äänestin minäkin perussuomalaisia ja olen hiton ylpeä siitä.
1
Ilmoita
lujille ottaa häviäjiä tuo vaalitulos ovat edelleen shokissa.
1
Ilmoita
Eihän vassarit ja vihreät mitää voittanu, sdp, ps ja kok kolmen kärki...Toivotaan ,että kok, kesk ja ps ei mene hallitukseen, kaadettas vähemmistö hallitus aluksi, sdp, vih ja vasemmisto ulos. Mutta ei missään nimessä edellisen kaltaista, no vassarihallitus toisaalta olis huonoin vaihtoehto. Vihreät
vois kokonaan lakkauttaa kun ei ole muuta asiallista kuin koulutus homma, muuta asiat taas syvältä vihreillä vai mitä ne on, te röönäkö? Vasemmistossa taas se joku bruke lii ja levottomat kädet, vai mikä se oli
3 VASTAUSTA:
se on katkeraa, kun on katkeraa.
Niin kuka voitti ja kuka ei. Mitähän se kansa päättikään. Siis siellä, missä ihmisiä on.
"sitä saa, mitä tilaa .."
Keskusta 31 paikkaa eli -18
Vihreät 20 paikkaa eli +5
Vasemmistoliitto 16 eli +4
SDP 40 paikkaa eli+6
Unohtuiko, että perussuomalaiset saivat +22 paikkaa :) Paikkaluku nousi 17 paikasta 39. Ottaako lujille katsoa totuutta silmiin?
true
+Lisää kommentti
Persut hupiukkoja. Hävisivät 0.2 %. Ihan hirveitä nuo hallaahon blogikirjoitukset. Meni kyllä viimeinenkin myötätunto nolliin.
Ilmoita
tuossahan vain korjattiin totuutta vastaamaan edellinen väite, että nuo puolueet eivät olisi voittanneet. -
Ilmoita
Minustakin on parempi, että raiskauksen kohde on se, joka on voinut vaikuttaa raiskaajan maahan tuloon kuin että kohde on joku biaton lapsi. En toki toivo kenenkään tulevan raiskatuksi mutta jos kerta joku kumminkin.
1 VASTAUS:
Piti olla viaton eikä biaton. Pahoittelen.
+Lisää kommentti
Ei normisuomalaisen miehen kuulu raiskaamisella uhata ketään, ei nyt, eikä ikinä. Sehän nyt ihan mielenvikaista.
1 VASTAUS:
Tarkoitatko, että normisuomalaisen miehen täytyy ummistaa silmänsä ja suunsa esim. Oulussa tapahtuneilta lastenraiskauksilta. Niitäkö ei ole tapahtunut vai nekö täytyy taputella tapahtumattomiksi eikä missään nimessä saa varoittaa, että tällainen mahdollisesti tapahtuu tulevaisuudessakin. Toki suomalainenkin mies raiskaa mutta en ole koskaan kuullut samasta mittakaavasta kuin nykyään. Ja kun suhteutetaan tekijöiden lukumäärä.
+Lisää kommentti
Kepuja nyt kiukuttaa kun aiheuttivat suomessa raiskausaallon. Noh, lessuille ihan normi toimintaa.
Ilmoita
Anonyymi-Viestittää aivan Epäloogisia-Hirveitä Asioita-Ei Ne Ainakaan halla-aAhon Puheita _OO..-Miksei Saisi Viestittää -omia mielipiteitään..!Tai humoristisessa-mielessä .-kritisoida-Kyllä on ihan- nimimerkin Anonyymi-=Omia Ajatuksia-Mikä on Taas toisen suulla puhumista.-Mikä ei le Olleskaan hyväksyttävää.-Anonyyni-on tekemässä=Samaa hallaaholle kun=Valtiovalta=Trumpille..=Ei suomessa Ainakaan Levitellä=Paskaa =Presidentistä.!-Jos on Kansalaisten valitsema..-Eikä Aihettausi myöskään aikaisemmpien kommenttien.-ryntäystä.-mikä olisi epämiellyttävää-mediaryntäistä-epämiellyttävien..Vaaleilla -valittujen kansanedustajien-ja valtio diktatuuristen-vallan vallan väärinkäyttöön.!
Ilmoita
Ei-Se On ihan Oikein.!!
Ilmoita
Hupiukko sakkia. Menkää töihin liikaa aikaa blokeilla perk...e
1 VASTAUS:
Just nii. Möhismahapersut. Hankkikaa elämä. Ja älkää uskoko populismisoopaan. Surkuhupasia nuo pers porukat.
+Lisää kommentti
vanha sanonta,missä js luuraa
Ilmoita
Halla-aho pakeni sivarin pakoloikilla Brysseliin piiloon.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Voi kauhia

Onpa kauheita nuo Hallaahon blogikirjoitukset. Esim. Tuo että pitäs jengin raiskata vihr naiskansanedustaja.. Jne. Ihan sairasta.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta