Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

En ole porvari vaan työläinen, mutta maahanmuuttokriittinen. Ei löydy puoluetta!

Anonyymi

En ole porvari vaan työläinen, mutta maahanmuuttokriittinen. Ei löydy puoluetta!

Halla-ahon maahanmuuttokriittinen politiikka kolahtaa. Suomi ei voi ottaa kaikkia tänne pyrkiviä pakolaisia, saati elintasosiirtolaisia jotka pyrkivät myös turvapaikkastatuksen turvin maahamme.

Kokoomuksen veronmaksajien rahoilla pyörivä pakolaismiljardibisnes vie resurssit hyvinvoinnilta ja suomalaisilta, kuten myös sen kansallisomaisuuden yksityistämis-myyntitalkoot eli ns. "sosialismin" purku. Itsestäni enemmän iansan kansallisaarteiden Sammonryöstö (mm. Soklin lannoitefosfori, kultavarannot, Carina, Digita ym.).
Vertaa Norjan työväenpuolueen kansallistama "sosialisoima" öljytuotanto ja sen tuoma hyvinvointi Norjalle ja norjalaisille vastaan esim. Nigerian yksityistetty ja globaalien öljyfirmojen Shell ym. haltuun päätynyt öljytuotanto sekä Nigerian paikallisten kokoomuslaisten korruptiolahjukset. Rikkaassa öljymaassa on noin 200 miljoonaa ihmistä, joista puolet eli noin 100 miljoonaa elää äärimmäisessä köyhyydessä. "Sosialismin" eli kansallisen omaisuuden yksityistämisen lopputulos, kansan sijaan pieni joukko öljyparoneita on rikastunut miljardööreiksi ja Nigerian poliittinen hyvävelimafia elää herroiksi kansan köyhyydellä.

Halla-ahon perussuomalaisten,porvarilliset talouslinjaukset ja Viron veromalli sen sijaan eivät iske. Nykyisellä verotuksella pidetään yllä hyvinvointivaltion peruspalveluja. Ei lisää tasaveroja nykyisten verojen tilalle, mm. Orpon ehdottoman autoveron poiston veromenetysten kompensointi tienkäyttömaksuverolla, joka on tasavero ei todellakaan ole hyvä. Sillä tuetaan rikkaiden ökyautojen ostoa tavallisen autoilijan autoilun lisämaksuilla ja tasaveroilla.

Sen sijaan SDP:n verolinjausten mukaan ennätysosinkoja tekeviä voidaan verottaa hieman lisää, ja listaamattomia yrityksiä, säätiöitä ym. jotka ovat välttyneet veronmaksulta, eivätkä ole osallistuneet Suomitalkoisiin, vaikka maksukykyä olisi ollut. Sipilän, Orpon ja Soinin porvarihallitus jätti näiden kikyyn osallistumisen vapaaehtoiseksi. Lisäksi turhia yritystukia pitää karsia. Yritysten yhteisöverotus 20% on jo nyt yksi Euroopan ja EU:n alhaisimmista, Viron nollaveroihin ei pidä mennä. Omistamista ja pääomia Suomi verottaa jo huomattavasti EU:n keskitasoa alhaisemmin, joten ei veroalennuksia, vaan jos niitä voidaan tehdä, ne tulee kohdistaa työn verotuksen alentamiseen, joka on EU:n korkeimpia.

Myös porvarihallutuksen ajama tempputyöllisyys, jolla piilotetaan työttömyyttä ja kaunistellaan työllisyyslukuja pitää lopettaa. Työstä pitää maksaa normaali tes-palkka, jolla elää ja ilman sosiaalitukia. Ilmaistyö, työ työttömyyskorvauksella ja sosiaalituilla sekä yritysten palkkatuet ovat yritysten sossutukemista, usein vielä menestyvien suuria osinkoja jakavien yritysten. Yritysten sossutukeminen pitää lopettaa ja tempputyöllisyystoimet myös. Nythän 1 tunti töitä viikossa tekee jo työläiseksi, ja yksi tunti työllistämistoimiakin poistaa työttömyystilastosta. Kokoomuksen ja kepun Nairu-konsepti vaatii jättimäisen rakennetyöttömyyden sekä työttömyyden piilottamista kikkakolmosilla. Työttömyys- ja työllisyystilastot sekä avoimet työpaikat pitää rekisteröidä paljon tarkemmin, jotta vääristeltyä dataa ei käytetä poliittisideologisena aseena leimata työttömiä tai rahdata maahamme halpatyövoimaa EU:n ja Etan ulkopuolelta.
Kun työstä maksetaan aina normaali tes-palkka, tulonsiirtojen tarve pienenee huomattavasti, ja säästyneet resurssit voidaan käyttää suomalaisten hyvinvoinnin parantamiseen. Myös valtiovelan otolta vältytään.

Maahan pitäisi saada uusi työläisten maahanmuuttokriittinen puolue, joka ajaisi Suomen kansallisvaltion ja suomalaisten, työläisten, työttömien työläisten, pieneläkeläisten, huono-osaisten jne. ryhmien, eli tavallisen kansan sekä hyvinvointioikeusvaltion ja sopimusyhteiskunnan etuja, ei siis porvaripuolue vaan vasemmistolainen. Perussuomalaisten maahanmuuttotolkku ja demarien työläis- ja talouspolitiikka. Nyt perussuomalaiset ovat liian porvarillisia ja demarit sekä vasemmistoliitto taas liian suvakkeja. En halua tukea porvaripolitiikkaa mutten toisaalta haittamaahanmuuttoakaan.

Nyt olisi tilausta uudelle poliittiselle liikkeelle.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos YLI 400 000 Kelan ja TE-keskusten aktivointimallin aktivointitoimien alaista suomalaista työtöntä työnhakijaa / työttömyysturvan saajaa, tai EU:n vapaan liikkuvuuden alueen 500 miljoonan ihmisen työalueen työläistä eivät kelpaa, jotka hanskaavat eurooppalaiset tavat ja ovat saaneet eurooppalaisen sivistyksen ja koulutuksen, niin EU:n ja Etan ulkopuolista halpatyövoimaa on turha ottaa. Ruotsi on ainoa länsimaa joka on purkanut ulkomaisen EU:n ja Etan ulkopuolisen työvoiman tarveharkinnan ja Ruotsin tilanne tunnetaan sekä rikostilastot ovat Euroopan synkimmät.

    • Anonyymi

      Nosto.

    • Anonyymi

      Nyt kun perussuomalaisten Jussi Halla-aho paljasti kannattavansa kokoomuksen politiikkaa ja olevansa porvaripuolue sekä haluavansa maahan taas PS KOK KES täysporvarihallutuksen edellisen samojen puolueiden jatkeeksi, kaipaan entistä enemmän maahanmuuttokriittistä työväenpuoluetta joka ei ole porvaripuolue.

      "Pe­rus­suo­ma­lais­ten puo­lu­e­val­tuus­tos­sa Hel­sin­gis­sä pu­hu­nut Jus­si Hal­la-aho on pet­ty­nyt kes­kus­tan ja ko­koo­muk­sen ha­lut­to­muu­des­ta teh­dä yh­teis­työ­tä pe­rus­suo­ma­lais­ten kans­sa.

      – To­den­nä­köi­se­nä tu­lok­se­na on pu­na­vih­rei­den do­mi­noi­ma hal­li­tus maas­sa, jon­ka edus­kun­nas­sa on vah­va ei-so­si­a­lis­ti­nen enem­mis­tö, Hal­la-aho sa­noi.

      Hän kat­soi myös, et­tä Suo­mi on saa­mas­sa erit­täin yrit­tä­jä- ja te­ol­li­suus­vi­ha­mie­li­sen hal­li­tuk­sen, jos käyn­nis­sä ole­vat hal­li­tus­neu­vot­te­lut joh­ta­vat hal­li­tuk­sen syn­ty­mi­seen."

      Ei enää uusia PetosJytkyjä!

    • Anonyymi

      Halla-aho olisi halunnut päästä jakamaan verovaroja omille kavereilleen, kuten edellinenkin hallitus teki. Sitä kaveri-kapitalismia Jussi kaipaa takaisin.

      • Anonyymi

        Ai saikos toi tutkijakaveriporukka paljonkin lisämäärärahoja viime hallitukselta?
        Koska eikös Halla-aho o kielten tutkija koulutukseltaan.
        Mun muistaakseni koulutuksesta kylläkin leikattiin tän hallituksen aikana, kuin että siihen tehtiin lisäpanostuksia!?


    • Anonyymi

      joo ei muuta kun uutta maahanmuuttokriittistä työväenpuoluetta rekisteröimään. Suomen Kansallissosialistista Työväen Puoluetta.

      • Anonyymi

        Demareissa on jo laaja työläisten ja ay-aktiivien maahanmuuttokriittisten massa joka vaatii Tanskan sosiaalidemokraattien järkevää tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa Sipilän ja Orpon porvarihallituksen ultraliberaalin maahanmuutto- ja rajat seljällään politiikan sijaan, joka pyörittää veronmaksajien rahoilla vain massiivista pakolaismiljardibisnestä (3,2 mrd euroa vuodessa) ja koittaa avata työvoiman tarveharkinnan Suomeen toisena länsimaana Ruotsin jälkeen massamamutuksen keppihevosella, joka aiheuttaa ulkomaisen halpatyön vyöryn mahamme.
        Rinteen SDP:n ja kepun tiukemmat hallitusohjelman maahanmuuttolinjaukset hallitusohjelmaan mm. jalkapannat ovat oire tästä maahanmuuttokriittisempien voimien noususta demarien sisällä. Tanskan mallin toteuttaminen nostaisi SDP:n kannatuksen jopa 30%:iin, joka nyt valuu perussuomalaisiin joiden työttöllisyys-, talous-, koulutus- ja sosiaalipolitiikka on kokoomuskovaa EKoomusporvaripolitiikkaa.


    • Anonyymi

      Joko löytyi?

      • Anonyymi

        Tyydyn tähän hallitukseen.


    • Anonyymi

      Tuo haittamaahanmuutto on tulevaisuuden suurin ja vakavin kysymys, ja kannattaisi äänestää persuja, sillä se on ainoa puolue joka pelastaisi maamme varmalta tuholta jos haittamaahanmuuttoa ei haluta kuriin. Halusta se vain on kysymys. Muilla puolueilla ei ole pienintäkään halua laittaa sitä kuntoon, eikä aloittajan haikailemaa täydellistä puoluetta tule, jossa olisi hänen mieleinen työllistyys -sekä maahanmuuttopolitiikka kohdallaan. Eikö pitäisi laittaa asiat tärkeysjärjestykseen, eikä puhua lillukoista ja sen varsista?

      • Anonyymi

        Onhan muut asiat tietysti tärkeitä, mutta haittamaahanmuutto sentään tuhoaa maamme pitkälle edetessään. Se vie valtion vararikkoon ja silloin muut asiat ovat merkityksettömiä. Millään ei siinä tilanteessa ole silloin väliä. Tätä tarkoitin asioiden tärkeysjärjestykseen laittamisella. Te tunnutte ajattelevan vain tätä hetkeä lyhytnäköisesti, mutta persut ajattelevat tulevaisuuteen kaukonäköisesti. Monet haukkuvat persuja turhan öyhöttäjiksi kaikesta, mutta heidän ennustuksensa tuppaavat toteutumaan mitä tulee maahanmuuttoonkin ja sen tuomiin ongelmiin.


    • Anonyymi

      Juuri näin.

    • Anonyymi

      Suomeen perustettava uusi työväenpuolue. Ilman sosialismia.
      Puolue kansalaille jotka elättävät itsensä rehellisellä työllä, ei kepulisti tai sosiaalihuijauksilla.
      Isänmaallinen puolue joka kunnioittaa omaa maataan ja kansaansa.
      Puolue jossa ei olisi perussuomalaista turhaa öyhkäämistä mutta joka panisi rajat maahan muutolle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2190
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1906
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1570
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1568
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1472
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1301
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe