Sopimattomia puheita

Anonyymi

Mitä mieltä Lieksan sosialidemokraatit ja Irak fanit ovat Hussein al-Taeen tapauksesta, pitäisikö hänen erota sopimattomista kirjoituksista? Perus Suomalisen kirjoittaessa tällaista alkaisi vasemmisto/suvaitsevaisten lynkkaus kamppanja!

107

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En ole sossu en Irak fani mutta vastaan kuitenkin. Poliitikoihin jos kehen pätee se vanha totuus, että ensin tulee totuus, sitten valhe. Kyllä persut ottais hänet varmaan hurraahuudoin Hallan siipien suojaan. Kääntäs vaan takkinsa.

      • Anonyymi

        Demarille ei merkitse kuin äänimäärä.


    • Anonyymi

      Jokohan varaedustaja haaveilee eduskuntaan pääsystä?

    • Anonyymi

      Hussein al-Taee joutui sairaalaan – SDP:n Lindtman: ”Kyse on inhimillisestä henkisten voimavarojen riittävyydestä”
      rac
      Antti Lindtman kommentoi Hussein al-Taeen sairastumista

      Julkaistu: 2.5. 13:35

      Jaa1202Twiittaa
      Al-Taee on sairauslomalla tästä päivästä lähtien. SDP palaa asian käsittelyyn sairasloman jälkeen. Sairasloman kestosta puolue kertoo myöhemmin.
      SDP:n kansanedustaja Hussein al-Taee on ollut tiistai-illasta 30.4. asti sairaalahoidossa.

      Al-Taee jää sairauslomalle 2.5. alkaen. Hän ei osallistu sairauslomansa aikana eduskunnan työhön.

      Sdp:n Antti Lindtman kommentoi suorassa lähetyksessä, että al-Taeen jääminen sairaslomalle liittyy viime aikojen tapahtumiin, jotka ovat Lindtmanin mukaan olleet myös al-Taeelle hyvin raskaita.

      – Sen voin sanoa, että nämä viime viikot ovat olleet erittäin kovia Hussein al-Taeelle ja siihen tämä sairaalahoitoon joutuminen liittyy.


      ai

      • Anonyymi

        Ja vastaava persun suusta, johan alkaa Antti-fantti itkeä kuin kuoripoika rasismia.


    • Anonyymi

      Ymmärrettävästi noinkin monet anteeksipyynnöt kohdistuessaan vääräuskoisiin vievät kelpo muslimin voimavarat kestävyytensä rajoille. Toivomme hänelle kestävyyttä ja demareille laajaa sydäntä , ymmärtämystä ja anteeksiantoa häntä kohtaan. Varmaan tapahtumat mahtuvat vielä arvojohtaja Rinteen arvomaailmaan.

    • Anonyymi

      Nyt sääli saikkua!

    • Hussein voisi loikata persuihin mutta teki nyt kardinaalivirheen ja pyysi anteeksi rasismiaan. Jussi ei sitä hyvällä katso.

    • Anonyymi

      Ei luopioita pitäisi ottaa persuihin, tai yleensä mihinkään puolueeseen, koskee myös poliittisia takinkääntäjiä! On se helppoa noilla paskanpuhujilla, tarkoitan politikkoja, että heti kun tyrivät tai antavat julki mitä todella ajattelevat asioista, niin heti on pyydettävä anteeksi ja sitten sairauslomalle!
      On se ihme ettei asioista saa puhua niiden oikeilla nimillä, vaan pitää pyytää anteeksi tietyiltä aatesuunnan omaavilta tekopyhiltä paskiaislta!

    • Empariakyvyttömän ihmisen käytöstä se, että nauretaan toisen sairastumiselle. Olisko kiva jos itse sairastuisi vakavasti ja toiset vaan nauraisivat sinulle?

      • Anonyymi

        Ei pitäisi käyttää hienoja sanoja jos ei tiedä merkitystä ja ei osaa kirjoittaakaan niitä.


    • Anonyymi

      SDP on arvo, ihmis ja tasa arvopuolue ?
      näin antit väittää, mutta mitä kirjoittaa mailman lehdet, tiedotusvälineet jne.
      sopivat hyvin mm vihreiden ja vasemmiston kanssa samaan hallitukseen Al T

    • Se että Hussein sairastui, kertoo että hän on tunteva ihminen. Halla-Aho ei sairastu kun mies on kylmä jääpökkelö.

      • Anonyymi

        Tämän poliittisen teatterin eri vivahteita ja totuutta et sinäkään voi tietää perin juurin varmasti. Voihan se olla niin, mutta voihan se olla aivan päinvastoin.


      • Anonyymi

        Voi voi kun siellä demari taas itkee...hehehehehehee.


      • Anonyymi

        Miten se Hussein sanoikaan Sauli Koskisesta: "Suomen suosituin reikä", vähän pahasti on homosta sanottu, mutta varmaan Hussein juuri tuota mieltä oli :O Todella tunteva ihminen, empariat kohillaan, niinkuin itse juuri mainitsit... hehehe.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten se Hussein sanoikaan Sauli Koskisesta: "Suomen suosituin reikä", vähän pahasti on homosta sanottu, mutta varmaan Hussein juuri tuota mieltä oli :O Todella tunteva ihminen, empariat kohillaan, niinkuin itse juuri mainitsit... hehehe.

        Mitäs se eversti Markus Päiviö sanoi Lemmenjoen harjoituksissa? Kaatuili kännissä ja haukkui alaisiaan homorunkkareiksi, todella fiksua toimintaa entiseltä Karjalan lennoston komentajalta eli näitä tyyppejä voi olla periaatteessa missä vain, turha tässä on vain Al-Taeeta kepin nokkaan nostaa, jokainen voisi ajatella omia tekojaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs se eversti Markus Päiviö sanoi Lemmenjoen harjoituksissa? Kaatuili kännissä ja haukkui alaisiaan homorunkkareiksi, todella fiksua toimintaa entiseltä Karjalan lennoston komentajalta eli näitä tyyppejä voi olla periaatteessa missä vain, turha tässä on vain Al-Taeeta kepin nokkaan nostaa, jokainen voisi ajatella omia tekojaan.

        Tämä Al-Taee on onnellisessa asemassa, kun hänen riittää vain ajatella tekojaan ja pyytää anteeksi. Jos kyseessä olisi kantasuomalainen, Al-Taee istuisi nyt sairaalan sijasta putkassa ja odottaisi päätymistä oikeuteen.


      • Anonyymi

        Al-Taeta vaaditaan jopa eroamaan edustajan paikasta valehtelun takia. Mites se on mahdollista kun valehtelu on ehtona eduskuntaan pääsylle.


    • Halla-Aho ei sairastu Husseinin taboin, koska hän on ylpeä rasistisista kirjoituksistaan ja rikostuomiostaan, ja hänen kannattajansa ovat myös ylpeitä siitä. Halla-Aho on myös sen sortin ihminen, että hän nauttii jatkuvassa konfliktissa elämisestä ja toisten jatkuvasta provosoimisesta. Tästä esimerkkinä hänen viimeisin vappupuheensa joka oli taas hyvin ennalta-arvattavaa halla-ahoa: mies kettuili taas ja pilkkasi sinisiä näiden vaalitappiosta.

      Netin palstat ovat täynnä perussuomalaisten ideologiaa kannattavia minihalla-ahoja, jotka esikuvansa tavoin nauttivat jatkuvasta konfliktista ja toisten trollaamisesta ja provosoimisesta. Mutta toisin kuin Halla-Aholla, heidän älynsä ei kuitenkaan usein riitä selviämään omista aikaansaamistaan konfliktitilanteista voittajana, joten he vain monesti provosoituvat itse ja saavat itselleen pahan mielen.

      • Anonyymi

        Halla-aho ei tarvitse saikkua vaikka media ja viherpunaiset poliitikot ovat vuosikausia häntä parjanneet, sillä hänellä on vahvat hermot ja psyyke. al-Taee ei kestänyt hetkellistä painostustusta, eli heikko tyyppi - sopii demareihin.

        Miehet kestää, pojat ei.


    • Anonyymi

      SDP on menneisyyden puolue, elävät haavemaailmassa!
      Lieksalaiset SDP.n pellejä.

    • Anonyymi

      Politiikkaan ei pidä lähteä mukaan jos on lepsu lälläri joka heti ekasta vastoinkäymisestä joutuu sairauslomalle! halla-ahoa on kuulusteltu nettikirjoituksistaan eikä hän joutunut siitä sairauslomalle!

    • Anonyymi

      Anter Yasa:

      "Valemedia Uusi Suomi Propagandisti Markku Huusko leikkii ettei ollut osa ongelmaa sensuurillaan ja törkeällä toiminnallaan. Hän on selvästi ylittänyt rajan ja hänen kuuluu kirjoittaa julkinen anteeksipyyntö ja palauttaa kirjoitusoikeuteni Puheenvuoron palveluun samantien."

      "Olen vuosikausia huutanut lehdistölle, mutta kuten kaikki todistamme, he esittävät peloissaan, että minua, eikä nostamiani huolenaiheita kansallisesta turvallisuudesta ja islamismista ole olemassakaan. Näin he tekivät myös viimeksi, kun nostin esille SDP:n riveihin liittyneen ja lehdistössä sankariksi julistetun rahankeräysrikollinen, jolla oli kytköksiä Syyrialaiseen islamistiseen jihadistijärjestöön, että omasi hyvin islamistisen ajatusmaailman."

      "On se kyllä nykyajan yksi mysteeri, miten @yleuutiset mielestä minua ei ole edes olemassa. Toimittelijat myhäilevät ja taputtelevat toisiaan selkään, että keksivät kaikki maailman tekosyyt, miksi minua ei pidä kuunnella. Yleä ei pidä kuunnella, kun kyse on Lähi-Idästä. Amatöörit."

      Yasan kaltaisia totuuden puhujia tarvitaan.

      • Anonyymi

        Yasaa tarvitaan.


    • Anonyymi

      Kannattaa lukea tämän mamunaisen blogi usarissa, siinä tulee paikkansa pitävää tekstiä.

      "Maahanmuuttaja voi olla susi toiselle maahanmuuttajalle"

      "Kun rasismista puhutaan, on todella tärkeätä, ettei keskustelu rajoitu kantaväestön harjoittamaan rasismiin maahanmuuttajia kohtaan. Maahanmuuttajat ovat heterogeeninen ryhmä. Tulee pitää mielessä, että useista kymmenistä maista tänne tulleita ihmisiä yhdistää monesti ainoastaan maahanmuuttajuus, pakolaisuus tai turvapaikanhakijuus - yhteiskunnallinen status. "

      "Maahanmuuttajat ovat rasistisia aivan samoista syistä kuin kantasuomalainen on rasisti joitakin maahanmuuttajia kohtaan. Syitä voidaan hakea esimerkiksi siitä, että lähtömaiden tasa-arvo ei ole samalla linjalla kuin tasa-arvo Suomessa. Lisäksi lukutaidottomuus, huono-osaisuus, juurettomuus ym. voivat olla juurisyitä ihmisten rasistisiin asenteisiin. Esimerkiksi minun kotimaassani Afganistanissa rasismista ei puhuta samalla tavalla kuin Suomessa puhutaan. Siellä mm. rotuvihan sekä shiijojen ja sunnien vastakkainasettelu onkin kärjistynyt jopa joukkoteloituksiin. "

      "Muslimitkaan eivät ole homogeeninen ryhmä. Itse asiassa muslimi voi ihan hyvin olla rasisti toiselle muslimille. Rasismi, jota joissakin maahanmuuttajayhteisöissä harjoitetaan muistuttaa radikalismissaan jopa etnonationalismia. Lisäksi esimerkiksi homoviha tai rasismi tummaihoisia kohtaan on huomattavasti karkeampaa maahanmuuttajien keskuudessa, kuin valtaväestön keskuudessa. "

      Tämä on sitä asiaa jota viherpunaiset eivät myönnä, heidän mielestään vaan valkoinen on rasisti.

      • Anonyymi

        Ja näin sananvapauden teemapäivänä yks Erja kirjoittelee: "Suomalaisten sananvapauden suurin uhka juuri nyt: Toiset suomalaiset"

        Tällä palstalla tuo kyllä hyvin pätee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja näin sananvapauden teemapäivänä yks Erja kirjoittelee: "Suomalaisten sananvapauden suurin uhka juuri nyt: Toiset suomalaiset"

        Tällä palstalla tuo kyllä hyvin pätee.

        Kommentit olivat parempia kuin koko Erjan kirjoitus!


    • Anonyymi

      Operaatio "toukoaalto" on käynnistynyt 🤕

      • Anonyymi

        Se saattaa johtaa jopa siihen, että hallitusneuvottelut vaikeutuvat oleellisesti. Mahtaakohan SDP:n johto saada hallitusta ensinkään kasaan, kun muutenkin lähtökohdat olivat surkean heikot. Nyt sitten lisäksi vielä tätä muuta sassaraa painolastiksi.


    • Anonyymi

      Juu, ei taida onnistua A. Rinteen hallitus.

    • Anonyymi

      Lieksa 24 palstalla on eräs Erjan hengenheimolainen joka valhetta yrittää jatkuvasti vääntää totuudeksi. Sekin ihmetyttää mikä määrta aivan sääntöjen sallimaa keskustelua ja kommentteja täältä poistetaan. Tämä ei ole näin sananvapauden höpölöpöpäivänäkään kovin sykäyttävää, että yhdet yrittää aivopestä luullen toisia lampaiksi. Kaikenlaista soopaa tulee niin valemediasta kuin varsinaisesta. Puolueettomuus on muisto vaan. Hiukan harmittaa, että se yleverokin on niin stanan suuri, ja vastineeksi saan vain aatepropagandaa. Todellisesta journalismin puutteesta saavat toimittajat syyttää vain itseään. Tuo yle vero olisi mielestäni siirrettävä SDP:n kulueräksi ja kansalta pois. Se oikaisisi hieman epäreilua vaalimainontaa.

      Jatkaakohan hän sopimattomia puheita edelleen?

      • Anonyymi

        Ja vero ei varmasti laske vaikka kaikki hyvä ja laatutavara siirtyy maksukanaville! Talviurheilu esim. No mitä hyvää siinäkään kohta enää on:( Oi miten kaipaan Esko Järvisten sälesuksiaikaa, ja rotanloukkusiteitä. Nyt ovat rotat muualla kuin siteissä;)


    • Anonyymi

      Milloinkahan ne rotat uskovat, jotta nykytiedonvauhtinopeudella ja vastapuolen sosenäennäisvahvuudella ei kannata pokerinaamallakaan korottaa tai bluffata huonoilla korteilla. Peli ei varsinaista pokeria ole, mutta on siinä hiukan pirteitä siihen suuntaan. Oi luoja kun politiikassa on harvoja älykkäitä ja todella viisaita. No, aiemmin jo totesin, että ovat yritysmaailman palveluksessa yksityissektorilla. Toinen mistä älyköt näyttävät nykyisin puuttuvan, on puolueeton toimittajakanta Suomestamme! Pelkkää keskinkertaista kerskaa, ellei kersoja suorastaan.

    • Anonyymi

      Lemmenjoelta.
      Joskus sitä tuloo aatelttuu, jotta olikoon tuo naapurikaupunginkaan pomo terävintä pensseliä maalaustaulullaan. VEK ei ole ensinkään mikään kertausharjoitus virallisesti. Se on jotain ”suurten herrojen” omaehtoista ”maanpuolustuskoukkauksen” koulutusta. Meni vähän ronskiksi nyt heillä, ja mikä palo. Taunokin kohta jää kakkoseksi. Kaikkea vääristellään. Herkkähipiäisten kannattaa pitää korkki kiinni aivan jatkuvasti. En nyt Saatsia santsita, en sanasille kertausta. Kuitenkin, olen omalla kohdallani jo ajat sitten oppinut, että parempi laiha sopu, kuin lihava riita.
      Hyi häppee molemmille tyhjän riitelijöille. Upserin ja ”herrasmiehen” ei kyllä sovi käyttäytyä viihteilläkään noin. No tullooppaan hänellekin asentonsa.

      Jaksoin olla jaksottamatta, ja komentamatta;)

    • Anonyymi

      Hoh hoi, pankon hyökkäilyt joka ketjussa alkaa todella kyllästyttää. Että voikin ihminen olla katkera ja kaunainen. Poista vaan tämäkin, jos olet eri mieltä.

    • Anonyymi

      Muilla hallituspyoluiella on hirvittävä vääntö saada persut salin oikeaan laitaan jossa ei ole medianäkyvyyttä, ja antaa se viimeinen väite että oikeassa laidassa on vain äärioikeisto! Aikamoista teatteria kun olisi tärkeitäkin asioita päätettävänä!
      Kaikkein viisain olisi jos persut marssisi salista ulos ja tulisi sitten vasta takaisin kun on päätetty että paikat pysyy entisellään!

      • Jos persut marssii vapaaehtoisesti pois ja pysyy poissa neljä vuotta niin ei kai tuo niin haittaa.


      • Anonyymi

        Tässä sen taas näkee:Äänestämällä voit vaikuttaa! Kansa äänesti ja persut rimmaa hipoen toiseksi!
        Sitten kun uutta hallitusta mudostetaan niin kas!aiwan sama mitä kansa äänesti.
        Mahto olla viimeinen kerta kun käyn äänestämässä!


      • Anonyymi
        Uuninpankko kirjoitti:

        Jos persut marssii vapaaehtoisesti pois ja pysyy poissa neljä vuotta niin ei kai tuo niin haittaa.

        Nyt kyllä heitit kaiken demokratian kannattajana typerimmän tekstin aikoihin. Että ilikisittiin noin tehä. Jamie kun kuvittelin että sinussai ois joittaikiiti lumisatteen ja kesärenkaitteni myötähhi. Kyl on lipevää immeisen ajatus...


      • Anonyymi
        Uuninpankko kirjoitti:

        Jos persut marssii vapaaehtoisesti pois ja pysyy poissa neljä vuotta niin ei kai tuo niin haittaa.

        Vasemmisto voisi mennä eduskuntatalon takapihalle ja sieltä kommentoida!
        Toenperrään minäkään en äänestänyt ja sanoinhan jo ennen vaaleja että linjaukset ja hallituspolitiikka on päätetty jo ennen vaaleja, mutta vaalien pitäminen on välttämätön paha politikoille! Ei kansan mielipiteellä ole merkitystä, tai ainakaan niiden äänestäjien jotka ovat erimieltä Orpon Ja Rinteen kanssa!


    • Anonyymi

      Tuolileikki ihan vaan siksi, että saadaan huomio pois ikävistä asioista.

    • Anonyymi

      Tämänpäivän suomea, meidän täytyy oikaista tämä vääristymä :

      > Al-Taeen ja Halla-Ahon kirjoitusten "pieni" ero <

      Turha totuuksia on vääristellä, ns. kaltereihin vain kii

      • Pitääkö Halla-Aho ja Hussein laittaa mielestäsi vankilaan? Halla-Aho on jo saanut lainmukaisen rangaistuksen rikoksestaan. En tiiä täyttääkö Husseinin kirjoitus rikoksen tunnusmerkkejä ja onko jo vanhentunut.


      • Anonyymi

        PankkoVähätelee ja vääristää
        --
        Siksi tästä tapauksesta pitäisi todellakin tehdä johtopäätös. Ja se on luopuminen kaikista mielipidekirjoituksiin liittyvästä epäselvästä oikeuskäytännöstä.

        Rangaistavaksi olisi katsottava ainoastaan uhkaukset ja sen kaltaiset kirjoitukset, joista saattaa olla todellista vaaraa kohteilleen. Sen sijaan lapselliset muiden haukkumiset tai tosiasiat ja niiden loogiset johtopäätökset pitäisi ilman muuta jättää oikeussalien ulkopuolelle.

        Niistä ensimmäinen kun kertoo lähinnä sanojansa omasta matalaotsaisuudesta (Al-Taee) ja jälkimmäiset ovat tehokas tapa osoittaa yhteiskunnallisia ongelmakohtia (Halla-aho). Näistä kumpaakaan ei voi pitää rankaisemisen arvoisena - mutta ensimmäinen tuskin käy suosituksesta mihinkään yhteiskunnalliseen tehtävään, kun taas jälkimmäinen osoittaa sellaiseen suorastaan harvinaislaatuista kyvykkyyttä.


      • Kiihotuksesta kansanryhmää vastaan nimenomaan voi olla vaaraa kohteilleen. Juuri siksi se on kriminalisoitu. Uskonrauhan loukkaaminen eli jumalanpilkka on ehkä rikoksena vähän kivikautinen, vaikka ei toisen uskonnon loukkaaminen kovin fiksua muuten olekaan.


      • Anonyymi
        Uuninpankko kirjoitti:

        Kiihotuksesta kansanryhmää vastaan nimenomaan voi olla vaaraa kohteilleen. Juuri siksi se on kriminalisoitu. Uskonrauhan loukkaaminen eli jumalanpilkka on ehkä rikoksena vähän kivikautinen, vaikka ei toisen uskonnon loukkaaminen kovin fiksua muuten olekaan.

        Demareilla osui pilkka omaan nilkkaan kun iki-ihanainen kiintiömuslimi ja toteutumattomista rauhansaavutuksista huuhaa-Nobelilla palkitun ja historiamme turhanpäiväisimmän presidentin pellepuulaakin kiiltokuvapoika paljastui homofoobikoksi, rasistiksi ja shiia-muslimille tavanomaiseksi juutalaisia patologisesti vihaavaksi antisemiitiksi… Jos kyse olisi jostakin muusta, kuin demarien kiintiöetnosta, niin johan tämä oltaisiin noitavainottu käräjille kuin Ilja Janitskin konsanaan.

        Kun demarien paraatimatun kasvojen valkopesu ei onnistunut valhemedioiden alttareilla, on ressukka kuskattu kätevästi sairauslomalle. Sairausloma jatkuu luonnollisestikin kesälomaan asti ja demarien tähtäimessä on, että kun suvi on lusittu ja kansanedustajat palaavat syksyllä Arkadianmäelle sorviensa ääreen, on kansakunta unohtantut ihanaisen kiiniömusliminsa koraania mukailevat antisemitismiä ja vihapuhetta tihkuvat aivopierut…

        Sairauslomasta todettakoot, että jos kaverin henkiset voimavarat ja stressinsietokyky loppuvat näinkin vähäisestä ja täysin asiapohjaisesta ryöpötyksestä siinä määrin, että on osastokunnossa, niin epäilyttää onko rauhansankarilla ylipäätään henkistä kanttia toimia poliitikkona?

        Bulevardilehtien mukaan silmät päästään valehdellut Hussein al Taee kielsi loppuun asti, että edesmeneen MV-lehdenkin tason alittaneet ja aikuisten oikeasti käräjille kuuluvat törkypuheet homoista, juutalaisista ja sunni-muslimeista olisivat hänen itsensä kirjoittamia. Mutta koska valheen sandaaleilla ei pitkälle läpsytellä, oli rauhan moniosaajaksi itsensä brändäneen luuserin lopulta pakko myöntää olleensa vihapuheidensa siitosori.

        Nyt tämä samainen kasvojaan pesevä Ahtisaaren maskotti väittää korjanneensa asenteensa ja muuttaneensa mielipiteensä, mutta miten mietteet voivat muuttua muutamassa vuodessa, kun takana on uskonkollisagressiiviseen kulttuuriperintöön pohjautuva loputtomien sukupolvien perinnöllinen asennevamma? Demarilogiikalla voi. Kuinka syvä onkaan näiden Kalevi Sorsan haudalle kuseksivien demagogien populistinen typeryys?

        Jos demareilla olisi poliittista selkärankaa ja he seisoisivat oikeasti niiden aatteiden takana joita väittävät suu vaahdoten edustavansa, saisi al Taee välittömästi kenkää, Ahtisaaren huuhaa-puulaaki sanoutuisi irti kiiniöetnonsa räpellyksistä ja syyttäjä nostaisi kanteen ja al Taeen vaihapuheista tehtäisiin oikein kunnon rikostutkinta… ai niin, mutta nythän ollaan parhaillaan muodostamassa hallitusta ja demarien enemmistö on niin niukka, että se keikahtaisi pahan kerran viharikollisensa asianmukaisesta ripittämisestä. Taas kerran käy demareilla poliittisen puliveivauksen strategia yli vilpittömän moraalin ja oikeudenmukaisuuden.

        Dr. James Gonzo
        Hangossa 4. Toukokuuta, Herramme vuonna 2019


    • Eipä lie medianäkyvyys ole kiinni siitä missä kohtaa salia istuu. Tähän asti on RKP istunut ihan kiltisti "mediapimennossa" salin oikeassa reunassa ja nyt persuilla alkoi nyt hirveä itku. Persut ja Kokkelit ovat kiistämättömästi oikeistopuolueita, eli järki sanoo että he istuvat oikeassa reunassa. Vai haluavatko persut nyt ollakin vihervassareita?

    • Persuilla on niin kova hätä kieltää mitä he ovat, oikeistolainen äärikansallismielinen puolue, että tämä totuuden kieltäminen saa naurettavia ulottuvuuksia kun istumapaikoistakin kiistellään. Persuilla on tiukka kaksoiselämä. Vallan saleissa esitetään salonkikelpoista, mutta kun valot sammuu kaveerataan äärioikeiston kanssa ja tehdään youtuubiin kiihdytysvideoita.

      • Anonyymi

        Tässä esimerkki viesteistä, jotka saa olla, mutta toisinpäin poistetaan. Persuja saa haukkua ja arvostella.


      • Anonyymi

        Tämä pönttö on jonkinasteinen vainoharhainen. Senhän näkee jo kirjoituksista. Valehtelee ja vääristelee. Kertoisi nyt mitä pressa sanoi? Ei kerro vaan väittää vastaan vaikka puolisuomea kuuli mitä Sauli sanoi. Onhan pöntöllä pöntön totuudet.


    • Anonyymi

      Lähhöt tulee kuin sille entiselle tauville töölöstä, kun mersut rupeee öikein jylläämään
      Joo ja kansan mandaatilla

      • Anonyymi

        Mersuilla on tämä sydän asiana ja tämä tulee toteutumaan


    • Anonyymi

      Seuraavaksi eduskunta voisi alkaa kiistellä missä homot ja lesbot istuu, vai laitetaanko ne muita ylemmäs sinne lehterille? Mutta onko vaarana että joku nakataan lehteriltä alas?
      Tai pitääkö kaikkien edustajien ruvetä käyttämään sateenkaaren värejä vaatteissaan, että näkyy miten suvaitsevaisia ollaan!
      Tämä on erittäin tärkeä asia, ja paljon tärkeämpi kuin vaikkapa maanteiden kunnossapidon määrärahat!

      • Anonyymi

        ilmeisesti uuden eduskunnan mielestä tämmöiset istumapaikka-asiat on niitä tärkeimpiä, mitä on. Mitään tärkeämpää eivät kykene keksimään. Ei hyvää päivää, mitä porukkaa. Ei arvostus ainakiaan tämmöisestä touhusta nouse.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Saapas näkee tullokoha tuostain niin hyvvee . Tietotaju kuitenkin kalakukkorasoa. Ei Tarjaa lennättänny, vielä.

    • Anonyymi

      Joko kaikki koneinsinöörit on työllistyneet?

    • Anonyymi

      Jo on, ja osa tekee kolmea pienipalkkaista pätkätyötä että saa perheelleen elätysrahat tienattua!

    • Jees, persut siirrettiin istumaan eduskunnan oikeaan reunaan niin kuin pitikin. Istukoot nyt siellä vuorostaan.

      • Oikeistolaiset istuvat oikeassa reunassa, se on selvää. Porvaripuokue Kokoomuksen edustajahan kertoi jo, että poroporvaripersut olisivat heidän suosikkikumppaninsa hallitukseen köyhiä kyykyttämään. Nyt näyttää siltä, että rökäletappion kärsinyt kepu olisikin menossa hallitukseen. Se siitä tulee kun vaalivoittaja persuista ei ole kantamaan hallitusvastuuta.


      • Anonyymi

        Pönttö taas valehtelee ja vääristelee kuten aina. On vaan pöntön totuuksia. Näkee miten oiken kiihottuu tämä vainoharhainen vihervassari. Ei persut ole kieltäytynyt hallitusvastuussa. Ja pressa sanoi: tulivat hakemaan turvaa,toivat turvattomuutta. Ja nyt pönttö totuus YHDENKERRAN. On jo liikaa kuultu sinun totuuksia. Lakkaa valehtemasta ja vääristelemästä.


    • Anonyymi

      Vai ei pankon mielestä olisi,,se on sinun mielipide! Siinätapauksessa kaikki oppositiossa olevat on sitten kyvyttömiä ottamaan hallitusvastuuta,,eikös niin!

    • Anonyymi

      Kovin on pahansuopaista ja tiettyä kansan osaa halventavaa pankon kirjoitukset. Mistä moinen katkeruus tulee.

    • Yleensä opposiotioon jäävät puolueet jotka häviävät vaalit. Persut saivat toiseksi eniten ääniä, mutta eivät silti halua sen vertaa mukautumaan Rinteen toivomuksiin että menisivät hallitukseen. Soinin aikana tähän sentään vielä pystyivät. Perussuomalaiset pettävät tällä tavalla omat äänestäjänsä, ja tavallaan pitävät pilkkanaan kaikkia muitakin äänestäjiä, koska nyt hallitukseen menee kepuli jolla ei vaalitulosten perusteella mitään asiaa sinne olisi. Kepun meno hallitukseen on samanlaista äänestäjien pilkkana pitämistä kuin se, että siniset jäivät jämäpuolueena Sipilän hallitukseen ilman minkäänlaista kansan mandaattia.

    • Anonyymi

      Mitä virkaa koko vaaleilla on jos on yksi puolue jonka aatteilla pitäisi mennä? Miksi pitää vaalejakaan? Eikös se koko kansan mielipide pitäisi ottaa huomioon eikä vain tietyn kansanosan joka sityten sanelee mitämieltä kenenkin pitäisi olla? Aika naurettavaa! Kolme suurinta puoluetta hallitukseen ja sillä selvä!
      Rinne kun pääsee päsmäröimään niin siitä ei hyvä kysele, taas eläkkeitä leikataan korotuslupauksista huolimatta ja lapsiperheet, vanhukset ja työttömät rupeaa taas kapitalismin maksumiheiksi! Yritystukia nostetaan ja rahat sitten jaetaan osakkeenomistajille osinkoina, niin se taas alkaa mennä!

      • Olen samaa mieltä siitä, että kolmen suurimman puolueen tulisi muodostaa hallitus ja sillä sipuli. Ei oo oikein.


      • Anonyymi
        Uuninpankko kirjoitti:

        Olen samaa mieltä siitä, että kolmen suurimman puolueen tulisi muodostaa hallitus ja sillä sipuli. Ei oo oikein.

        Olipahan niin tai näin. Sinun mielipiteesi on vain yhden pösilön mielipide. Olet vain sairashenkilö ja sairaat mielipiteet. Miksi et myönnä virheitäsi ja vaaleistasi?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olipahan niin tai näin. Sinun mielipiteesi on vain yhden pösilön mielipide. Olet vain sairashenkilö ja sairaat mielipiteet. Miksi et myönnä virheitäsi ja vaaleistasi?

        Juuri tätä tarkoitin. Aina hauskaa puhua kanssasi politiikasta, kun osaat pitää keskustelun niin asiallisena. Kyllä kansa sietää!


    • Sipilä nauraa makeasti vaan. Kepuli veti kaikki persuuksilleen edellisen hallituskauden ajan, johti Suomen historian epösuosituinta hallitusta, ja mennä porskuttaa vaan uuteen hallitukseen äänestäjien vastalauseesta huolimatta.

    • Anonyymi

      On täsä meidän valtiovallan hallintosysdeemissä jotain todella mätää, nyt sen jo näin tyhmempikin huomaa.

    • Rinne luulee tekevänsä palveluksen suvakeille kun ei ota persuja hallitukseen, mutta tekee päinvastoin. Persujen suosio vaan kasvaa tämän seurauksena ja kepulointi kolahtaa demukoiden omaan nilkkaan.

    • Anonyymi

      Onneksi en äänestänyt, enkä äänestä eurovaaleissakaan! Molemmat vaalit on silkkaa pelleilyä ja lopputulos varsinkin!

    • Anonyymi

      Sipilä vie Rinnettä kuin pässiä narussa kunhan pääsee hallituksessa vauhtiin!

      • Antti voisi vaikka antaa pääministerin salkun suoraan takaisin Sipilälle. Mitäs tuota suotta kursailemaan?


    • Anonyymi

      Tuolileikin kautta verohelvettiin?
      Perussuomalaiset sai pahasti kuonoon eduskunnan tuolileikissä. Yhdenkään muun puolueen edustaja ei antanut äänestyksessä tukeaan perussuomalaisten esitykselle, jonka mukaan istumapaikkojen sijainti säilytettäisiin samantyyppisenä kuin edellisellä eduskuntakaudella.

      haes tuolla pätkällä

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ei tule Antista pääministeriä! Ei kukaan kestä kaltaistaan hymyä. Jos hymyilee, pitää hymyillä rehellisesti, vaikka en mikään imagonrakentaja olekaan. Olipa muuten aika mielenkiintoinen tubetus tuo edellinen. Löysin monta tuttua tavaraa joita ei selostuksessa mainittu. Mikähän oli se piikikäs rulla? Sitä en tunnistanut, olisiko kangaspuiden osa?


    • Anonyymi

      Antti on tuleva Suomen pääministeri, se on jo selvää. Oikein, ettei äärioikeistolaiset pärsyt päässeet hallitukseen ja että joutuvat vielä puuduttamaan perseitään eduskunnassa äärioikealla.
      Oha-Allahia vituttaa, heh.

      • Anonyymi

        Ei minua ainakaan tutin tuttaan mikään tatita, ei vatuta, ainakaan vielä. Aivan sama mitä tahansa isoilla hiekkalaatikoilla leikitään, olen sen verran omavarainen.

        Dallaan.valliten omiani.


      • Anonyymi

        Menit sitten taas oma-astraalina itseäsi peukuttamaan. Aika ilmeistä. Tähdet kertovat sen näkijöille.


      • Anonyymi

        Onks toi Oha-Allahi jotenskin Hallaan liityvä sanaleikki?


    • Anonyymi

      Al-Taee on taas lehdissä. Nyt kerrotaan että hänen ex-vaimonsa pakeni turvakotiin, koska koki al-Taeen ja hänen sukulaistensa käytöksen uhkaavana ja väkivaltaisena.

    • Anonyymi

      Onko palstan nykykäytäntö se, että poistoja ei enää positiossaan ilmoiteta, vaan lukumäärä vain alussa? Taitaa tuo poistopolitiikka jotenkin jo käydä ylläpidonkin arveluttavaan silmään.

    • Poliisi on tutkinut Al-Taeen kirjoitukset ja vaikka tökeröä olivat, niissä ei ollut mitään rikollista. Halla-Aho kirjoitti siis paljon asiattomammin, koska sai rikostuomion.

      • Anonyymi

        Ei ollut siinä edellisessä poistossakaan mitään trikoolorista. Siinä todettiin vain, toki hieman sarkastiseen sävyyn, että Al-Taee on ministeriainesta. Minä ehdottaisin hänestä uuteen hallitukseen oikeusministeriä. Olihan se hieman jumalattoman hävytöntä noin ivailla, kuten tämäkin, mutta ainakin rehellistä, poliittisista näkökulmistamme pohtien, ja tulevaa tarkastellessamme.


      • Anonyymi

        Ei vaan vika oli siisnä, että Halla-aho on persu. Hän kirjoitti esim. että "islam pyhittää pedofilian", ja siitä tuli sakot. Mutta eikö se pidä ihan paikkansa?


    • Anonyymi

      Al - Taee Valtiovarainministeriksi ja lelu rami neuvonantajaksi, kova parivaljakko politiikkaan!

      • Anonyymi

        Vappusatanen on jo aika varmaa, niin kuin Sipilästä namupuhemies.


      • Anonyymi

        Näitähän nämä päämiehemme luovaavat ja entinen naispressa käsikynkäten


    • Anonyymi

      Ananasta ahmi, hotkaise pyy, loppusi, porvari, lähestyy.
      Kokoomuksen kunniapuheenjohtaja Ilkka Suomisen facebookseinältä.

      Aika hyvää sarkasmia.

      • Anonyymi

        Kommunisti suohon mahalleen mätkähti että lätkähti!


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kuten Uuninpankko totesi, Al-Taee teki sitä parempaa kiihottamista kansan ryhmää vastan! Ja sattui olemaan siinä paremmassa puolueessa. Huom.

      • En ole tällaista todennut. Al-Taeen kirjoitukset eivät vain täyttäneet rikoksen tunnusmerkkejä niin kuin Halla-Ahon kirjoitukset täyttivät. Halla-Ahon kirjoitukset olivat siis paljon pahempia.

        Nythän persunuoristakin on tehty rikosilmoitus ja Halla-Aho heitä ojentaa. Vähän outoa tämä ojentaminen kyllä, kun nuoret seuraavat vain emopuolueen jalanjäljissä. Persunuoret ovat vain vielä niin nuoria, että eivät osaa poliittisen pelin saloja. He kertovat rehellisesti rasistisesta ajatusmaailmastaan, kun isot persut yrittävät esittää salonkikelpoisia ja "ojentavat" heitä.


    • Anonyymi

      al-Taee on Peijaksen sairaalassa Vantaalla paljasti Seiska ja kertoi, että "juttu luisti ja nauru raikui". Kuvista päätellen al-Taee näytti täysin hyvinvoivalta.

    • Anonyymi

      Alkaa näyttää todellakin siltä, että Lieksa palstalla tiedettiin jo 3.5.2019 että ei tule Rinteestä pääministeriä.
      En ole kyllä ikinä seurannut noin tyhmää ja läpinäkyvää touhua. Eihän tuosta mitään tule, kohta nauraa jo ulkomaan lehdistökin Suomen hallitusneuvotteluille.

      • Ei ole helppoa, poliittinen kenttä on niin hajanainen ja kaikki puolueet olivat niin tasaväkisiä vaaleissa eikä kukaan saanut ylivoimaista voittoa. Ei Halla-Ahokaan pystyisi tässä tilanteessa parempaan.


    • Mielenkiintoisia juttuja taas. Suojelupoliisi varoittaa Venäjän pyrkimyksistä vaikuttaa asiattomasti suomalaisiin poliitikkoihin juuri sen jälkeen, kun Perussuomalaiset aloittavat yhteistyön Euroopan Putin-mielisten tahojen kanssa. Sattumaako?

      • Anonyymi

        Mitäs ne olivat ne YYA-sopimukset aikoinaan? Vaikutettiinko silloin?


    • Anonyymi

      Nämä on Lieksan asioita, jotka saa olla. Tuolla alussa neuvotaan kai näin.

      • Anonyymi

        On hyvinkin Lieksan asioita. Minä äänestin sentään vaaleissa, mutta en pyytänyt tänne yhtään maahanmuuttajaa. Siinä se suuri ero.


    • Anonyymi

      En pyytänyt minäkään, tarkoitin noita pankon vuodatuksia.

    • Hauska sattuma: palstalla on arvosteltu Lieksan kielitaidotonta valtuutettua, mutta nyt maahanmuuton vastustajat äänestivät itse EU:hun täysin kielitaidottoman Teuvo Hakkaraisen.

    • Anonyymi

      Mistäs sinä tiedät miten hyvän ryyppykaverin Juncker saa Hakkaraisesta, ja silloin pärjää vaikka savolla jos konjakkia riittää!
      Sitten on kaksi "ischias" konjakkipullon kimpussa!
      Juncker juo vain "ischias" merkkistä konjakkia, ja siksi se liikku hoiperrellen!

    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe