al-Taee:"Monen ihmisen sydän on helvetin likainen"

Anonyymi

Tässä on rakennettu sankarimyyttiä oikein huolella. Samanlainen ihmetarina, kuin kaikilla irakilaisilla. Minkäköhän tutkinnon al-Taee on suorittanut, vai kumpuaako asiantuntemus vain nyyhkytarinoista? Suomessa ilman tutkintotodistusta pääsee yleensä vain hitsarin apupojaksi, tai postille.

https://www.maailmankuvalehti.fi/2018/4/pitkat/hussein-altaee-monen-ihmisen-sydan-helvetin-likainen

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olisi todella syytä kysyä noiden tutkintojen perään. Taitaa nuo opinnot olla tuulesta temmattu. Ai että kuvotti kun hän talutti tauva havosta porissa , eräässä sosialistien junailemassa tilaisuudessa,,,,,,,,,,vai on sossuilla ihan ikioma rauhan-neuvottelija eduskunnassa, voi isä meidän,auta meitä tämäkin kestämään.

      • Anonyymi

        Taas joku ihme-rami???? KOska suomalaiset oikein ottaa opikseen?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Taas joku ihme-rami???? KOska suomalaiset oikein ottaa opikseen?

        Täytyy oll jo aika pahuksen *ölmö
        että jos nykypäivänä ei tajua pitää sensuuria omalla face-titlillää'n
        ja haluaa politiikkaan.


    • Anonyymi

      Tämähän on paljon pahempi Halla-ahoa.pitää demarien jakamattoman ihmisarvon takia erottaa moinen,mikä lie sosdem puolueesta.Antin pidettävä myös turpa tukossa eikä mollattava Halla-ahoa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On se niin paljon hienompi ja parempi , kun se on ulkomaalaistaustainen. sitä voi kumartaa jos se sanoo jotakin.

    • Anonyymi

      Näyttää siltä, että tämä Hussein al-Taee on äärimmäisen hyvä manipuloija, viekas ja laskelmoiva. Hänhän on erittäin uskonnollinen shiia-muslimi, läheiset suhteet Irakin hallitsevaan luokkaan shiiamuslimeihin ja myös Iraniin. Iranissa on sharialaki ja sitähän tämä tosiaasiassa kannattaa. Hänen twiitit todistavat hänen ajatusmaailmaansa. Kertoo äänestäneensä feministipuoluetta. Sehän ei voi olla totta.Tämä on tyypillistä taqiyya. Vääräuskoiselle saa valehdella. Mitä törkeämpi valhe sen parempi. Näin sanotaan koraanissa ja se on Allahin tahto.Kyykäärme on luikerrellut Suomen eduskuntaan. Olemme vaarassa. Islamistit luikertelevat merkittäviin asemiin ja tuhoavat maamme sisältä käsin. Missä presidentti?? Miksi ei anna mitään lausuntoa. Antti Rinne on myös hiljaa. Rinne ja kumppanit pitävät tavallisia kantasuomalaisia sellaisina,joita ei hyväksytä hallitukseemme. En ihmettelisi yhtään vaikka tämä shiiaislamisti nimitetään ulkoministeriksi.

    • Anonyymi

      "Likainen sydän" Tämä tarkoittaa somaleja, sunneja ja juutalaisia. Pian myös meitä kantasuomalaisia.

    • Anonyymi

      Nyt on SDP:llä oikea humaanisuuden ja hyväsydämisyyden kassamagneetti. al-Taeen edesottamusten perusteella on hyvä lähteä vaatimaan nuhteettomuutta tulevilta hallituskumppaneilta. Rinne vetäisi omien radikaalien tarjoileman molon syvälle kurkkuunsa heti alkumetreillä = Radikaali-islamisti ihan omissa riveissä. Antti ajaa bussia, mutta nyt ilmi tulleiden seikkojen valossa kysytään: - onko tuossa bussissa totaalinen itsemurhapommittaja? Etnistä ja niin nastan jänskää värinää Suomipolitiikassa. Tätä ei kylläkään olisi enää tarvittu, sillä Sipilä, Orpo, Soini järjesti täydellisellä munattomuudellaan aivan tarpeeksi vierastaistelijoita suomeen.

    • Anonyymi

      Näin hurjaa rasistia ei ole ennen tavattukkaan. Niin rumaa tekstiä, että en ole koskaan sellaista nähnyt. Sunnit ovat al-Taeen mukaan child-ja mother fuckereita. Niin kamalaa puhetta, että sitä ei voi toistaa.
      Antti Rinne lomailee. Nyt pitäisi pikaisesti selvittää, onko tällainen vihanlietsoja sovelias kansanedustajaksi

    • Anonyymi

      Eikös tämä ole elisepetti reenin tyttären "mies", Hyvät kuulijat tämä on MYÖS rkp: edustaja, , Tämä on kaikilta kanteilta katsottuna kaksipäinen kyykäärme. jolla on likainen sydän, kuten on itsekkin ymmärtänyt jopa myöntänyt, eläköön sosialistit.

      • Anonyymi

        Demarit voitti vaalit 2019 ja pulinat pois. Porvarit etsii nyt vikaa al taeesta vaikka porvarit toivotti oikein asuntoa tarjoten pakolaisille vuonna 2015, ja, ai että mitä bisnestä se olikaan vastaanotto keskukset. Tarinoita varmasti riittäisi porvari hallituksen pakolaispolitiikasta vuodesta 2015 eteenpäin mutta jätetään se nyt väliin. Nyt demarit on vallassa ja julkisten palvelujen yksityistäminen loppui, ja sekös v ituttaa porvareita etteivät päässeet vaaleissa voitolle,älkää tehkö al taeesta sijais kärsijää porvari tappiolle ja rappiolle.


    • Anonyymi

      Mikä tekee ihmisestä sosialistin , onko se jokin kromosooni häiriö, kuten homous, varmaa on ettei kumpaankaan ole lääkitystä, eikä niistä parannu. Kun sosialistit voittavat vaalit, he ovat reiluja, ja kertovat , VAALIT ON KÄYTY PULINAT POIS. Mutta kun tulee tappio, kuten jenkeissä, sosialistit eivät ole lakanneet pulisemasta , vilä neljän vuoden jälkeenkään. Eräs matti SOSIALISTI nimittäin ehti olla KAKSI PÄIVÄÄ kansanedustajana, kun puoluesihteeri ilmoitti ääntenlaskussa olleen virheen ja ko. sosialisti ei pääse eduskuntaan. Ääntenlasku oli tarkistettu ja huolella. Oliko nyt niin kuin tuo typerä pelle tuossa edellä totesi VAALIT ON KÄYTY JA PULINAT POIS. Eipä tietysti hänen SAK:lainen lakimiehensä on ilmoittanut , että asia ratkaistaan käräjillä. Tässä pösilölle faktaa vuoden 2019 vaaleista. Mutta älä menetä lapsenuskoasi ja epätoivoasi.

      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      26
      4413
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      217
      2375
    3. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      42
      1875
    4. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      18
      1674
    5. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      1661
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      150
      1299
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      51
      1164
    8. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      921
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      915
    10. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      128
      870
    Aihe