Eipä tullut vesilahtelaisia kansanedustajia ja Keskustapuoluekin romahti

Anonyymi

Ajaako Keskusta Vesilahtelaisten asioita vai äänestättekö puoluetta vain vanhasta ulkomuistista ja ympäristön painostuksesta?
Moni taloudellista tilannettaan valitteleva antoi äänensä Sipilän leikkauspolitiikalle ja ja valitus jatkuu

7 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

  • Laput silmillä sukupolvesta polveen maajussit äänestää Kepua vaikka se veikin heiltä leivän suusta. En voi ymmärtää mikä siinä viehättää,herätkää jo nykyainaan .

  • Maajussien äänet meni persuille. Sipilän Orpon hallitus teki aivan kummallisen EU tuki himmelin. Nuo kakso puoluetta on päättänyt vanhusten hoidosta kuntatasolla. Koulutuksesta, sairaiden, köyhien, työttömien, toimeemtuloasiakkaisen kyykyttämisestä. Vielä lisää siihen taksi, vero ja virastopalvelut. L
    Vielä pitää ihmetellä miksi näinkin vähän kepu menetti.

  • Olisipa Vesilahtelainen ehdokas ollut persu niin meillä olisi nyt omankunnan poika tai tyttö kansanedustajana hesassa joka ajaisi pikku tupun asioita ja uudistuksia eteenpäin.

  • Olihan se jo tiedossa ettei kukaan äänestä taitamattomia kouluja käymättömiä maalaisia sinne.

  • Nyt ne ei kehtaa naamaansa näyttää .Kävis edes kahvit tarjoomassa paikallisessa kahvilassa niille äänestäjille ketkä ei vaalihumussa ehtineet paikalle.Tässä sen taas näkee ensin mielin kielin ja sitten unohdetaan kuka määrää äänten määrän.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.