Hiustenlähtö

Anonyymi

Voiko sisäilmaongelmat aiheuttaa hiustenlähtöä, varsinkin päälaelta? Mikä avuksi? Nizoral?

7

<50

Vastaukset

 • Jotkut leikkaa harjasta karvoja ja liimaa niitä päähänsä.
  Minä uskon ihmisen elimistön kykyyn hoitaa itseään.
  Eli hiustenlähtöön ehdottaisin hiuspohjan ärsyttämistä esim. harjalla.
  Ei siis hiuksia vaan hiuspohjaa eli päänahkaa.
  Minä uskon, että hiustenlähtö liittyy siihen, että elimistö luulee, että hiuksia ei enää tarvita.
  Kun osoitat elimistölle, että tarvetta on niin pitäisi alkaa taas hitaasti kasvamaan.
  Jotakin ravintoaineitakin on, jotka vaikuttavat kynsien ja hiusten kasvuun myönteisesti.
  Myrkyt pois ( lakat- värjäykset yms).

 • Olen kahdesti saanut homeisia materiaaleja siivottuani voimakkaan reaktion. Molemmilla kerroilla muutama viikko sen jälkeen seurauksena oli myös hiustenlähtö. Siis selkeästi erottuva hiustenlähtö. Koska kyseessä oli "altistuspiikki", hiustenlähtökin oli "piikki". Omakohtaisen kokemuksen pohjalta: Aiheuttaa hiustenlähtöä. Aiheuttaja on homeiden aineenvaihduntatoksiinit, eli selitys taitaa olla ihan ymmärrettävä. Myrkyt aiheuttavat hiustenlähtöä - monien muiden oireiden lisäksi.

 • Meillä on työpaikalta löydetty kosteusvauriohomeita. Osa ehti altistua niille vuosia. Yllättävän monella työkaverilla on aivan harmaantuneet hiukset, vaikka eläikä koittaa vasta 2040-luvulla tai vähän ennen sitä. Sai vaan pohtimaan, että jos isompi annos hometoksiineja aiheuttaa hiustenlähtöä, niin aiheuttaakohan pidempi homealtistuminen myös ennenaikaista harmaantumista?

 • Homeiden seurauksena hiuksiani tippui melkein tukkoina. Olen yksi niistä joka voi omalla kohdalla todistaa että raju homealtistus johti epänormaaliin hiustenlähtöön. Siitä on jo muutama vuosi. Vastaavaa ei ole tapahtunut ei ennen eikä jälkeen. Osallistuin tuohon rottakokeeseen vastoin tahtoani, mutta tulos oli ilmiselvä.

 • Sanovat, ettei ole testiä, jolla ihmisestä homealtistus voitaisiin todeta. Ei verikokeilla ainakaan. Vain aniharvalla näkyy vasta—aineina verikokeessa.

  Jos joku on pidempään asunut tai työskennellyt tiloissa, joissa saa oireita, niin ehkä kannattaisi tutkiakin hiuksia?
  Jos ne toksiinit kertyisivät sinne? Ainakin pahemmin altistuneilla. Luulisi että nykytekniikoilla (laitteilla) pystyttäisiin määrittämään.. Homekouluista ja - työpaikoista saisi kyllä oireilijoita hius-luovuttajiksi.

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.