Olipa huonoa tekstiä

Anonyymi

Totuus Harry Quebertin tapauksesta oli ehdottomasti huonointa tekstiä mitä olen lukenut. Sietämättömän huonosti kirjoitettu. Luin 70 sivua. Kuka tahansa kirjoittaisi samanlaista tekstiä. Joel Dickerillä ei ole minkäänlaista kirjallista lahjakkuutta. Melkoinen silmänkääntötemppu kustantamolta, että on saanut tällaisesta roskasta tehtyä "menestyskirjan". Joel Dickerin kirjoittamana en lukisi edes kauppalistaa.

4

<50

Vastaukset

 • Monet kehutut bestsellerit ja dekkarit ovat lähes lukukelvottomia.

 • Minullakin on tuo kirja, mutta en ole ehtinyt vielä lukea. Voin tulla kertomaan mielipiteeni sitten kun kirja on luettu.

 • Onko joku lukenut Joel Dickerin toisen romaanin, joku Baltimoren tragedia tms? Minä en ole siihen vielä ehtinyt perehtyä, vaikka kirja minulla on ollut jo pari vuotta, sähköisenä versiona.
  On vaikea kirjoittaa juonellista tarinaa ja Totuus Harry Quebecista on sellainen. Ei se nyt ole lähelläkään huonointa, mitä olen lukenut. Paljon, PALJON, huonompaa on tullut myös luettua.
  Jotkut pokkaridekkarit esim. ovat ihan hirveitä.

 • Minua häiritsi enemmän se, miten paljon se muistutti juoneltaan Nabokovin Lolitaa. Jätin kesken.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  357
  3092