Asiallisia kirjoituksia poistetaan.

Täältä on poistettu kirjoituksia joissa ei ole mitään suomi24 sääntöjen vastaista.
2
Ilmoita


24 Vastausta

Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.


On se hyvä, ettei luotseja enää ole. He kun poistivat niitä sääntöjen vastaisia.

Kun asiaa ei tunneta, ei voida tietää, mikä on sääntöjen vastaista ja mikä ei.
Ilmoita
Todellakin poistellaan, tuntuu että pääsiäisen pahat trollit on liikkeellä. Onko bottiin ohjelmoitu tiettyjä nimiä ja sanoja, kun poistetaan täysin asiallisia viestejä. Eräästä ketjusta poistettiin monta ketaa viestini, jossa ei ollut mitään sääntöjen vastaista, ja kun laitoin lisää viestejä, lopulta poistettiin koko ketju. Ylläpito voisitte katsoa poistettua ketjua ja laittaa tämä ketju takaisin:
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15622792/saisinko-vastauksen

Millä sanoilla botin saa poistamaan pitkiäkin ketjuja? Ei tämä nyt oikein järjellistä touhua ole.

nim. Ihmetys.kummatus
1
Ilmoita
Niin on poistettu jotain tuosta ylempääkin.

Tässä eräs esimerkki matkailufoorumilta:

"
Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Anonyymi
22.4.2019 10:31
Täh? Miksi tuo yläpuolelta on poistettu. Sehän oli juuri todellisten revontulien ihailijoiden matkailua?

Anonyymi
22.4.2019 10:54
Tämä lienee linkki? https://www.is.fi/matkat/art-2000001945276.html ...
"

Iltasanomat on SUomen suurin iltapäivälehti. Mitähän sellaista se mahtaa kirjoittaa, mikä on Suomi24:n sääntöjen vastaista?

Luotsi ei olisi tuohon kirjoitukseen puuttunut, yp ei katsonut sitä sääntöjen mukaiseksi.

Mitä me teemme yp:lla, mikä ei osaa hoitaa hommiaan!
1
Ilmoita
Laita muutama solvaus muille keskustelijoille tai esitä törkeitä vihjauksia asian liittymättömästä yksityishenkilöstä tämä nimeltä mainiten, niin sitten viestiä ei poisteta vaikka se ilmiannettaisiin.
1
Ilmoita
Eihän tänne voi enää mitään kirjoittaa.
Kirjoituksia poistuu paljon.
Olen lukenut säännöt.En kirjoita mitään suomi24 sääntöjen vastaista.
Kuitenkin viesti poistetaan sääntöjen vastaisena.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Eduskunta-Bryssell-Mäntyniemi.
Viesti poistettiin sääntöjen vastaisena.
1
Ilmoita
Tässä eesimerkki hyvin vaihtelevasta keskustelusta:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Ylläpito saa kertoa tarkemmin poistojen syyn, eikä vain ylimalkaisesti ilmoittaa sääntöjen vastaisuudesta!
2 VASTAUSTA:
Tuossa ylempänä oli kaksi "loistoesimerkkiä" asiattomista poistoista. Ei siis ihme, että nekin poistettiin.
Anonyymi kirjoitti:
Tuossa ylempänä oli kaksi "loistoesimerkkiä" asiattomista poistoista. Ei siis ihme, että nekin poistettiin.
Nyt on ollut viisi kannanottoa enemmän. On taidettu arvostella hyvin suorasanaisesti perustellen.
+Lisää kommentti
Valvoja on pahapoliisi ja saa huonon entistä pahemmaksi.
Ilmoita
Ei suomi24 käytä enää kukaan järkevä, viestien poisto on satunnaista.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Kun kirjoitatte viestin niin laittakaa itsellenne talteen viestin sisältö ja vähintäänkin viestinne koko osoite, jonka saa viestin alta kohdasta "Jaa".

Jos viestinne asiattomasti poistetaan niin esittäkää ystävällinen palautuspyyntö Suomi24 palautesivulla. Odotelkaa kaksi arkivuorokautta. Jos ei ole palautettu niin esittäkää palautuspyyntö uudelleen ja mainitkaa sen alussa että kyseessä on toinen palautuspyyntö samasta viestistä.

Omalta osaltani vaati juuri äsken kolme palautuspyyntöä joista viimeisen kopio Suomi24 blogisivulle ja lisäksi omalla nimellä annettua palautetta Allerin palautesivulle ennenkuin asiattomasti poistettu keskustelunaloitus saatiin viikon kuluttua takaisin. Trollit aplodeeraavat tälle järjestelylle, jossa asialliset viestit saa helposti pois ja niiden palauttaminen vaatii paljon työtä.

Helpointa olisi jos joku ihminen lukisi poistopyyntöjen yhteydessä sen viestin jota pyydetään poistamaan. Vaan kun ne menevät lävitse maanantain vastaisena aamuyönä klo 04:00 niin tiedämme, ettei silloin todellakaan ollut ainakan kukaan suomenkielentaitoinen eli viestin sisällön ymmärtämiseen kykenevä niitä katsomassa. Menevät siis lävitse joko suoraan robomoderoijan hyväksyminä tai siten, että joku päivystäjä mitään lukematta klikkaa jokaisen poistopyynnön kohdalle OK-poista.

Näin saadaan asiallinen keskustelu poistumaan kokonaan.
2
Ilmoita
Ainakin kaikki ne viestit poistetaan missä viitatataan äsköiseen 'anonyymiuudistukseen'.
Ilmoita
Iso epäloogisuus.

Kun foorumilla on täydellisen epäasiallinen kirjoitus, se ei poistu itsestään, Kun se annetaan ilmi, se ei poistu. Kun siitä tiedotetaan tällä foorumilla, tuo tiedotuskirjoitus poistuu. Mutta se "alkuperäinen" on ja pysyy siellä foorumilla.

Eli myönnetään kirjoituksen sääntöjen vastaisuus, mutta mitään ei tehdä!
2
Ilmoita
Suomi24 yleisin kirjoitus
Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.
2
Ilmoita
En oikein ymmärrä, miten trollit saa keskusteluja poistatettua? Olen itse yrittänyt ilmiantaa erästä trollin pelleilyketjua vaikka kuinka monta kertaa, mutta siellä se vaan pysyy. Montako kertaa se pitää ilmiantaa, että poistuu? Eikö näillä trolleilla ole muka muuta tekemistä, kuin ilmiannella keskustelua koko päivän kunnes se poistuu ja samalla pelailla niitä jännittäviä "en ole robotti"-kuvapelejä?
1 VASTAUS:
Sisäänkirjautunut ei joudu klikkailemaan käptsöjä kun tekee poistopyynnön. Sen voi siis automatisoida, pienellä vaivalla jopa ihan ohjelmallisesti tapahtuvaksi. Täällä on siis robomoderointi jolle poistopyyntöjä esittävät roboilmiantajat.

Toinen tapa on erinäiset chättihuoneet, joissa trollaava porukka keskenään sopii viestien poistamisesta kiusantekotarkoituksessa.
+Lisää kommentti
Porin eilisestä kerrostalopalosta ei saa keskustella.
Viestit poistetaan sääntöjen vastaisena.
Keskustelua aiheesta ei hyväksytä.
Ilmoita
Jopa siksi, että olisi muka mainos.

Äsken tuli eteen reCAPTCHAn kuvat, joissa yhdessä oli suomessa halpamyyntiä harjoittava saksalainen ruokaketju. Yksi kuva täyttyi melkein kokonaan sen keltaisesta tunnuksesta. Sitähän ei mitenkään voida tulkita mainokseksi, eihän. Koska se on ylläpidon laittama.

Sama asia, eri tulkinta.
Ilmoita
Todellakin poistuu viestejä missä ei ole mitään sääntöjen vastaista. Tyrmistynyt olen useinkin, kun tärkeissäkin keskusteluissa asiallinen viesti poistuu.
Kyllä olisi syytä ylläpidolla vähän tarkistaa tuota systeemiä!
Ilmoita
Itse luen foorumia Matkailu > Eri tapoja matkailla > Laivamatkat ja risteilyt ja täytyy todeta, että siellä sadasta viestistä korkeintaan viisi on asiaa, Niihin muihin ei ylläpito ilmiannoista huolimatta kajoa. On kyselyjä, kuka seuraksi, paljonko laivan kyljessä on paksuutta, voidaanko turvetta käyttää laivan polttoaineena, onko Tallinnassa sitä kauppaa, miten Tukholmassa pääsee liikkumaan, jne jne. Siis kysymyksiä, joilla ei ole mitään tekemistä Laivamatkojen ja risteilyjen kanssa ja joille on kyllä omatkin fooruminsa. Mutta eihän ylläpidolla ole matkailun ammattitaitoa. Luotseilla oli osaamista ja siksi ne kai poistettiin - osoittivat liian selkeästi ylläpidon kyvyt ja taidot.
Ilmoita
Säännöt ovat sellaisia.
https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/vasemmistoliitto-eun-pitäisi-jäädyttää-tuet-mailta-jotka-eivät-noudata-perusarvoja-–-eusta-pitäisi-viimekädessä-vaikka-erottaa/ar-AABFHhM?li=BBr5KbI

Sääntöjä voi lähettää yksinkappalein tai niputtain, vaikka postitse, jos ei omista sähköistä postia. Niiden turvin voi ajaa vaikka tasa-arvoja tasan.
Ilmoita
Uusi
Poistopolitiikka on vähintäänkin vinoutunutta ja foorumi kohtelee käyttäjiä syrjivästi. Jotkut saavat kirjoittaa melkein mitä vaan, toistuvia lyhyitä viestejä linkkien kanssa, joissa ei oikeasti ole muuta tarkoitusta, kuin nostaa aloitus, toiset taas eivät saa kirjoittaa oikein mitään, missään tarkoituksessa. Ei ole kyse siitä, että olisi kirjoitettu jotain asiatonta, tai yleensäkään juuri mitään. Mutta selvästi moderointi antaa ymmärtää, että kaikkia ei tällä koko kansan foorumilla tarvita. Aikooko ylläpito tehdä ilmiselvälle syrjinnälle jotain? Tuskin ainakaan kohti syrjmättömyytä.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Asiallisia kirjoituksia poistetaan.

Täältä on poistettu kirjoituksia joissa ei ole mitään suomi24 sääntöjen vastaista.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta