Nöyristyttävää, Seiskaliike jätettiin törkiästi sivuun!

Anonyymi

Verovaroin ylläpidetty Yle jätti törkiällä tavalla seiskaliikkeen sivuun, joka on todella nöyristyttävää.
Puolueen puhheenjohtajaa, Väyrysen Paavoa ei kelpuuteta Ylen järjestämiin tillaisuuksiin, mutta nöyristyttävällä tavalla pyydetäänkin johonkin pikkupuolueiden vaalitenttiin. Väyrynen teki aivan oikein, ettei mennyt. Seiskaliikkeelle on annettava samat mahdollisuudet, kuin muillekin suurpuolueille!!!

22

<50

  Vastaukset

  • Seiskaliikkeelle vähän realiteettia kehiin. Väyrynen sai n.1200 ääntä, mutta Siikajoen " romuprinsessa" Markus Kuotesaho" n . 4000 ääntä. Siinäpä teille pohdittavaa, missä syy, ei ainakaan mediassa. Oliskohan Väyrysen vihdoinkin aika vilkaista peiliin, ja tunnustaa totuus.

   • Hei haloo! Romuprinsessahan on ollut harva se kerta Ylen televisiossa. Ylehän nosti Markuksen koko valtakunnan tietoisuuteen ja yksin omaan Ylen ansiota se, että Markuksen ei tarvinut tehdä juuri paskaakaan työtä saadakseen ääniä. Siinä, missä Markukselle meni hupiääniä, joka ikinen Väyryselle mennyt ääni oli vakavasti annettuja. Jotku haluaa viihdettä eduskuntaan ja äänestävät siksi värikkäitä tyyppejä sinne. Mutta jotka haluaa oikeasti, että valtakunnan asiat muuttuisivat, antavat äänensä varteenotettavimmille vaihtoehdoille. Nyt Väyrysen ja koko Seiskaliikkeen aate ei päässyt kunnolla näkyviin ja näin ollen ihmiset eivät tienneet, mikä Seiskaliikkeen vaaaliohjelma edes on.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hei haloo! Romuprinsessahan on ollut harva se kerta Ylen televisiossa. Ylehän nosti Markuksen koko valtakunnan tietoisuuteen ja yksin omaan Ylen ansiota se, että Markuksen ei tarvinut tehdä juuri paskaakaan työtä saadakseen ääniä. Siinä, missä Markukselle meni hupiääniä, joka ikinen Väyryselle mennyt ääni oli vakavasti annettuja. Jotku haluaa viihdettä eduskuntaan ja äänestävät siksi värikkäitä tyyppejä sinne. Mutta jotka haluaa oikeasti, että valtakunnan asiat muuttuisivat, antavat äänensä varteenotettavimmille vaihtoehdoille. Nyt Väyrysen ja koko Seiskaliikkeen aate ei päässyt kunnolla näkyviin ja näin ollen ihmiset eivät tienneet, mikä Seiskaliikkeen vaaaliohjelma edes on.

    Medialla yms. ei ole mitään velvollisuutta nostaa yhtäkään puoluetta minnekään - eikä ketään yksittäistä poliitikkoa. Jos poliitikko ja hänen edustamansa puolue on kiinnostava - näkyvyyttä tulee. Väyrysen ongelma on päätön poukkoilu sinne sun tänne. Kuinkahan montaa puoluetta hän on edustanut vuoden 2015 jälkeen? Tietääkö joku?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hei haloo! Romuprinsessahan on ollut harva se kerta Ylen televisiossa. Ylehän nosti Markuksen koko valtakunnan tietoisuuteen ja yksin omaan Ylen ansiota se, että Markuksen ei tarvinut tehdä juuri paskaakaan työtä saadakseen ääniä. Siinä, missä Markukselle meni hupiääniä, joka ikinen Väyryselle mennyt ääni oli vakavasti annettuja. Jotku haluaa viihdettä eduskuntaan ja äänestävät siksi värikkäitä tyyppejä sinne. Mutta jotka haluaa oikeasti, että valtakunnan asiat muuttuisivat, antavat äänensä varteenotettavimmille vaihtoehdoille. Nyt Väyrysen ja koko Seiskaliikkeen aate ei päässyt kunnolla näkyviin ja näin ollen ihmiset eivät tienneet, mikä Seiskaliikkeen vaaaliohjelma edes on.

    "Siinä, missä Markukselle meni hupiääniä, joka ikinen Väyryselle mennyt ääni oli vakavasti annettuja"

    Totta haastat. Vakavasti asiaa harkittuaan vain pieni murto-osa äänestäjistä päätyi antamaan äänensä Väyryselle. Ja lopputuloksen tiedämme.


  • Yle teki aivan oikein, kun ei ottanut "pienpuolueväyrystä" mukaan isojen puolueiden tenttiin. Väyryselle tarjottiin näkyvyyttä ja kuuluvuutta pienpuolueiden tentissä, mutta tämä ei Väyryselle kelvannut. Nyt Väyrynen taas vinkuu mediapelistä ja mediasta, joka jopa esti hänen vaalityönsä.

   Kukaan ei estänyt Väyrystä osallistumasta pienpuoluetenttiin tai ostamasta mainosaikaa tv:stä ja lehdistä.

   Väyrysen päässä elää edelleen sitkeästi harhakuvitelma siitä, että hän on merkittävä poliitikko ja että hänen yhden ihmisen puolue on suuri. Kumpikaan ei ole totta. Väyrysen merkitys poliitikkona on hyvin pieni, sillä hän ei ole poliitikkona saanut aikaiseksi muuta kuin pahaa verta ja riitoja.

   • Väyrynenhän osti mainosaikaa mm MTV3:selta kesken vaalilähetyksen. Hesarissa on ollut näyttäviä ilmoituksia Seiskaliikkeestä, mutta silti se on kärpäsen paska verrattuna siihen, mitä median suosimat puolueet saa. Ne saa ilmaiseksi olla esillä harva se päivä ja saavat perusteellisesti kertoa, mihin heidän aatteensa perustuu. Väyryselle ja muille Seiskaliikkeen hyville ehdokkaille ei suotu tätä mahdollisuutta, joka on mielestäni aivan käsittämätöntä länsimaisessa ”hyvinvointiyhteiskunnassa”


   • Anonyymi kirjoitti:

    Väyrynenhän osti mainosaikaa mm MTV3:selta kesken vaalilähetyksen. Hesarissa on ollut näyttäviä ilmoituksia Seiskaliikkeestä, mutta silti se on kärpäsen paska verrattuna siihen, mitä median suosimat puolueet saa. Ne saa ilmaiseksi olla esillä harva se päivä ja saavat perusteellisesti kertoa, mihin heidän aatteensa perustuu. Väyryselle ja muille Seiskaliikkeen hyville ehdokkaille ei suotu tätä mahdollisuutta, joka on mielestäni aivan käsittämätöntä länsimaisessa ”hyvinvointiyhteiskunnassa”

    Niin osti. Väyrysen tuomiopäivän julistus "Nato on Suomessa" oli kyllä pohjanoteeraus. Vei todennäköisesti Väykyltä ääniä.


  • Väyrynen valehteli äsken maikkarilla, ettei päästetty. Kyllä päästettiin pienpuolueiden tenttiin, mutta juontaja totesi että Väyrynen kieltäytyi osallistumasta.

   • Siinä mielessä oli ihan oikein, että kieltäytyi pienpuolueiden tentistä, koska tähtiliike oli oppositiopuolue eikä pienpuolue.

    Osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi löytyy Aloite puolueiden tasa-arvoiseksi kohtelemiseksi. Jos laitan suoran linkin, tämä viesti poistetaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siinä mielessä oli ihan oikein, että kieltäytyi pienpuolueiden tentistä, koska tähtiliike oli oppositiopuolue eikä pienpuolue.

    Osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi löytyy Aloite puolueiden tasa-arvoiseksi kohtelemiseksi. Jos laitan suoran linkin, tämä viesti poistetaan.

    Väyrynen kieltäytyi protestiksi pienpuoluetentistä. Kiukutteleva Väyrynen on palannut vanhaan rooliinsa marttyyriksi ja aikoo julistaa Taas minua sorsistaan-sanomaansa seuraavat neljä vuotta.

    Oppositiopuolue ja pienpuolue ovat liian hienoja nimiä kuvaamaan Väyrysen yhden miehen showta. Yhden hengen eduskuntaryhmäkin on nimenä harhaanjohtava, sillä ryhmässä on useita henkilöitä. Mutta toisaalta... voisiko Väyrysen pääkopassa olla yhtä aikaa monta eri persoonaa??

    Vielä tulevaisuudessakin Väyrynen aikoo pysyä ihmisten riesana. Mediatiedon mukaan Väyrynen aikoisi osallistua seuraaviin ek-vaaleihin. Toivottavasti kyseessä on vain myöhästynyt aprillipila.


  • Täytyy sanoa, että kyllä Väyrynen sotki kätensä P*****n valitessaan Iljan ja muutaman muun kiihkoputinistin listoilleen. Ei vanha herran vallankiilto silmissään erottanut kullan ja katinkullan eroa. Sitäpä mietiin seuraaaviin vaaleihin asti. Mitkä ne sitten ovatkin hänen kohdallaan...

  • Kuka jätti sivuun ja miten. Siitä päästään aasinsiltaa ymmärrykseen tai sen puuttumiseen. Porukka ei itse ymmärrä että jotain pitää tehdä itsekin eikä muita syyttää.

   https://www.youtube.com/watch?v=Hy37ksQw67s

  • Yksu edustaja ei ole suuri puolue.
   Olis vaan mennyt pikkupuolueiden tenttiin. Lopputulos olisi ollut sama.

  • YLE:lle rangaistus Seiskaliikkeen syrjinnästä!
   YLE on verovaroin toimiva kansallinen mediatalo ja sen täytyisi olla tasapuolinen kaikkia kohtaan. Erityisesti Seiskaliikettä se on kohdellut pöyristyttävän törkeällä tavalla sivuuttamalla sen kokonaan.
   YLE-vero pois, tai sitten vero on uloitettava myös Pohjantähti-lehteen, joka muuten on paljon vakuuttavampi ja uskottavampi media, kuin YLE.
   Itse nykyisin luen pääosin Pohjantähtilehteä, koska sen sisältö on varmasti tarkistettua. Koska Pohjantähtilehdellä ei ole verotusoikeutta YLE:n tavoin, niin sinne ei saada myöskään sisältöä samalla tavalla. YLEVERO POIS, TAI POHJANTÄHTILEHTI myös verovaroin pyöritettäväksi. HYVÄ MEDIA JA USKOTTAVA SISÄLTÖ!

   • Laskes se kissa ulos.....


  • Olihan Paavo mukana bresneviläisellä kanavalla muiden kommaripuolueiden kanssa.

  • Seiskaliikkeen ajatuksia ajavat nyt muut. Suomessa PS Ruotsissa Ruotsidemokraatit, joiden vahvinta aluetta on etelä-Ruotsi - tietenkin - koska se on pullollaan matua. Tyypillinen alue on Skoone

   Ei vain SDP ole siellä menettämässä asemiaan vaan myös Ruotsin kokoomus on häviöllä

   Työperäinen on pelkkä huuli enää. Ruotsiin on tuotu työperäinen -nimikkeellä valtavat määrät sossulaisia joten tavisten elämä on vaikeutunut
   ja maa pullottaa slummiväkeä, Ruotsissa on ajat sitten väkiluku ylittänyt 10 miljoonaa

   Skoonen kokoomuksen johtaja: työperäinen maahanmuutto on pelleilyä kun tuodaan takapajuloista väkeä Ruotsiin
   https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/vQGm2B/interna-m-krav-stryp-arbetskraftsinvandringen
   Det känns lite besvärande att vi importerar väldigt lågkvalificerad arbetskraft, säger Lars-Ingvar Ljungman, M-ordförande i Skåne

  • Todella törkiästi jätettiin. Eduskunta menetti hyvän konkariedustajan Paavo Väyrysen. Voiko nöyristyttävämpää enään kokeakaan! Paavo olisi eittämättä tuonut ryhtiä eduskuntaan. Eduskunta todellakin tarvitsee Paavo Väyrystä!

   • Ei hätiä mitiä. Seuraaviin presidentin vaaleihin on aikaa vain viitisen vuotta!


   • "Todella törkiästi jätettiin."

    Ei "jätetty". Vaan ÄÄNESTÄJÄT jättivät Väyrysen niin eduskunnan kuin Europarlamentinkin ulkopuolelle. Väyrysen jääminen niin eduskunnan kuin europarlamentin ulkopuolelle ei ollut sattumaa tai huonoa tuuria. Väyrysen olemattoman pienet äänimäärät ko. vaaleissa perustuivat äänestäjien harkintaan.


  • Väyrynen ajatushautomo joka kiistatta ajattelee kansan etua tätä kuvaa sekin että Paavo jaksaa politiikassa, vrt vaikka lipposka joka lähti heti kun eduskuntatulo loppui

   Seiskan politiikka jatkuu vaikka puolue hävisi
   Eu- eliitin edessä rähmällään makaava rinneporukka sahaa linssiin työllistämällä matua Närpes-menetelmällä eli siellä maataloustuella ja veroilla https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artoluukkanen/joka-neljas-on-perussuomalainen-kohta-joka-kolmas/ Eniten ihmisiä pelottaa kuitenkin se, että valtio aikoo organisoida massiivisen subventoidun palkanmaksun verovaroista. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että kallis suomalainen työvoima vaihdetaan veronmaksajien rahoilla halvempiin maahantulijoihin. Suunnitellut isot subventiot (70%) ja pihimmät palkat ovat vastustamaton vaihtoehto ahneelle työnantajalle.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   218
   6712
  2. Martina ja Nanna tehtailevat petoksia

   Martina ja Nanna eivät aio palauttaa rahoja Espanjan treenileirin ostaneille. Leiri peruuntui koronan takia. En tiedä mihin ovat rahat tuhlanneet, ehk
   129
   3761
  3. Koronavirustartuntojen määrä pomppasi - 41 uutta tartuntaa. Toinen aalto on nyt kiistämätön fakta

   Suomessa on todettu vuorokauden aikana 41 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Tartuntoja on nyt yhteensä 7 683. https
   Maailman menoa
   103
   3501
  4. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   337
   3102
  5. Niko Ranta-ahon kieroutunut moraalikäsitys

   Aivan älytöntä settiä Ilta-Sanomien haastattelussa. Ranta-aholta puuttuu näköjään minkäänlainen inhimillisyys ja ymmärrys omasta vastuusta. "Se on sa
   65
   2104