Totuuden hetki

Anonyymi

Kuten kaikki evoluutiotorian historaa kunnolla tuntevat tietävät sen että Darwin uskoi että tottakai jossain on olemassa joukoittain ihmisen ja apinan välimuotopopulaatioita.

Tämä Darwin oli ihan yhtä väärässä kuin mormonien historia muka hevossotajoukkoineen joista ei ole ennen Kolumbusta mitään jäänyt merkkejä tutkittavaksi, Siis nyt on evo edessäsi ikuiseen tulevaisuutesi kuuluva kysymys, eli haluatko yhä uskoa olematttomiin apinaihmisiin?

Alan hiukan epäillä että et suinkaan ajattele itse vaan annat ihan yhtä pihalla olevien kavereina pitämiesi vertaispaineen päättää tämänkin aasian puolestasi. Eikö olekin juuri näin?

Niin että minnes katosivat luonnosta ne evoliitioteorian vaatimat lähes ihmiset joiden olisi kuulunut olla pajon apinoita parempia selviytyjiä?

Totuuuden hetki sinulle evo?

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älä Jyri taas yritä. Tietenkin niitä apinaihmisiä ja nefijä on ollut koska olemme täällä, tyhmä!

    • Anonyymi

      Kannattaisi opetella edes evoluution perusteet, ennen kun rupeaa kyselemään tyhmiä.

    • Mitä luulet saavuttavasi tuolla jatkuvalla valehtelulla?

    • Ihmisen ja ihmisapinoiden välimuotoja esiteltiin julkisesti ihmistarhoissa 1800-luvun lopussa ja 1900-luvun alussa. Siitä oli hiljattain ihan televisio-ohjelma suomeksi tekstitettynä, jotta amispojatkin ymmärtäisivät sen, mitä siinä sanottiin vieraalla kielellä (amis-poikien älykkyys ei riitä kielten opiskeluun ja ymmärtämiseen).

      Historia: Ihmistarhat – vaiettu vaihe ihmiskunnan menneisyydestä

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/05/06/historia-ihmistarhat-vaiettu-vaihe-ihmiskunnan-menneisyydesta

      Monet ateistit ovat edelleen sitä mieltä, että negroidit ihmiset ovat kehityksessä jälkeenjääneitä verrattuna aasialaiseen ja valkoiseen rotuun sekä askenasi-juutalaisiin, koska heidän älykkyytensä on näitä vähäisempi.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Rotu_ja_älykkyys

      Hitler ja natsit käyttivät darvinismia hyväksi julistaessaan arjalaisen valkoisen rodun muita ylemmäksi ja pyrkiessään alistamaan muut rodut ja kansat sen valtaan tai tuhoamaan ne.

      Darvinismi on vaarallista niiden käsissä, joilta puuttuu absoluuttinen moraalikoodisto hyvän ja pahan sekä oikean ja väärän erottamiseksi toisistaan. Kaikki kelpoisuutta parantava on heille sallittua: jopa kansanmurhat, kidutukset, raiskaukset, varkaudet, valehtelu, jne. Tämä pätee kaikkiin uskoviin: ateisteihin ja eri uskontojen kannattajiin, mutta ei niihin, jotka eivät usko (esim. minä).

      • Miksi haukut ateisteja ja amispoikia, koska heillä on selvästi parempi älykkyys kuin sinulla?

        Mitä luulet saavuttavasi tuolla jatkuvalla valehtelulla ja herjaamisella? Uskottavuutta muiden uskovaisten silmissä?


      • Anonyymi
        Ei.luotu kirjoitti:

        Miksi haukut ateisteja ja amispoikia, koska heillä on selvästi parempi älykkyys kuin sinulla?

        Mitä luulet saavuttavasi tuolla jatkuvalla valehtelulla ja herjaamisella? Uskottavuutta muiden uskovaisten silmissä?

        Ohjelmassa kiinnitti huomiota se, että uskovaispiirit eivät nähtävästi sanallakaan vastustaneet näitä näyttelyjä. Miksipä olisivatkaan, olihan orjuutta perusteltu Raamatulla niihin aikoihin asti ja yhä edelleen eräät kreationistit ovat sitä mieltä, että tietyt ihmis"rodut" ovat muita elinkelvottomampia ja rappeutuneempia.

        "Monet ateistit ovat edelleen sitä mieltä, että negroidit ihmiset ovat kehityksessä jälkeenjääneitä verrattuna aasialaiseen ja valkoiseen rotuun sekä askenasi-juutalaisiin, koska heidän älykkyytensä on näitä vähäisempi."

        Kun edes osaisit hävetä, mutta sitähän sinä et osaa. Kunhan vittuilet.


      • Anonyymi

        "Darvinismi on vaarallista niiden käsissä, joilta puuttuu absoluuttinen moraalikoodisto hyvän ja pahan sekä oikean ja väärän erottamiseksi toisistaan. Kaikki kelpoisuutta parantava on heille sallittua: jopa kansanmurhat, kidutukset, raiskaukset, varkaudet, valehtelu, jne."

        Ethän sinä voi uskoa tuohonkaan, koska mainostat joka käänteessä sitä ettet usko. Mutta kuten anonyymi kollega jo sanoi, kunhan vittuilet. Täällä se onkin tietysti turvallisempaa kuin ammattikoulun pihalla.


      • Anonyymi

        "Ihmisen ja ihmisapinoiden välimuotoja..."

        Tyypillinen uskovaisen mielipide tai ammattitrollin muka hauska sutkaus, mutta samaa roskaa kuitenkin. Mahdoitko katsoa koko ohjelmaa (ja ymmärsitkö siitä kuitekaan mitään)?

        "Hitler ja natsit käyttivät darvinismia hyväksi julistaessaan arjalaisen valkoisen rodun muita ylemmäksi ja pyrkiessään alistamaan muut rodut ja kansat sen valtaan tai tuhoamaan ne."

        Lapsikulta, Hitlerhän oli kunnon kristitty joka lainasi juutalaisvastaiset mielipiteensä itseltään Lutherilta. Lisäksi hän oli tiukasti darwinismia vastaan ja jopa poltatti Darwinin teoksia julkisesti. Tarkoitat (parhaassa tapauksessa) sosiaalidarwinismia, jolla taas varsinkaan natsien vääntämänä ei ole paljoakaan tekemistä varsinaisen darwinismin kanssa. Ja sinulta on varmaan unohtunut sekin, että eugeniikka eli rodunjalostus on lähtöisin jo 1800-luvun lopun Yhdysvalloista - ja että 1920-luvulla olisit itsekin luultavasti kannattanut sitä täysin rinnoin (jos siis olet uskovainen etkä ammattilaistrolli, mikä ei kovin todennäköiseltä enää vaikuta).

        Tämän verran asiallisuutta sinulle myönnettäköön ennen kuin profiilisi ilmoitetaan asiattomaksi. Näinköhän olet palkattu ammattilainen, kun kirjoituksiasi ei saada hälvenemään?

        - Ilkimyksen teologitäti ja ammattikoulua käyvä nyrkkeilijäserkunpoika


      • Anonyymi

        " jopa kansanmurhat, kidutukset, raiskaukset, varkaudet, valehtelu"

        Niin, näitähän käytetään mm. nykypäivän Afrikan ja Lähi-idänkin uskonsodissa koko ajan ja esiintyypä tällaista välillä ihan Euroopassakin. Käyttäjät eivät varmaan koskaan ole kuulleetkaan Darwinista, mutta kaikenlaisiin jumaliin he kyllä uskovat paljon lujemmin kuin sinä.

        Trolliksi olet harvinaisen vastenmielinen vääristelijä.

        - Knark5


      • Anonyymi

        Paitsi että tänä päivänä ei ole enää olemassa käsitystä siitä että joku rotu olisi toista rotua älykkäämpi.

        Nälkä ja muuten vain surkeat elinolot tuottavat joskus heikkolahjaisempia ihmisiä. Onhan meillä suomessakin tyyppejä joiden älykkyys on niin matalalla tasolla että uskovat sokeasti että on niitä apinaihhmisiä kuiteskin ollut vaikka kaikki ne lukemattomat lajit apinan ja ihmisen väliltä ovatkin kadonneet maan päätä jälkiä jättämättä, heheh.
        Ja kuten olettaa sopii niin nämä samat tyypit pitävät homoutta yhtä luonnollisena kuin mitä heterosuhteet ovat.

        Minä en antaisi itselleni anteeksi jos antaisin vertaispaineen muovata itseni typeräksi tyhjänräjäyttäjä-evokiksi vain sen vuoksi että ilmeisintä todellisuutta olemassaolollemme ei ole modernia hyväksyä.

        https://www.youtube.com/watch?v=grrYVEGPBIw

        Eläinten keskuudessa raiskaukset ovat luonnollisia, joten pitäisikö ne sallia myös ihmisille siinä missä homouskin? Heeheh!


    • Anonyymi

      ... ja taas lähti detalji kirjoitus bittiavaruuteen ...

      Todettakoon, että Darwinia tunkataan siis jo näytelmäkirjailija Shakespearellakin - ja BBC toteaa, ettei puuttuvaa rengasta välillä apina ja ihminen ole vieläkään

      Loput löytyy tuolta, jollei taas lähde lentoon http://www.thepukki.fi/blog/post/avaruus---tuo-viimeinen-raja-alue

      • Anonyymi

        "No, kukaan ei voi olla seppä joka aiheessa."

        Sinä et varsinkaan.


    • Anonyymi

      Jyrbä hyvä. Hae apua. Lääkityksesi ei selvästikkään toimi.

      • Anonyymi

        Geriatrisille dementiapotilaille ei valitettavasti voi antaa riittävää määrää rauhoitteita, koska isot annokset saavat heidät paradoksaalisesti normaalitilaakin maanisemmiksi. Terveisin Kihtiputaan vaivaistalon vastaavan lääkärin sijaisen sijaisen sijainen.


    • Anonyymi

      Lisään avaukseeni: siinä mainutulle
      Ev Luterilaiselle (Tampereelta) totuuden hetki on fiktiota, koska hän ei edes siedä mitä on tottuus

      t. 35 vuotta uskossa
      4. Pääset Jumalan yhteyteen, kun uskot Jeesukseen ja vastaanotat hänet Vapahtajaksesi. Näin saat elämääsi tarkoituksen ja Jumalan rakkauden.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe