Kymsote on ajautumassa kaaokseen!

Anonyymi

16

1398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kouvostoliitosta heitetään jatkuvasti märkää rättiä Kymenlaaksoon !

      Kotka Hamina Pyhtää Virolahti Miehikkälä maksaa 50,6% Kymsotesta. Kouvolan suuri osuus 49,4% johtuu siitä kun piti saada lähikunnat liittymään Kouvostoliitoksi.
      Suuri ei ole välttämättä kaunista.

      Asukasmäärältä Kouvostoliitto on varsin pieni, mutta jatkuvasti äänessä kun muut sorsivat.

      Kouvola 30 633 as. YHT. 30633 as

      Anjalankoski 16 379 as.
      Elimäki 8 199
      Valkeala 11 656
      Jaala 1 855
      Kuusankoski 19 739 YHT. 57828 as.

      Hamina 20 297 as.
      Pyhtää 5 194
      Miehikkälä 1 943
      Virolahti 3 150
      Kotka 52 930 YHT. 83514 as.

      • Anonyymi

        Kouvolan kaupungin vuoden 2018 piti alkuperäisen talousarvion mukaan päätyä reilun miljoonan miinukselle. Kun kaupunginhallitus hyväksyi viime vuoden talousarvion 20. marraskuuta 2017, tilikauden tulos -sarakkeessa oli luku -1,054 miljoonaa euroa.

        Tilinpäätöksessä tilikauden tulos oli -26 miljoonaa euroa. Arvion ja toteuman välinen ero oli 25 miljoonaa euroa.

        Hullut Huittisissa syö enemmän kun hankkii.


      • Anonyymi

        Väestö katoaa Kouvolasta

        Kouvolan kaupungin yhteistoimintaneuvottelut alkavat perjantaina 26. huhtikuuta. Yt-neuvotteluiden kesto on vähintään kuusi viikkoa.

        Kouvolan kaupunginhallitus päätti maanantai-iltana aloittaa työvoiman vähentämistä koskevan yt-menettelyn. Vähennystavoite on 160 henkilötyövuotta.

        Kouvola tavoittelee yt-neuvotteluilla ensi vaiheessa 4 miljoonan euron kustannussäästöjä vuoden 2020 loppuun mennessä. Summa vastaa 100 henkilötyövuoden vähennystä.

        Tämän ohessa kaupunki tavoittelee 60 henkilötyövuoden eli 2,5 miljoonan euron lisäsäästöä vuoden 2021 loppuun mennessä.


    • Anonyymi

      Kouvolan ja Kotkan taloudet ovat jo valmiiksi kuralla. Kuitenkin vasta nyt päättäjille alkaa selviämään, että Kymsote on suuri organisaatio, jonka yleiskustannusrakenne on vanhaan toimintamalliin verrattuna kallis. Jokaista terveyskeskuskäyntiä varten kuluu nyt selvästi enemmän veroeuroja kuin kunnallisen palvelun aikana. Se olisi pitänyt ymmärtää aikanaan, eikä paasata leveämmistä hartioista. No, Kouvolan päättäjät saavat nyt kalliin oppitunnin tyhmyydestään.

    • Anonyymi

      Mistä arvoisa ensimmäinen anonyymi vastaaja on repinyt nuo vastauksensa kuntien asukasluvut? Tarkistapa nyt se tietolähteesi, ettet levitä enemmälti väärää tietoa.

      • Anonyymi

        Vanhan suomen kielen sana "kouvo" tarkoittaa karhua, aavetta, sutta, täitä ja huutavaa lintua. Ennen vuotta 2009 nimi tarkoitti entisen Kouvolan kaupungin aluetta, joka on nykyisen kaupungin keskustaa. Nykyisin Kouvola tarkoittaa betonihelvettiä,aavetta, sutta, täitä ja huutavaa korppia.

        Kouvostoliiton historia
        Ennen vuoden 2009 kuntaliitosta Kouvolan pinta-ala oli hyvin pieni. Asukkaita 30 633 . Mopo MOT.


    • Anonyymi

      Juosten kustu!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ketkä päätti että lopetetaan ahtaaksi käynyt sairaala ja huijasi tyhmempiä totetuttamis kelvottomalla ratamokeskuksella jossa sairaala palvelutkin olisi ollut kolmannes entisestä ahtaaksi käyneestä sairaalasta?

      Kuka oli sitä mieltä että halvempi sairaalaa kuulosta kiehtovalta mutta mitä me omalla julkisen puolen sairaalla tehdään? Oisko Kokoomuksesta?

      Soteä ei tullut, mutta kuka ministeri ja kuka kansanedustaja jotenkin kuitenkin ajoi Kymsotea ja siinä kaikkea Kotkaan kouvolalaisten kustantamana? Itse muuten tuota vielä kehuivat.

      Miksi kaikki asioihin osaa ottavat haluavat että kouvolalaiset vielä maksavatkin itsensä kipeäksi hakiessaa apua yksitysiltä yrityksiltä? Oisko Kokoomuksen johdadeltavissa?

      Sittten kaikista helpoin. Kuka olisi sellainen joka oikeasti on voinut päättää asioita Kouvolan osalta ja olisi oikeasti ajanut kouvolalaisten asiaa terveyspalveluissa julkisen puolen palveluita ajatellen? Siis ei kukaan, ainoastaan pieni asioista ymmärtävä vähemmistö mutta vähemmistä ei päätä.

    • Anonyymi

      Tässä vielä tapellaan oikein kunnolla, ennen kuin Kymsote on taltutettu.

    • Anonyymi

      Lopullinen konkurssi häämöttää, Kotkan sairaala laajennus on typeryyden huippu, alueelle jossa huima muutto tappio kierre menossa. Kotihoidon lisääminen ja vuodepaikkojen rakentaminen olisi riittänyt ,. Talousasiat kuntoon ei voi olla noin huonoa kuin nyt ---odotettavissa valtavat irtisanomiset ja toisella suulla puhutaan hoitajamitoituksista ei ole asiat johdon hallussa , on kuin ohjakset kadoksissa ja hevonen laukkaa , Urheilusta oppia valmennusjohto uusiksi jos tappioputki päällä.

      • Anonyymi

        Täysin holtiton ja vastuutonta toimintaa. Kyllä syntipukit on saatava oikeasti taloudelliseen vastuuseen näistä järjettömyyksistä, joilla tuhotaan kaupunkien taloudet ja peruspalvelut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täysin holtiton ja vastuutonta toimintaa. Kyllä syntipukit on saatava oikeasti taloudelliseen vastuuseen näistä järjettömyyksistä, joilla tuhotaan kaupunkien taloudet ja peruspalvelut.

        Kouvolan, kuten vanhan Kouvolan ulkopuolella peruspalvelut jo tuhottu. Kiitos entisen kriisikunnan, vanhan Kouvolan kyläpoliitikoiden. Kun pääsivät päättämään niin lopettivat sairaalankin kun oli väärässä paikassa, luullen (Larikka) että tulee vielä 13 miljoonan säästöt

        Talouden tuhomaminen enää viimeistä sinettiä vaille. Miksiköhän kuntaliitoksen jälkeen ei lopetettu sitä päällekkäistä hallintoa ja johtoa joka oli kuntaliitoksen idea. Toki asemakylällä oli omat ideat ja siksi heiltä olisi pitänyt evätä mahdollisuus päätoksentekoon, kun olivat se konkurssipesä.


    • Anonyymi

      Kymsoten ansiota että Kuusalta lähti sairaala ja terveyskeskus. Kaikki tiet vie nyt Kotkaan tai päättäjien (Kokoomuksen) alkuperäiseen toteutuneeseen ideaan viedä rahat yksityiselle puolen.

      Oikeastaan Kouvolan Sanomat voisi lopettaa asiasta kaiken kirjoittelun ja lopettaa ihmisten masentamisen. Ensin oli kuntallitoksen jälkeen sairaalan lopettaminen säästöineen ja kaikki siihen liittyvät tarinat järjettömistä suunnitelmista joiden kohtalon kuntalaiset tiesivät. Sitten tullut nämä päivittäiset uutiset Carean/Kymsoten suunnasta. Näistä kaikista jos saisi romaanin aikaiseksi. Nimeksi romaanille voisi laittaa, "tyhmät, huijarit ja syyttömästi kärsivät".

      • Anonyymi

        Pala kerrallaan, seuraavaksi Hamina polvilleen. Oikeisto jyrää ja rahat kulkevat pian yksityisiin käsiin. Kulut kasvavat ja kaikki muut kuin rahapiirit häviävät. Kymsote = Kaaos. Kulissit vielä pystyssä. Raivostuttavaa!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pala kerrallaan, seuraavaksi Hamina polvilleen. Oikeisto jyrää ja rahat kulkevat pian yksityisiin käsiin. Kulut kasvavat ja kaikki muut kuin rahapiirit häviävät. Kymsote = Kaaos. Kulissit vielä pystyssä. Raivostuttavaa!!!

        On iloinen asia äänestää Kokoomusta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      5005
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1265
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      741
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe