Onko tämä politiikkaan liittyvä keskustelupalsta?

Kovin on yksitoikkoisia keskustelunaiheet. Pelkästään politiikasta, vaikka vaalit jo meni ja samalla menivät muut lukijat ja keskustelijat, kun vaan kommentointi on poliittissävytteistä.

Se tuskin moniakaan kiinostaa.
Ilmoita


142 Vastausta

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.


sinulla on vapaus kirjoitta, tai olla vain vapaamatkustaja.
1 VASTAUS:
esm tämmöstä; Panin ruoleikkurin aamulla tulille!
+Lisää kommentti
Anonyymin takaa löytyy "viisaita" ja jälkiviisaita,samoin hyvin kateellisia kirjoittajia.Esim.maataloustuet on hyvin suosittu alue
Ilmoita
nain on ja kun ajatteleepi, että tuemme maataloutta ja sen tuottamaa ruokaa ja sitten ostamme kaupasta ruokaa "halavalla", onko ostamaamme sitten jotenkin "halpuutettu, pitäisi nähdäkseni saada verovähenysd ostamastamme ruosta, niin sitten halpuutettu olisi halpuutettua,
olemmeko poholoja?
3 VASTAUSTA:
Jos emme tukisi kotimaista maataloutta, olisi meillä vähemmän kotimaista ruuan raaka-aineita tarjolla. Sitten vaan söisimme ulkolaisista ruoka-aineista valmistettua ruokaa.

Tukemalla kotimaista maataloutta on paremmin tarjolla puhdasta ja terveellistä ruokaa.

Hyvästä kannattaa vähän enemmän maksaa.
Anonyymi kirjoitti:
Jos emme tukisi kotimaista maataloutta, olisi meillä vähemmän kotimaista ruuan raaka-aineita tarjolla. Sitten vaan söisimme ulkolaisista ruoka-aineista valmistettua ruokaa.

Tukemalla kotimaista maataloutta on paremmin tarjolla puhdasta ja terveellistä ruokaa.

Hyvästä kannattaa vähän enemmän maksaa.
Mani halu tukia tuki- isantia kun kävivät rakyttamassa minua joka en ole muuta kuin 55 v tukia heille maksanut, dansgalaiset ei oo rakyttanut, osdan tasdalahtien vain dansgalaisda ruogaa se ei rakyta!
..enka osta Karsamaen robotti maitua, enkä parkeeraa juustolan parkkiin (jossa rakyttaja kyttaa kompadakseen emantaksen rakytyksia) enka kay Karsamaen wiinakaupassa (sielloo rakyttajan vahti nurkalla)
+Lisää kommentti
nahdakseni tuemme maataloutta 500e/v /työtätekeväinen/ maidan pitäsi saada 2% / vahennys ostamastamme ruoasta, viela sen kaupan halpuutetun % lisäksi, joka on veteen piirretty viiva.

olemma poholoja
Ilmoita
Rinne ottaa lisää velkaa, varmaankin maaseutu-tiestön asfaltointiin
1 VASTAUS:
Tiet ovat niin montulla, että hyvä Rinne. Afalttitiet pitää olla kunnossa. Jos monttuja joutuu väistelemään, niin liikenneturvallisuus vaarantuu ja autot rikkoontuvat.
+Lisää kommentti
Minkälainen arvopohja on terroristeilla, Ja raiskaajamatuilla ?
1 VASTAUS:
Arvopohja on aika alhainen, jos lainkaan arvopohjaa. Elämän arvopohja on suvaitsevaisuus, inhimmillisyys. Väkivalta ei luo arvopohjaa, eikä toisten tuomitseminen. Rakentava keskustelu mielipiteet huomioonottaen rakentaa arvopohjaa.
+Lisää kommentti
"Valviran ylitarkastajan mukaan hoivakotien työvuorolistoille merkityt Esperi Caren keskushallinnon työntekijät olivat palkanlaskijoita ja aluejohtajia."

korkiaa "arvopohjaa esterin hoitajilla!
1 VASTAUS:
Entä sitten. Asia on ollut tiedossa.
+Lisää kommentti
indugtoisin, että sdaimaassa vettä, k-mäen esteriltä uupuu de minimiss´ 3 hoitajaa, mutta net uupumaan jää, esterikin on sielunsa myynyt osakeomistajain renki, ellei kunta puutu ja potki lisää..siis aSIAAN PUHTIA, kenen joukoiss kunta seisoo..
Ilmoita
10 VASTAUSTA:
kas, sinivuokko jo pihass, (ei se)
No milta se nyt isantä kärsistä tuntuu, muistan ajat jolloin the ette, persuja arvostaneet, ettekä the arvosta vieläkään, vaan tekohampaanne rikki veetuksen paineessa purette, me persut olemme sovinnollisia ja ymmärrämme EU-politiikkaa joka ajaa taloutenne alas, ymmärrämme punavihreitä jotka hylkäsi persut, että ilmastollisista syistä turpeen nostolle loppu, semminkin kun ne sotkee järvet ja tappaa kalat, kaikki em me persut ymmärrämme ja seuraavan jälkeen Rinteen tulevana 4 -vuotis kauteen tietenkin ymmärrämme vielä enemmän.
kosto on suloista suorastaan taivaallista!
semminkin, kun olisitte persut kontilan seinää vasten reijittäneet, olisitte..
robottimaijossakin se vaara jos aamulla isäntä (emannanpuutteess) imasuttanut, nii voi kohtunulkopuolinen vatsaraskaus juojaa yllättää.
eikohan tuo wapuksi iloa tuo.
Hyvää Vappua (jos antaa)!
Tv PS!
ja hyviä lentoilimojas
warmista että nousee!
Anonyymi kirjoitti:
warmista että nousee!
Miten tää kommentointi nyt tällaiseksi menee. Onko syynä alkoholin nauttiminen, vai viikonloppu, kun viimeisimpiä kommentteja lukee. Pitäisi kuitenkin pysyä keskustelun avaukseen liittyvissä kommenteissa.
keskustelu heittää kuin pörssihoidossa laatu
+Lisää kommentti
sitäpaissti hyvä aloittaja, voisit tehdä keskustelu-avauksia, emme tiedä keskustella vaatimuksesi arvon mukaisesti, kun et aseta rimaasi keskusteluille?
3 VASTAUSTA:
olet kuin vieras joka tuli muttei puhu..
Hyvä kommentti. Voisit sitä vähän selventää, mitä on keskustella vaatimusten arvon mukaisesti ja tietysti se rima keskusteluille? Sinun vuorosi vastata kysymyksiini.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

En ole ketään haukkunut kommenteissani, en avauksissani enkä kirjoittajjia. Tuulesta temmattu väite. Tahallaan minua moititaan ja mollataan, sanoisinko haukutaan, vaikka yritän olla positiivinen.

Tv. make...van
+Lisää kommentti
Onkohan vappukiljuja jo nautittu kun keskustelu poukkuaa ei toivotusta maitoraskaudesta seinänreijitykseen.?Kepu ja isännät kaiken pahan takana,siihen kun sotketaan lestatiolaiset.sukulaisten suosiminen,"suuret maataloutuet.uudenkarheat traktorit on kateus taas kerran vallollaan..

Hyvää vappua Sorretut
2 VASTAUSTA:
oisko sinulla jotain omaa, eikä toisen kirjoittaman toistoa
Anonyymi kirjoitti:
oisko sinulla jotain omaa, eikä toisen kirjoittaman toistoa
Tiijä vaikka oon kirjoittanut aikaisemmatkin ajatukseni Tahvo
+Lisää kommentti
siis ilman kiljua
1 VASTAUS:
siis, vain plagiointi ja omanasi innovaatio #Kilju!, se onkin 13000 v vanha aihe ja alkoi kun GöbeligTekessä ohravelli unohtu aurinkoon ja loppu on historiaa..
+Lisää kommentti
Ois mulla sorretunvoimaa 15 litraa (omaa tuotantoa)
Ilmoita
anna aloittajalle!
Ilmoita
se että K-mäessä joku alkaa käskyttään s24 palstan kirjoituksia anonyymisti, kirjoittamatta itse mitään, on luultavasti hoitoa vailla!
3 VASTAUSTA:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Anteksi anoen syyllisyyttä kärsien, kuin Keskusta entinen Pj alias ex Pääministerexi eilen tunnusti..
Naapuripitäjien trollit häiriköi palstaa taas estoitta mutta kun asiasta huomauttaa minuutti pari ja viestit katoaa heh heh..On tämä kyllä naurettava palsta vähämieliset häiriköt kaiken kirjoittelun takana ja sheriffi poistaa järjestelmällisesti kaikki viestit joissa edellinen todetaan.
Tulin hoidoista takaisin tänne.Käskivät kotiin kun ei enää hölsky...ja punaiset pikku-ukot väipyneet jonnekin.
+Lisää kommentti
Elämä on politiikkaa!
Ilmoita
Hautapaikatkin on politiikan järjestyksessä.
Ilmoita
..tosin siinä on tultu 100 v, että jotta sentäs kaikki hautuumaan tontille, siis maahan joka hautuumaaksi pyy(k)hitetty on
1 VASTAUS:
Kirkkoon kuulumattomille ja punikeille oli omat hautausmaat
+Lisää kommentti
.. kaydessan K-hautuumaalla, niin huomioni kiintyi heti portista sisään oli Rovastit ja Kkherrat ja kas siinähä se "vääpelikin arvoisessa seurassa, oikein sukuhauta.
Ilmoita
olihan se pojallakin 3v tsto ovessa nimi vaikka oli eläkkeellä, vasta sitten poisti kun s24 siitä vaatimatto´masti tituleerasin, seuraaja ei ollut uskaltanut nimeä poistaa ettei kostonjuorut iske..
2 VASTAUSTA:
sitten se ed. johdosta tsto muutti, kuin monet k-mäeltä haluaa vaan kaikki ei pysty..
"Vääpeli oli TVH-työnj. "säästää pitää kannalla, tettätti työmiehillä tunnin ylitötä mutta jätti maksamatta, säästöähän siitä tulee, TieVesiHallituksen aikoina tiet oli hyvin talvella aurattu ja jos kesällä sorastivat, oli haravamies sorastuksen jälkeen isommat kivat haravoimassa tieltä pois, tietysti rahanpuute oli teitten peruskorjauksiin, kuin on nytkin.
+Lisää kommentti
Aloittaja o huolissaan ja kyselee onko tämä politiikan keskustelupalsta?, ei ole erikseen, mutta kaikki mitä elämässä tekee on tavalla ja toisella politiikkaa, jos menen kauppaan, valitsen menennkö Sokokselle vai Kiutolle, siinä on jo mukana politiikkaa, k-mäessä tuttuja tulee vastaan he toisilleen hei, tuossa menee PS läinen, tai hei, oliko tuo sdp-läinen ja "taee rauhasta?
1 VASTAUS:
Tavallaan kaikki, mitä tekee, vaikka valintoja tai minne menee on politiikkaa, sitä ei aina tiedosta.

t. aloittaja.
+Lisää kommentti
Aktiivimalli vie luukulle

Varsinkin vaalipuheissa Sipilän hallituksen poliitikot puhuivat kilpaa siitä, miten Suomi on nyt laitettu kuntoon ja uusia työpaikkoja on syntynyt runsaasti. Taloudessakin on taustalla nousukausi. Mistä tämä yllättävä viimesijaiseen sosiaaliturvaan turvautuminen nyt johtuu, Anne Neimala?

kopio IL
1 VASTAUS:
lukija;
se johtuu Keskustan härskeistä vaalien alus-lupauksista!
+Lisää kommentti
.. nyt kustaat kylmällä uunin-pankolla lämmittelee..ja perusta heiluu kuin Hermannin..
Ilmoita
Sipilä-kustaa sai koko kansan inhokikswi maatalouden..
Ilmoita
as 6-venteeh; kaydessani tanaan kaupassa karjankynteen, haistoin sativan yhdest asiakkast, olivat pitkälä merrsssulla liikenteess tietä pohjoiseeeh!
Ilmoita
No niin hyvä aloittaja vieläkö on "yksitoikkoista, vai kaipaatko totaallista textiä. kuin Göebless kysyi saksan kansalta ennen romahdusta, "kaipaatteko totaallista Sotaa? 100000 kulija kimposi pystyyn käsi 45 asteen nousulla ja SiegHeill, SiegHeill karjui arjalainen ja sitä he sitten saivat, totaallista 30miljoonan ruumista.

em vain siksi että on vaihtelua..aloittajalle.
5 VASTAUSTA:
..eika se Sakemanni kaikkia juutalaisia suinkaan polttanut, Rovaniemen aseman palossa tuhoutui vetäytyvän sakemannin ruokavarasto jossa Suomalaiset sotilaat huomasi tuhansia säilykepurkkeja palossa kuumenneet, aukaisivat puukolla ja kas miten ihanaa paistunnutta lihaa, sitä ahmineet, kun joku komppaukko käveli ohitse ja sanonut, että ruokailun jälkeen sitten, kun olette syöneet jutkujen naisten persposket- mahanne täytee, JATKAKAA!
.. tasa-arvon vuoksi, kun Stalingrad ollut piiritettynä, niin sielläkin oli lihaa ollut saatavilla, mitään kylttejä, että lihaa.., vaan torilla lihava mies -hlö ollut merkki, että lihaa on, kun oli kysynyt oli tokassut seurata ja menneet vielä tuhoutumattoman hirsirakennuksen vintille menevien portaitten luo ja oli vinkannut tulla perässä, oli nousut ja kun luukun reunalle päänsä nostanut oli edellämenijän Nagani osottanut ohtaan, aavistus, että niin vois käydä oli nousija kerenyt laukaista omansa, sitten noussut vintille, siellä naisten pulleimmat riippuneet orressa.

Hyvää Vappua ja ruokahalua!
En oikein ymmärrä, mitä vaihtelua tuo nyt olisi aloittajalle. Sehän on sitä historiaa, mistä on saanut lukea menneisyydestä. On siitä varmaan jotain opittu, ettei nykyään voi toimia kuin ennen historiassa.

Tämäkin eletty päivä on huomenna historiaa ja siitäkin voi jotain oppia ylihuomista ajatellen.

t. aloittaja
Anonyymi kirjoitti:
En oikein ymmärrä, mitä vaihtelua tuo nyt olisi aloittajalle. Sehän on sitä historiaa, mistä on saanut lukea menneisyydestä. On siitä varmaan jotain opittu, ettei nykyään voi toimia kuin ennen historiassa.

Tämäkin eletty päivä on huomenna historiaa ja siitäkin voi jotain oppia ylihuomista ajatellen.

t. aloittaja
etpä ollut lukenut mitä kirjoitin sinulle vaihteluksi, käänsit yleiseen muotoon siten väistit tunnustamisen, että kylläpä oli vaihtelua
Anonyymi kirjoitti:
etpä ollut lukenut mitä kirjoitin sinulle vaihteluksi, käänsit yleiseen muotoon siten väistit tunnustamisen, että kylläpä oli vaihtelua
Mitä sitten kirjoitit minulle, olen vähän hukassa. Mutta aloittajana ihmettelen tätä kommenttien määrää, eikö se jo riitä ja eikös sen voisi jo lopettaa.?

Jos aloittaa, on kestettävä loppuunasti, varmaan joku kommentoi. Niin tai näin, en tiedä.
+Lisää kommentti
Nyt on sorronyöstä herätty "zorronaamuun"työkaluliputkin hukassa. Rinne lupaa hyvää että saadaan uusi teatterihallitus pystyyn. Yksi Allahi muistelee rasistisia kirjoituksia pakon edessä...hyvin katuvaisena ja uutena Allahina.(aika hyvä näyttelijä)Seuraavaksi rupee paljastumaan korruptio lahjusten ottaminen lautakasat yms,mutta kukaan ei tahdo muistaa kun omat taskut on vielä täyttämätttä..

Politiikkapellet nauraa äänestäjille
Ilmoita
alTaee on sdp auervaara, naiset äänestäneet!
Ilmoita
AltaTaelta kunto petti heti. Saako kolmesta päivästä täyden eläkkeen?

Hussein Älä-Ota
1 VASTAUS:
poliisi tutkii
+Lisää kommentti
sdp teki ennätyksen, rikostutkinnassa 3pv aloituksesta.
1 VASTAUS:
nooo, se paranoi, kun käyn Råttiss homoluolass ja loikkaa vihreisiin..
+Lisää kommentti
as. 10nentee, Haavisto siis pelkää ilmansaasteitten lisääntyvä, kun ja jos suomen metsiä hakataan kuin nyt on hakattu on ja vaatii rajoitettua hakkuukieltoa ja satojen miljoonien tulon menetykset metsänomistajilta, puunjalostajilta ja verottajalta, millä vihreä P- Haaavisto hakkuukiellon jälkeen korvaa menetetyn rahatulon ao,maisille?
Nyt hakatun m3 määrän jälkeen jää metsää kasvamaan 30-35 milj.m3 joka varmasti pesee sen mitä Suomi saastuttaa. (tottakai #konjakkinokka pitää huolen omista alusmaistaan, että pesevät pyykkinsä osaltaan)
Pokkititeellinen tutkimukseni paljasti että istuttamani 32tuhatta kpl puuntaimia jo nyt 3-4 m koekuisena syövät hiiltä ilmastosta, että voisin käydä Hki- Espanja-aurinkorannoilla lentämällä 3kertaa ollen vielä tuottamastani lentosaasteista hiili-neutraali.
3 VASTAUSTA:
Vihreä P. Haaviston lehdet ei värise siitä, että suomen käyttämätön suo-alue sitoo 4 milj.hehtaarillaan 4 miljardia tonnia hiilidioksiisdia metsien lisäksi, jotta, että ilmaston pesesemisen heikkenemisen vaarantamista ei tarvitse Vihreitten pelätä jos metsiämme hakataan kuin tähänkin saakka, ellei muita #vihreitä ukkoja ilmaannu luontoomme.
autot saastuttaa 5 miljardiatonnia jonka suo-luonto sitoo melkein, muita piereksijöitä kuin lehmät sitten olekkaan, metsiemme pyykkikoneet käy vajaailla saasteilla , mutta tullehan sitä saastetta länttä ja itää.
jako, hakka peevistolle
Mutta ja iso mutta ja epäluulo jää vihreitä kohtaan, kun alussa ensimmäisenä olivat tyrmäämässä SdP kannattaman Kemiin rakennettavan 7.5 milj.m3 käyttävän sellutehtaan, josta myös bio-tuotteita tulee, Haavisto säikähti ensi-puheitaan ja on perunut myöhemmin, mutta se pohja-ajatus lipsahti ja voi nousta Hallituksessa kiristykseksi muissa vihreitten ajamissa asioissa myöhemmin.
Ei todellakaan mitenkään Vihreitä hallitukseen.
Polttomoottori-autojamme ei tarvitse siis em perusteella vaihtaa s-moottoreiksi joilla ei edes peräkärryä ja anoppia voi vetää.
+Lisää kommentti
"Nyt hakatun m3 määrän jälkeen jää metsää kasvamaan 30-35 milj.m3"
em vrt suhteessa vuosikasvuun joka on 110 milj.m3
2 VASTAUSTA:
..pitäisin sopivampana RKP ja Kristl. hallitukseen kuin Vihreitä, Krist. nyt ei mitään ymmärrä, mutta kaitseisivat robottilypsäjää ja mullikkaa hyppimästä aisasa yli länget kaulassa!
Virkamies hallitus paras. Poliittinen kierouma ryhmäkurin kanssa sotkee yksilön älyn jos sitä on.Sopulit ja rotat jähtevät liikkeelle laumassa. Laumanjohtajana iso ja äänekäs yksilöpelle. Osa porukasta sairaalassa,alkoholiparantolassa,pörssin sisäpiirin tutkinnassa,....kyllä hyvää pukkaa
+Lisää kommentti
Nyt eduskunta äänestää istumajärjestyksestä,kaikki sopulit pitäisi sekottaa"sekaisin" yli puolueitten.
1 VASTAUS:
niin, ainakaan edustajaa joka kyselee kännykällä #puutarhanhoidosta kesken kyselytunnin ei pitäisi istuttaa lähelle esm ah´niin ihanaista "Lii´tä!
+Lisää kommentti
7 kerta toden sanoo, laulaa pressa kantaatin..

Paavo
Ilmoita
Jos kansa saisi päättää, niin kyllä Maaseutu Keskustaväki äänestäs Paavon pressaksi, kostoksi Sipilästä..mutta maaseutu on nyt pieni 10osa mitä oli..Kosto Sipilän.
2 VASTAUSTA:
Ketähän punikkipuolueet äänestäs, Ahtis.......?
Anonyymi kirjoitti:
Ketähän punikkipuolueet äänestäs, Ahtis.......?
Neljänvuoden päästä ovat uudet eduskuntavaalit ja Paavo on varmaan mukana ehdokkaana, jos pyydetään. Varmaan saa sitten enemmän ääniä ja pääsee kansanedustajaksi. Punaiset puolueet äänestävät demareita.
+Lisää kommentti
as.11toista; Seuranta-aika oli 13 vuotta. Sen aikana 1211 tutkittavista kuoli.

Ne tutkittavat, joilla oli tutkimuksen alussa ollut heikko hajuaisti, kuolivat keskimäärin selvästi aiemmin kuin ne, joiden hajuaisti oli hyvä.

Vanhemmiten emme välttämättä kiinnitä huomiota siihen, että hajuaisti heikkenee. Kuitenkin voisi olla hyvinkin hyödyllistä testata juuri hajuaisti.Vanhemmiten emme välttämättä kiinnitä huomiota siihen, että hajuaisti heikkenee. Kuitenkin voisi olla hyvinkin hyödyllistä testata juuri hajuaisti.
Vanhemmiten emme välttämättä kiinnitä huomiota siihen, että hajuaisti heikkenee. Kuitenkin voisi olla hyvinkin hyödyllistä testata juuri hajuaisti. FOTOLIA / AOP
Ensimmäinen oire

Tutkimuksen johtajan, Honglei Chenin mukaan heikko hajuaisti voi tämän tutkimuksen valossa olla varhainen ja herkkä mittari, joka kertoo terveyden heikkenemisestä ennen kuin sitä muuten huomataan.

Hajuaistin heikentymisen on tähän mennessä tiedetty voivan olevan ensioire esimerkiksi alkavasta muistisairaudesta tai Parkinsonin taudista.

Tämän tutkimuksen mukaan hajuaistin heikentyminen voi varoittaa myös muun muassa vakavan sydänsairauden riskistä.

jakelu ss1le
Ilmoita
Homealtistuma vie hajuaistin ,politiikka vie muistin
1 VASTAUS:
sen se on ss1 tehnyt hulluks "home ja nyt viimekädessä politiikkai ja syönyt aivotkin pilalle, huomasin siitä, kun hän kävi #veennouseman aikaan luonani turskimassa kitkuaan, kun Ps puolueelle ei poikansa kelvanut niin minun syy, ja monen muun syytökseni lisäksi alkoi irvuileen minun ja veljeni tilayhtymätä, kun ostimme sisaremme vanhempaimme tilalta ulos ja samalla ostimme vanhemmillemme okt asuttavaksi kirkolta, niin olin minä ihmeiseäni ss1 pilkasta ko tilakaupasta ja silloin minä tiesin, että sairas on mies ja nyt jälestäpäin monta muuta tullut v-73 jälkeen mieleeni, kuten, että naapurinsa Kyllösellä menee niiiiin huonosti ja paikallinen autohuolto huolsi hänen Mersunsa moottorin vetämättömäksi, 10-vuosien aikana olin kuin rippipappi kuunnellen kaikki häntä kohtaan tehneet, ymmärrän kyllä, kun Valtio-Vapon aikana oli kaivureita tyrkyllä puolikymmentä, tietysti ss1 olisi pitänyt kaikki työmaat antaa, eikä muille mitään, kyllä sai enemmän kuin muut, mutta jos vielä 50 v jälkeenkin kiehuu niin seon sairautta, varma on niin!, monesti ole huomannut sellaistakin 73 v aikana elämässäni, että jos perheeseen syntyy veljekset niin toinen saa kauhalla ja "toinen lusikalla.

muistojen InMemoriam!
+Lisää kommentti
”Suomen pitää luopua eurosta ja ottaa käyttöön oma valuutta” ­– Vaalit lähestyvät, näin ehdokkaiden vastaukset vaihtelevat EU-vaalikoneessa

3.5.201918:13
EUROVAALIT
1 VASTAUS:
Suomen ei pidä luopua eurosta, muuten korot lähtee nousemaan, jos oma valuutta otettaisiin käyttöön.
+Lisää kommentti
Oulun Käräjäoikeus; Juttuluettelo 28-29.11.2018
yht 8 kpl
-törkeä raiskaus
- törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö

HOM! em PS julkisesti vastustaa, ainoana puolueena Suomessa!
Ilmoita
Vastustaako PS myös julkisesti perussuomalaisten tekemiä raiskauksia? Meinaan vain, kun ei isommasti ole kuulunut mitään.
7 VASTAUSTA:
#raiskaus on rikos, ei PS tee omia lakejaan.
ymmärän sarkasmisi, nythän on niin, kuin Kärsien valtauskontokin opettaa, että kun tuomio omn annettu ja tuomittu sen sovittanut, niin se on taivaan lapsi, sama se on maalinenkin käytäntö, sovituksen jälkeinen pilkka on laki- vastainen, lakia- ja tuomittua ilman laki- perusteita ja pilkkakirves voi kopsahtaa omaan nilkkaan.
ei tuomitun tuomio, sovituksen jälkeen, anna minkään laista kiusaamisen mahista #hautaan asti, voihan sitä "hupia yrittää 10donalla +käräjäkulut!
Anonyymi kirjoitti:
ymmärän sarkasmisi, nythän on niin, kuin Kärsien valtauskontokin opettaa, että kun tuomio omn annettu ja tuomittu sen sovittanut, niin se on taivaan lapsi, sama se on maalinenkin käytäntö, sovituksen jälkeinen pilkka on laki- vastainen, lakia- ja tuomittua ilman laki- perusteita ja pilkkakirves voi kopsahtaa omaan nilkkaan.
Eipä tuolta ilmennyt, jotta mitä perussuomalaiset vastustaa. Sitäkö, että juttu ylipäätään on viety käräjille?
Anonyymi kirjoitti:
ei tuomitun tuomio, sovituksen jälkeen, anna minkään laista kiusaamisen mahista #hautaan asti, voihan sitä "hupia yrittää 10donalla +käräjäkulut!
noaapurit kyll kertoo..
Anonyymi kirjoitti:
noaapurit kyll kertoo..
esm, kun isontalonpoika ss2 sanoi, että #jotain sinulla(päässä vikaa) on, kun olet saanut loparit, tama on sitä pääaukomista joka maksaa..semminkin, kun en ole saanut "loparia
Anonyymi kirjoitti:
esm, kun isontalonpoika ss2 sanoi, että #jotain sinulla(päässä vikaa) on, kun olet saanut loparit, tama on sitä pääaukomista joka maksaa..semminkin, kun en ole saanut "loparia
esm, kun kävin k-mäen wiinakaupassa ja tullessani ulos oli paikallinen lypsäjä renkinsä vahissa ja rengin kuulen sanoi "Kärähit, kuin olisin laensuojaton, tämäkin on, että 10 donalla siitä selvii, vaikka suvussa onkin Poliisimies, ei ilmeisesti riitä paikallisen heruttajan poliisitoimeen, jos ei sitten system bolaget ole poliisikoulun reputtanutta palkannut?
+Lisää kommentti
Ruskeantulevaisuuden Pentti Olavi Liitikko on ehdokkaana" Ey:n "vaaleissa
1 VASTAUS:
jospa sitten lumien tullessa vaihtaa turkkiaan
+Lisää kommentti
Juu siis just tämä politiikan takinkääntöjoulkko..no kansalla oli mahdollisuus sanoa..! Niin vaalit oli ja meni eikä kukaan kun muutama äänestänyt muutoksen puolesta..ja yle teki kaikkensa että pienpuolueiden sana jäi kuulematta..että hyvä kaikki loppu hyvin vai onko..
7 VASTAUSTA:
justiiss siinä on suomen deograadiss vikaa vaikk yhtä edusmiestä vaille täydet kute PS sai niin siivojan virka, ei mitaaa jarkee..
ja stp Atti linttakenkä siirsi eduskunnassa Ps rahin lehterin alle pimentoon istumaaa, ei mitaa jarkee..
ja onkohan tämän isannan maatalouslomittaja työehtosopimuksensa ulkopuolella, kun rahtaa isannalle kesken tyopaivan wiiinaa, kuiskaamattakaan siitä, että onko emannalta bilettia ja siten aihettaa isantaväen harmooniaan ristiriitaisia nautintoja?
tietyti voi olla ettei olekaan maatalouslomittaja, siina tapauksessa isanta sortaa maataloulomitustoimintaa joka on viime vuosin rajusti alasajettu, asia koskee siis lomittajain yhdistystoiminnan estämisestä ja sabotointia maataloustoiminnan kannattavuutta ja erityisesti lomittajain työssään jaksamista vastaan.
Anonyymi kirjoitti:
ja onkohan tämän isannan maatalouslomittaja työehtosopimuksensa ulkopuolella, kun rahtaa isannalle kesken tyopaivan wiiinaa, kuiskaamattakaan siitä, että onko emannalta bilettia ja siten aihettaa isantaväen harmooniaan ristiriitaisia nautintoja?
Millainen on lomittajan työaika?Voi olla päivällä vapaata,aamulla ja illalla työaika?Yhdessä lomituspaikassa oli lakisääteinen päivänokosten aika 2t.

Meni taas ohi politikoinnista,mutta kun näitä asian vierestä kirjoittajia piisaa..Näyttäs olevan liittojen ja työsopimus asioita
tietysti ymmärrän mahtavan tuki- isännän erittäin alentavan pilkan Wiinakaupan pihalla kohtaani, koska olen PS edustaja, K-jakomäen bravuurihan on ollut 10 vuosia pilkata ps alentuvasti aina hlö-kohtaisesti ja puolueena, mistä se johtuneekin syitä on monia, skp katominen ja isäntien viha siirtyi Ps,ään, isäntien perheidyllin kurjuus kotona purkautuu Ps,ään, koska jonkun pitää nöyrtyä, kun ei emäntä, pohjoisen-uskonnollinen äääri- hegemonia vihaa Ps,ää-sen vapautta.
em on tosiasioita sorrosta ja kääntyivät vaaleissa sortajaa vastaan PS-eduksi ja seuraavissa tulee 4-jytky!
Anonyymi kirjoitti:
Millainen on lomittajan työaika?Voi olla päivällä vapaata,aamulla ja illalla työaika?Yhdessä lomituspaikassa oli lakisääteinen päivänokosten aika 2t.

Meni taas ohi politikoinnista,mutta kun näitä asian vierestä kirjoittajia piisaa..Näyttäs olevan liittojen ja työsopimus asioita
mitan niin asian vierasta kirjoitajia piisaa, koko emännä kaarihan on asiaa..
+Lisää kommentti
Onhan lomittaja vienyt talon emännänkin työaikana. Liettö työehtosopimuksessa mainintaa tälläisesta?
1 VASTAUS:
se voitaneen asettaa kategoriaan uhkan välttäminen, eli hetkessä ilmaantunut agressio emäntää kohtaan
+Lisää kommentti
Näyttäs Esperin hoitokotikin muuttunut poliittiseksi areenaksi,kun poliittisia mummoja ja vaareja hoidetaan eri tavalla( kirjoituksissa?)

Onko viha peritty äidinmaitosta vapaussodan ajoilta?
Pitkävihaista sakkia.
Ilmoita
Johdatusta tarvitsee kärsäkurjat, muuten ei tule muutosta. Toinen kurja yrittää syödä toista kurjaa, vaikka molemmat tasan tarkkaan kuuluvat samaan yhteiskuntaluokkaan.
6 VASTAUSTA:
Tämä Pajalan uskonto on se joka tekee eriarvoisuutta, on siinä poliitiikkaa tottakai toinen paha vai hyväkkö lienee, hautakiven allakaan ei saman arvoisia, hautapaikakin valittu arvostuksen perusteella, hyvä kuitennii että hautuumaalle kaikki, ei tunkiolle..vaikka kyllä sinnekin kuoppaisivat jos saisivat naapurit valita toisensa..on se semmonen Kärsämäki yhteisö
Eduskuntavaalit niukasti voittanut SDP on nyt vasta kolmanneksi suurin puolue, ainakin Helsingin Sanomien julkaisemassa tuoreessa kannatuskyselyssä.

Hallitustunnusteluja vetävän SDP:n kannatus on tippunut vaali-illan 17,7 prosentista 16,9 prosenttiin.

Suurimmaksi puolueeksi on kyselyssä kiilannut perussuomalaiset, jonka kannatus on 18,7 prosenttia, verrattuna vaali-illan 17,5 prosenttiin.

Myös kokoomus on kirinyt demareiden ohi niukasti kakkossijalle 17,1 prosentin kannatukseen. Vaaleissa puolue sai 17 prosenttia äänistä.

Sijoitukset ovat vaihtuneet myös pienemmissä puolueissa, sillä vihreät on kirinyt juuri ja juuri keskustan ohi neljänneksi suurimmaksi puolueeksi 12,8 prosentin kannatuksella. Keskustaa kannattaa 12,7 prosenttia kyselyyn vastanneista.

Kyselystä voi päätellä, että niukasti toiselle sijalle jääneiden perussuomalaisten kannatus on jatkanut nousuaan vielä vaalipäivän jälkeenkin.

IL tänään
Anonyymi kirjoitti:
Tämä Pajalan uskonto on se joka tekee eriarvoisuutta, on siinä poliitiikkaa tottakai toinen paha vai hyväkkö lienee, hautakiven allakaan ei saman arvoisia, hautapaikakin valittu arvostuksen perusteella, hyvä kuitennii että hautuumaalle kaikki, ei tunkiolle..vaikka kyllä sinnekin kuoppaisivat jos saisivat naapurit valita toisensa..on se semmonen Kärsämäki yhteisö
ja juopoimmat isännät hallitsee Alkoa, tietenniisa emantien maarayksesta, etta maappa nyt lypsyn valissa torstaina sinne parkkiin pariks tunniks..vahtaa hurskaita ulukokullattuja saahan turisemista paivakahvien aikaan, muudennisakkii lähentää tuota rakoilua..
Anonyymi kirjoitti:
Tämä Pajalan uskonto on se joka tekee eriarvoisuutta, on siinä poliitiikkaa tottakai toinen paha vai hyväkkö lienee, hautakiven allakaan ei saman arvoisia, hautapaikakin valittu arvostuksen perusteella, hyvä kuitennii että hautuumaalle kaikki, ei tunkiolle..vaikka kyllä sinnekin kuoppaisivat jos saisivat naapurit valita toisensa..on se semmonen Kärsämäki yhteisö
Sitten vielä suunnaton KATEUS
Anonyymi kirjoitti:
Sitten vielä suunnaton KATEUS
no sepä justii, sen tulin 13 v aikana työssäni k-jakomäellä kokemaan ja sen jälkeenkin, joillakin se ei ole normaall vaan sairaus..
eika siina tsto´sa ollut tervettä, muuta kuin allekirjoittanut, huom! ei Mhy´s
+Lisää kommentti
Näinhän se menee.......ja taitaa mennä vielä kauan......Jokaisessa puolueessa on jotain hyvää ja henkilöitä
Ilmoita
Kirjoitusketjun aloittajalla on paras avaus, nimittäin mistä muut kirjoittaa, politiikkaa ja lisää politiikkaa jne.......
1 VASTAUS:
"se tuskin moniakaan kiinnostaa"
+Lisää kommentti
Ei tämä poltiikkaa ole. Onpahan vain valoa kansalle joka pimeydessä vaeltaa.
Ilmoita
Auttakohan tämä politiikasta kirjoittelu mesoaminen yhtään mitään. Naapurin mollaaminen Anomyyninä nimettömänä ei kohdistu kenenkään pahinpaan vihatuimpaan ihmiseenkään...(ei pääse käräjillekään)

P. A.WALDEMAR VATIPÄÄ
Ilmoita
auttaa se.. minäminä kirjutin, että keskusta tietysti hallitukseen kun silloo näyttöjä niin seur pv Kantti Aikkonen..
4 VASTAUSTA:
kärsät ei ymmärrä 2-asiaa , s-24 kirj. media-vaikutusta ja toiiinen on...
Kyllä nää kommentit mielestäni jo riittää tämän keskustelunavauksen suhteen. No, kun ei tuu mitään uutta asiaa. On tässä avauksessa jo aivan tarpeeksi kommentteja.

Tämä kkeskustelunavaukseni arvosteli sitä, että liikaa puhutaan politiikkaa, siihenkö se nyt meni, vaikka vois jostain muustakin keskustella, kuin aina siitä politiikasta. Eikö jo siihen kyllästy?
Anonyymi kirjoitti:
Kyllä nää kommentit mielestäni jo riittää tämän keskustelunavauksen suhteen. No, kun ei tuu mitään uutta asiaa. On tässä avauksessa jo aivan tarpeeksi kommentteja.

Tämä kkeskustelunavaukseni arvosteli sitä, että liikaa puhutaan politiikkaa, siihenkö se nyt meni, vaikka vois jostain muustakin keskustella, kuin aina siitä politiikasta. Eikö jo siihen kyllästy?
Minkä helvetin takia sinä roikut keskustelupalstoilla joiden aiheet ei sinua kiinnosta? Esimerkkinä mitä v..ttua sinä pyhäjärvinen kärsämäkipalstalla vingut mitä täällä saa kirjoittaa ja mitä ei? Hanki elämä itsellesi
Anonyymi kirjoitti:
Minkä helvetin takia sinä roikut keskustelupalstoilla joiden aiheet ei sinua kiinnosta? Esimerkkinä mitä v..ttua sinä pyhäjärvinen kärsämäkipalstalla vingut mitä täällä saa kirjoittaa ja mitä ei? Hanki elämä itsellesi
No,joo jatkakaa sitten. Ei ne aina kiinosta, mutta luettua ne tulee, ehköpä otan joihinkin kommentteihin kantaa. Toisaalta jokaisella on mielipidevapaus, niin minullakin.
+Lisää kommentti
Ruotsalainen kansanpuolue on ainakin hallituksessa, jos huolivat.Pitäisihän siellä olla voittajapuolue persut. Halla-ahohan olisi pääministeri jos vaalit olisi nyt.Ehkä Hakkaraisellekin jokin salkku tai reppu löytyisi?
3 VASTAUSTA:
Me Persut sieltä stp linttakankaan lehterin alta oposumisesti sitten kuiskataan miten hallituksessa menee ja miten pitäisi mennä, me räkytämme 4 v ja sitten on persujen vuoro jytkäyttää!,,Taaaas!
mitäpä persut mahtaa sieltä e-kunnan "lehterinalta vihreille, kun lopetuttavat turpeen-nostot, puupoltot öljynpoltot ja lopetetuille turve-kentille pystyttävät tuulimyllyjä, mitäpä persut sieltä nurkkaloukosta mahtaa vihreille, kun puunmyynti rajoitetaan ennen sotia hakkuumääriin ilmaston hengettärelle uhraten, vihreillä on vielä työtä keksiä miten lehmänpaskan eliminoi heti lämpimänä, ettei päästä metaania otsoonikerrokseen siihen aukkoja raastaen, josta auringon syöpäsäteet pureutuu iholle, nyt vihreille tulee tilaisuus ja näytönpaikka putsata Keskustan suojelema Talvivaara-kaivoksen saastuttamat Kainuun vedet, tietysti niillä runsailla rahoilla mitä Talvivaara kaivos +Terrafame on tuottanut ja lisää tuottaa.
Täytyypi huomata, että Sipilän 4v.kausi joka etsii huonudessaan vertaistaan jätti jälkensä, jopa niin vahvan pelotteen jota stp pelkää, eikä päästänyt Keskustaa selkänsä takaa opposiittiosta räkyttämään..
+Lisää kommentti
Kokomuksen leidit UNELMOI Hakkaraisesta!
Ilmoita
kiinnostaisko tämä; #Lahdessa takavarikoitu ennätyssuuri ekstaasilasti tuli Suomeen Tornion kautta
Ilmoita
SDP/SAK talouspolitiikkaa yhdessä..
9 VASTAUSTA:
Suomi parka
Aivaan liikaa politiikasta keskustellaan. No kun on muitakin aiheita.
sdp asettama ansa Keskustaalle, tietävät ettei kynnyksen yli tulla..
Anonyymi kirjoitti:
Aivaan liikaa politiikasta keskustellaan. No kun on muitakin aiheita.
meikä asetti tarjolle huumepolitiikan, et vastannut, voisitko ilimoteella mikä sinua kiinostaa..
Anonyymi kirjoitti:
meikä asetti tarjolle huumepolitiikan, et vastannut, voisitko ilimoteella mikä sinua kiinostaa..
Onko se nyt politiikkaa huumeista keskustelu, en tiedä. Huumeet ovat ongelma, mitä lehdistä on saanut lukea. Riippuvuutta aiheuttavia aineita, kuten alkoholi ja tupakka.

Nuuska näyttää olevan muös yleisesti käytetty aine, siitä päätellen, mitä maanteiden reunoilla näkee tyhjiä nuuskarasioita, jotka eivät ilmeisesti maadu, kun muovia ovat. Kyllä niillekin pitäisi olla se 0,15centin pantti kuten kaljatölkeillekkin. Pysyisi luonto puhtaampana.
Anonyymi kirjoitti:
Onko se nyt politiikkaa huumeista keskustelu, en tiedä. Huumeet ovat ongelma, mitä lehdistä on saanut lukea. Riippuvuutta aiheuttavia aineita, kuten alkoholi ja tupakka.

Nuuska näyttää olevan muös yleisesti käytetty aine, siitä päätellen, mitä maanteiden reunoilla näkee tyhjiä nuuskarasioita, jotka eivät ilmeisesti maadu, kun muovia ovat. Kyllä niillekin pitäisi olla se 0,15centin pantti kuten kaljatölkeillekkin. Pysyisi luonto puhtaampana.
oletko käyttänyt Huuuuuumavia aineita?
Anonyymi kirjoitti:
oletko käyttänyt Huuuuuumavia aineita?
En ole. Saunaoluet ja viiniä. Se riittää näin saunapäivänä.
Anonyymi kirjoitti:
En ole. Saunaoluet ja viiniä. Se riittää näin saunapäivänä.
sama täällä, ota kantaa s-24 sivuille, veetuileehan ne vaan veetuile vastaan
Anonyymi kirjoitti:
sama täällä, ota kantaa s-24 sivuille, veetuileehan ne vaan veetuile vastaan
En nyt oikeen tajua, mistä kysymys.
+Lisää kommentti
Itävallan varakomissaari populisti narahti näin vaalien edellä
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko tämä politiikkaan liittyvä keskustelupalsta?

Kovin on yksitoikkoisia keskustelunaiheet. Pelkästään politiikasta, vaikka vaalit jo meni ja samalla menivät muut lukijat ja keskustelijat, kun vaan kommentointi on poliittissävytteistä.

Se tuskin moniakaan kiinostaa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta