Vapaaehtoisia ulkoiluttajia Esperin hoivakotiin?

Löytyykö mummojen ja vaarien pyörätuolien liikuttajia?
Ilmoita


onkohan se edes laillista alaikäsiä..
Ilmoita
.. ja nuori aikuinen jos ilmaistyötä tekee, siinä tulee erityisen monet nyansit verottajan kanssa, kuka on hyödyn saaja, voi olla että esterille lätkästään lahjavero.
1 VASTAUS:
veroilla, veroilla se tämä nyky-yhteiskunta pyörii, erityisesti liikemies-politikot.
+Lisää kommentti
tämä viimeiset 4 hallitusvuotta meni, mutta paljasti miksi meillä velkaa pitää ottaa, siksi kun Suomi ulkoistaa kaiken ja ulkoa lisää syöjiä ottaa, ulkoistus-rahat polittinen terväpää erittäen monen mutkan kautta itselleen sijoittaa ja vakutuskuoriin verovapaaksi rahat piiloittaa, polittista tukia omilleen maksetaan verovaroista suoraan ja epäsuoraan EU-kautta kierrättäen, miljardi toista ja veroista samanmoista, siitä huolimatta 7-tilaa maaseudulta joka auringonlaskulla konkkaa, verotulot lakkaa ja veroilla elävät lisii, kotimaiset ja ulkomaiset.
Ilmoita
"konkkabuumissa on kyllä syitä sysissäja sepissä, sillä männä vkla MT lehdessä oli maitotila-yrittäjän lausuma, että "30 lehmää riittää" jos velkaa ei ole, #käennousulla joka vko ja "nain meillä henki ja muut meidän kranis maksaa toiset 30 lehmää eikä piisaakkaa!
Ilmoita
ja yhellä 20v vanhalla Merrsulla kerkee koko tilan väki ja isäntähän "lentää..
Ilmoita
Aikoinaan oli talkoita,rakennus siivous,perunannosto,puinti ym. Hoiva-alalle suunnitteleville kannattas käydä pari kolme kertaakin työntää vanhuksia ,kun on kaunis päivä. Parikin tuntia päivässä ettei mene urakkahommiksi.En tiedä onko täällä kunnassa tonnitalkoilaisia urheilupaikkojen, nurmikon leikkaajia. ehkä näitäkin voisi käyttää Esperin hoitajan kanssa. Samoin eläkeläisissä löytyy virkeitä liikuttajia. Samalla voisi tutustua tulevaa "säilytyspaikkaansa"
2 VASTAUSTA:
Kyllä homma on niin, jos ja, kun homman hoitajat on määrätty ja rahan perivät ja kuntalaisetkin v-maksajat maksajiksi osaltaan joutuu, silloin, olipa esteri tai kasperi homman pitää pelata ja jättää tulevat v-maksajat vapaa-aikana´kin rauhaan!
Vanhuksen työntäminen kuulostaa aika perverssiltä puuhastelulta...
+Lisää kommentti
..esteri harrastaa desantellista toimintaa..
2 VASTAUSTA:
.. mitäpä ulkomaalainen Pörssiyhtiö tiesi vanhus-hoitojen kustannuksista Suomessa ja vaatimusten kriteereistä hyökätessään lobbareittensa avustuksilla kuntiin, nyt tietävät ja itkevät, tai siis osakeomistajat itkevät.
Homma on nyt edennyt desanttien lobbaukseksi vetoamalla vanhusten ulkoiluun, että nuoret tulisi avuksi, suomeksi; jos nyt apua antavat, niin jokainen nuori sukupolvi vedoten edellisiin, apua-antavat,,Ilmaiseksi ja rahassa se on miljoonia!..verotonta!
..jatkossa on kansalaisen seurattava kunnan-tasetta, että millä verukkeellaa vanhushoito-pörssifirmalle heilahtaa kunnan kassata pari milliä hyvänhoidon bonusta.
+Lisää kommentti
Millaisen sopimuksen kunta on tehnyt Esperin kanssa vanhusten ulkoiluttamisesta?. Kaikkihan me vanhetaan. Vapaa-aika näyttää olevan niin arvokasta aikaa,ettei pysty etes ajattelemaan asiota vanhusten hyväksi( periaattesta).Oma napa paras napa. Sama asiahan se on urheilussa, jotkut harvat kuskaavat lapsia ja nuorisoa peleihin ja urheilukilpailuihin
3 VASTAUSTA:
asiaa tarkemmin tuntematta, voisin nyt julkituotuun vetoomukse perusteella uskalttaa sanua, ettei siellä ole sovittu rekrytoimintaa kunta nuoret vs vanhusten rullatuolien moottoreiksi!
yönyli-jälkeen, että hoitajamitoitus ei ole kohillaan, eikä tulekkaan, se on hyvä, kun päättäjät tulee hoidettaviksi niii..
se 15 € maksava wessapaperi-rullahan syö sitä hoitajamitoitusta, se on helppo korjata valkoiselle; kerättävä SpahgnumWaginiumia-Rahakasammalta varasto täyteen, keskuukaudessa hieman kaseltava ettei kuivetu, samaan varaswtoon voisi rakentaa ulko-wc, kun pyyhkeetkin kätevästi käden päässä.
Rahkasammalella on desifiomiskykyä tapaa parasiitit ja ilmastopillaajat.
+Lisää kommentti
Onkohan ulkoiluttamisesta säädetty sitten oma taksa.?, Työntekijät eivät varmaankaan kerkiä muiden töiten takia?
1 VASTAUS:
ei siihen eri-taksaa ole, hoitoon kuuluvaa se on, mutta se taxa on siinä, kun pitäisi palkata 1-1,5 hoitaja lisää ja se maksaa kaikkine kuluinee maltaita, 4 donaa kk 48 donna /v, 500000€/10 vuodessa, se on osakeomistajille liikaa, voivat siirtää sijoituksensa muualle, vanhus on arvokas! mutta vanhuus ei saisi olla.
+Lisää kommentti
On helvetti rahanahnetta porukkaa. Vanhus maksaa palvelusta ja hoidosta, johon pitäisi kuulua virkistyshetkien ja ulkoilunkin. Omaiset, vaatikaa ja kysykää sosiaaliasiamieheltä, mitä palvelu pitää sisällään.

Sama kuin kauppias kerjäisi vapaaehtois- tai ilmaistyövoimaa hyllyjen täyttöön.
2 VASTAUSTA:
kyllähän kunnan täytyy, kuin aiemminkin nakata "hyvänmiehen lisää puolimiljoonaa, semminkin kun rahoo on, kun ei veetpalon hiihtajillekaan 100000e edestä viimetalavena tykitetty lunta, tietysti kunto putoo, mutta onhan se Esperi..joka kuntouttaa..
njiih ja kun on tehotarkkailussa tehostettu hoito!,, etes Puolangallakaan ole niin hyvin..
+Lisää kommentti
Esperin hoitolaitokset valviran tehotarkkailussa. Ahneudelle on saatava loppu...
2 VASTAUSTA:
njiih on, se tapahtuu, kun 15e/wc-paperirulla vaihetaan SpahgnumFusgumiin, punaseen rahakasammaleeseen
nono, seon tyttöile, miehille karhunsammall, sitä voi ripulissa käyttää riiiveenä!
+Lisää kommentti
molemmille skp myös hoitajille vaikeimissa tapauksissa Sphagnum waginatum!
Ilmoita
säästöä syntyy..
Ilmoita
no, siinnoistaas jutunjuurta..
Ilmoita
Juuri näin, ulkomaiseen pörssifirmaan ilmaista talkooväkeä töihin, niin eiköhän se osakekurssikin ala nousemaan.
5 VASTAUSTA:
vain siitä on kysymys ei suomen vanhuksista, hullujahan olisivat..
ei taijut tulla Kärsien nieeleen kun Puolankaan hurmoksessa linjurilla...
ei se vielä ole kliimaxsisaan, vasta sitten, kun milijoonien voitot paljastuu, Mehiläisellä on NYT jo tuhatmilijoonaa, vanhusten selkänahka on arvokas karvaton-turkis!
no ei siinä venepakolaisellakaan ilmeilyt auta, isot voitot ja huono hoito, vai ykisetkö vastaam?
Paaasia, että #Rehtori on potkastu, Karsamaen ikiaikojen sisasiitos Geenistö säilyy ja paranoi!
+Lisää kommentti
njih se karhunsammal Urogellimus sopi kaikeen kutinaan..
Ilmoita
njiij ja yks kunta, kun alkaa piikomaan esterille niin..
Ilmoita
soattaapi olla jotta työnnettävät loppuu; Valviira tutkii jo 60 enneaikaista vanhus-kuolemia, naittais siltä että Pörrsin tehostettu palvelu-hoito vahentaa karsimyksia tehostetun tehokkaasti.
Ilmoita
.. titenniisa nain agraaristi ajateltuna, sieltä vahentaa mikä maksaa eniten, Porssi kun ei tunteile..
1 VASTAUS:
.. Porssi ei ajele hurmoshengessa Puolankaan#, mutta osaa lobata hurmoshengellista bisnesta..
+Lisää kommentti
Pitäisiköhän vaihtaa loppusijoituspaikkaa missä ei ole Esperi ja Attendo?. Samoin omaisuus "hummata" taivaan tuuliin ja antaa pikkuhiljaa jälkikasvulle.
Ilmoita
wiisaasti ajateltu, varsinkin "pikkuhiljaa, ei kertarytkäyttämällä, siinoo waarasa..
3 VASTAUSTA:
VenajanKarjalass ei donAtte eika ladyEsteri huushollata, wc paperikin kiiltävää ruskiaa voimaperia kuivaessaan itsepuhdistuvaa ja se etusormelle reikän edel. käytöstä valmiina..niih ja sen voi nimet jotta jokaisella omansa..

Hyvää Pääsiäiseltä jäänyttä Mämmiä!
.. jos ed lukemisesta ei tullut refluksellisa seuraamuksia olis paree käydä Attella.
.. HyvaaPaivaa mikä vaivaa?, mista mina tiijan siksihan tulin tanne#€"%&#, aivan niin aivan niin onko ripulia?, no on molemmista päistä, jahajassoo, saanko kysyä mistä itse arvelette sen johtuvan, no saat sitä kysyä jos sanon niin taksa puoliksi, jaha nojosniin nii siiten sovitaan niin, voissttiko nyt sanua?, no voin sanua, että se johtuu 15 euron wc paperirullastanne, rahat ei riitä sitä käyttämään, kokeilin vasemman käen naapurin tekniikalla yhella palalla vaan seon liian hottoöä huonolaatua njaapurissa kestää kymmeniäkertoja yks palanen, jahas tuo on johtokunta asia, aika loppui, voitte poistua, jattakaa ovi sulkematta, ei tervetuloo uudelleen..
+Lisää kommentti
Pitkänköhän sopimuksen kunta on tehnyt? Mistä näkisi paljonko kunta joutuu maksamaan keskimäärin vanhuksen hoidosta vuodessa?

Kysyy vaivaisentalon asukas
1 VASTAUS:
Graalinmalja löytyy ennen Saharasta, kuin Kärsä-kunta maksama vanhusten hoidon-osuus, se maksun suuruus liikkuu kuin PäätaloHermannin uuninpohja,ilimojen mukaan.
+Lisää kommentti
Kyse on vanhemmistamme ja isovanhemmistamme.

Selitysten ja tekosyiden aika on kerta kaikkiaan nyt ohi.

Eläkeläisten köyhyyteen on viimein puututtava konkreettisilla parannuksilla. Inhimillinen yhteiskunta ei voi sivusta seurata ikäihmistensä ahdinkoa. Siksi olemme vaatineet 100 euron tasokorotusta alle 1400 euron eläkkeisiin useamman vuoden ohjelmalla. Asiantuntijoiden mukaan tämä yksittäinen esitys nostaa 55 000 eläkeläistä pois köyhyydestä.

Toinen luottamusta lisäävä parannus on se, että vanhustenhoidon palvelut laitetaan viimein kuntoon. Vanhusten hoivapalveluissa selville tulleet törkeydet ovat saaneet monet ikäihmiset jopa pelkäämään vanhenemista.

"Myös moni nuorempi on huolissaan vanhempiensa ja isovanhempiensa puolesta. Kyse on ihmisistä, jotka ovat rakentaneet Suomesta maailman parhaan maan. Heillä on oikeus voida luottaa siihen, että vanhuuden päivillä myös heistä huolehditaan.

Siksi tarvitsemme vanhustenhoitoon 0,7:n hoitajamitoituksen. Se hoidetaan tällä vaalikaudella.

Lisäksi tarvitaan hoitotakuu, joka takaa kiireettömään hoitoon pääsyn viikossa sekä 1000 uutta
lääkäriä ja hoitajaa, terveydenhuollon ammattilaista.
Antti Rinne
4 VASTAUSTA:
Kovat on puheet ja lupaukset, esm tämä ongelmallinen vanhuspalvelu on vaikea enää korjata, kun sopimukset on tehty, hoitotaso 0,7 tuskin koskaan toteutuu pelkästään hoitajilla vaan siinä on mukana piirinuohoojakin, tsto väki, siivoja, sairauslomittaja ynm, em olisi jo toteutunut mutta ei, koska se on suuri kustannerasitus osakeomistajilleen.
Kuitengin juuri riittävät hoitajat on number 1.
.. ja minkäs teet kun kunta puollustaa pörssifirmaa..
.. vae annahan olla, kun kiimaiset nuoret billua koettelee nit Rexille potkut!
Eivän köyhä kunta pääse pörssifirmojen syleilystä irti kun on pitkät sopimukse ja sanktiot. Valtionavut näiden syövereiren suuhun,Olikohan yksi terävä nainen joka juoni kunnanpäättäjien kanssa pörssin saapumisen K-kukkulalle?Valvira on tässä tilanteessa ainoa taho joka voi puhaltaa pörssittelyn poikki.Fazerikin pyörittää ruokahuollossa lähemmän tuhat ateriaa joka päivä.
+Lisää kommentti
Kyllä vastuu kuuluu esperi caren osakkeen omistajille.
Nuo esperi caren raadon syöjät nyt vastuuseen, ja töihin itse !!

Tai sitten maksakoot kunnon palkkaa, niin ulkoiluttajia löytyy !!
Vanhuksilla rahastamien on saatava seis. - Hujari kokoomus kepu yritykset vastuuseen.
3 VASTAUSTA:
kaikki alkoi siitä, kun v 2013 joulunalla "saarat nauroi!
.. miksi nämä terveyspörssi/t hyökkäsi ensin Puolangalle ja K-jakomäkeen?

10 pinnan kysymys.
.. vastaus on nähtävillä.
+Lisää kommentti
Antti Rinteen lupaukset ja vappupuheet toteutuu jos Suomen työllisyysaste nousee 75%. Huonompi aika kolkuttaa porstuassa..
3 VASTAUSTA:
ei nouse vihreitten avulla
Lii´kin siinä on tarjolla, voi ei!
valinnaksi Rinteelle jää Rkp, Kristilliset ja Keskusta
+Lisää kommentti
Vaikka mummot ja vaarit olisi kunnan omistamassa hoitokodissa, vapaaehtoisia ulkoiluttajia EI LÖYDY. Ihmiset on niin itsekeskeisiä omaan napaan "puhaltajia"ettei aikaa löydy talkoisiin ei mihinkään toisen ihmisen auttamiseen.Piste
2 VASTAUSTA:
vielä vähemmän pörssiyhtiölle.Piste
tässä s24 sivuilta tulee tunne, ettei kärsät vieläkään tajua kenen kanssa ovat naimisissa..ikuisesti
+Lisää kommentti
Eiks toi Soldiers of Odin tee just tämmöistä ulkoilutushommaa hyväntekeväisyytenä? Ottakaa niihin yhteyttä.
3 VASTAUSTA:
joo, yksityisille, mutta en ymmärrä miksi Pörssi osakeomistajalle pitäisi ilmaisia kyytejä antaa.
seon ainakin varmaa, että jos the Kärsät alatte lapsenne rekrytoimaan vanhusten ulkoiluttamiseen, 0,7 hoitajamitoitus ei täyty koskaan, jos ette ala, Esperin on palkattava hoitajia lisää, valinta on kärsien kärsäin valittava, kenen joukoissa seisotte, samalla estätte esperi-syndrooman leviämisen, ah´niin #tehostettuun"Pörssi -vanhuspalveluun kautta Suomen.
Anonyymi kirjoitti:
joo, yksityisille, mutta en ymmärrä miksi Pörssi osakeomistajalle pitäisi ilmaisia kyytejä antaa.
Onko sulla pörssi rullatuolissa?
+Lisää kommentti
vanhuspalvelu muunnettuna navetaksi vastaa noin 100 lehmän tuottoa
Ilmoita
Moniko teistä kärsistä on käynyt katsomassa vaareja ja mummojanne.onneksi mulla ei enää elä.Tuskinpa en asetu kauan elämäänkään tänne kärsälle....Onko nämä vaarit ja mummot hyljättävä kun ovat pörssin hoitokkeja?Periaate voi olla omanapasta?

Pörssipeluri
Ilmoita
ei se yksin Pörssi pahasta, paitsi, että on kallis ja siitä johtuu huono hoito, voitto on ensisijaisti tärkein ja sitä ei tule jos ei jostain kuluerästä tingitä ja mikäpä se eniten maksaa kuin ihmisen työ josta tingitään ja hoitajien puutteen vuoksi hoito on nyt sitä mitä se on julki tullut.
20 VASTAUSTA:
..ja huononee, ei hoitaja mitään ylisuorittavia robotteja ole.. tykytin iskee liikaa..
edel. oikeaksi todistaa se, ettei 0,7vieläkään ..ilman piirinuohoojaa..
joko on saikulla monta hoitajaa tai lähtenyt?, tai niin eihän siinä ole varaa saikotella, eikä varaa lähteä, nain se on natisti kääntynyt pakkotyöksi..
Nain se Esteri käyttää työttömyyttä hyväkseen, pitää alle 0,7, että väsyvät ja saa ottaa uusia kokemattomia hoitajia pohjapalkalla, ikäliisat kortistoon ja sitten samapelijatkuu, nain kun koko konsortiossa menetellään niin osakeomistajat pysyvät.. shiina ja shiina ja se pelko esterin pä on.
seo tutiseva vanhus rasempi kuin kantakirja lehmä.
saa vanhana #arvostusta!
ja 10 mullikkaa.
seos sitten 400 mullikan navetta vastaava
mitä sitten tapahtuu, kun #serkukset joutuu hoidettaviksi, voi kauhiaa..
Anonyymi kirjoitti:
Nain se Esteri käyttää työttömyyttä hyväkseen, pitää alle 0,7, että väsyvät ja saa ottaa uusia kokemattomia hoitajia pohjapalkalla, ikäliisat kortistoon ja sitten samapelijatkuu, nain kun koko konsortiossa menetellään niin osakeomistajat pysyvät.. shiina ja shiina ja se pelko esterin pä on.
Voiko epäpätevän hoitajan palkata alle Tessin suosituksen?.Työkokoeilu on tänäpäivänä oikein riistoväline..Jos sattuu hoitovirhe työkokeilussa olevalle työntekijälle?
Anonyymi kirjoitti:
Voiko epäpätevän hoitajan palkata alle Tessin suosituksen?.Työkokoeilu on tänäpäivänä oikein riistoväline..Jos sattuu hoitovirhe työkokeilussa olevalle työntekijälle?
ei saa vakuutusta kun on epäpätevä, eli ei saa palkata
Anonyymi kirjoitti:
Voiko epäpätevän hoitajan palkata alle Tessin suosituksen?.Työkokoeilu on tänäpäivänä oikein riistoväline..Jos sattuu hoitovirhe työkokeilussa olevalle työntekijälle?
onko niitä Esteri palkkoja kukaan tutkinnut, että ovat tessin mukaisia ja ikälisät+ muut, jotenkin epäilyttää, hoitajathan ei uskalla unissaankaan puhua
ylipäätään koko vanhuspalvelu(tehostettu), että nipsastaan tuolta kopsastaan täältä ja kulutustarvikkeille 10x hinta, niitä on 10 niä eri kohteita mitsä voi säästää
mitähän se hoidettava kunnallisella tuli kalliiksi
Anonyymi kirjoitti:
mitähän se hoidettava kunnallisella tuli kalliiksi
naapurissa veljekset nuukia, 50-luvulla öljylamppu valoa antoi, heillä oli tapana ulos mennessä lampun sydäntä säätää pienemmäksi, toinen läksi ulos ja lähteissään valoa pienemmäksi, ensimmäinen tuli ulkoa niin pirtti pimeenä, noitumaan veljeään miten saita se on..
em jos olis hoitajia niin pienentäisivät vanhuksen ruoka-annoksia niin vaipat ei sotkeus, säästöä vaipoissa ja ruoassa, tai siis Esteri pienenyttäis..
joku kysyi, ettå mitå kunta maksaa(kuntalaiset) hoidettavista, en todellakaan tiedä, mutta hoidettava maksaa kaiken eläkkeensä, eikä siinä mitään kun on teho-täyshoito, kunta maksu kai on porrastettu hoidettavan tulojen mukaan, eikähän siinäkään mitään jos on veroja aikanaan maksanut tulojensa mukaan. Risti edelliseen on vain siinä, että ruoka, lämpö ja hoito sama kaikille, ai niin se porrastus on kai kotihoitoa koskeva.
Anonyymi kirjoitti:
joku kysyi, ettå mitå kunta maksaa(kuntalaiset) hoidettavista, en todellakaan tiedä, mutta hoidettava maksaa kaiken eläkkeensä, eikä siinä mitään kun on teho-täyshoito, kunta maksu kai on porrastettu hoidettavan tulojen mukaan, eikähän siinäkään mitään jos on veroja aikanaan maksanut tulojensa mukaan. Risti edelliseen on vain siinä, että ruoka, lämpö ja hoito sama kaikille, ai niin se porrastus on kai kotihoitoa koskeva.
no, siinä on Amortan-laki, ne kuntalaiset muuten kyseleis..
salataan pimitetään harhautetaan momentilta toiseen seon K-jakomäen tapa hoitaa kunta-asiat
Anonyymi kirjoitti:
joku kysyi, ettå mitå kunta maksaa(kuntalaiset) hoidettavista, en todellakaan tiedä, mutta hoidettava maksaa kaiken eläkkeensä, eikä siinä mitään kun on teho-täyshoito, kunta maksu kai on porrastettu hoidettavan tulojen mukaan, eikähän siinäkään mitään jos on veroja aikanaan maksanut tulojensa mukaan. Risti edelliseen on vain siinä, että ruoka, lämpö ja hoito sama kaikille, ai niin se porrastus on kai kotihoitoa koskeva.
94-vuotias sai kymmenkertaisen annoksen lääkettä ja kuoli - Avi tekee perusteellisen tarkastuksen hoivakotiin
Eilen klo 17:01 (muokattu eilen klo 17:01)
Pälkäneen Kukkiakodon asukas kuoli viisi päivää sen jälkeen, kun hänelle oli annettu 10-kertainen annos morfiiniperäistä lääkettä niskakipuun.

IL
Anonyymi kirjoitti:
onko niitä Esteri palkkoja kukaan tutkinnut, että ovat tessin mukaisia ja ikälisät+ muut, jotenkin epäilyttää, hoitajathan ei uskalla unissaankaan puhua
Onko Esperillä Attentolla Terveystalolla ja Fazerilla omat tessit?Tehdään kunnallisen jälkeen omat työsopimukset uuden tessin mukaan.
Anonyymi kirjoitti:
Onko Esperillä Attentolla Terveystalolla ja Fazerilla omat tessit?Tehdään kunnallisen jälkeen omat työsopimukset uuden tessin mukaan.
no arvaathan tuon, kova työttömyys niin tulijoita on näläkäpalakalla
+Lisää kommentti
On hyväkuntoisia ihmisiä,ovat luistelleet jos milläkin verukkeella,ettei tarvitse töitä tehdä. He jos ketkä voisivat auttaa ainakin sukulaisiaan palvelutaloissa ym. Ovat kaiketi olleet pätkiä näissä töissä.Iljettää,kun itseään kehutaan,kui on kunto hyvä.Nauttiivat moninista eduista,kyllä niitä käytetään hyväksi. Helpolla pääsee,kun osaa hyvin kiertää,kaartaa.
Ilmoita
Tuli kirjoitusvirheitä,ei kai haittaa.On kiirus töihin,et näi.
2 VASTAUSTA:
ei s24 ole mikään kieliopisto, vaikka niitä pilikunnusioita lukijoissa on, toinen, että lukijoita suurimäärä vaan ei uskalleta kirjoittaa just niitten p-nussijoitten vuoksi, anonyymius kun ei ole kuin sana, kaikki kirjoittajat pengotaan, k-tautihan on, että naapurin sdalaisimmatkin asiat ..panot, niin.. tarkoitin tillillepanot, mitä luulitte..
e3sm kyllönen on viimest 40 v ollut menossa konkkaan. naapurin tieto-tsto tietämänä..
+Lisää kommentti
Moni hoivapalvelutyötä tekevä ajattelee, että maatkoon kärsämäkiset persukeput omissa paskossaan. Ovathan nuo luokkapetturit aikoinaan olleet vastustamassa kaikkea mikä olisi parantanut rehellisen palkkatyöläisen elinehtoja. Niittäkööt nyt sitä satoa, mitä aikoinaan ovat kylväneet.
3 VASTAUSTA:
oletus on oikia, mutta ottaen huomioon nuoret hoitajat ne ei, kun eivät ole sitä polittista terroria kokeneet, eivät siis tee rajaisia, mutta jos on esm vanhempi hoitaja polittisen kasvatuksen kodistaan saanut niin houkutus voi olla ylivoimainen.
Pitäisikö sitten palkata persuja ja kepuja hoitajiksi? Puoluevärilläkö vielä tänäänkin on merkitystä miten hoidetaan.?Meidän Maija on kolmannessa polvessa persu,jos hoito laiminlyödään kantelen punikkihoitajasta valviralle
Anonyymi kirjoitti:
Pitäisikö sitten palkata persuja ja kepuja hoitajiksi? Puoluevärilläkö vielä tänäänkin on merkitystä miten hoidetaan.?Meidän Maija on kolmannessa polvessa persu,jos hoito laiminlyödään kantelen punikkihoitajasta valviralle
iskit ytimeee, omaisten olisi syytä seurata hoitotyötä ja hoidettavaa
+Lisää kommentti
Johdatusta tarvitsevat Kärsämäen nuoret, etteivät lähde seuraamaan vanhempiensa viitoittamaa tietä. Minä kaheksankymppinen ukko muistan miten tietämätöntä on kansa ollut Kärsämellä aivan näihin päiviin ati. Kaikki eivät osanneet lukea ja jos osasivat, lukivat vain Liitto-lehteä ja raamattua. Enkä missään ole tavannut ihmisiä, jotka ovat yhtä hanakoita nuolemaan herrojen persettä. Television syytä jossakin määrin, eihän kärsämäkisen tarvitse katsoa kuin kauniita ja rohkeita, niin jopa samaistutaan sarjan roolihahmoihin ja elämän totuus katoaa. Totuushan on se, ettei historian aikana ole yksikään kärsämäkinen päässyt ns. vihreälle oksalle. On merkkejä olemassa, että aika muuttuu ja nuoret sen mukana oppivat ajattelemaan omilla aivoillaan ja oppivat löytämään tietoa mikä on oikeaa ja meille kaikille parasta. Seuraavat vaalit se tulevat toteen näyttämään.
1 VASTAUS:
vanha oot muttet seniili, wiisaita kirjotat, kiitos!
+Lisää kommentti
Luoja varjelkoon minua joutumasta hoitokotiin, jossa sekä hoidettavat että hoitajat ovat poliittiselta kannaltaan keskustalaisia. Eikä persut asiaa paranna ollenkaan.
3 VASTAUSTA:
#persut parantaa asiaa, persujen omaisia ei esteri Kyykytä!
JOS, otetaan ja muistetaasn kärsä kustaitten kymmenien vuosien persujen halveksunta, niii ei kiiiinosta pätkäääkäää miten Esteri kusettaaa kustaita vai antaako kusta sänkyyy, tuliiko tämä selewäksss, täh?
Anonyymi kirjoitti:
JOS, otetaan ja muistetaasn kärsä kustaitten kymmenien vuosien persujen halveksunta, niii ei kiiiinosta pätkäääkäää miten Esteri kusettaaa kustaita vai antaako kusta sänkyyy, tuliiko tämä selewäksss, täh?
Joskus sinäkin oot kusenis ja paskois kanssa samassa tilanteessa.Täh,HÄH Vai meinaatko olla kuolematon piru?
+Lisää kommentti
Persut on häviävä luonnonvara.
1 VASTAUS:
sinulla ei ole edes mitään mikä vois hävitä, tyhyjä kun ei paukaha!
+Lisää kommentti
Miten tämä edellinen kommetti liittyy Esperin ulkoiluun?Oli sitten persu,kokkura tai jokun muu
Ilmoita
Yle: Kotihoidon vaaratilanteita jopa 23 paikkakunnalla, vanhuksia kuollut - Muistisairas äiti haahuili pakkasessa jalat paleltuneina
Tänään klo 13:04
Ylen MOT kääntää hoivakohun fokuksen laitoksista kotihoitoon. Selvitys paljastaa useita puutteita, vaaratilanteita ja jopa kuolemantapauksia vanhusten kotihoidossa.
Kotona hoidettavat vanhukset ovat yhä huonompikuntoisia. Monella on muistisairaus. Ylen MOT on selvittänyt kotihoidon puutteita ja vaaratilanteita.Kotona hoidettavat vanhukset ovat yhä huonompikuntoisia. Monella on muistisairaus. Ylen MOT on selvittänyt kotihoidon puutteita ja vaaratilanteita.
Kotona hoidettavat vanhukset ovat yhä huonompikuntoisia. Monella on muistisairaus. Ylen MOT on selvittänyt kotihoidon puutteita ja vaaratilanteita. MOT-HANDOUT
Loppiainen 2016. Tytär saa soiton muistisairaan äitinsä kotihoitajalta, joka kyselee, missä 83-vuotias äiti mahtaa olla, kun hän ei ollut kotona. Hätääntynyt tytär löytää sekaisen asunnon, josta löytyvät äidin puhelin, avaimet, talvikengät ja ulkovaatteet.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta.

Äiti löytyy haahuilemasta yöpuvussaan 30 asteen pakkasesta. Yksi naapuri soittaa ambulanssin, ja iäkäs nainen haetaan sairaalaan. Kun hän kotiutuu, tytär vilkaisee äitinsä jalkoja. Ne hilseilevät, ja yksi varvas on tummunut.

Tytär vie äitinsä takaisin sairaalaan pahojen paleltumien vuoksi. Siitä seuraa kahden viikon hoitojakso. On selvää, että palvelukoti ei kykene enää turvaamaan äidin arkea. Alkaa taistelu hoivakotipaikasta.

Tapaus on yksi monista, joihin Ylen MOT törmäsi tehdessään laajaa selvitystä kotihoidon ongelmista. Aluehallintovirastot ovat puuttuneet kotihoitoon 23 eri paikkakunnalla. Vanhuksia on kadonnut, lääkkeet jääneet antamatta, työaikoja manipuloitu ja ihmisiä kuollut. Valvira on antanut kuolintapauksista moitteita.

Kotihoidon piirissä on päivittäin yli 50 000 vanhusta. Osa on sellaisia, että he eivät pärjää kotonaan. Työntekijöitä on 16 000. Hoitajat kokevat itsensä ymmärrettävästi ylityöllistetyiksi.

MOT:n mukaan käyntejä merkitään pidemmiksi kuin ne todellisuudessa ovat ja niitä on jäänyt kokonaan välistä. Pahimmillaan siis asiakkaat maksavat jopa olemattomasta palvelusta.

Kotihoito
Ilmoita
Olen kuulut, että ne tuolla suuressa maailmassa aukaisevat ikkunan vanhuksen huoneessa ja hankkivat sillä tavalla keuhkokuumeen vanhukselle ja sehän on silloin menoa.
Saavat sillä konstilla vapaan paikan, jos on aateveli/sisar tai samaan lahkoon kuuluva tulossa, eikä satu olemaan muuten vapaata paikkaa. Meikäläinen kuolee mieluummin halkopinon alle, kuin lähtee jonnekin laitokseen.
5 VASTAUSTA:
minä uskon tuon ja eihän voi olla normaall sekään, kuin nyt tapahtui, että lääkityslupainen hoitaja vahingossa pistäis 10 kertaisen annoksen ylimäärän lääkettä 94 vuotiaan mummon niskaan, kun on esiintynyt jäykkyyttä, naitahään ei huuvella tietenkään, , kuuluu sarjaan; #ryssä seon ammu ja "hae lähteestä vettä!
suos. maalämpöä, minua hymyilyttää joka kevat okt hirmuiset halontekosouvit, minakin 10 v sitten repäsin 10 mottia klapeja, niista 9,5 on polttamata..
Anonyymi kirjoitti:
suos. maalämpöä, minua hymyilyttää joka kevat okt hirmuiset halontekosouvit, minakin 10 v sitten repäsin 10 mottia klapeja, niista 9,5 on polttamata..
on mullahi kokemusdta, vaan en kokomusta, halonteosta kirveellä, vaan en eikka, ja pokasahalla, ei puupää, kun ennen naimalupaa isani ajoi mökin korkuisen kasan rankoja pihaan, osti se kaarisahaan Otso merkisen perätii uuven latin, sittempä se isäukko minua ei häirinyt, sain keskittyä rauhassa, vaan en uskossa, rankoihin, no mikä ettei 2 viikossa neoli pinossa 25 mottia, mina että nyt tulee huiliaikaa, niin noaapurin isanta oli pitanna minua silimällä ja tuli pihaan ja kehu halkopinoo ylitse pinon ja rykässs lopulta tulisitko hanenkin rangat sahaamaan, no mikä ettei ja kun se savotta loppui niin 3 isäntä tuli ja loppu on historiaa..
Anonyymi kirjoitti:
suos. maalämpöä, minua hymyilyttää joka kevat okt hirmuiset halontekosouvit, minakin 10 v sitten repäsin 10 mottia klapeja, niista 9,5 on polttamata..
Halkoholisti on jonkunlainen sairaus,toki parempi kuin kylän kyttäily 4-5 kertaa päivässä. Yksi punaisen auton omistaja kiertänyt kylää kuusituntia.Liekkö eväätkin mukana
Anonyymi kirjoitti:
Halkoholisti on jonkunlainen sairaus,toki parempi kuin kylän kyttäily 4-5 kertaa päivässä. Yksi punaisen auton omistaja kiertänyt kylää kuusituntia.Liekkö eväätkin mukana
minuakin kummastuttaa, että mitä ne kiertää kun eilen viimeksi, oiko niilä pensasvatun puute..
+Lisää kommentti
Kaksi pakolaista nähty työntämässä mummoja.....
Ilmoita
Aville ilmoitus.
4 VASTAUSTA:
#työntäjät onko he ns pimeitä, "ratsattava, saako he palkkaa, ovatko ammattiosaavia, ovatko vahinkovakuutettuja, maksavatko veroa, viekö he mahdollisesti kahden hoitajan työpaikan, ym astiaan kuuluvaa..
tyypillistä kärsää..
.. voiolla, että terveysyhtiölle on langetettava lahjavero..

kyllä kärsä yksityisten asiat tonkii, muttei siipiensä suojeluksessa olevaisia..
Anonyymi kirjoitti:
#työntäjät onko he ns pimeitä, "ratsattava, saako he palkkaa, ovatko ammattiosaavia, ovatko vahinkovakuutettuja, maksavatko veroa, viekö he mahdollisesti kahden hoitajan työpaikan, ym astiaan kuuluvaa..
tyypillistä kärsää..
Metalli- ja ahtaajaliitto tutkii asiaa. Rinteelle ilmoitettu
tai mitäpätuota aplikoimaan, kun verottajalle tekee ilmoituksen..lähtee isoratas humppasemaan, siihen herää iltis; taas kärsällä laittomuuksia..

nuudeh; lennot vahentyneet?
+Lisää kommentti
ilimasto kirkastuu..
1 VASTAUS:
mutta kotona "käry-haisee..
+Lisää kommentti
mannaksemme hallinnon tärkeimpään, on, että miten lehmänpaskan metaani sidotaan ennenkuin karkaa säfäärihin, siin ois vihreille työstettävää..
Ilmoita
tietysti yxikonsti, että mamu vastikkeetonta elatystaan vastaan sankon kanssa seuraa..
Ilmoita
Lehmät lihoiksi, niitä ei kukaan tarvitse. Paitsi vauvaikäiset ja kärsämäkiset juntit.
Ilmoita
Siellähän viimeksikin oli kahden hoitajan vajaus. Itsekkäät suomalaiset eivät voi tehdä talkootyötä. Koskee myös urheilu,hautausmaan siivous ym. Työväentalotkin rappeutuneet,missä aate tänäänTyökalutkin hukassa?

Sirola opiston kasvatti
4 VASTAUSTA:
niin, ennen pientilalliset teki talkootyötä ns "väkivelkaisena, että tulisitko jelppaan niin tulen vuorostani kun tarviit, ei enää, edes ole pientilallisia eikä tarvii apua sehän osottas ettei pysty tilaansa hoitaan eikä ole rahaa rengille maksaa, todellisesti juuri niin asia nykyisen EU-aikana onkin, on ollut onni ja autuus, että viimeiset 4 vuotta EKP-korot on olleet jopa "negatiiviset, mutta kun Usan- rumbetti tuli mesomaan niin sanktioitten lisäksi synttyi vielä kauppa-sota Kiinan kanssa, se tietää, että asitaa kaatu Suomen sydänmailla.. Nain me olemme EU ja Ekp kautta naimisissa "yli rajojen, Råutsissa nyt asvuva "Nallekin sanoi, että "oli virhe Suomelta lähteä "herrojen kanssa marjaan", Nallekin nosti Suomesta kytkintä juurikin, kun kun korot säästöihin alkoi linttaseen, pakeni Råutsiin, sitten on pujotellut Sveitsin vuorilla ja missä milloinkin korkiat korot siellä "nallen rahat säilössä, köyhän "nallen, kun pitää pujotella...
.. maatalous tukiakaan saa kuin 4 milijoonaa..
.. saman kuin Enklantin Elisabetti se 93 v mummo..
Anonyymi kirjoitti:
.. maatalous tukiakaan saa kuin 4 milijoonaa..
saako mv yrittäjävähennystä myös pellolta ja navetasta jos notaa turvetta?
+Lisää kommentti
Yhtä vaaria ulkoilutettu tänään. Tänään olisi tarennut 24 varjossa.
Ilmoita
Valtti ja Landemar nähty töissä siivoomassa Esperillä .
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Vapaaehtoisia ulkoiluttajia Esperin hoivakotiin?

Löytyykö mummojen ja vaarien pyörätuolien liikuttajia?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta