Muuttaisimme kihniöön.

Anonyymi

olimme ajatelleet muuttaa kihniöön mutta ei taida olla viisasta. saamiemme tietojen mukaan kaikki työpaikat ovat sellaisia matalapalkka paikkoja. ei nykyään millään 7-9 eurolla tunti töitä tehdä.

44

75

Vastaukset

 • Kihniöllä pidetään perinteistä kiinni eli ei makseta kunnon palkkaa. Kaupassa tosin kaikki on kalliimpaa kuin isommissa paikoissa. Taitaa kunnallisverokin olla korkeampi kuin muualla. Lisäksi osa porukasta pirullisia selkäänpuukottajia, noin niin kuin kuvainnollisesti siis. Parempiakin paikkoja Suomesta löytyy.

 • Millä siellä kihniössä mitään pystytään maksaan, kun kaikki työpaikat ovat matalapalkkaisia ja niissäkin paikoissa joita siellä on niin ovat kaikenmaailman serkkut ja uskovien sukulaiset irvistelemässä.

  • Lisäksi Kihniöllä pitää olla tulenpunainen kommunisti että sulautuu mustaan joukkoon tai siis punaiseen


 • Menkää sinne kihniöön vaikka on huonot palkat. Menkää sossuun sieltä maksetaan kaikki lyhennykset ja syömiset jos olet saman näköinen ja oloinen yhtään paikalisten kanssa.

 • Eihän Kihniössä ole vuoteen edes ollut sossua, sossuhenkilö irtisanottiin jo vuosi sitten. Ei mitään apuja tule kunnalta mihinkään asiaan, turha toivo.

  • Kukaan ei voi tarvita sossun apua Kihniöllä ikinä koskaan kuolkoon vaikka nälkäään


  • Haloo taas tietotoimistot. Kyllä kihniöläiset sosiaalipalveluja saa kuten ennenkin. Parkanon kaupunki järjestää palvelun.


 • Jaa sanottiinko irti miksi kävi niin hei

 • Oliko se irtisanominen väärin tehty kihniöläisten mielestä???

  • Ei siinä kihniökäisten mielipiteitä kysytä, kun töissä tehdyistä rikoksista oikeudessa tuomitaan ja sen seurauksena irtisanotaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei siinä kihniökäisten mielipiteitä kysytä, kun töissä tehdyistä rikoksista oikeudessa tuomitaan ja sen seurauksena irtisanotaan.

   Irrotettiinko myös pää
   Kulttuuriaspektit on huomioitava


 • Kihtiö?Mikä?Missä?
  Mikä ihmeen Kihtiö?

 • Ei kihniössä asia niin mene. Kyllä se on syy toisissa kun ei saa pahaa tehdä leuhkuudessaan ja jää kiinni.

  • Aloittajalle: Ei se ole asia niin ja aloittaja on nyt ollut huonosti mitä hä


 • Vaikea nähdä tätä henkilöä tekemässä pahaa. Taisi homma mennä päinvastoin, yritti selvittää jotain asiaa, sai jonkun mulkeron niskaansa ja ehkä Kelankin. Kelahan ei pidä siitä että joku yrittää jeesata yksityistä ihmistä.

  • Ja taas kerran muuttu velat saataviksi......


  • Näinhän tämä asia käytännössä meni! Peruskihniöläinen ei vain halua tätä näin ymmärtää.....mieluimmin paskaa silmille vaikka syyttäkin niinkuin tässä tapauksessa! Näin tuntuu Kihniössä tapa olevan.


 • Lähes jokainen tietää kuka henkilö tämän ajojahdin aloitti.

 • Kymmenen pistettä sille jolla on oikeustaju tallella. Muutenhan tämänlaiset hommat jatkuisivat. Hyvä että jäi kiinni ja oikeus voitti

 • Olen ihmetellyt sitä, että kihniöllä ei tehdä kirkonkylän raitille siivousta. Vielä v 1950 luvun rähjärakennuksia ym. Nykyisin saa EU-sta ja valtioltakin ympäristön kunnostukseen rahaa ym maalauksiin. Näyttää olevan valtuustossakin vielä näitä patalaiskoja joita ei kiinosta kunnan imagon kohottaminen.
  Varmasti paluumuuttajia ym yritystoimintaa tulee, jos tehdään viihtyvyyden ym eteen jotain. Kihniöllä on hienot järvimaisemat joita hannattaa vaalia. Ryteiköt pois ja peruspalveluiden kehittäminen, kuten kesäturismille kuuluu. Ei törkeillä kirpputoreilla mitään arvoa ole johonkin mettänlaidoille vietävä.
  Aikanaan kaikilla sexikylillä kouhotettiin, jotka oli täysin hömppää, vaan laadukkaaksi Pyhäniemen palvelut ravintoloineen ym sillä alkaa nousta ei tumput suorina saa mitään aikaan.

 • Kyllä pyhäniemen aika on mennyt Aika oli silloin kun oli keihänen. Ne rakentamiset ja muut suunnitelmat olivat silloin uusia ja nousevia ajatuksia. Nyt ei enään nyt vaan katselkaa sitä komeata kanerva kangasta

 • Eilen oli Teboilikin pimeänä, eikö kohta ole edes bensa-asemaa paikkakunnalla? Ränsistyneet rakennukset kylänraitilla ovat hienoja, sääli että se yksi purettiin. Niistä saa realistisen kuvan kunnan tilasta joka on...ränsistynyt. Hyvä vaan että ohi ajavat turistit näkevät mikä on homman nimi. Vai pitäisikö olla kuin lännenkylä elokuvissa, komeat julkisivut ja takana joku koirankoppi? Ajojahdista vielä että en kyllä tiedä kuka sen aloitti mutta tuo puhe "virka-asuisista" ja "oikeuden tuomioista" viittaisi erääseen yleisesti tunnettuun häirikköön ja känkkäränkkään kunnassa. Kummallista kyllä, yleensä juuri ne pahimmat riesat puhuvat kovaan ääneen virka-avuista ja oikeuden tuomioista

  • Keskusta-alueella Kihniössä pitäisi saada ränsistyneet rakennukset joko korjattua tai purkaa. Melko lailla pahalta näytää Kankarintien ja Kihniöntien risteyksen talouskeskuksen pari rakennusta...kuitenkin noin näkyvällä paikalla. Samoin keskustassa ent. ns. Markkulan kiinteistö. Minusta rakennus / ympäristö / tekninen lautakunta pitäisi tuonkaltaisten rakennusten omistajille antaa kehotus pikaisesti hajottamaan tai remontoimaan rakennukset asianmukaiseen kuntoon. Eikö Kihniössä tehdä katselmuksia koskien rakennuksia ja ympäristöä?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Keskusta-alueella Kihniössä pitäisi saada ränsistyneet rakennukset joko korjattua tai purkaa. Melko lailla pahalta näytää Kankarintien ja Kihniöntien risteyksen talouskeskuksen pari rakennusta...kuitenkin noin näkyvällä paikalla. Samoin keskustassa ent. ns. Markkulan kiinteistö. Minusta rakennus / ympäristö / tekninen lautakunta pitäisi tuonkaltaisten rakennusten omistajille antaa kehotus pikaisesti hajottamaan tai remontoimaan rakennukset asianmukaiseen kuntoon. Eikö Kihniössä tehdä katselmuksia koskien rakennuksia ja ympäristöä?

   Olen tätä juuri monen entisten kihniöläiten kanssa puhuneet Tampereella tästä rähjä Kihniöstä.
   Erikoista, että pienellä kunnalla ollut useita kausia edustaja eduskunnassa ja jopa valtuuston pj.
   Varmasti olisi ollut kanavia ja jo kokemustakin hakea eri EU ja valtion tukimutoja kunnan perusparantamiseen. Valtuuston vain pitäisi käyttää sitä valtaa mikä sille kuuluu eli käyttää lunastuspykälää jos ei rakennusten korjaamiseen tai purkamiseen ole halua tai mahdollisuutta omistajilla.
   Turha on valittaa kurjuudesta ym jos ei politiikoilla ole muuta kuin oman aseman ajaminen, kuten loikkari tominta osoitti. Kannattaa muistaa se tosiasia ei koskaan enää Kihniöltä tai Parkanosta saa edustajia. Tampereen seutu tulee olemaan se jokavie paikat oli puolue mikä tahansa jatkossa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Olen tätä juuri monen entisten kihniöläiten kanssa puhuneet Tampereella tästä rähjä Kihniöstä.
   Erikoista, että pienellä kunnalla ollut useita kausia edustaja eduskunnassa ja jopa valtuuston pj.
   Varmasti olisi ollut kanavia ja jo kokemustakin hakea eri EU ja valtion tukimutoja kunnan perusparantamiseen. Valtuuston vain pitäisi käyttää sitä valtaa mikä sille kuuluu eli käyttää lunastuspykälää jos ei rakennusten korjaamiseen tai purkamiseen ole halua tai mahdollisuutta omistajilla.
   Turha on valittaa kurjuudesta ym jos ei politiikoilla ole muuta kuin oman aseman ajaminen, kuten loikkari tominta osoitti. Kannattaa muistaa se tosiasia ei koskaan enää Kihniöltä tai Parkanosta saa edustajia. Tampereen seutu tulee olemaan se jokavie paikat oli puolue mikä tahansa jatkossa.

   Rakennusten heikkokuntoisuuden poistaminen Kihniössä ei varmaankaan kuulu kansanedustajan päätehtäviin ei Kihniössä eikä muuallakaan, ei nyt eikä tulevaisuudessa.
   Kunnan tulee huolehtia sittä rakennettu ympäristö on kunnoltaan asiallisella mallilla. Tarkastuksia tulee tehdä vähintään kerran vuodessa. Tarvittaessa annetaan korjauskehoitus pienellä uhkasakolla täydennettynä. Tämä koskee sekä keskusta-aluetta että sivukyliäkin. Kun ajaa esim. Kankarintietä keskustasta Kankarin suuntaan muutaman kilometrin, on aivan tien varressa joku rakennus (ilmeisesti ent. navetta) tosi törkeässä kunnossa. Eli myös sivukylien rakennukset tarkastettava!


 • Näin siinä sitten lopuksi käy kun oikeuden mukaisuus on hukassa. Pitäisikö joka paikassa olla urkkija ja kielikello kyttäämässä ja jos on väärin tuomittu niin saa toki hakea tuomion purkua. Menkkää väädyyden puolustajat todistaan puolesta älkää siellä iniskö

 • Ei kuulu kenellekään missä kunnossa jonkun rakennukset ovat. Käsittämättömiä kyttäysvaltion puolustajia näköjään riittää. Hoitakaa omat asianne, älkää puuttuko toisten asioihin. Get a life, kuten sanotaan.

 • Eli Kihniö saa rähjääntyä rauhassa jatkuu muutaman vuoden kuluttua Parkanon rähjäkylänä? Sitäkös tässä halutaan?

 • Nyt taitaa olla Kihniössä pallo totaalisesti hukassa? Valtuuston, jos kuka valvoo kunnan kehitystä ja rakennustenkin kuntoa. Kuten Vesilahdella on riita maalatun omakotitalon väreistä jopa? Missä pimossa porukat asuu Kihniöllä?
  Kyllä viisikautta olleen kansanedustajan arvoon jo kuuluu puolustaa kuntaansa, vai, eikö?

 • Nyt kannattaa ehdottomasti säilyttää se vanha koulun rähjä siinä keskellä kylää.
  Ainakin niin kauan kun kaikenmaailman linjurin kuljettajat ja taksijäärät ovat vieroitettu äitin maidosta.

 • Mikähän oma lehmä siellä taas on joillakin ojassa kun jatkuvasti haukutaan tätä kouluakin. Sehän on hieno vanha perinteikäs koulurakennus. Suunnitteleeko siihen joku urakoitsija jotain savikasojen säilytyspaikkaa vai? Koululaiset voisivat kesätöinä vähän raaputella vanhoja maaleja pois ja uutta öljymaalia päälle. Komia tuloo.

 • Kunnan perusongelmahan ei miksikään muutu vaikka rakennukset keskustassa ja syrjäkylillä maalattaisiin ja vahattaisiin kiiltäviksi. rähjäkylä on rähjäkylä, ei rahaa.

 • Missä päin Suomea tämä Kihtiö on?

  • Se on toisessa ulottuvuudessa oleva shadow dimension kihniö kunnan kaksoiskappale


 • No, sitten muuta vaihtoehtoa ei ole kuin Parkanon syrjäkyläksi koko kunta. Tlvellakin kerran kolmessa viikossa aurataan. Tämä on selvä suunta. Jos kunta ei viitsitäkehitää ja siistiä, muuta vaihtoehtoa ole.

 • Miksi ei nämä mädäntyneen koulun puolesta puhujat ota lastaa ja sutia käteen ja maalaa aarrettaan vai onko laiskuus ja saamattomuus syy??

  • Joo mut öljymaali on niin kallista


 • Justiinsa, ja jos vetää lateksilla mätänee kahta kauhiammin.

 • No,kun ei tee mitään kohta kuntaa, ei ole olemassa! Tähän se menee? Sitä saa mitä tilaa? Kuten me vanhat manse perusuissa sanotaan........................

 • Varma tapa pilata rakennus on jättää katto hunningolle, näin tämän koulun kanssakin on varmaan käynyt. Kihtiö? Kihti oli entisaikojen elintasosairaus. Todennäköisyys sen saamiseksi Kihniöllä on luonnollisesti häviävän pieni.

 • Nyt on kihtiöllä muut murheet. Kitisijät ja rutisijat ovat nyt silmälläpidon kohteina. Ja sitten kunnon korvaukset, ei säälin häivää.

 • Kryptistä. Kihniöllä silmälläpitäjät ovat yleensä harhaisia ja häiriintyneitä naapureiden kyttääjiä.

 • Tietysti kun paikkakuntalaiset ovat asuneet vuosikymmeniä läävässä, vain ulkopuoliset huomaa enää.............

 • Kihniöläiset tarvitsee kurinpalautuksen

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  146
  6168
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  162
  2591
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  34
  858
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  30
  490