Prinssi Harryn vanhemmat?

Anonyymi

Ketkä ovat Harryn oikeat vanhemmat? Nenän mallista päätelleen ei ainakaan Charles ja Diana yhdessä. Mistä hyppyrinokka tulee?

9

130

Vastaukset

 • Entäpä jos Harryn ja Meghanin lapsella on täydellinen kreikkalainen nenä
  a'la marlon Brando?

 • Harry on Dianan entisen henkivartian poika. Punaisista hiuksista ja piirteistä päätellen vois olla.Lehdistä joskus nähnyt kuvia.

  • Harryn äidin suvusta tulee punahiuksisuus . Komea mies muutenkin tuo prinssa


  • Anonyymi kirjoitti:

   Harryn äidin suvusta tulee punahiuksisuus . Komea mies muutenkin tuo prinssa

   Kukas se äiti on jos se on punatukkainen?
   Taitaa komeuskin olla katsojan silmissä vain.


  • vähän mahdotonta kun tuo ei ollut vielä sillon kuvassa mukana kun Harry syntyi ja eiköhän isä ole ihan oikeasti tuleva kunkku


 • Prinssi Harry muistuttaa nenineen kovasti prinssi Philiphiä eli isoisäänsä. Punatukkaisuus on periytynyt äidin puoleiselta suvulta. Esim. eno on kovin punatukkainen.

  • Tuon vihjailun voisi jo lopettaa. Diana ei ollut edes tavannut vihjauksessa viitattua henkilöä ennen Harryn syntymää. Viittaan myös edellä kerrottuun faktaan Harryn sukujuurista.


 • Vihjailuako? Yksi päivä se oli niin selvää ja näin se jopa voisi olla.
  Onko sittenkin niin että Harry ei olekaan kuninkaallinen ja siksi haluaa lähteä kuningaskunnasta elämään ei kuninkaallista elämää vaimonsa kanssa. Siinä tapauksessa he tekee aivan oikein kun lähtevät.
  Ehkä heillä on omaatuntoa enemmän kuin itse kuninkaallisilla omine jäykkine tapoineen, häpeällistenkin asioiden salaamisessa ja rikkauksineen jonka kaiken kansa maksaa.
  He lähtevät omilleen. He jopa korvaavat talon kustannukset jossa teettivät kalliin remontin ja pyyhkivät maan pölyt jaloistaan. Vasta sitten he ovat vapaita.
  Meghan saattoikin olla Harryn pelastus jonka kanssa hän on tehnyt suunnitelman lähteä maasta juuri näistä syistä.
  Hovissa tiedetään enemmän kuin ihmisille kerrotaan totuutta, suut on suljettu tiukasti maailmalta. Diana ei ollut kuninkaallinen, hän tuli ulkopuolelta ja Harrylla ei ole isänsä näköä lainkaan. Harry on täydellisesti eri näköinen kuin veljensä.
  Mitä sitten jos näin olisi? Näin heille on siinä tapauksessa parempi että he lähtee ja rakentaa omaa elämäänsä toisaalla, eikä pidä yllä ulospäin harhakuvitelmaa kuninkaallisesta suvusta.

 • EI se sitä tarkoita automaattisesti että jos toisessa lapsessa ei ole isän näköä, että isä olisi joku muu.

  Dianan suvusta tulee tosiaan tuo punatukkaisuus ja Harry on perinyt sieltä sen. Diana tosin oli blondi, mutta esimerkiksi veljensä on ja on Spencerin suvussa on muutenkin paljon punatukkaista porukkaa.

  Diana tosiaan tapasi sen ratsastus opettajan vasta Harryn syntymän jälkeen.

  Harryssa on havaittavissa enemmän Dianan suvun piirteitä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  308
  2727