Kaupunginhallitus

Anonyymi

Mitä ihmettä pitäisi sanoa Kalajoen kaupunginhallituksen näytelmästä, jota tänä keväänä on jouduttu seuraamaan? Nauraisin kippurassa, ellen ikäväkseni tietäisi, että siellä päätetään meidän yhteisistä asioistamme.

Kun ihminen nimitetään noin tärkeään tehtävään päättämään asioista, hänellä luulisi olevan perusasiat hallinnassa, mutta eipä aina ole. Kohtuuden nimissä on lisättävä, että laittomat päätökset ovat syntyneet äänin 5-4.

Muualle jo linkitettiin asia, josta on kyse, mutta tässä vielä oikaisupyyntö liitteineen ja päätösesityksioneen. KH:n 6.5.19 kokoukseen tuodaan nyt sellainen tälli, että en haluaisi istua noiden KH:n jäsenten housuissa.

http://www3.kalajoki.fi/Djulkaisu/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20191189-8

47

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Virkamiehiltä vaaditaan asioiden selvittelyä, lakien tuntemusta ja ennen kaikkea koulutusta. Hallituksen kateelliset mutu-tuntumalla ja millä lie koulutuksella, tekevät laittomia päätöksiä, Rahja, hihnala, säteri ja vielä pahin työpaikkakiusaaja Pahkala (työssään uhkailee toisia jos ei toimita hänen mielen mukaan, asian viemisellä valtuuston. Niin ja aina muistuttaa työkavereita että on valtuuston jäsen ja voi vaikuttaa päätöksiin) ja vielä kehtaavat puhua korruptiosta. Näillä kavereilla ei mitään lakikoulutusta, vedetään hatusta EU-asiat kun ei muuta keksitä, sekin varmaan halmeenpään tuella. Täysi tuki yrittäjille, kovaa työtä yötäpäivää, Hanna ja Aulis - hyvä kun haette oikeutta 👍

      • Anonyymi

        Taitaa tämän kommentin jättäjä itse istua hallituksen pöydässä. Hyvähän se on baaria pyörittää säkkien parhaalla paikalla ilman vuokraa 😂😂😂


    • Anonyymi

      Oikaisupyynnöstä tekemässään päätösesityksessä valmistelijat sanovat ihan suoraan:

      "Poliittiseen päätöksentekoon osallistuminen ja mielipiteiden esittäminen ei saa myöskään
      vaikuttaa valmisteltaessa ja päätettäessä päätöksentekijän asioita kaupungin
      hallinnossa."

      Hanna Saari edustaa Kokoomusta ja on usein ollut eri mieltä juuri noiden neljän henkilön kanssa. Toivon, että poliisi tutkii noiden henkilöiden Hanna Saarta kohtaan esittämät syytökset korruptiosta, kuten oikaisuvaatimuksesta voi lukea. Se olisi oikeus ja kohtuus ja opetus.

    • Anonyymi

      Toisen anonyymin kanssa samaa mieltä: ei naurata vaan itkettää :(.

      Toivon todella, että uudelle kaksivuotiskaudelle hallitukseen valitaan yhteistyökykyiset jäsenet.

    • Anonyymi

      Joo kohta tällä paikkakunnalla on joka ikkunassa lappu luukulla, jos nämä kyseiset henkilöt saa vähääkään enemmän valtaa..

    • Anonyymi

      Tosi ikävää toimintaa. Kateelliset yrittää polkea alas toisen toimintaa. Mitä ennen kaikkea tulisi tutkia valtuutettu pahkalan toimintaa omassa työssä, uhkailua, kiristystä, työpaikkakiusaamisen mestari. Samaa mieltä työntekijänä pahkalan toiminnasta kuin aiempi kirjoittaja, anonyymina tietysti ettei saa pahkalan kostoa ! Hyvä dyynin sakki, kestäkää !

    • Anonyymi

      Yksinkö kirjoittelet?

    • Anonyymi

      Ja karmeinta oli että hallituksen puheenjohtaja lähti äänestään näitten höyrypäitten mukana eikä uskonut alaisensa, oikeusoppineen puoskarin, esikuntineen, esitystä. Huh huh Mauno missä menet ??

    • Anonyymi

      Voi voi tätä kaupungin tyhmyyttä

    • Anonyymi

      Ai, onko mielestäsi niin, että jos lakiseppo jotain kirjoittaa - asia on sitten niin? Eiköhän lakia muutkin osaa lukea ja tulkinta on sitten eri asia.

      • Anonyymi

        Sinun kannattaa lukea myös Kunnallisliiton lakimiesten arviot asiasta, eikä heitellä jotain väheksyviä "lakiseppoja". Löytyy esityslistan liitteistä, ja arviot ovat harvinaisen selviä. KH:n jäsenen täytyy olla aivan uskomaton pässinpää, ellei asia tule selväksi.

        Toisaalta olis ihan viihdyttävää nähdä oikein kunnon käräjöinti. Odotan malttamattomana.


    • Anonyymi

      Ai, onko Kalajoella milloin alettu noudattamaan kuntaliiton ohjeita? Tämä on mennyt ohi, ilmeisesti huutamisen ja haukkumisen lomassa.

      • Anonyymi

        Mitäpä jos lukisit esityslistan kaikki liitteet huolella läpi? Muistelen, miten muuan Meri Säteri on puhunut lain noudattamisen tärkeydestä kunnallisessa päätöksenteossa. Hänelläkin on nyt tilaisuus ihan oikean lain, eikä vain itse keksityn lain, noudattamiseen. Jos KH:n jäsenten luonto ei millään anna periksi, niin toivon hartaasti, että asia ratkaistaan lakituvassa. Sieltä se laki viimeistään löytyy.

        Jos kyse olisi vain yhdestä Säteristä, niin sillä ei olisi mitään merkitystä, mutta nyt nämä Keskustapuolueen "uuden toimintakulttuurin" kellokkaat ovat laittamassa koko paikkakunnan asiat sekaisin, ja se on hyvin paha juttu. Minulta ei näillä näkymin sinne suuntaan enää ääntä tule.


    • Anonyymi

      Tässä olisi syytä tutkia myös syrjintärikoksen mahdollisuus. Syrjintäperusteena näyttäisi olevan henkilön puoluekanta ja mukanaolo kunnallispolitiikassa.

      Näilläkin palstoilla Säterin ja ja noiden kepulaisten kannattajat avoimesti meuhkaavata kokoomuslaisesta "yrittäjästä" (ihan sitaateissa), jonka ei pitäisi tienata kaupungin vuokratiloissa. Syrjintäähän se on, kun yhdelle yrittäjälle vaaditaan erilaista kohtelua kuin muille yrittäjille, jotka toimivat kaupungin vuokratiloissa.

      Oikaisuvaatimuksen liitteistä löytyy seikkaperäiset laskelmat yrityksen maksamista vuokrista ja investoinneista entiseen Matkailuhotelliin vuodesta 2003 alkaen. Ei muuten ole vähäisiä summia.

      • Anonyymi

        Jos on lupa ollut rakennella terasseja - siitä vain. Ei se mitään kenellekään kuulu, ei kuulu esittää myöskään laskuja tekemistään töistä. Seuraavaksi varmaan tulee itkupotkuraivarit ja lähetetään lasku terasseista yms.
        On muuten kalliit terassit - onkohan terassit isot ja onko niitä useammassa paikassa.... kaikkea pitää yrittää....


    • Anonyymi

      Melkein tässä jo kaipaa Myllylän ja Jyringin aikoja …

    • Anonyymi

      Kyllähän kun tämän tarinan lueskeli niin tulipahan vaan mieleen että voi "hellan lettas " mitkä itkupotku raivarit saadaan kun jotku edes yrittää kampittaa tätä niin paljon puhuttua Kalajoen hyvä veli järjestelmää

      • Anonyymi

        Sinäkin siis huomaat, että kyse on nyt silkasta poliittisesta syrjinnästä, jolla käydään yrittäjän kimppuun.


      • Anonyymi

        Kovasti yritetään asettua nyt sellaiseen asentoon, että minua, yrittäjää nyt sorretaan.
        Kannattaisi vääntää vielä vaikka itkua jossain haastattelussa.
        Ikinä en ole mitään väärää tehnyt, parhaani yrittänyt, hyvässä uskossa jne...


    • Anonyymi

      Kyseessä on yrittäjän nuoleskelu oman etunsa vuoksi.

    • Anonyymi

      Saanko esittää pienen ennustuksen? Maanantain kokouksessa on usealla varsinaisella jäsenellä yllättäviä esteitä ja paikalle on lähetetty varajäsenet siivomaan sotkut. Näitä sotkuja tosin ei kerta siivouksella puhdistetakaan. Toivottavasti asia viedään myös käräjätupaan.

    • Anonyymi

      Lain tulkinnat ovat moninaiset - en lähtisi veikkaamaan käräjien lopputulosta.

      • Anonyymi

        Toiveajattelua veli tai sisko, toiveajattelua. Näin selvää pässinlihaa näkee harvoin.


    • Anonyymi

      Onhan tuo jo Kuntaliiton asiantuntijoiden toimesta selitetty, miten asiat oikeasti menevät, mutta poliittiset päättäjät toki voivat tehdä tietämättömyyttään tai nyt jo tahallaan jopa laittomia päätöksiä. No, kyllä oikeuslaitos lopulta asiat kuntoon laittaa ja vahinkojen ja kulujen maksajakin on käytännössä selvä.

    • Anonyymi

      Odotan malttamattomana Kaikkien Alojen Asiantuntijan kommentteja. Lienee jo palannut josta.

    • Anonyymi

      Eiköhän kaupungin tavoite ole löytää joku toimia millä on rahaa investoida uudisrakennus ja purkaa tuo paikka mahdollisimman nopeasti. Tämä on kummaa kissatappelua koko homma yllättäin

    • Anonyymi

      Maanantaina 6.5 kaupunginhallituksella on mahdollisuus estää suuremmat kaupunkia kohtaavat vahingot hyväksymällä nöyrästi kaupunginjohtajan esityksen kilpailutuksen keskeyttämisestä.

      Se ei kuitenkaan vapauta KH:n puheenjohtaja Mauno Rahkolaa, jäseniä Eija Pahkala, Vesa Hihnala, Jukka Rahja sekä Meri Säteriä mahdollisilta henkilökohtaisilta seuraamuksilta jos ja kun korruptiovihjailuista toivottavasti aloitetaan poliisitutkinta.

      Sitten on edessä vielä muut poliittiset seuraamukset. Toivottavasti Keskustapuolueen valtuustoryhmällä riittää ymmärrystä ja selkärankaa todeta, etteivät kaikki heidän edustajansa KH:ssa ei ole tehtäviensä tasalla. Heidät voidaan vaihtaa nyt valtuustokauden puolivälissä. Vihreistä ei kannata edes puhua.

      • Anonyymi

        Toivottavasti irkkubaarin ja dyynin tilit tarkistetaan samoilla käräjillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti irkkubaarin ja dyynin tilit tarkistetaan samoilla käräjillä.

        On se katkeraa, mutta pääasia, että oikeus voittaa, eikö niin? :)


      • Anonyymi

        Törkeä kunnianloukkauskin on rikos. Laitetaan viestisi eteenpäin.


    • Anonyymi

      Kunka monen mökin terassirakentamiset on kirjanpitoon uitettu? Eipä taida kestää päivänvaloa.

    • Anonyymi

      No tuskimpa noita kirjanpito tietoja olis julkistaneet jos ei päivänvaloja kesteneet. On tämä Kalajoki perämeren persereikä, enkä todellakaan ole mikään H.Saaren kannattaja, mutta sympatijat menee kyllä hänelle.

    • Anonyymi

      Pahkala, Säteri, Hihnala, Rahkola, Rahja ja muut hengenheimolaiset! Oletteko nukkuneet hyvin? Älkää nyt missään tapauksessa antako periksi, vaan hoitakaa asiat niin, että saatte oikeutta käräjätuvassa. Me muut saamme siitä hyvää viihdettä ja todisteen kaupunginhallituksen jäsenten kyvyistä.

    • Anonyymi

      Katso nyt vähän niitä lukuja....

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Milloin näemme sen tilanteen että Säterin, Pahkala, Hihnalan ja kumppaneiden kirjoitukset täyttää koko Kalajokiseudun niin että muuta asiaa sinne ei mahdu. He tuntuvat olevan kaikkien alojen asiantuntijoita, tietävän ja osaavan kaiken. Ihmettelen keskustan kunnallisjärjestön tilaa. Voi aikoja, voi tapoja.

      • Anonyymi

        Eikö Hanna vois ottaa nämä asiantuntiat Brysseliin mukaan asiantuntijaks?


      • Anonyymi

        Alpo ei ehtinyt ohjeistaa sensurointia - on kiire paimentaa kämmäriä jäällä,


      • Anonyymi

        Kirjoitukset ovat myös hyvin sekavia. Siellä tuli varmaan jonkinlainen hätä, kun Kalajokiseutu julkaisi yhden krittisen kirjoituksen, jossa vaadittiin Keskustan kaupunginhallituksen jäseniä vaihtoon.

        Selvästi yksi ja sama henkilö kirjoittaa Pahkalan, Rahjan, Hihnalan ja Säterin kirjoitukset. Tuskin silti kukaan noista kepulaisista, jotka vain vain rustaavat nimensä alle, kun joku paperia tarjoaa. Tokkopa heidän kirjoitustaitonsa riittää edes noihin kirjoituksiin, ja lukutaidon kanssakin voi tehdä tiukkaa.


      • Anonyymi

        Ratto-Rileyn kirjoituksia ei tarvitse edes lukea - toistaa samaa jankutusta, mitä on höpissyt navetan takana jo 50-luvulta lähtien.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ratto-Rileyn kirjoituksia ei tarvitse edes lukea - toistaa samaa jankutusta, mitä on höpissyt navetan takana jo 50-luvulta lähtien.

        Oili tuo kuka tai mitä tahansa, oikeuttaako se kaikkien aikojen paskanjauhantaan, mitä nuo keskustapuolueen ns. "luottamushenkilöt" nyt känkättävät kaupunginhallituksessa? Ymmärrätkö, että aika moni ei tuota toimintaa hyväksy?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ratto-Rileyn kirjoituksia ei tarvitse edes lukea - toistaa samaa jankutusta, mitä on höpissyt navetan takana jo 50-luvulta lähtien.

        Kituutuksen uhri panee paremmaksi, vaaliu uusittava , totuuskomisiio perustteva, koska todistuseaneisto 11 banaanilaatikossa on kiistaton. Ja syytäejän työ jättää jälkensä, minkä voi päätellä naamastakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kituutuksen uhri panee paremmaksi, vaaliu uusittava , totuuskomisiio perustteva, koska todistuseaneisto 11 banaanilaatikossa on kiistaton. Ja syytäejän työ jättää jälkensä, minkä voi päätellä naamastakin.

        Ja kun jossakin on tarjolla ilmaisia makkaroita, koululaisten pkleet syövät niin, ettei hänelle jää kuin yksi.


    • Anonyymi

      Minkälainen valmis sepustus huomenna vetastaan esiin hallituksen kokouksessa. Niin ja se tietysti hyväksytään edes lukematta. Tasokasta päätöksentekoa.

    • Anonyymi

      Ehtottomasti valtakuntaan on perustettava totuuskommisio! Nytkin Yhteinen Oikeustaistelijamme on joutunut jopa täytentämään oikeusgansterille tekemäänsä tutkintapyyntöä koska vaalit eivät menneetkään HÄNEN mielensä mukaisesti. Vaikka HÄNEN vaimonsa lähti kävelemään, nimittelee HÄN muita Rinteen aisankannatajiksi?

    • Anonyymi

      Mitäs nyt neuvoksi, kun vihreä Säteri yksin ei hyväksy kaupunginhallituksen pöytäkirjaa? Onneksi vihreät älysivät ensi kuun alusta vaihtaa henkilönsä kaupunginhallituksessa. Yhtä viisaita eivät olleen Keskustapuolueessa.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe