Sananvapauden rajoittaminen on mennyt rikolliselle puolelle

Anonyymi

Kirjoitin IL:n kommenttiin että "hah haa" ihan sen takia kun erään naisen kommentti abortin tekemisestä huvitti minua. kuitenkin IL:n botti rajoitti kirjoitustani etukäteen, vastoin sitä sananvapaus lakia joka kieltää rajoittamasta puhetta etukäteen julkisilla foorumeilla ja keskustelupaikoissa.

IL siis rikkoo törkeällä tavalla maailman sananvapaus lakia ja sillä tulee olemaan vielä seurauksensa.

11

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinulla on aika lailla vääristynyt käsitys sannanvapaudesta ja Suomen laeista.

      Voit ja saat perustaa esimerkiksi oman verkkosivuston, jolla voit kirjoitella, mitä mieleen juolahtaa, kunhan et rikollisella tavalla loukkaa toisia tai muulla tavoin riko lakia. Sinulla on myös omalla sivustollasi oikeus sensuroida ja poistaa muiden kirjoittajien kirjoituksia niin paljon kuin sielu sietää.

      • Facebook ja vastaavat eivät ole yksityisiä sivustoja, vaan yleisiä yhteisöllisiä ja ulkolaisia. Niillä ei sananvapautta pitäisi saada rajoittaa, ei mitenkään.


      • HannuRainesto kirjoitti:

        Facebook ja vastaavat eivät ole yksityisiä sivustoja, vaan yleisiä yhteisöllisiä ja ulkolaisia. Niillä ei sananvapautta pitäisi saada rajoittaa, ei mitenkään.

        Eihän yksityiseen sivustoon voi kirjoittaa kuin omistaja itse. ; )

        On myös vastuukysymys. Nykylain mukaan sivuston omistaja on vastuussa sivustonsa sisällöstä, joten jokaisella julkisella sivustolla on oltava jokin mekanismi, millä vihapuheet ja muu rikollinen kirjoittelu saadaan suodatettua.

        Lain tulkinnassa on myös omistajan oikeus kohdella sivustoaan miten lain puitteissa tykkää, heittää vaikka ulos jokainen nillittäjä, kunhan ei riko yhdenvertaisuusperiaatetta.


      • Puhut vihapuheesta, mitä se on, kuka sen määrittelee, ulkolainen toimija vai yli oman perustuslakimme sanan ja mielipiteenvapauden?
        Mikä tekee vihapuheesta rikollista, missä se on määritelty rikokseksi, kuka sen on määritellyt?
        Rikos on rikoslaissa määritelty, vihapuhetta se ei edes tunne. Koska vihapuhe ei ole rikollista, ei siitä voi antaa sanktioitakaan ja kaikkein vähiten yli oman perutuslakimme!

        Jos jokin puhe tai kirjoitus on vihapuhetta, tulee sen olla määritelty ennakkoon siksi. Samalla määritellään silloin sensuurin rajoja, jota emme saa sallia kuin korkeintaan rotuhygienian kohdalla eli natsismista puhuttaessa.


      • Anonyymi
        HannuRainesto kirjoitti:

        Facebook ja vastaavat eivät ole yksityisiä sivustoja, vaan yleisiä yhteisöllisiä ja ulkolaisia. Niillä ei sananvapautta pitäisi saada rajoittaa, ei mitenkään.

        "Facebook ja vastaavat eivät ole yksityisiä sivustoja, vaan yleisiä yhteisöllisiä ja ulkolaisia. Niillä ei sananvapautta pitäisi saada rajoittaa, ei mitenkään."

        Laki ei kuitenkaan niin sano vaan alustan omistajalla on oikeus päättää mitä se julkaisee ja mitä ei. Tämä ei eroa esim. sanomalehdestä tai tv-kanavasta jotka siis julkaisevat sitä aineistoa jonka katsovat hyväksi eikä niihinkään ole kaikilla oikeus saada mitä aineistoa haluaa.


      • Suomessa, Suomen perustuslain ylittäminen ei ole sallittua, paitsi nyt porvarivirkavallan toimesta. Kenelläkään ei ole oikeutta ylittää perustuslain suomaa mielipiteemme vapauden ja esittämisen oikeutta yhdellekään meistä. Me jopa maksamme virkakoneiston, jonka tehtävä olisi pitää huolta tämän oikeutemme säilymisestä. Jos jokin taho, vaikkapa yhteisö ei noudata tätä, on sen julkaisu oikeus poistettava. Yksilön vapauden rajoittaminen on aina rikos ilman tuomioistuimen antamaa tuomioita. Tulkitkoon valta siten miten tulkitsee niin se syyllistyy vakavaan virheeseen, jos sallii kenen tahansa mielipiteen vapauden rajoittamisen jonkin instanssin toimesta. Jos tästä on poikkeuksia, tulee ne olla lakiin kirjoitettuja ja hyväksyttyjä!
        YLE on loisto esimerkki tästä rikollisesta toiminnasta, Facebook toinen ja puolueidemme jäsenensä erottamismenettelyt. Kaikki nämä tahot rikkovat lakejamme, perustuslakia jokainen!


      • Mikä tekisi käsityksistäni ja mielipiteistäni tässä asiassa vääriä?


      • Anonyymi
        HannuRainesto kirjoitti:

        Mikä tekisi käsityksistäni ja mielipiteistäni tässä asiassa vääriä?

        "Mikä tekisi käsityksistäni ja mielipiteistäni tässä asiassa vääriä?"

        Se että perustuslaki takaa sananvapauden lisäksi myös omistuksen suojan ja oikeuden hallita omaa omaisuuttaan. Jos minä tai joku muu perustaa jonkun media-alustan niin sen hallintaoikeus on juuri minulla eikä tätä mikään sananavapauspykälä kumoa. Sinulla ei siis ole mitään oikeutta kirjoittaa minun alustalleni mitään ilman että minä saan sen julkaisun hyväksyä.
        Sananvapaus takaa vain ja ainoastaan sinun oikeutesi itse perustaa haluamasi media tai alusta oman mielipiteesi julkituomiseksi, ei sen enempää.


    • Anonyymi

      PX ja IHS Ovat myös paavin kirkon tunnu


      Kävin Venäjällä kävin ktollisessa messussa papilla oli PX päällä ja haki
      ehtoolis maljan IHS altarilta

      https://www.youtube.com/watch?v=ABGue-29UE4

      täältä löyttyy selitys mitä ne on

    • Anonyymi

      Sananvapauden rajoittamisen takana on suuri vääristynyt yhteiskunnan kokoinen vitsaus. Häpeäkulttuuria viljelevät "paremmat ihmiset" pyrkii luomaan korostetusti rajat, mikä on hyvää ja mikä on pahaa, ja leiman, jolla pahat saatetaan häpeään. "Vihapuhe" on yksi niistä tavoista leimata ja häpäistä ihmisiä.

      Oikeastaan ei siis ole olemassa mitään 'sananvapautta', vaan laskelmoidut raamit sille, mitä saat sanoa, miten saat sanoa, johon vaikuttaa saumattomasti myös se, kuka ja mitä olet, ketä ja mitä kannatat, arvosi, sekä millaista julkista leimaa kannat. Kyse on siis suuremmasta yhteiskunnan kokoisesta ilmiöstä, eikä vain sananvapaudesta. Selkeitä seurauksia tästä on suhtautumisvammaisuus, asennevammaisuus, jotka todellakin näkyy eri medioiden keskusteluissa. Esim. jos haittamaahanmuuton vastustajaksi tiedetty henkilö kommentoi, hän saa herkästi vastauksestaan huolimatta enemmän tai vähemmän asennevammautunutta reagointia osakseen, koska hänet täytyy jopa vaistomaisesti häpäistä "väärien" arvojen ja ajatusten vuoksi. Jos persu sanoo "suvakkihuora", hänet tuomitaan julkisesti ja paheksutaan, sekä häpäistään - jos "parempi ihminen" sanoo "natsirunkkari" tai vihapuhuu juutalaisista yms. (al-Taee), siihen ei reagoida, tai sitä jopa pyritään peittelemään, tai sitten häntä kompataan, ja saa jopa taputuksia selkäänsä.

      Tämä on tätä päivää. Muista sinäkin olla aina oikeaa mieltä ja jos koet väärän ajatuksen, paheksu itseäsi, ilmianna itsesi. Uhriudu. Näin sinutkin pyhitetään hyväksi ihmiseksi.

      • Anonyymi

        Jospa vain opettelisitte kirjoittamaan mielipiteenne niin että ne eivät ole muita loukkaavia tai herjaavia? Se on paljon helpompaa kuin valittaa loputtomiin siitä miten sananvapaus ei muka toteudu. Elämä on muutenkin paljon mukavampaa kaikille kun opettelee käyttäytymään ihmisiksi.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      328
      3716
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      225
      3224
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      146
      2623
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2135
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      20
      2132
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      16
      1977
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1775
    8. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1752
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      296
      1488
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      123
      1372
    Aihe