Päiviö nimitteli homorunkkareiksi

Anonyymi

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b6701dde-f34b-4363-a00b-32640de1cf81

Täällähän ne homopojat nukkuu !

Tuo homottelu oli kunnianloukkauksia

Minulle armeijassa opetettiin, että asennossa ei saa ilme värhähtää, vaikka verinen vittu sikari suussa lentää ohitse !

Mu käytös ja puheet olivat vastaavanlaisia. Homo kulttuuri ei ollut vielä silloin esillä, jote sitä eivvät silloin armeijassa käyttäneet.

72

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itse olin Hennalassa 1992, kun toisille annetaan sotilasarvon ylennyksiä niin he menevät sekaisin. Tämän näki AUK:n jälkeen. Ei voinut kuin seurata suurella myötähäpeällä tupakaverien tötöilyä, joskus vieläkin mietityttää että mikä saa ihmisen sellaiseksi ääliöksi.
      Kyllä taas väsyttää ...

      • Vastaavia kokemuksia. Rakuuna-aliupseerikoulun jälkeen muuan kollegani huusi rakuunoille raivoissaan ja naama punaisena. Hän oli ylioppilas. Meitä oli silloin vain 20 % ikäluokasta. Ihmettelin, miten sivistys katoaa joiltakin armeijassa.


      • Anonyymi
        niiku.sillee kirjoitti:

        Vastaavia kokemuksia. Rakuuna-aliupseerikoulun jälkeen muuan kollegani huusi rakuunoille raivoissaan ja naama punaisena. Hän oli ylioppilas. Meitä oli silloin vain 20 % ikäluokasta. Ihmettelin, miten sivistys katoaa joiltakin armeijassa.

        Puolet lukioon menevistä on niitä jotka eivät koskaan elämässään tiedä mitä heistä tulee isona ,puhun kokemuksesta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Puolet lukioon menevistä on niitä jotka eivät koskaan elämässään tiedä mitä heistä tulee isona ,puhun kokemuksesta.

        Näin on nykyään, kun lukion käyneitä on 60 %. Silloin, kun meitä oli 20 %, sijoituimme paremmin siitäkin huolimatta, että olimme ns. suuria ikäluokkia.


    • Ollos huoleton, poikais valveil on! Montako miljardia nämä upseerit ja herrasmiehet tarvitsivatkaan uusiin lentopeleihinsä? Kyllähän noin vastuullinen porukka on uudet koneensa ansainneet. Eiks je?

      • Anonyymi

        Juu näin on!
        Suvakkilogiikalla siis yhden alaisiinsa vittuuntuneet ja kännisen everstin lausunnot siis (loogisesti!?) ehkäisee sen että Suomi tarvitsee jossain vaiheessa lähiaikoina korvaavat hävittäjät!?

        läpy-läpy! Pian saatte Elämäntyö-Oscarin oman tyhmyytenne jatkuvasta osoittamisesta!. :/

        PS: Ja paperilennokeillako vasemmisto aikoi esim. venäläishävittäjät mahdollisessa konfliktitilanteessa tiputtaa?


    • Anonyymi

      Vähästä ovat suuttuneet. Kyseessä on perinteinen asennekasvatus armeijan malliin. Onko homorunkkarit lähteneet nyt käräjöimään? Jos noin pienestä suuttuu niin taitaa olla kusta päässä.

      • Anonyymi

        Tärkeämpää on puhdistaa armeija soveltumattomista kapiaisista kuten Päiviö. Jos ilmavoimille on tarkoitus antaa 20 miljardia euroa (se on niin iso luku että sinä et sitä ymmärrä) niin pitää olla varma ettei siellä ole Päiviön kaltaisia urpoilijoita vaarantamassa kännipäissään kalliita laitteita. Tajuatko tämän? Kysymys oli retorinen, et tajua!


      • Anonyymi

        Tuon laitoksen on tarkoitus valmentaa koko massa sodankäyntiin, ei toimia kenenkään yksilön omien henkilökohtaisten intresisen tai paineenpurkumekanismien näyttämönä. Se on samantekevää, onko kauluksissa rautaa vai ei. Jos ei kykene toimimaan osana joukkoa, on oikeampi paikka jossain muualla kuin taisteluvälineiden äärellä.


      • Anonyymi

        Mietin et jos tuosta suuttuu ei kyllä hermot kestä mitään . Ulkomaalaiset kiroilee joka räpissä ja ohjelmissa on horoja on mother fucker kiroamista ja syljetään yhtenään ollaan huumeissa . Youtube videot on täynnä arabic cay videoita . Niin miten tää nyt käy noin hermoon . ???? Entä sitten kun kouluissa huudellaan ja ammutaan tai autoilla ajetaan päälle mitäs homoja he ovat ? Tai sodissa kun huudellaan kaikenlaista viholliset toisilleen . Mitä nämä TV sarjat ovat missä horotellaan ? Blondivitsit on rasismia . Valkolaisilta varastetaan on rasismia sekin . Naiseksi pukeutuneita miehiä ja päinvastoin . Ihonväri syrjintää kokee eniten valkoiset . Youtube tube videolla näkee myös taskuvarkaat Helsingin keskustassa ja mustalainen varastaa kaupasta takin videot . Jos laitatte homovideoita YouTubeen se on oma moka . Harjoituksissa kuitenkin on sekä vapaa aika että harjoitusaika . Kyllä sotatilassa pitää kestää myös ulkomaalaiset huutelut sekä koko joukkuetta missä joutuu toimimaan sen parhaaksi . Kouluttajat taas joutuu kestämään koko porukkaa .


    • Anonyymi

      Tietynlaisissa organisaatioissa näyttää yhä pääsevän kaikenlaisia luonteita korkeisiin asemiin, vaikka tuollaiset luonteet pyritään karsimaan nykyään jo aikaisessa vaiheessa pois muussa työelämässä. Tämä ei varmasti ollut tuon everstin ensimmäinen kerta käyttäytyä tuolla tavalla.

    • Anonyymi

      Herkkähipiäisiä kestä edes vanhanajan simputusta...

      • Miksi pitäisi? Jos humalassa öykkäröivät esimiehet olisivat organisaation toiminnan kannalta tehokkaita, niin kai niitä käytettäsiin yksityisissä yrityksissäkin.

        Armeijalla on tehtävä ja se on Suomen puolustuskyvyn ylläpito eikä olla väylä alkoholisoituvien keski-ikäisten miesten huonon itsetunnon esittely ja myötähäpeän herättely.

        Päiviö ja samaa juoppoäijäkulttuuria edustavat kapiaset vähentävät armeijan uskottavuutta ja varmasti myös tehokkuutta. Minä en halua, että investoimme 20 miljardia hävittäjiin, joilla Päiviön kaltaiset nolot öykkärit saavvat leikkiä.

        Tällainen "päiviöläisyys" pitää kitkeä armeijasta.


      • Anonyymi
        Kilgore.Trout kirjoitti:

        Miksi pitäisi? Jos humalassa öykkäröivät esimiehet olisivat organisaation toiminnan kannalta tehokkaita, niin kai niitä käytettäsiin yksityisissä yrityksissäkin.

        Armeijalla on tehtävä ja se on Suomen puolustuskyvyn ylläpito eikä olla väylä alkoholisoituvien keski-ikäisten miesten huonon itsetunnon esittely ja myötähäpeän herättely.

        Päiviö ja samaa juoppoäijäkulttuuria edustavat kapiaset vähentävät armeijan uskottavuutta ja varmasti myös tehokkuutta. Minä en halua, että investoimme 20 miljardia hävittäjiin, joilla Päiviön kaltaiset nolot öykkärit saavvat leikkiä.

        Tällainen "päiviöläisyys" pitää kitkeä armeijasta.

        Juu näin on!
        On erittäin hyvä että armeijaa johdetaan kuten yrityksiä!
        Niin sitten kun pitäis hyökätä, niin armeijan työntekijät (ie. sotilaat) voi vaatia pomolta (eli kukalie kapiainen joka hyökkäyskäskyn antoi) että: Mites olis jos kuitenkin pidettäis työmaapalaveri ensin? Ja kun olis toi ruokatuntikin tossa ihan piakkoin.


    • Anonyymi

      -Ei ollut niin paha, kuin jos olisi vain yhtä ihmistä sanonut homoksi.
      Myöskään paskin kaupunginjohtaja ei ollut paha ilmaisu.

      Kantapeikko tuli yöllä huoneseen ? Sitähän ne armeija aikana tekivät yhtenään !
      Piti osata huutaa huomio ja tehdä tupa selvitys !

      Oma armeijankäyni oli vuonna 79-80 ja olisin halunnut uskoa, että asiat sen jälkeen on menneet parempaan suuntaan ! Ei näköjään ole menneet :(

    • Anonyymi

      Tosipaikassa suomen nössö armeija laskee allensa...

    • Anonyymi

      Eversti itse on selvästi kaappihomo. Sebastian Tynkkynen voisi järjestää hänelle bileet.

      • Anonyymi

        Paremminkin caruna pekka


      • Anonyymi

        Tynkkynen ja Tuksu tulee lahjoita missä muita tuomitaan ja syrjitään uhrataan rahaa ja varastetaan ihan sikana . On avioeroja uusia liittoja ollaan raskaana ennen avioliittoa on lapsia monien kanssa on varastetun tavaran kuljetusta ulkomaille on ahneutta älä himoitse on alkoholisteja on huumeita on homoja on vääriä passeja nimiä on oleskelupa avioliittoja on varastettuja astioita Vintit ja kellarit täynnä niitä viedään Latviaan Venäjälle Israeliin . Varastettua huonekalua sossun rahoja mökkejä ruokaa sitten esitetään hyvää ja auttavaista myrkyttäjiä . Käyttävät Raamattua kymmenyksiin ja syyttämiseen . Myyvät rahasta lehtiä kirjoja eivät maksa veroja . Piraatti musiikkia käännettyä muista maista . Avustusruokaa bisnes ja kuljetus. Ahmatit ahmii . Tyytykää siihen että teillä on elatus ei käy näihin . Myyvät rahasta työpaikoilta varastettua lähiöissä ja huonekaluja kirppiksillään . Hakevat sossun rahaa bisneksiinsä Sossu maksaa heidän liikehuoneistojen vuokrat ja sähköt ! Ruoka ja vaate on ilmaiseksi saatua. Tämä ei ole rehellistä toimintaa .


    • Anonyymi

      Suunnattomasti ihmettelen, kuinka tuollainen täysin sivistymätön moukka on voinut olla puolustusvoimien palveluksessa pääasiassa päällikköviroissa 30 vuotta! Kehityskeskustelut tuntuvat jääneen väliin.

      • Anonyymi

        Nynnyttelyn aikakaudella saa ihmetellä mitä vaan.


    • Anonyymi

      Eversti on pian korpraali ja reservin sellainen .

      • Anonyymi

        PROTESTI: Ehkä he ovat runkkareita, mutta ei välttämättä homoja. Pitäisi tarkistaa ennen kun haukku.


      • Mielellään lentosotamies.


      • Musti.Hintikka kirjoitti:

        Mielellään lentosotamies.

        Terve.Mutta moi. Kävin tuossa "armijan kanuun prikaattissa..


      • Anonyymi
        Musti.Hintikka kirjoitti:

        Mielellään lentosotamies.

        Siihen aikaan ku mä kävin intin. lentosotamies oli homorunkkarin synonyymi!

        Tv: Ei tissiposki finski soldaat


    • Anonyymi

      PROTESTI: Ehkä he ovat runkkareita, mutta ei välttämättä homoja.

      • Anonyymi

        Eikös homo ole myös tuollainen lempeä moderni hellittelynimi kaikille miesoletetuille pehmoimmille kaiffareille, ei solvaus ollenkaan?


    • Anonyymi

      Herkkä hipiäisiä nahjuksia jos ei kestä kuunnella yhtään v......a.Tarviiko tämmösille leireille
      lähteä vanhojen äijien,jos on k...ä ottassa heti pienen suunsoiton takia.Mutta kun pitää
      jonkun natsojen perässä juosta vielä vanhoilla päivilläkin.

      • Anonyymi

        Nappiherrat eivät sitä vittuilua kestä. Aloittavat heti höpinät sotaoikeudesta. Armeijoissa tarvitaan uutta ajattelua: kapiaisten on opiskeltava nöyryyttä ja kuunneltava varusmiesten päin naamaa -vittuilut virkatehtävinä.


    • Lasten ja lapsenmielisten suusta saat kuulla totuuden. Ja kännisten suusta...

    • Eivät pärjää Venäjän sinkkiämpäreille nämä juopot.

    • Anonyymi

      Jo pelkkä natottaminen ja natoutuminen tekee sotilaasta homon. Suomen natosotilaille pitäisikin laittaa hameet ja rintaliivit päälle.

    • Anonyymi

      Ei tarvinnut sivarissa tuollaisia tolloja katella eikä kuunnella.

    • Anonyymi

      Eversti on kertonut oikeudessa hänellä olleen paineita sekä perhesyistä että kokemattomuudesta komentajana.
      Paine purkautui psykoottisena ympäristölle vaarallisena käytöksenä.

      Mutta:

      Paikalla oli lääkäri, joka kuuli, näki ja itsekin koki tällaista psyykkisesti sairastata toimintaa.
      Miksi hän ei kysynyt everstiltä, että lähteekö tämä vapaaehtoisesti psykiatriseen hoitoon vai kirjoittaako hän pakkolähetteen, jolloin viranomaisten avustamana viedään hoitoon, tarvittaessa hälyytysajona.

      Ainakin lääkärinä harjoituksissa hän on saanut tietoa, joka kuuluu ilmoittaa poliisille epäilyksenä kyvystä ajaa autoa psyykkisen tilan vuoksi.
      Juuri tällaiset henkilöt saavat niitä liikenneraivokohtauksia.
      Jos ei ole ilmoittanut, ilmoittakoon nyt ettei joudu vastuuseen, jos eversti ajaa kolarin.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ilmeisesti aivan osuva ilmaus!

    • Anonyymi

      ihan normimeininkiä

    • Anonyymi

      Totahan tapahtuu joka viikonloppu lukuisilla nakkikioskeilla kautta maan. Pienestä on h...rit mielensä pahoittaneet. Eeverstiluti on tietysti nähnyt mahdollisuutensa täydeksi everstiksi tulleen ja on luottanut esimiehensä tuhannen pieruun ja on närkästyneenä todistamassa rosiksessa...

      • Anonyymi

        On eriasia nakkikioskilla kuin armeijan alistetussa asemassa olevan puolustaa itseään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On eriasia nakkikioskilla kuin armeijan alistetussa asemassa olevan puolustaa itseään.

        Jos et ole vielä sitäkään tajunnut tähän mennessä, että armeijassa on hyvinki hierarkinen nokkimisjärjestys jota nimenomaan se natsojen määrä kuvaa, niin: Voi voi! :) Pidähän tuolistasi kiinni, niin kerron sulle karun totuuden:

        Armeija ei ole mikään demokratia!


    • Anonyymi

      Ennen vittuilut hoidettiin miesten kesken, ei siihen oikeuslaitosta tarvittu. Minullekin RUKissa alkoi yksi nuori luutnantti vittuilla tukkani punaisesta väristä. Vastasin sille, että onko herra luutnantti pälvikalju katsonut pitkään aikaan omaa päälakeaan. Loppui vittuilu jostakin syystä siihen.

    • Anonyymi

      Ilmavoimien palkkalistoilla oleva eversti, oli palkallisessa työssä, ei nakkikopilla.

      Alkoholi aiheutti alemmuuskompleksien huutamisen julki kaikkien kuullen.
      Yksi huudon kohteena oleva oli kauppatieteiden tohtori , maatalous-ja metsätieteen maisteri, jota tieteellisestä työstä tietämätön everstinrääpäle solvasi tyhmäksi, eversti, joka oli akateemisen ajattelun sijasta tottunut öykkäröintiin ja juopotteluun.

      Lentokoneella ehkä oli oppinut mekaanisesti lentämään kuten hevosmies ajamaan hevosella, mutta tieteelliseen ajatteluun kykeneviä ei pidä sellaisen, ei lentäjän eikä hevosmiehen, tulla solvaamaan ajatuskyvyttömiksi.

      • Anonyymi

        Niin ja onhan se paljon miehekkäämpää (tai naisekkaampaa? Koska eihän me tiedetä et kuka mahdollisesta tuhannesta sukupuolesta yon ilmoituksen teki!?) olla ”äijä” (tai ”muija”) ja pahoittaa mielensä vasta siellä poliisilaitoksella tekemässä tutkintapyyntöä, kuin tokaista paikan päällä jotain senkaltaista kuin: ”Pie nyt *itun idiootti jo se turpas kiinni, tai me lähdetään kotiin!”.

        Vai mitä?


      • Anonyymi

        Juuri näin.


    • Anonyymi

      " Verinen vittu sikari suussa lentää ohitse" ... siis varmaan bmw m about 180km/h loikkaa sähkölankojen korkeudella kaupungissa, vartijan narttu kuukautisilla kyydissä. Kyrbällä Sikari suussa ja keskisormi jossakin muussa... pohjapelti hakkaa kipinätulta, pakarat paukkuu kuin ilmassa olisi taikuutta.
      Kyl se ilme vaan värähti.

      T:Businessmies

      • Anonyymi

        Milläs henkistä kanttia koetellaan ja lisätään rauhan olosuhteissa ?? On vanhemmat varus miehet ja oikean sodan käyneet kokeneet paljon pahempaa : jopa kuolemaa .
        varusmies 1982


    • Anonyymi

      Komentajatason kaveri.

    • Anonyymi

      Ehkä se ei ollutkaan nimittelyä? Jos hän vaan totesi että ne homorunkkarit on homorunkkareita?

      Tissiposkia ne ainakin näyttäis olevan.

    • Anonyymi

      Jos pakonomainen tapa juoda joka viikonloppu täyskännit, niin 100% todennäköisyydellä aivot hilloitettu tarkoituksella.

      Suositellaan tutustumaan aiheeseen.

    • Anonyymi

      Sitten vielä pitäisi muka noille ilmavoimien upseereille ostaa kalliit hävittäjät. Tuollaisille epeleille jotka eivät kykene hallitsemaan edes omaa käytöstään tulisi korkeintaan antaa käyttöön käytetyt Cessnat.

    • Anonyymi

      Siis äijät on vapaaehtoisessa harjoituksessa ja alistuvat kännisen everstin pitämiin sulkeisiin . Olisivat vetäneet porukalla "homorunkkaria " turpaan ja lähteneet kotiin

      • Anonyymi

        Siinä olisi voinut manikyrioitu kynsi katketa.


    • Anonyymi

      Kyllähän armeija on ollut varsinainen törkylaatikko vuosikymmeniä. Olisi ehkä aika jo sielläkin siistiytyä ja ulkoistaa pois mätäpaiseet ja esim. Päiviölle määrätä kunnon sanktiot, kenties sotilasarvon menettäminenkin. Nämä suuret everstit kuitenkin näyttävät esimerkillään koko puolustusvoimain arvomaailman, missä mennään. Ja nyt mentiin pahasti alta riman. Ilman seurauksia annamme hyväksynnän tallaiselle törkykäyttäytymiselle, sitä ei voi hyväksyä.

    • Anonyymi

      Olit poika nimeltä Päivi Ö etkä tiennyt ootko Roomeo vai Juulia !

    • Anonyymi

      Huijarit ottaa nimiä mm.hautajsmailta ja arkistoista sekä maistraateista eivätkä tiedä mikä on etunimi mikä sukunimi mikä tavallinen sana kun eivät osaa kieltä oikein . Illegaaleista on runsaasti ollut aina . Niistä on kirjoja ja tietoa on jäänyt kiinni . Osa on laittomia osa pakenee rikoksiaan osa väärentää huumeiden takia osa vakoojia oikeasti osa rikollisia laittomia jopa myrkyttäjiä tai murhaajia . Oleskeluvattomia ottaa toisen passin tai identiteetin myös kuolleilta . Tutkikaa tilinne onko outoja siirtoja nostoja tai saman nimisiä muuten .

    • Anonyymi

      Miksi tällaisia "kertausharjoituksia" pidetään. Aivan kuin pikkupojat lapsellisissa leikeissään. Ihmettelen myös sitä, että koulutettavat ovat hyväksyneet "kouluttajan" käskyt ja vasta jälkeen päin perätään kunnianloukkauskorvauksia. Tositilanteessakaan humalaisten käskyjä ei liene pakko toteuttaa. Omana varusmiesaikanani upseerien SM-ammuntakilpailuissa humalaisen majurin komppanian vääpeli(sot.mest.), joka johti ammuntoja, pidätytti varusmiehillä riehujan ja toimitti putkaan.
      Kunhan koko juttu ei vain olisi ollut tarkoitettu ajanvietteeksi osallistujille armeijan pr-hengessä. Miten lie alkoholin käyttö ollut muilla mukana olleilla?

    • Anonyymi

      Ei kannata kapiukkojen paljon huudella homokommentteja.
      Olin laivastossa 19-20v ja silloisen elämäni ehdottomasti parhaan poskihoidon sain lääkintä-ali-kersantilta. Pohjalaisen kundin imu olisi vetänyt golfpallon 5metrisen puutarhaletkun läpi. Mutta kummasti kersanttina lähti kotiin.

      • Anonyymi

        Ei olis tarttenu tätäkään ”uutista” kertoa enää 2000-luvulla!?
        Kyl kaikki ihan oikeat sotilaat on ton tienny jo vuosikymmeniä.

        ”In The Navy”!


      • Anonyymi

        Kohtasin työpaikalla uuden työntekijän, aikojen kuluessa selvisi, että tyyppi oli tullut varusmiehenä kersanttina ulos. Kyllä kahvi meinas mennä rinnuksille, kun katselin tyyppiä, joka aamu tuli hajuvesissä työhön ja naislle kanteli muista työntekijöistä . Joku nuorimies oli aina mukana ,kun liikkui ulkona . Varmaankin oli ollut kapiaisten huorana varusmiesaikansa ja sai siitä hyvästä kersantin natsat.


    • Anonyymi

      Armeijassa, jossa opetellaan tappamaan ihmisiä, on välillä aika härskiä kielenkäyttöä, samanlaista kuin niillä nuorilla Suomen urhoilla ja urhottarilla omissa siviilipiireissäänkin. - Tietenkin on olemassa homorunkkareita. Ja tietenkin on olemassa heterorunkkareita.

    • Anonyymi

      Taisi luulla että kaikki muutkin on homorunkkareita, toivottavasti löysi kaltaisensa miehen rinnalleen.

    • Anonyymi

      Homorunkkareitahan ne on joten ei ollut edes mikään loukkaus vaan tosiasia.. Kunnon miehet suorittaa sivarin tai tekee palkkatyötä ajalla jonka toiset hukkaa inttiin.

    • Anonyymi

      Puhutaan upseereista ja herrasmiehistä, mutta onko heitä ollenkaan upseereissa.

    • Anonyymi

      Melkoista neitiporukkaa taisi olla koolla siellä Lemmenjoella.

    • Anonyymi

      On hyvä että sanan vapaus toimii muutoi jäisi nämä armeija örveltäjät rankaisematta. On järkytävää että täläistä tapahtuu viellä 2000 luvulla. Eipä ihme että siviili palvelus kiinostaa. Onhan jo yleistä että työ paikoilla on nolla toleranssi päihteiden käytöstä, eikö armeijan tulisi näytää esimerkkiä tästä.

    • Anonyymi

      Myllylästä lastensuojelu teki äveriään miehen ... nopeasti kaupaksi, kun alkaa paljastua että koko lastensuojelu onkin ollut poliisien huume-liigan pyörittämää lapsikauppaa. Niin ne perheet on vaan huumattu ... selkeest RUS/Italo-mafian kätyreitä.

    • Anonyymi

      Tässä todellista elämää työnantajasta itä-suomalaisen kuljetusliikkeen omistajan/ajomestarin kielenkäytöstä kuljettajista puhuessaan,
      usein tuli kuultua ( yli 10 vuotta) nimittelyä nimillä,
      vitun örkki, saatanan homo, runkkari, kusipää siinä ne yleisimmät!
      En ole sitä herkkä hipiäisten joukkoa, joka ottaa kaikesta itseensä,
      yritin ensin ymmärtää '' johtajan paineita'' mutta tuli todettua ettei se sitä ollut, vaan vika on jossain muualla.
      Mutta täytyypä sanoa ettei arvostusta ko henkilö minulta eikä useimmilta työ kollegoiltakaan saavuta koskaan.
      Vitsinä pitää miltei kaikki ko mestaria jotka on joutunut tekemisiin hänen kanssaan.
      Vaan mitä sanookaan laki moisesta käyttäytymisestä ?

    • Anonyymi

      Muuan puolitoistametrinen alikersantti käytti minua puhutellessaan usein nimitystä "PERKELEEN MÄTÄPÄÄ!". Vastasin ja esittelin itseni siviilinimellä ilman "Herra alikersanttia" ja kysyin vielä: "anteeksi, kuinka olikaan nimi?" Meni alikessu hiljaiseksi!

    • Anonyymi

      Alikersantista on pitkä matka everstiin, joka deliriumissa heiluu kohtuullista palkkaa nauttien jokaisesta örvellystunnistaankin.

      Toivottavasti ei lentele juovuksissa, edes Cessnalla.
      Ehkä Venäjällä avautuu ura lentäjänä sisämaan lennoilla, siellä kun tuollainen juopottelu on normaalia toimintaa ja selvänä olo poikkeavaa

    • Anonyymi

      Oliko Päiviö väärässä? Tuskinpa vaan. Suomalaisista miehistähän on tehty Pekka Haaviston kaltaisia feminiinisiä homoja. Ei niistä ole enää ryssiä tai musluja vastaan taistelemaan minuutinkaan vertaa. Ainoa asia, jonka osaavat on alistuminen. Tuo idioottimainen akkamainen rauhanaate on tuotu ulkoa Suomeen..ja se maksaa vielä maamme itsenäisyyden ja kansan onnellisen elämän. Suomen homotettua kansaa odottaa islamilainen terrori, orjuus ja kuolema.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut Evita Enni Bettiina Kolmosen 3 vuoden ja 2 kuukauden mittaiseen

      23-vuotias Kolmonen suunnitteli aseellista iskua Isonkyrön yläkouluun. Hän muutti mielensä viime hetkellä. Koulusurmaa K
      Maailman menoa
      147
      3030
    2. Suojatiellä ei tarvitse kiittää!!

      Suomen liikennesääntöihin kuuluu että jalankulkija suojatiellä on ykkönen ja auto ym.ajoneuvo kakkonen.Ärsyttävää kun ny
      Maailman menoa
      159
      2287
    3. Rasistinen ääripersu iski Oululssa taas

      Jo toinen veitsihyökkäys Oulun Valkeassa: viitteitä, että teko olisi kopio edellisestä viikosta, sanoo poliisi. Kauppak
      Maailman menoa
      479
      2143
    4. Nainen, tilanne on sellainen

      kovin erikoinen, ja sellainen, etten sitä tänne voi kirjoittaa. Mutta voin sanoa olevani kiperässä tilanteessa, tilantee
      Ikävä
      127
      2044
    5. Paula Koivuniemi täyttää tänään 77 vuotta! Sydämelliset onnittelut!

      Paula Koivuniemi on yksi Suomen iskelmätaivaan legendaarisimmista tähdistä. Laulajatar on ollut suomalaisten kestosuosik
      Suomalaiset julkkikset
      24
      1039
    6. En usko että nainen meidän suhteesta

      Olisi tullut mitään. Kumpikin olisi ollut koko ajan mustasukkainen, kateellinen ja katkera jostain. Volatile combination
      Ikävä
      61
      1027
    7. Tollanen supernainen oot...

      Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
      Ikävä
      87
      964
    8. Miten pitkään olet kirjoittanut

      omalle kaivatulle ?
      Ikävä
      79
      961
    9. Vielä näistä Oulun puukotuksista.

      Nyt on kovasti julkisuudessa esillä nämä kaksi Oulussa tapahtunutta rasistisin motiivein tehtyä puukotusta, jotka minist
      Maailman menoa
      181
      916
    10. Rita Niemi-Manninen kuittailee Aki-rakkaalleen Selviytyjät-osallistumisesta: "Akihan ei..."

      Pärjääköhän Rita paremmin viidakossa kuin Aki-rakas pohjolassa…?!? Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/rita-niemi
      Suomalaiset julkkikset
      12
      865
    Aihe