Ulvilan Hesburger

Anonyymi

Asiakkaan kiitollinen palaute on toimitettu Hesburger-ketjun johdolle.
Toivottavasti saamme uusia reippaita tyttöjä alalle.

3

170

Vastaukset

 • Sieltä kuuluu uutisia että jälleen on asiakkaan ruoat kyllästetty jollain kemikaalilla. Pitäisikö pulju laitattaa kiinni jos ei sinne saada luotettavia työntekijöitä.

  • Tuntuvat joissain tapauksissa nykyään haalivan palvelukseensa reilusti ylipainoista lapsekasta työvoimaa, joilta ei muuta edellytetä työtä hakiessa. Hehtaariperse riittää palkkaamisen, näin vaikuttaa olevan monella alalla. Mitenkäs Subway.?
   Muiksi hyveiksi luetaan mieluusti paheet. Epäluotettavuus, rääväsuusuus, epäkohteliaisuus asiakaspalvelussa, tatuoinnit ja lävistykset plussaa.
   Harmi vaan että karkoittavat asiakkaita.
   Voisi ajatella, että eräissä tapauksissa saattaa olla tarkoituksellinen yhteys yrityksen palkkaavan tahon henkilökohtaisiin mieltymyksiin.
   Kuka tietää.
   Mieleeni muistuu samankaltaisuutta huokuva homma porilaisesta vuokravälittäjästä menneiltä vuosilta, joka kauppasi naispuolisille vuokra-asunnon hakijoille etusijoja jonossa jos suostui tyydyttämään hänen pervoja alistamishalujaan. Menestyksestä en tiedä mutta vaimo varmasti tykkäsi.


  • Mitä tällä kertaa ollut sapuskassa "extrana"?
   Itsellä oli "vastapaistettu" jääkylmä hampurilainen kerran todella oudolla lisähajulla.Reklamoidessa vittuiltiin ettei sul oo kuittii.Maksoin kortilla joten maksutapahtuma näkyy varmasti, kuittia ei annettu.Sain uuden "vastapaistetun" hampurilaisen tilalle, joka oli jääkylmä, samanlainen paschka kuin se aiempikin.Tapahtumasta on kylläkin jo vuosia, mutta sen jälkeen en ole poikennut k.o. mestassa, enkä poikkea.

   Onko tosiaan niin vaikeaa palkata osaavaa porukkaa joka kunnioittaa asiakasta eikä myy terveydelle vaarallista vanhaa paschkaa heille?Konkkaan tollaset!


Ketjusta on poistettu 38 sääntöjenvastaista viestiä.