Annetaan kaikkien kukkien kukkia

Anonyymi

Vaikka tämä Kiuruvesi ei ole kaikkien mieleen, niin on täällä jotain hyvääkin. Hyvää on nuorten urheilu mahdollisuudet joita ei suuremmissa kaupungeissa ole ja jos on niin ne maksaa maltaita. Vain hyvätuloisten lapset voi harrastaa isoimmissa kaupungeissa, mutta täällä lasten on hyvä harrastaa ja kiitos siitä kaikille nuorten kanssa toimijoille. Poliittiset puolueetkaan ei ole kaikkien mieleen, mutta missä muuallakaan näin on? Tulkaa tänne Kiuruvedelle takaisin ja nostetaan tämä takaisin siihen, mitä tämä on aikoinaan ollut. Ei aina halveksita omaa pitäjää, Ajatellaan myös lapsia ja vanhuksia joilla on hyvä hoito täällä. Hyvää on myös asuntojen hintaluokka. Itse olen tyytyväinen täällä asumiseen, joten tulkaa takaisin jolloin myös työpaikkoja syntyy ja elämä on rauhallisempaa.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin varmasti on, että osa tykkää aidosti paikkakunnasta ja se on tuonut paljon hyvää heidän elämään. Hyvä näin. Minulle riittää pikainen ja harvakseltaan piipahtelu siellä. Minulle se ei ollut mikään turvallinen ja mukava Onnela. Lapsuus oli mitä oli.

      Ja tällä hetkellä näen tuon savolaisen lupsakkuuden taakse, että siellä on myös paljon menneiden polvien kuormaa, kateutta ja katkerutta, minkä voi napsakoiden huumoripitoisten pläjäysten taakse kätkeä. Toki huumori on hyvä keino työstää vaikeita asioita.

      Olisi kyllä niin mukava vain katella entistä kotipitäjää possunpunaisten lasien läpi, turistina. Siihen on vielä pitkä matka.

    • Anonyymi

      Kehitys lähtee nousuun, kun kepulit lakkautetaan.

    • Anonyymi

      Kukkimisesta puheen ollen tämänpäiväisessä sanomalehdessä oli mielenkiintoinen uutinen koskien erästä lakkautettua kyläkouluamme.
      Siitä olisi kiinnostunut eräs luomutuotteita kehittävä yritys joka kasvattaa ruohoa.

    • Anonyymi

      Onko siellä työpaikkoja vai työttömyyskorvauksilla ja muilla sosiaali avustuksillako siellä lapsiperhe elelee? Maatiloilla voi tarvetta kesäaikaan tilatyöntekijöille mutta mitä työtä on tarjolla enemmän koulutetuille?

    • Anonyymi

      Ei Kiuruvedellä oo mittään. Vittumainen paikka. Jos saisin taloni myytyä ,muuttaisin heti pois. Yli 60-vuotta olen täällä asunut.

    • Anonyymi

      No,niille lapsiperheille kuuluu lapsilisä= sosiaalietuus ompa rikas tai köyhempi.
      Tilitoimistoihin tarvitaan henkilökuntaa,opettajia,hammaslääkäreitä ja puheterapeutteja.

      • Anonyymi

        Kyseiset ammattihenkilöt käyvät Kiuruvetellä töissä enimmäkseen Iisalamesta. Paikkakunnalla pysyvästi (!) asuu lähinnä elämässään epäonnistuneita viiteryhmäläisiä ja syystä tai toisesta eläkettä nauttivia.


    • Anonyymi

      Kyllä alottajan samaamieltä,täällä on esim. paljon hyviä taitavia yrityksiä /yrittäjiäkin jotka eivät paljoo piä itestään iäntä vaan tekevät hommaansa kaikessa hiljaisuuvvessa esim,nuihin naapurikuntien vastaaviin jotka lähes jatkuvaan "keuhkoavat itsestään radion ja muiden tiedotusvälineiden avulla.

    • Anonyymi

      Iisalmen kaupungintalon etusormen pyörittelijät pystyisivät hoitamaan kiurukkaidenkin hallinto asiat. Kiuruveden kaupungintalon voisi purkaa tai myydä halukkaalle ostajalle jos sellainen jostakin löytyy. Täysin järjetöntä Iisalmen ympäristö kuntien asukkaiden on maksaa kunnantalojen ylläpito ja henkilöstö kuluja. Tänään kun yhä enemmän ja enemmän asiat hoituvat verkossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1332
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1032
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe