Veto viikonlopulle

Fulham - Cardiff 2 (3,00)

Walesiläiset ovat pelanneet loistavasti viimeaikoina, mutta karmaisevat tuomariviheet ovat syöneet pisteitä. Kaikki varmasti ovat kuulleet siitä paitsiosta, jossa Chelsean Azpilicueta oli metritolkulla paitsiossa, mutta 1-1 tasoitusmaali hyväksyttiin ottelun loppuminuuteilla ja menipä Chelski vielä voittamaankin sen ottelun, jota ei tietenkään olisi tapahtunut ilman paitsiomaalia joka laittoi lumipallon vyörymään. Sitten Burnleyn vieraana Burnleyn puolustaja teki kaksi päivänselvää käsivirhettä, joista kummastakin olisi pitänyt viheltää pilkku ja toisesta meinattiinkin, mutta jostain kumman syystä tuomari pyörsi päätöksensä.

Tästä pelistä on otettava voitto, jos Cardiff meinaa nousta. Brightonilla on erittäin vaikea loppuohjelma ja eivät tule montaa pistettä enää samaan ja tämä pulestaan on Cardiffin ehkäpä helpoin jäljellä oleva peli, josta kolmen pisteen kaulaa on kurottava. Fulhamilla ei ole enää mitään panosta, vaan se on jo pudonnut. Kerroin tullee putoamaan niin kuin yleensä motivaatiojoukkueiden kertoimilla on takana.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      City voitti Munan eli Liverpoolin toiveet himmenivät reilusti. Vielä toki on mahdollisuuksia kuten heti viikonloppuna vain muutaman välipäivän jälkeen pelaamaan pientä ja vittumaista, vireessä olevaa Burnelyä vastaan. Viime kaudella City jäi Turf Moorilla tasuriin. Eiköhän tälläkin kertaa tasuri tai Burnelyn voitto toteudu noin kerran viidestä.

    • Anonyymi

      Liverpool voittaa Valioliigan. Cityllä on virhe DNA:saa ja se kompuroi ratkaisevalla hetkellä - ehkä jopa päätöskierroksella.

      Terveisin Jorma (alle 45 astetta) Juoksenmaa

    • Anonyymi

      Liverpool ei voita koskaan Valioliigaa.

    • Anonyymi

      Mä pelasin West Hania joka voitti. Aika kiva 8,40 kerroin.

    • Anonyymi

      Ei tunnu UCL kiinnostavan Manua, Arsua, Chelskiä eikä Spurssia, koska voittoja nuo ottavat harvakseltaan. Manchester Shitty porskuttaa kohti mestaruutta, Paskapool kohti kakkossijaa, mutta seuraavat sijat eivät tunnu kelpaavan. Harmi, että esmer. Wolves on jäänyt niin paljon kuuden kärjestä, ettei se enää voi haastaa isompia seuroja. Spurssit varmaan selviää kolmanneksi, mutta pystyykö Arsu ohittamaan Chelskin?

    • Anonyymi

      Ei Cityn mestaruus vielä aivan varma homma ole, sillä tänään pitää hoidella sitkeä Burnley vieraissa ja seuraava matsi on kotona Leicesteria vastaan, jolla ei ole mitään panosta enää, mutta syttyy suurseuroja vastaan.

      • Anonyymi

        Brendan Rodgersille olisi nyt tarjolla Liverpoolin kannattajien keskuudessa ikuisen legendan mantteli, jos Leicester ottaisi pisteen Cityltä. Rodgers oli ihan hyvä valmentaja Anfieldilla, mutta jos hän tänä vuonna auttaa Poolin mestariksi, hänestä tulee suositumpi kuin koskaan.


    • Lumiukko jännittää vappuhulinan yhteydessä Ajaxin matsia, sillä allekirjoittanut tinttasi ennen pudotuspelivaihetta Ajaxin voittamaan 101-kertoimella ja panoksena 206 euroa (yhteensä enempää ei saanut sisään paikkoihin, jotka tarjosivat noin hyvää kerrointa) et sillei hei! Toki 80 euroa on panoksesta myyty Juventuksen kaatamisen jälkeen ja siitä sai hieman päälle 1250€, joten reilu tonni on jo voittoa tullut, mutta olisihan ylimääräinen kybätonnia mukava lisä hei!

      https://aijaa.com/iydTZA

    • Anonyymi

      Ei vittu, Ajax on oikeasti purjehtimassa UCL-finaaliin et sillei hei! Upeaa!

    • Anonyymi

      Uskomatonta, mutta totta. Finaalissa tosin Liverpool nuijii Ajaxin maanrakoon, kjäh kjäh.

    • Anonyymi

      Toivottavasti Ajaksi hoitelee tiensä finaaliin Barsseloonaa vastaan. Kyösti on tietysti hieman pettynyt, ettei Pool tule pääsemään finaaliin, mutta kyllähän se ihan hyvin pelasi Barsaa vastaan. Ainoastaan maalit jäivät puuttumaan. Barsan veskari oli aina oikein sijoittunut, tolpatkin kolisivat, mutta kun ei mene edes väkisin nussimalla sisään, niin ei mene, eipä se sen kummempaa ole. Pulinat pois, Messi on puhunut.

      Terveisin, tiedättekyllä

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      29
      2065
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      172
      1497
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1455
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      108
      1189
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1159
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      894
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      870
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      765
    9. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      277
      724
    10. Oletko mustasukkainen luonne?

      Tai ylipäätään millaisia tunteita herättää, jos kaivattuasi liehittelee joku muu tai hän deittailee jonkun muun kanssa?
      Ikävä
      80
      695
    Aihe