Nielemisestä

Anonyymi

Mies toivoo, että suihinoton lopuksi nielisin spermat. Hän on tätä pyytänyt toistuvasti ja kuulemma aikaisemmat tyttöystävät aina nielivät. Itse en ole koskaan niellyt enkä ole ennen häntä edes koskaan ottanut suihin keneltäkään muulta. Olen kyllä ottanut suihin loppuun asti ja antanut laueta suuhun, mutta sylkenyt lopuksi spermat pois, sillä nieleminen tuntuu ajatuksena ällöttävältä. Mutta lupasin yrittää joku kerta. Onko mitään vinkkejä, miten tuo olisi helpointa?

37

1933

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      On. nielaise.

      • Anonyymi

        Tämä. Ei se ole kuin nielaista. Tilanne on miestä varten, ei siinä kuulu miettiä miltä maistuu ja tykkääkö siitä.
        Pääasia, että toteutus on miehen mieleen ja tekee hänet tyytyväiseksi.


    • Anonyymi

      Laita tappiin suklaakastiketta tai hunajaa, niin ei ole mitään vaikeutta.

      • Anonyymi

        Laita tappiin suklaakastiketta ja sylkäise suklaat pois ja niele mälli.


    • Onhan siinä tietty riettauden tuoma kiimalisä jos nainen nielee, mutta on siinäkin jos sit valuttaa spermat rinnuksille :). Nielemällä ei tosin tule sotkua eikä tartte lähteä sylkemään vessaan joka latistaa hieman tunnelmaa. Jotkut sanoo, että ananasmehua kannattaa miehen nauttia reilusti jolloin sperma maistuu makeammalta, mutta en tiedä pitääkö paikkansa. Ja ala psyykkaamaan itseäsi siihen suuntaa, että se ei ole ällöttävää, mutta muista myös ettei sitä ole pakko tehdä jos et itse halua.

      • Anonyymi

        Jotenkin taitaa olla urbaani tarina, tai sitten yksilöllistä. Toisten mällit ovat makeita ja toisten jopa happamia.


    • Anonyymi

      En ihan hahmota, miten mällin nieleminen olisi sen ällöttävämpää, kuin sen suuhun ottaminen... Mutta ei sun tarvitse niellä, jos et halua, ja eksiin vertailu seksiasioissa ja muutenkin on asiatonta ja epäreilua.

      Mutta jos haluat omasta aloitteesta tehdä mieliksi ja niellä, niin paras neuvo multa olisi, että ennen suihinottoa ja sen aikana keskity/keskittykää myös sun nautintoon. Yritä saada itsesi etukäteen niin kiihottuneeksi kuin mahdollista, niin sperman nieleminenkin tuntuu kiihottavalta. (Siitä on itse asiassa tutkimustakin, että kiihottuneena ihmiset on valmiimpia tekemään muulloin ällöttäviksi kokemiaan asioita...) Muakin aluksi ällötti ajatus jo pelkästä suihinottamisesta, lastin suuhun ottamisesta puhumattakaan, mutta nyt sopivien leikkien myötä siitä on tullut niin ihanaa, että olen ottanut kumppanin kanssa oikein kiimassa ollessani tavaksi kiittää, kun olen saanut niellä hänen spermansa.

      • Juuri noin se menee. Kun naisen saa kiihottumaan ihan äärimmilleen, niin helpommin sujuu tuollaiset asiat, sama koskee itseäkin. Minua Ei haittaa nuolla vähän tuhruista tai spermaista pillua, jos muuten on ihan kiimassa.

        Juuri viikonlopouna aukesin pahinmoilleen juuri, kun vaimo oli tulossa, huomasin sen, että nyt on lähellä, hyppäsin lastit lakettuani saman tien nuolemaan. Spermaa oli joka paikassa, mutta Ei se siinä kiimassa enää haitannut. Aika nopealla työllä hänkin sitten tuli. Minkä siinä nuollessa voi, kun niellä välillä suu tyhjäksi. Voit kokeilla mistään panna tekemään tuota.

        Sama koskee toisin päin, kun on ensin hoitanut naisen oikein hyvin valmiiksi. Nuollut, sormeillut, hieronut ja vähän ehkä pannutkin, voi saada palkinnoksi suuhun laukeamisen milloin missäkin asennossa.

        Kaikkea voi opetella ja harjoitella pikkuhiljaa, ei ne hetkessä lähde sujumaan. Ei meilläkään tuo puoli aluksi ollut mukana ollenkaan, mutta pikkuhiljaa ne siitä muotoutuu. Kokeilkaa vaikka kuusysissä tuota. Ainakin meillä lähti sillä parhaiten liikkeelle. Ei se jouda miettimään sitä mitä sinne suuhun tulee, kun oma alapää on liekeissä. Toinen, että lypsä miehesi ensin kerran kaksi pilluun. Vaikka illalla. Aamulla kun otat siltä suihin, mälliä tuleekin vähemmän ja helposti käsiteltävä määrä. Joskin joskus on järkyttävän kiihottavaa saada laueta suuhun viikon kahden paineet. Sitten tulee kyllä jo ylikin.


    • Anonyymi

      eipä vielä ole kohdalle sattunut naista joka olisi ottanut loppuun asti suihin ja ikää sentään vajaa 60 vuotta.Pari kertaa kyllä mieheltä saanut suihinoton jossa mies ottanut lastin suuhun ja niellyt kaiken ja tuntui kyllä hienolta päästää lasti nieluun.

      • Anonyymi

        Omalle kohdalle on sattunut kolme naista yhdestätoista, jotka ovat ottaneet spermat suuhun. Kaikki oli alle 20-vuotiaita. Näistä kolmestakin vain kaksi nieli. Toinen nieli vain pari kertaa, toinen aina. Ehkä vanhemmilla naisilla ei ole mitään tarvetta miellyttää miestä sängyssä....ainakaan tällä tavalla


      • Anonyymi

        On tässä vuosien varrella ollut monia edellisiä suhteita, joissa nainen ei halunnut ottaa suihin, mutta joko antoi nuolla, tai inhosi myös sitä. Meitä on joka lähtöön. Nykyinen nainen ottaa joskus harvoin ja saattaa jopa niellä, jos sille päälle sattuu. Seksin pitää värikkäänä vaihtelu ja itse en ainakaan halua että nainen nielee useinkaan, vaan haluan mieluummin saada sen tyydytyksen nähdessäni purkautuvan hänen iholleen.

        Vinkki: Joskus rajusti, joskus hellästi. Ei kannata yhdessä sessiossa kokeilla liian montaa asentoa, vaan jättää ne muut toisiin kertoihin.


    • Anonyymi

      Kyllä se vaaan on kiihottavan tuntuista, ja näköistä, kun nainen tekee sen loppuun asti. En tiedä mikä pervous tai rivous siinä sitten on.

      Yksi tyttöystävä kunnostautui siinä oikein hyvin. Käytimme aina kumia ja en saanut laueta paljaalla koskaan sisälle. Hän sitten kyllä antoi ahkerasti suuta välillä kompensaatioksi siitä. Hänellä oli pehmeät huulet ja napakka ote. Kauniit hiukset laskeutui minun päälle. Makasi aina niin, että näin hänet ja mitä hän teki. Runkkasi viime hetket voimakkaasti ja kun lankesin, imi niin, että mailmassa näkyi vaan tähtiä. Pyöritteli turskaa suussansa ja nielaisi lastin. Ja tuli kainaloon kehräämään. Ihana tyttö. Tuolla saa kyllä.jätettyä miehelle ikuisen muiston itsestään.

      Poltin silloin vähän yli parikymppisiä. Vieläkin haaveilen , että pääsisin uudelleen käsittelyyn. Yhteys on, mutta mahdollisuutta ei.

      • Anonyymi

        Kuulostaa vaimoltani.. Voisikohan olla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostaa vaimoltani.. Voisikohan olla

        Ei ole, jos se on sinun vaimo juuri nyt. Onnenpoika, jos tuollaisen löytänyt.


    • Anonyymi

      Matkan varrella ollut jokunen nainen. Muutama ei ole ottanut ollenkaan suihin. Eipä ne suhteet pitkään kestäneet. Kukaan ei ole varsinaisesti niellyt yhtä lukuun ottamatta. Toki sitä spermaa varmasti on myös nieluun lentänyt. Enkä ole mitenkään sitä nielemistä edellyttänyt tai toivonut.
      Mutta ne naiset jotka ei ota suihin, mutta haluavat vain panna, on ihan ok, mutta jotain puuttuu.

    • Anonyymi

      Oudolta kuulostaa. Kyllä mun mielestä suuseksiä antaessa tehdään mitä mies haluaa, tai ainakin itse teen.
      Hänellehän se on, joten hänen mieltymysten mukaan mennään.

    • Anonyymi

      En yleensä ota loppuun asti suuhun. Lopetan hyvissä ajoin ja jatkan kädellä. Muutama tapaus on et mies ottanut niskasta kiinni ja tullut suuhuni., en vaan pidä siemen nesteen mausta. Kiihotun kun otan suuhun ja pilluni kostuu vaan entisestään mutta en halua niellä. Tj74vm

      • Niskasta kiinni ainoastaan luvan kanssa, ei yllättäen ja ilman sopimista, että käykö. Ihan samanlailla se kiihottaa pillun nuolemienkin. Itse pidän, jos vähän jalalla painaa jalkoväliin tai istuu päälle niin, että ei ihan saman tien pääse karkuun, ero tietenkin, että sieltä ei tule samanlaista yllätystä suuta täyteen.


      • Anonyymi
        kameli kirjoitti:

        Niskasta kiinni ainoastaan luvan kanssa, ei yllättäen ja ilman sopimista, että käykö. Ihan samanlailla se kiihottaa pillun nuolemienkin. Itse pidän, jos vähän jalalla painaa jalkoväliin tai istuu päälle niin, että ei ihan saman tien pääse karkuun, ero tietenkin, että sieltä ei tule samanlaista yllätystä suuta täyteen.

        Kyllä oon tehnyt sen loppuun kun oon tiennyt ettei mieheltä tule paljon. Tj74vm


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä oon tehnyt sen loppuun kun oon tiennyt ettei mieheltä tule paljon. Tj74vm

        Oikein. 👍 suihinoton muuttamien viime hetkellä pelkäksi runkkaamiseksi on vähän sama, kuin mies lopettaisi pillun nuolemisen vähän ennen kuin laukeat ja rämppäisi vain käsin loppuun. Homma voi toimia, mutta ei ole ihan sama asia. Eihän tuo Suikkari ole kuin yksi pieni osa isoa kokonaisuutta, mutta kiva lisä.


      • Anonyymi

        Mä olen mies enkä ymmärrä paria asiaa. Niskasta kiinni pitäminen ja pakottaminen.

        Itse olen pyytänyt kerran yhdeltä naiselta nuolessani, että hän laittaa kädet pääni päälle ja toisella kertaa että istuu kasvoille.

        Toinen asia mitä en tajua on se, että miksi tehdään toisen kunnioittamiseksi tai vain toisen nautinnon eteen?


    • Anonyymi

      Ihan parasta on, kun nainen ei lopeta imemistä laukeamisen alettua vaan ottaa kaiken suuhunsa ja nielee. Orgasmi tuntuu silloin jatkuvan pidempään.

      • Kyllä näin on että ehdottomasti loppuun asti ja niellä. Lupahtaa tunnelma jos siinä lähetään jonekin tai paperiin syljetään


      • Anonyymi

        On paljon tilanteita, joissa lastin laskeminen suuhun ja nieleminen on siistein vaihtoehto. Vaikka autossa esimerkiksi. Tai kiimaisena ravintolassa tehty suikkari. Nainen kontallaan imee... ja tunnet kun kuti lähtee ja näet, kun nainen imee ja nielee kaiken. Puhdas kulki takaisin housuihin ja ilta jatkuu.


    • Anonyymi

      En tykkää sperman mausta, joten otan lastin syvälle kurkkuun ettei tarvitse muuta kuin tosiaan nielaista eikä sen enempää jäädä sitä makustelemaan.

      Mutta mieheltäsi on todella tyhmää verrata edellisiin tyttiksiin ja muuten painostaa nielemään. Jos ei halua niellä niin ei halua, sillä selvä.

      • Anonyymi

        Hyvä tyttö. uo On hienoa, kun nainen ottaa lopuksi ihan syvälle ja saa laueta sinne. Muna sykkii kun ajattelnkin asiaa. Otatko niin, että itse määräät syvyyden ja suunnan, vai annatko miehen panna päältä tai sivulta. Itse tykkään panna sängyn reunalla ja nainen ottaa vastaan mitä tulee ja kuinka syvälle menee. Tämä On tietenkin kahden kauppa ja sopii myös naiselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä tyttö. uo On hienoa, kun nainen ottaa lopuksi ihan syvälle ja saa laueta sinne. Muna sykkii kun ajattelnkin asiaa. Otatko niin, että itse määräät syvyyden ja suunnan, vai annatko miehen panna päältä tai sivulta. Itse tykkään panna sängyn reunalla ja nainen ottaa vastaan mitä tulee ja kuinka syvälle menee. Tämä On tietenkin kahden kauppa ja sopii myös naiselle.

        Ainakin ajatuksena olisi kiva jos kunnolla panisi kurkkuun, mutta en ole kokeillut niin en tiedä. Eli itse sitten voin päättää miten syvälle tulee. Tykkäisin muutenkin vähän kovemmasta pöllyttämisestä, mutta mies ei. Enkä tietenkään voi pakottaa tai painostaa mihinkään, mutta ehdottanut kyllä olen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin ajatuksena olisi kiva jos kunnolla panisi kurkkuun, mutta en ole kokeillut niin en tiedä. Eli itse sitten voin päättää miten syvälle tulee. Tykkäisin muutenkin vähän kovemmasta pöllyttämisestä, mutta mies ei. Enkä tietenkään voi pakottaa tai painostaa mihinkään, mutta ehdottanut kyllä olen.

        En minäkään varsinaisesti siitä kurkkuun panemisesta niin innostu, mutta juuri tuollainen reippaampi pöllyttäminen ja hieman alisteinen asento, jossa saa määrätä enemmän itse tahtia ja katsoa miten nainen selviää lastista. Joskus nainen polvillaan jabitse seisaallaan, otan hieman hiuksista kiinni ja annan varoen vauhtia. Olen välillä pitkiä aikoja töissä ja silloin on kiihottavaa imetyttää isot lastit ensin. Sitten vaimo saa kyytiä kyllä sen jälkeen.

        Mutta tosiaan pitää olla molemmin puolin sovittu juttu. Tykkään vaihdella pillun ja suun välillä ja joskus lopuksi ottaa pillusta märän kullin ja laskea lastit kurkkuun. Nuolen Kyllä myös tietenkin vastineeksi pillua ja joskus sen jälkeen, kun olen sinne lauennut. Joskus olen saanut tulla myös perseestä suuhun , mutta ei nykyään. Olisi kiihottavaa vielä päästä se tekemään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin ajatuksena olisi kiva jos kunnolla panisi kurkkuun, mutta en ole kokeillut niin en tiedä. Eli itse sitten voin päättää miten syvälle tulee. Tykkäisin muutenkin vähän kovemmasta pöllyttämisestä, mutta mies ei. Enkä tietenkään voi pakottaa tai painostaa mihinkään, mutta ehdottanut kyllä olen.

        Kerro millaisesta kovemmasta pöllytyämisestä pitäisit?


    • Anonyymi

      Seksissä ajatellaan miehen tyydytystä, ei omaa ällötystä.
      Tarkoitan siis, että jos mies esim. haluaa että nielen, niin sitten nielen enkä mieti miltä se maistuu tai ”inhottaako” se minua, vaan eläydyn hetkeen ja palvelen miestä.
      Sama koskee myös anaaliseksiä ja kurkkuun panemista ym. juttuja joita osa naisista karsastaa, koska pitävät niitä epämiellyttävinä. Ei siinä mietitä miltä itsestä tuntuu tai onko tämä nyt vähän inhottavaa vai ei, vaan palvellaan miestä.
      Toteutetaan hänen toiveensa ja eläydytään siihen, nautitaan yhdessä eikä vikistä jos joku ei niin hyvältä tunnukaan.


      Sama koskee sitten tietysti myös miestäkin, enkä itse voisi olla sellaisen miehen kanssa joka ei esim. anna minulle säännöllisesti oikein hyvää suuseksiä.
      Minun asenteeni seksiin on se, että oman nautinnon lisäksi siinä palvellaan myös toista, ja samaa odotan partneriltakin.

      • Näin se menee. Jos nainen sanoo, mitä pitää tehdä, niin se tehdään, niin kuin hän sanoo ja pyytää. Nuollaan sieltä mistä käsketään, siten, miten käsketään ja noi kauan, kuin sanotaan, että riittää. Joss tarvii silittää, hieroa, tai paijata, niin tehdään. Sitten voi myös pyytää häntä tekemään asioita.


    • Anonyymi

      Vaimo on aina ottanut loppuun asti, muttei kuitenkaan niellyt. Kerran kokeili niin, että lauetessani otti kalun niin syvälle kun sai, ja lasti lensi käytännössä jo suoraan sinne nieluun, eli sen kun nielaisi vaan. Tässä oli kuulemma hyvä puoli sekin, että sperma ei osunut kielen makunystyröihin jotka ilmeisesti sijaitsevat siinä jossain keskellä kieltä, eli hän ei edes maistanut tuotetta niellessään.

    • Anonyymi

      Jos jo spermat suuhunsa ottaa ei se nieleminen enää ole vaikeaa, alas vaan vaikka vähän suolaista oliskin.

    • Anonyymi

      olen mies kyllä kun iso kulli on suussani ja saan viimein kaverin laukeamaan suuhini onse ihanaa tuntea sen sykkeen suussani mutta toivoisi että kaveri panisi minua peräreikään paljaltaan laskisi uuden lastin minun perääni olisi ihana tuntea se syke perässäni tule toteuta toiveeni

      • Anonyymi

        Korsossa asui yksi hyvä imuri Nainen otti mielellään spermat suuhunsa ja nieli ne.Vahinko vain kun muutti Turkuun.


    • Kun sulla on lasti suussa, annapas miehellesi lasti suustasi hänen suuhun ja käske nielemään. Jos nielee sitten sinunkin tarttee, muuten jatkat niikuin ennekkin

      • Anonyymi

        Minä taas ajattelen, että nainen tekee mitä mies haluaa ja jos mies haluaa naisen nielevän, niin sitten nainen nielee.
        Minulle tämä asia on niin päivänselvä, etten oikein edes ymmärrä tällaisia keskusteluita.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe