Pääseekö isävalmentajien pojat suoraan AAA+ ilman näyttöjä?

Anonyymi

Poika menossa ”vapaille jäille” mutta pääseekö valmentajien pojat suoraan jatkoon? Katsoin, että 10 jätkää on menossa suoraa jatkoon näin ja muutama pääsee sitten näytöillä ja taidoilla mukaan.

Pitääkö paikkaansa, että potentiaalisia lahjakkuuksia ei oteta mukaan uhkaamaan valmentajaisien junnujen mahdollisuuksia?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jossain pääsee, jossain ei. Tilanne on varmaan aika sama kuin, että "ulkopuolelta" yleisesti olisi tulossa uutta pelaajaa. Jos suurin piirtein samaa tasoa niin vanha kaveri saa paikan. Eli eroa tulisi olla tulokkaan eduksi ja potentiaali "näkyvissä", että paikan voi viedä.

      Kannattaa suoraan tiedustella mahdollisen tulevan joukkueen vastuuvalmentajalta, että miten heillä pelaajat valikoituu AAA( ) -porukkaan.

    • Anonyymi

      Ongelma on sama kaikissa lätkämaissa kokemukseni mukaan.
      Pelaajan, jolla ei ole suhteita, täytyy olla niin tolkuttoman hyvä, ettei häntä yksinkertaisesti voi jättää huomioimatta.

      Pikkusen paremmat ja samantasoiset kuin valkun yms poika ovat suuria kärsijöitä.

      Tän faktan kanssa on sitten vaan elettävä, tai vaihdettava yksilölajiin useimmiten. Joskus voi kohalle sattua ihmeellinen valkku, joka on vaikutuksille immuuni. Silloin on hauska katsoa, kun ”vaikuttajavanhemmat” kiemurtelee ihmeissään.... valitettavasti valkun potkut on tod.näköiset....

    • Anonyymi

      Kaikki isävalmentajat helvettiin jos aiomme kehittyä . Jos on innokkaita isukki valmentajia niin eri ikäluokkaan kun oma lapsi valmentamaan . Taitaa kato käydä, kun ei pysty omaa poikaansa viemään eteenpäin muiden kustannuksella. Sama pätee kaikissa joukkuelajeissa: oma kundi aina erityisasemassa.

      • Anonyymi

        👏👏👏 Hienosti vastattu/annettu näkemys esitettyyn kysymykseen.
        Jos vanhempi niin mielellään leipoo pullaa koulun luokkaretkeä varten niin miksi ei leipoisi niitä mielummin muille luokille.
        No jos kuitenkin hetki ajatellaan, että ammattivalmentajia olisi tarjolla enemmänkin niin kuinka monta henkilöä tarvitaan pyörittämään juniorijoukkuetta. Jos nyt ajatellaan ihan minimimäärä niin olisiko Vastuuvalmentaja apuvalmentaja huoltaja joukkueenjohtaja? Jos nyt vaikka tällaiset henkilöt täysipäiväisesti tekisi tätä työkseen niin esim 1500€ kuukausipalkalla työnantajan vuosikulut olisi n.112 000€.
        Jos teet heistä puolipäiväisiä niin jaa tuo kahdella ja keksi heille muuta työtä toiseksi puolikkaaksi.
        Ammattikoutseilla tästä vasta kansanlaji tulisikin 😂

        Heittosi oli varmaan trollaus, näitä keskusteluja kun riittää ilman tätäkin ketjua. Mutta nämä on aina hauskoja ajatuksia...kuten demareiden vaalilupaukset.


      • Anonyymi

        Vittu sä olet tyhmä🤦🏼‍♀️ Uskomatonta, että vielä jaksetaan ajatella ja yleistää, että isävalmentajat olisivat mukana vain sen takia, että oma poika saisi pelata. Monet isävalmentajat haluavat poikansa kehitystä, mutta ovat silti reiluja joukkueelle. Joukkue ei toimi niin, että oman pojan annetaan vain pelata ja se näkyy sitten tuloksissa. Kyseisiä huonoja isävalmentajia on vain murto-osa suomalaisessa jääkiekossa. On muutenkin turhaa täällä uikuttaa asiasta. Laita oma poikasi treenaamaan/ anna hänen itse tajuta treenaamisen merkitys jonka kautta hän kehittyy ja poistaa isävalmentajalta mahdollisuuden peluuttaa omaa poikaansa.


    • Anonyymi

      Hieno matikkapää - onnittelut.
      Kannattaisi ottaa tosin asioista selvää, ennen kuin kirjoittaa. Kaikki tuntemani (>100) junioreiden ulkopuoliset päävalmentajat ansaitsevat elantonsa tekemällä ihan normaaleja päivätöitä.

      Jo ulkopuolisen vastuuvalmentajan palkkaaminen yleensä poistaa suurimman osan ongelmista. Siihen kannattaa ehdottomasti satsata. Summat joista puhutaan vaihtelevat jossain 5-20 tonnin tienoilla E-junnuista B-junnuihin. Tää on pieni kustannus per pelaaja ja sitä kautta lajista tulee mielekkäämpää koko joukkueelle; saamme myös parempia pelaajia reilun kilpailun kautta.

      Ne kirjoittajat, jotka vastustavat ulkopuolisia valkkuja vedoten kustannuksiin tai vaikeuteen löytää valkku, pelkäävät yleensä status quo:n muutosta oman lapsen pelaamisessa. Surkuhupaisaa on se, että nää vanhemmat haukkuu demareita ja puhuu kilpailun puolesta... kunhan se ei koske heitä ja heidän lapsiaan. Herätkää nyt ja antakaa reilun kilpailun elää!

      • Anonyymi

        Hei.
        Onko tuo 5-20 tonnia joukkueelle tulevia kuluja vai valmentajan palkkio (johon ilmeisesti tulisi vielä jotain "työnantajakuluja" päälle)?
        Viisi tonnia kuulostaa kyllä yllättävän vähältä, mutta kyllä jos asialle on kutsumus niin kait tuota joku voisi tuohon rahaan sivuharrastuksena hyvinkin tehdä. Meidän pojilla on jo pikkujunnuissa aika paljon treenejä niin tuleehan siinä tunteja töille. 3 jäät tekee n.9h/vko ja 1 sali n.2h/vko ja siihen pelit päälle. Mutta ei vastuuvalmentajat varmaan ihan kaikissa harjoituksissa tarvikaan olla mukana, käsittääkseni.
        Pitäisikö tämän ohjauksen lähteä seurasta liikkeelle? Meidän seurassa vastuuvalmentajille maksetaan käsittääkseni muutama satanen matkakuluja, eli rahoitetaan seuratoimintamaksuilla. Se, että yksittäinen ikäluokka lähtee hakemaan itsenäisesti ulkopuolista valmentajaa niin voi olla aika iso kynnys.
        Sellaisen välityspalvelun voisi perustaa juniorivalmennuspuolelle? Voisi olla ihan hyvää hommaa.
        Toivottavasti innokkaita sivutoimisia valmentajia löytyisi myös tulevaisuudessa.


    • Anonyymi

      kyllä se hymy hyytyy ku ,sammakko rinne nostaa sunkin veroja antaa köyhille

    • Anonyymi

      Mul ainakin on varaa antaa köyhillekin mahdollisuus; perintörikkaat vapisee kun kilpailu kovenee ja sosiaalisen liikkuvuuden edellytykset kohenee.

      Mahdollisuuksien tasa-arvo hyödyttäisi myös jääkiekkoilevaa Suomea ja sinnepäin luonnonvoimat onneksi kurssin lopulta kääntää. Kestää vaan joskus liian kauan.

    • Anonyymi

      5-20 tonnia on kokonaiskulu joukkueelle eli sisältyy: palkka ja sosiaalikulut sekä km- korvaus. E- junnujen apuvalkun kulu joukkueelle jossain 1500 paikkeilla ja B: ssä 7500-10.000.

      Joku saa varmasti hieman enempi ja joku vähempi mut suuruusluokka on tämä.
      Pikkujunnujen ulkopuolinen valkku on mukana rakkaudesta lajiin, sillä auto ym kulujen jälkeen ei käteen jää paljoa. Vanhemmissa junnuissa jää vähän enempi, mutta toisaalta aikaakin kuluu enempi. Joskus on joku valkku valmentanut kahta joukkuetta ja saanut sitä kautta enempi tuloa.... mutta se ei ole kyllä oikein joukkueiden kohdalla toiminut, koska on ei ole oikein kummassakaan täysillä, jolloin joku isä ottaa / joutuu ottamaan taas liikaa päätösroolia.

    • Anonyymi

      Tälleen suppealla kokemuksella...kolmella pojalla ollut koko junnu-uran useampi valmentaja, isävalmentajia ja näitä pienen korvauksen saavia näitä ns. ulkopuolisia valmentajia. Ainoastaan yksi isävalmentajia oli tällainen painajainen, mitä täälläkin sivustoilla mainitaan. Sen sijaan noin pari kolme ulkopuolista valmentajaa olivat aika onnettomia sekä pedagogisesti että osaamistasoltaan. Älkää luulko, että automaattisesti joku palkattu valmentaja tuo onnelan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe