Pissat housuun

Aattelin vappuna pissata housuun jossain julkisella paikalla haluisko joku tyty nähdä tai peräti kuvata tapahtuman...Seinäjoen suunnalta

10

950

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi sinä tuollaista perverssiä suunnittelet? Ihanko kusta meinasit? No jopas sua.
      Sairaat jutut sulla.
      Mutta mikä onkaan sen mahtavampaa, ku rykästä sankollinen paskaa housuihin esim. kaupan kassajonossa. Mulla on tapana hauskuuttaa ihmisiä tollasilla tempuilla.
      Ah se tuoksu ja se kuuma kuran polte hanurissa, reisillä mutta varsinkin kulkusilla ja kumppareissa varpaiden välissä. Voi sitä kuran porsketta kävellessä ku kumppareissa kura kirnuaa ja loiskuu.
      Mutta parasta on se että pidätät "paskalähetystä" muutaman päivän. Sillai että just ja just enää jaksat urheasti sulkijalihaksen kanssa taistella.
      Puet päällesi tiukat nahkahousut ja nilkkurivarrelliset nauhakengät jalkaasi. Housunlahkeet vedät nilkkurien varsien päälle tiukalle. Varmista vaikka lahkeen kiinnitys teipillä nilkkurien varteen. Sitten menet vaikka jollekin julkiselle paikalle penkille istumaan.
      Oottelet väentungosta. Ota vaivihkaa risiiniöljyä. Ja odottelet vaikutusta.
      Kun et jaksa enää yhtään pidätellä, vedä syvään henkeä ja pusket täysillä koko parin päivän lastin, täydellä laakilla housuun. Voi jee mikä nautinto. Ja voitte kuvitella kun paskapaine housuissa on kovimmillaan, niin kura alkaa pursuamaan kenkien nauhanreikien kautta ulos. Voi sitä näkyä ku 8:sta reiästä kura lentää suihkuna niinku geysiristä.

      • Loistavaa settiä, sulle pitäs myötää runoilupalkinto ja nobelin kirjallisuuspalkinto!


    • Anonyymi

      Haluisko "hulluukkometsästä" kuulla lisää tarinoitani? Voisin taas tarinan kertoa :)
      Tarkoitus ei oo ketään mollata saatikka kiusaa tehä. Toki täällä on murto-osa oikeita tarinoita mutta paaaljon on vaan feikkijuttuja joita on hauska "tökätä"..
      Katsoppas miesten itsetyydytys ja sieltä lahden runkkupaikka...

    • Huomenna kastuu housut...

      • Anonyymi

        Porsas röh röh


    • Anonyymi

      No, kusitko housuun? Vai jäikö uhkailuksi?
      Ei varmaan ketään kuvaaminen kiinnostanu? Sairasta hommaa tollanen. Mars lekuriin!

      Kävin muuten vappu-uinnilla yhellä pienellä lammella. Olin päättänyt järjestää itselleni hauskan illan. Saisin uida alasti ja ihan yksin.
      Mutta meinasi olla esteitäkin matkassa...
      Olin syönyt juustopastaa muutamana päivänä ja ummetus oli valtava. Mahaa turvotti ja kipristeli, eikä paskakaan kulkenut. Tuli vaan muutamia sellasia lyhyitä kivikovia soikeita luikkaita pötkylöitä vaikka kuinka työnsin.
      No ei auttanu. Lähdin polkupyörällä uimareissulle. Mukaan otin tonkan kiljua. Sitä kun saa uuden lain mukaan omaan käyttöön tehdä. Ei siis huolta.
      Lämmin keli pisti janottamaan. Ei muuta ku piiiitkät hörpyt tonkasta. Kilju oli aika sakeaa ja paksua. Liekkö vähän ainekset menneet väärin? Olihan se jo pari pv käynyttäkin. Maistu sille itselleen.
      Perille pääsin. Pyörä kuusta vasten ja kirmasin lammelle niinku keiju. Vähän piti tanssahdellakin, vaatteet veks ja uimaan. Stringit jäi jalkaan. Eipä kerinny kauaa polskia ku muuan wanha homppelipariskunta käsikädessa tuli ja istahti rantakiville. Siinä ne suuteli ja hiero partoja vastakkain ja mua alko etomaan sitten pirusti.
      Eikä mitä...Mahassakin alko kiertämään. Tuntu että ummetustulppa pamahtaa justiinsa.
      Sitte tää pariskunta keksi riisuutua ilkosilleen ja uimaan tulivat. Siinä ne kikatti ja porski.
      Nyt sitte alko etomaan ja varsinkin paskattamaan, ja rajusti. Pieruakin tuli niin että vesi porahteli ja pieniä vesipatsaitakin nousi. Oli täys työ pitää sulkijalihas tiukalla.
      Mutta ei siitä mtn tullu. Yks liukas pökäle karkasi housuun ja kellahti pintaan niinku ongen koho. Pakko oli kiskaista stringit jalasta ku tuntu, että saattas tulla enempikin. Oishan se pervoa housuun paskantaa. Tosin, onko stringit housut vai ei...
      Pariskunta alkoi taas kiihkeästi suutelemaan. Sitte päätin, että mulle riittää. Meni uimareissu pilalle. Aloin siinä kroolata pariskunnan ympärillä. Vetäsin syvään henkeä ja ähkäsin rajusti. Sillon lähti paskatulppa ja kiljun sekainen juustopastakin lähti liikkeelle sellasella pärähtelyllä että wanha maamoottorin ääni ei ollu mitään tähän verrattuna. Siinä minä uiskentelin pariskunnan ympärillä ja päästelin piiiitkiä vanoja. Seassa oli vielä kierteisiä sulamattomia pastanpaloja, jotka kellu vaaleassa kurassa veden pinnalla. Seassa oli kiinteämpääkin pökäletavaraa. Kilju pisti tosissaan vauhtia. Liekkö keskenkäynyttä... Antaumuksella päästin täydellä höyryllä loputkin veteen. Voi sitä paskanpauketta ja pierun lärinää. Pariskunta kuulu puhuvan että "täällä haisee kaasu ja sellutehdas"...
      Tilanne alkoi käymään jännittäväksi ja mun oli pakko sukeltaa kuravanan alitse ja hipsiä rantaan. Äkkiä vaatteet päälle.
      Sillon alko kamala noituminen kuulumaan vedestä. Toinen herroista oli sukellellut ja tietysti paskaa partaan tarttunut. Parrasta kuulemma roikkui makarooniakin.
      Alkoivat kovasti huutelemaan, että "saatanan pervo, hoitoon tuollanen joutaa" ja että "munista pitäs kuusen oksaan nostaa roikkumaan"...
      Kellekköhän ne sellasia huuteli?
      Aika sairaat jutut heillä.

    • Anonyymi

      Kertokaa pitääkö paikkansa että alkoholisti naiset saavat suurimmat nautinnot siitä että housut on märät ja ennen kaikkea pissasta kauttaaltaan kastuneet. Väitti mulle yksi daami kännissä.

    • Anonyymi

      tulen kuvaamaan jos pieraiset kynttilän tuleen ,tulee komia sininen liekki puolen metrin pituinen

    Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3889
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3328
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2769
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1977
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe