saatana ja pyhä henki

Saatana ja Pyhä Henki ovat yksi ja sama henki. Ne antavat täsmälleen samanlaiset kokemukset ja vaikuttavat samalla tavalla ihmisen käyttäytymiseen. Raamatun kirjoitusten takana vaikuttanut henki on siten saatanan henki, jota kutsutaan myös Pyhäksi Hengeksi kristittyjen keskuudessa.

Tämä sana on varma ja tosi, Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä ja hänen veressään ovat syntinne/mme anteeksi annetut!

33

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei vaan on olemassa henkimaailma. On hyviä ja pahoja. Saatanan henkivallat ja sanoma on Jumalansanan vastainen.

      -ST-

    • Anonyymi

      Jumalan henki ja Saatanan ovat vastakkaisilla puolilla. Saatana on kaiken pahan takana, Jumalan henki hyvän takana.
      Saatana eksyttää, Jumalan henki ohjaa oikeaan. Saatana tosin pukeutuu valkeuden enkeliksi ja saa väärät asiat näyttämään kauniilta.
      Raamattu kutsuu Saatanaa tämän maailman hallitsijaksi. Sen vuoksi tapahtuu niin paljon kauheita asioita, sotia ja väkivaltaa. Hänen sanotaan kiertävän maailmaa kuin karjuva leijona, koska hän tietää aikansa olevan lyhyt. Hän on eksyttänyt ihmisiä myös väärällä uskonnolla. Niissä esitetään Jumala väärässä valossa, niin, ettei tosi Jumalaa voisi tunnistaa.

      • Anonyymi

        Oletko kuullut saatanallista naurua? Minä olen.

        Luterilaisessa kirkossa ei enää kaikki ole hyvin, siellä on niitä valkeuden enkeleiksi pukeutuneita. Via crusikseenkin oli sisällytetty vasemmistolaisuutta.


    • Anonyymi

      Älkää osallistuko ketjuun, joka perustuu PH:n pilkalle, ettette olisi osalliset aloittajan syntiin. Parasta pitää mielessä tuo nicki, jatkossakin.

      • Anonyymi

        Ketjun aloittajan väitteet vaikuttavat oudoilta ja virheellisiltä; Pyhä Henki tekee ihmeitä ja kirkastaa Jeesusta Kristusta. Pyhä Henki on pyhä eikä Hänessä ole valhetta ja mitään vääryyttä..sillä Pyhä Henki on Jumala. Pimeyden voimat voivat tehdä joitakin ihmeitä, mutta ne valehtelevat ja pyrkivät eksyttämään ihmistä pois Jumalan yhteydestä.


    • Anonyymi

      Ps.78:49 Hän lähetti heitä vastaan vihansa hehkun, kiivastuksen, vihastuksen ja ahdistuksen, parven pahoja enkeleitä. 2Moos.4:11 Ja Herra sanoi hänelle: Kuka on antanut ihmiselle suun, tahi kuka tekee mykän tai kuuron, näkevän tai sokean? Enkö minä, Herra? 2Moos.9:3

    • Anonyymi

      Aloittaja on pilkannut Pyhää Henkeä, mitä syntiä hän ei voi saada enää anteeksi. Tämä tarkoittaa sitä, että kun hänen aikansa jättää, niin hän joutuu ikuisiksi ajoiksi tuleen, niin kivuliaaseen kidutukseen, että hän itkee ja kiristelee hampaitaan.

      Mark 3:29 Mutta jos joku herjaa Pyhää Henkeä, hän ei saa ikinä anteeksi vaan on syypää ikuiseen syntiin." 30 He näet olivat sanoneet, että Jeesuksessa oli saastainen henki.

      Matt 13:40 Niin kuin rikkavilja kootaan ja hävitetään polttamalla, niin tapahtuu maailman lopussa. 41 Ihmisen Poika lähettää enkelinsä, ja he kokoavat hänen valtakunnastaan kaikki, jotka viettelevät pahaan ja harjoittavat vääryyttä. 42 Enkelit heittävät heidät tuliseen pätsiin, ja siellä itketään ja kiristellään hampaita.

      • Anonyymi

        Höpö höpö. Onko pilkkaa nimitellä saatanaa saatanaksi? Onko pilkkaa nimittää poliisia poliisiksi?


    • Anonyymi

      2Kor.5:10 Biblia (1776) Sillä meidän kaikkein pitää ilmestyvän Kristuksen tuomio-istuimen eteen, että jokainen sais sen jälkeen mitä hän ruumiissansa tehnyt on, olkoon se hyvä eli paha. Ps.62:13. Job.34:11. Jer.17:10

    • Anonyymi

      Ps.72:18 Kiitetty olkoon Herra Jumala, Israelin Jumala, ainoa, joka ihmeitä tekee. Eipä ole ainoa! Mark.13:22. Ilm.13:13,14

    • Anonyymi

      1Sam.16:14-15 Mutta Herran henki poistui Saulista, ja Herran lähettämä paha henki vaivasi häntä. Niin Saulin palvelijat sanoivat hänelle: Katso, Jumalan lähettämä paha henki vaivaa sinua.

      • Anonyymi

        Pahatkin henget ovat Jumalan käskyvallan alamaisia.

        Lopunajoillakin ilmestyskirjassa on kirjoitettu, että Jumala antaa luvan saatanalle villitä maailmassa.


      • Anonyymi

        Lopunaika alkoi 2000 vuotta sitten, kun ryhdyttiin palvomaan Paavalin käskystä ristiinnaulittua Jumalaa juomalla Jumalan verta ja syömällä hänen ruumistaan.


    • Anonyymi

      Aloittaja on oikeassa - Paavali puhuu Pyhästä hengestä, josta opetuslapset eivät tienneet mitään (Apostolien tekojen 19.luku), Jeesus lähetti totuuden Hengen.

    • Anonyymi

      Öh. En usko että on sama henki. Uskon että ovat eri ja toivon ainakin myös hartaasti niin. Olen tod näk kuullut kerran makkarissani onneksi nopeasti poistuneita kahta pikku pirua jotka puhuivat outoa vanhahtavalta kuullostavaa kieltä onneks häippäsivät tosi nopeasti eikä ole mitään kuulunut niistä sen jälkeen. Pyhää henkeä en onneksi oikein tunne tai tunnista. Parempi on että molemmat henget pysyvät vaan poissa.. ei taida tavalliselle tallaajalle olla kovin hyvää ennustetta kumpaakaan törmäämisestä.. Ja luulenpa ettei aloittajan kannata tuota luuloaan uskotella todeksi.. voi tulla hallaa siitä myöhemmässä vaiheessa elämää esim..

    • Anonyymi

      Saatana on hepreasta sana, joka tarkoittaa vastustajaa.

    • Anonyymi

      Aller yhtiöt ovat vastuussa siitä, että tällainen Jumalaa herjaava aloitus on julkaistu tällä keskustelufoorumilla.

    • Anonyymi

      Saul ei kysynyt Herralta, vaan saatanalta. Herra toimi Saulille saatanana silloin. Vastustaja.

    • Langenneet enkelit osaavat kyllä vedota Hyvän ja Pahan tiedon puun hedelmään ihastuneeseen Vanhaan Aadamiin. Kauniit sanat ja viisauden ja ymmärryksen opit sekä taitavuus sanojen sommittelemisessa saavat Vanhan Aadamin huokaamaan ihastuksesta, mutta ei pyhä henki ole sellainen.

      Vanha Aadamin vihaa raamatun profetioita ja pyhä henki sanoo suoran totuuden: Mikä on ihmisen silmissä ihailtavaa, kaunista ja ylistettävää on Jumalle inhotus ja inhottavaa. Eli kaikki nuo sanakoukerot, joihin Vanha Aadami ihastuu ja tiedon aarteet, viisaus ja ymmärrys ovat tuhkaa ja sontaa sekä inhottavuutta viime kädessä.

      Itselleni pyhä henki ei ole antanut oikeaa ihailtavaa viisautta, tietoa tai taitoa, vaan sellaista, joka ei vetoa kehenkään ihmiseen. Kaikki ihmiset pitävät minua täysin hulluna ja tympivänä persoonana, narsistina ja inhottavuutena. Sen sijaan monia sellaisia ihmiset ihailevat, joilla on upeat sanankäänteet ja muut opit.

      Tähän voisi tehdä sellaisen luettelon, jossa luettelee kaiken mitä ihailee (se on pyhän hengen mielestä sontaa ja inhotusta)
      Samoin voisi tehdä luettelon siitä mitä vihaa ja pitää inhottavana (se mitä ihminen vihaa on Jumalan mielen mukaista luultavasti).

      Aivan eri pohjalla toimivat pyhä henki ja langenneet enkelit.

    • Anonyymi

      Saatana pystyy sekoittamaan ihmisen mielen niin, että hän luulee Saatanaa Pyhäksi Hengeksi. Saatana osaa myös tekeytyä Jumalaksi.

      Kuitenkin Saatana on eri persoona kuin Pyhä Henki ja vain Pyhä Henki voi taistella Saatanaa vastaan ja havaita Saatanan juonet.

      En tiedä, mitä aloittaja hakee aloituksellaan mutta hän on selvästi tullut Saatanan voittamaksi. Jumala saattaa joskus hyljätä ihmisen Saatanan valtaan ja niin tässä tapauksessa on ilmeisesti käynyt.

      • Tein aloituksessa virheen. Tarkoitin samaa kuin anonyymi 27.4.2019 klo 9:45. Saatana on niin taitava, että monet pitävät häntä Jumalana seurakunnassa ja tekevät sen hengen vaatimia tekoja.


      • Anonyymi
        G4G kirjoitti:

        Tein aloituksessa virheen. Tarkoitin samaa kuin anonyymi 27.4.2019 klo 9:45. Saatana on niin taitava, että monet pitävät häntä Jumalana seurakunnassa ja tekevät sen hengen vaatimia tekoja.

        Aloituksessa pilkkasit Pyhää Henkeä, mistä saat varman tuomion helvettiin. Et voi enää katua sanojasi, koska Raamatun mukaan Pyhä Hengen pilkkaamista ei saa anteeksi.


    • Anonyymi

      Saatana on edelleenkin Jumalan paras kaveri, jonka Jumala voi lähettää koettelemaan ihmistä kuten jobin tapauksessa.
      Ja käärmeitä on olemassa kahdenlaisia, viisauden lohikäärmeitä ja sitten on olemassa kyykäärmeen sikiöitä.
      Kun Jeesus kehoitti olkaa viisaat kuin käärmeet, niin hän ei suinkaan tarkoittanut noita jälkimmäisiä vaan edellisiä.
      Jumalan suurin vastustaja on ihminen.

    • Anonyymi

      helluntaiseurakunnassa muuta olekaan kuin "henkiä".
      Inhimillisyys puuttuu kokonaan !

      • Anonyymi

        Toivottavasti ymmärtävät kuitenkin flossata hampaanvälit riittävän usein, jotta henki ei haise pahalle.


    • Anonyymi

      Siis antikristus on henki. 1Joh.4:3 ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa.

    • Anonyymi

      1Kor.8:4 Mitä nyt epäjumalille uhratun lihan syömiseen tulee, niin tiedämme, ettei maailmassa ole yhtään epäjumalaa ja ettei ole muuta Jumalaa kuin yksi. 5Moos.4:35. Ps.86:10. Jes.37:16

    • Anonyymi

      Psalmit:
      72:18 Kiitetty olkoon Herra Jumala, Israelin Jumala, ainoa, joka ihmeitä tekee.

      - ainoa, joka ihmeitä tekee.

      Job:
      1:12 Niin Herra sanoi saatanalle: "Katso, kaikki, mitä hänellä on, olkoon sinun käsissäsi; älä vain koske kädelläsi häneen itseensä." Ja saatana meni pois Herran edestä.

      ...

      1:16 Hänen vielä puhuessaan tuli toinen ja sanoi: "Jumalan tuli iski alas taivaasta, sytytti palamaan lampaat ja palvelijat ja kulutti heidät. Vain minä yksin pelastuin kertomaan tämän sinulle."

      Ilmestyskirja:
      13:11 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.
      13:12 Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani.
      13:13 Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.
      13:14 Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.

      - Herra Jumala, Israelin Jumala, ainoa, joka ihmeitä tekee.

    • Anonyymi

      2Kor.11:14 Biblia Ei myös ihmekään ole; sillä itse saatana muuttaa itsensä valkeuden enkeliksi. Job.5:9. 9:10 hänen, joka tekee suuria, tutkimattomia tekoja, ihmeitä ilman määrää. hän tekee suuria, tutkimattomia tekoja, ihmeitä ilman määrää.

    • Anonyymi

      Ilmestyskirjan pedot ovat kolminaisuus. Jeesuksen kuolinhaava parani. Jeesus, näkymättömän Jumalan kuva.

    • Aloittajalle..Pyhä Henki ja saatana ovat todellakin aivan eri suuntaan vaikuttavia..Pyhä Henki on yksi jumalallisen kolminaisuuden osa. Saatana on luotu olento, joka lankesi ylpeyden syntiin ja kapinaan Jumalaa vastaan..
      Jeesus Kristus voitti Saatanan vallan kuollessaan ristillä ja ylösnoustessaan kuolleista..ja valmisti sinulle ja minulle ja kaikille jotka uskovat häneen..Jeesus valmisti tien Jumalan luo..

    • Anonyymi

      Saatana on Mestari!

    • Anonyymi

      > Saatana ja Pyhä Henki ovat yksi ja sama henki.

      Ei ole. Pyhä henki on puolustaja, totuuden henki, joka johtaa totuuden tuntemiseen.

      "Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut."
      Joh. 14:26

      "Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta."
      Joh. 15:26

      "Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa."
      Joh. 16:13

      Saatana taas on valheen isä ja syyttäjä.

      "Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa. Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: "Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos."
      Ilm. 12:9-10

      Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.
      Joh. 8:44

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3239
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1753
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1295
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1263
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1158
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      48
      1056
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      964
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      906
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      831
    Aihe