Onko Ruovesi Kittilän tiellä?

Anonyymi

Onkohan ylintä päätösvaltaa kunnassamme käyttäviltä valtuutetuilta, hallituksen ja lautakuntien jäseniltä unohtunut vallan huumassa se, että ovat toimissaan virkavastuussa ja mitä tämä vastuu tarkoittaa?

Vois olla hyvä kerrata asiaa, kun tätä menoa on jatkunu jo jonnin aikaa. Ei kaikissa asioissa voi mennä esim. kaupunginjohtajan selän taakse piiloon.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eihän kunnanvaltuutetut, hallituksen tai lautakuntien jäsenet Ruovedellä ole päässeet edes vaikuttamaan kjohtajan omaan päätökseen ottaa johdannaisia, joista nyt sielä aletaan maksamaan satoja tuhansia euroja vuodessa. Siis satoja tuhansia, vuodesta toiseen ei mistään!

      • Anonyymi

        Onko muka kunnanjohtajalla valtuudet tehdä moisia päätöksiä omatoimisesti? Epäilen.


      • Anonyymi

        Näin se vaan menee. Kunnanjohtaja sopi asiasta lipevien kauppamiesten kanssa asiasta, lähti itse lomalle ja laittoi muut allekirjoittamaan paperit.

        Tätähän tutkittiin oikein virkavallan toimesta, ja lopputulos oli se että mitään ei voi. Kaksisataa tuhatta euroa maksuun tänä vuonna, ja tästälähtien joka vuosi mihin lie maailman tappiin asti. Mieti mitä näillä rahoilla olisi saatu jokaisena vuonna.


    • Anonyymi

      onko viä myytävää .muutakun kunnantalo .onko nää viksut päättäjät miettineet.et kunta kuolee ei työpaikkoja ym.muuta.kaik myyty.

    • Anonyymi

      Ettekö keksi mitään muuta kun valittaa kaikesta täällä nimettömänä. Ei ihme että Ruovedellä on paha elää kun kaikki on aina huonosti. Säälittävää.

      • Anonyymi

        Montako positiivista asiaa tosta sun omasta kommentistas löydät?


      • Anonyymi

        Anonyyminä huutelet toisten kirjoituksista. Sepä vasta hienoa. Niinhän siinä kävi että kunnan keulahahmo käski sillosen talousjohtajan allekrjoittamaan paperit. Ei ihme että lähti pois. Nyt kunnantalolla vissiin nöyrää alaislaumaa johtohahmolla. Nuoleskele niin pysyt virassa, niinhän meni muutosjohtajan pestin uudistaminen. Keulahamo saa palkata työntekijöitä vuodeksi ilman valtuuston lupaa. Yllätys ylätys suuri, muutosjohtaja saa jatkaa. Olisi mukava tietää mitä hän tekee 8 tuntia päivässä. Ja onhan työaika kellotettu kuten muilla kunnan työntekijöllä.


    • Anonyymi

      Mitä? Eikö muutosjohtaja ole kellokortin perässä niinkun muutkin kunnan työntekijät! No, eihän se tietenkään ole sen vika, mutta kielen pitää olla kyllä jo aika turvoksissa. Ettekö te Ruovesiläiset näe mikä meininki siellä on meneillään.

      • Anonyymi

        Ei nähdä, pieni piiri pyörii ja tekee kimpassa kivoja päätökisä kuntalaisten hyväksi. Eli semmoisia päätöksiä et luulisi niitten tulleen saunaillan tuloksena. Kanatti alkaa riitelemään Keiturin soten kanssa. Sukset ristissä sinne päin. Ja kirsikkana kakun päällä vastaanottopalveluiden irtisanominen. Kunnalla on lain mukaan viimeinen vastuu palveluitten järjestämiseen. Taitaa kunnanjohtaja jäädä siinä vaiheessa kesälomalle. Hän saa palvelut muualta.


      • Anonyymi

        Tuo keiturista irtautuminen on järkiteko, tosin nythän se varmaan on tauolla niinkuin varmaan pitäisi olla myös sitä varten (??????) palkattu suojatyöpaikkalainenkin


    • Anonyymi

      Talouslaskenta ja palkanlaskentakin menee ulkopuolisille firmoille. Eikö Ruovedellä olisi ollut päteviä henkilöitä jatkamaan tehtäviä, ja jotka olisivat maksaneet veronsa omaan kuntaan. Tuleekohan halvemmaksi? Mutta kunnanjohtajan päätehtävä näköjään on että kunnan rahat rahdataan vaan pois täältä.

      • Anonyymi

        Päinvastoin lisättiin määräaikaiseen työsopimukseen yksi vuosi lisää kunnanvaltuuston päätöksellä. Onhan kunnalla talouspuolen työntekijöitä. Tuohon soppariin menee satoja tuhansia euroja. Jo ensivaiheen kustannuksiin sata tonnia. Jatkosta ei tietoa, ja kilpailutustakaan ei tarvita koska kunta aikoo ostaa yhden osakkeen ko. firmasta. Näin kierretään kunnan kilpailutusvelvoitetta kivasti. Kenen tutun firma lienee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päinvastoin lisättiin määräaikaiseen työsopimukseen yksi vuosi lisää kunnanvaltuuston päätöksellä. Onhan kunnalla talouspuolen työntekijöitä. Tuohon soppariin menee satoja tuhansia euroja. Jo ensivaiheen kustannuksiin sata tonnia. Jatkosta ei tietoa, ja kilpailutustakaan ei tarvita koska kunta aikoo ostaa yhden osakkeen ko. firmasta. Näin kierretään kunnan kilpailutusvelvoitetta kivasti. Kenen tutun firma lienee.

        Kannattaisiko ensin ottaa selvää mistä on kyse ennenkun tänne huutelee järjettömyyksiä. Tyypillistä, mutta eihän näiltä kommentoijilta voi muuta olettaa. Eikös se ”tutun” firma ollut ihan Tampereen kaupungin firma, että sellaista ”lehmänkaupaa” tällä kertaa. Säälittää nämä kaiken tietävät kommentit. Onko noin paha olo vai mistä johtuu tämä kaikki kakkakasojen purkaminen täällä.


      • Anonyymi

        "Tyypillistä, mutta eihän näiltä kommentoijilta voi muuta olettaa" . "Säälittää nämä kaiken tietävät kommentit". "Onko noin paha olo vai mistä johtuu kaikki kakkakasojen purkaminen täällä" Yhtälailla kuin sinä saavat muutkin purkaa oloaan täällä. Pakko näitä ei ole lukea, ohitaa voi. Halusit silti mollata kirjoittajia, se kertoo jotain ihmisestä. Jatketaan tarinointia ja parempaa päivää sinulle :)


      • Anonyymi

        Mitä sen siis väliä että työntekijöitä vähennetään ja sen seurauksena rahavirrat menee kunnan ulkopuolelle. Aika ihmeellinen katsantotapa ja säästöä tuskin tulee. Kulut vielä pimennossa, alkukustannus 100 000 vasta tiedossa. Toivottavasti kunnan johto tekee mahtisopimuksen.


      • Anonyymi

        Kaikki kunnan rahat näköjään puffataan vaan ulkopuolelle kuntaa! Missä se kunnan kehittäminen jota kunnanjohtaja sepittää joka haastattelussa ja kirjoituksessa?


    • Anonyymi

      Kunta aloittaa koko henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut. Miten nyt sillain, hyvin piti mennä ja miljoonainvestointeja tehdä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1746
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1367
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      5
      1272
    4. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1240
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1233
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1136
    7. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      11
      1127
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      590
      1094
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      1014
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      934
    Aihe