Kauanko tämä palsta on olemassa?

Anonyymi

Kuinka kauan tämä palsta on vielä olemassa? Puolueen johtohahmot ovat jo lyöneet hanskat tiskiin. Jäljellä on enää johdon aivopesemät käskyläiset, jotka eivät ymmärrä luopua leikistä, vaikka johtoporras on jo luikkinut karkuun. Kyseessä on Tukholman syndrooma. Milloin he heräävät ruususen unestaan?

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tulevana kesänä vähitellen hiipuu pois

      • Anonyymi

        Samoin kuin siniset hiipuu poliittiselta kartalta lopullisesti.


    • Anonyymi

      Palstan voisi lopettaa. Siniset on haukuttu jo loppuun.

      • Anonyymi

        Ei sentään vielä. Katsotaan eurovaalit ja kesäkuun puoluekokous ensin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sentään vielä. Katsotaan eurovaalit ja kesäkuun puoluekokous ensin.

        Eihän niitä pysty enää haukkumaankaan kun ei niitä näykään enää missään niin kuin mitään sinisiä olisi koskaan ollutkaan kuin ainoastaan timpan märissä unissa


    • Anonyymi

      Huvikseni katoin sinisten eurovaaliehdokkaiden taustat: 2 entistä kansanedustajaa, jotka myös valtuutettuja. Eli 9 eurovaaliehdokasta, joista 7 tuntematonta, ei ainakaan valtuutettuja. Valtuutettuja kuuleman on 59, epäilen lukua ylimitoitetuksi

    • Anonyymi

      Aika paljon Suomessa kuntia. Ne siniset valtuutetut ,jotka nyt tulleet eteen ovat kansanedustajia tai muuten tunnettuja suurin osa. Varmistuu se käsitys, että kyseessä ministeriaitiossa tehty puolue, jolta puuttuu ruohonjuuritason kannatus. Ihan vain huvin vuoksi tarkastelen tilannetta ja arvioin vuoden 2021 kuntavaaleja. Jonkin verran vie aikaa, ilmoittelen miltä tulos näyttää, kun olen saanut homman tehtyä

    • Anonyymi

      Sinisten puolueesta ei ketään olla valittu äänestyksissä mihinkään, eikä tulla ikinä edes valitsemaankaan. Ei edes kirkkovaltuustoon.
      Petturin tie on tuskainen.

      • Anonyymi

        kyllä tässä alkaa pikkuhiljaa jo olla ikävä sinisiä, kun katsoo hallitusneuvotteluja. Esim. Jussi Niinistö oli varmasti parempi puolustusministeri, kuin mitä tulevan hallituksen puolustusministeri tulee olemaan. Veikkaan, että joku Antti Lindman tai vastaava tulee siihen tehtävään ja alkaa ajamaan armeijaa alas Tarja Halosen tyylisesti:(


      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä. Sinisiä on niin ikävä että äänestän jatkossa sinisiä.


    • Anonyymi

      Taitaa olla nyt, että Parkanossa ja Kihniöllä on muutama Soini-loikkari valtuutettu, kuten Mäkipää ja Ojenus.. siihen taitaa näiden Soini uskovaisten touhut jäädä?

    • Anonyymi

      Parkanossa 3 sinistä, ihan mainittu sinisiksi. Kihniössä 7 PS, mukana Lea Mäkipää, joka on sininen, muita en tunne. Liekö niistäkin osa sinisiä?? Muhoksella Pirkko Mattilan puolueen kohdalla viiva. Olen käynyt Suomen kunnista läpi n. 2/3 osaa. Tähän mennessä löytynyt 42 sinistä valtuutettua. Yleensä ihan yksittäisiä tapauksia, muutama tokka tosin kuten Parkanossa 3 ja Kemijärvellä 3. Kansanedustajia on paljon.

      • Anonyymi

        Joku kunniamaininta kyllä pitäisi saada tai sitte ei
        Esim. Yhdistyneessä Saksassa ei ollut hyvä maininta että oli ollut SED-sinisissä


    • Anonyymi

      Eurovaaleissa kannattaa äänestää sinisten ehdokkaita.
      Eurooppa tarvitsee uusia sinisiä tuulia.

    • Anonyymi

      Noita valtuutettuja sitten kertyi 57. Olisko Kihniö, josta minulla ne 2 puuttui, kun esiintyivät perussuomalaisina. Hirveän paljon näytti olevan kepuja kunnissa.
      Mielestäni homma meni niin, että kaikki lähti Soinista. Idea oli Soinin päässä ehkä jo vuonna 2016. Se idea oli loikka pois perussuomalaisista, koska alkoi näyttää siltä, että Soinin kannatus ei ole riittävää. Soinilla oli oma valittu puheenjohtajaksi, Sampo Terho. Soini ei halunnut lähteä häviämään. Viimeistään kesällä 2017 Soini mielessään päätti jättää politiikan. Oli vielä ulkoministerin pesti vietävänä loppuun asti. Tämä homma oli Soinille mieluinen. Viimeisenä temppunaan Soini perustutti itselleen puolueen, oikeastaan siinä vaiheessa, kun hän itse oli jo siitä(siniset) loikannut pois. Siniset asettuivat Soinin, Sipilän ja Orpon apupuolueeksi.
      Kävi niinkuin kävi eikä se ole mikään ihme, vaan odotettu lopputulos. Eduskuntavaalit nollatulos. EU-vaalit nollatulos. Kuntavaaleissa vähän arvailua. Voi olla, että puolue lakkautetaan jo 8.6.Toinen vaihtoehto hidas hiipuminen seuraavan kahden vuoden aikana. Perusongelma löytyi sieltä, että siniset luottivat Soiniin kuin jumalaan. He eivät nähneet sitä, jonka ihan tavalliset suomalaiset näkivät. Nimittäin sen, että Soinin aika on ohi.

      • Anonyymi

        Persut järjesti junttausryhmän tiettyjen jäsenryhmittymien avustamana ja somen kautta. Siinä koko juttu. Soini oli tehtävänsä tehnyt kun perusti puolueen jota johti 20 v. Oli itse luopumassa.
        Kummasti Soinin tekemä valtava työ puolueen perustamisesta lähtien puolueen suureksi kasvamiseen asti kelpas junttaajille.

        Siitä voi itsekukin tehdä johtopäätöksensä ketä oikeasti kannattaa äänestää jatkossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut järjesti junttausryhmän tiettyjen jäsenryhmittymien avustamana ja somen kautta. Siinä koko juttu. Soini oli tehtävänsä tehnyt kun perusti puolueen jota johti 20 v. Oli itse luopumassa.
        Kummasti Soinin tekemä valtava työ puolueen perustamisesta lähtien puolueen suureksi kasvamiseen asti kelpas junttaajille.

        Siitä voi itsekukin tehdä johtopäätöksensä ketä oikeasti kannattaa äänestää jatkossa.

        Siinä vaiheessa on jo peli menetetty kun aletaan kuvitella että joku puolue on yhdestä tyypistä kiinni


    • Anonyymi

      Kaikki persut nyt äänestämään inhimillistä sinistä puoluetta joka haluaa pitää myös aluetuet. Suomen maaseudun asuttuna ja maatalouden tuottaman hyvän ruoan suomalaisten ravintona.

    • Anonyymi

      Kun kävin läpi kunnanvaltuustot niin sinisten kohdalla kiinnitti huomio suureen määrään kansanedustajia, Sinisistä valtuutetuista kolmasosa on kansanedustajia, jotka jatkavat vaalikauden loppuun 4/2021 asti. Ketä sitten muut kuin kansanedustajat ovat? Osa paikallisia ryppäitä ja kavereita.Merkittävä tekijä on Soiniuskollisuus. Se viittaisi porukan ikääntyneisyyteen. Suurin osa kansanedustajista on hyppäämässä pois. Sitä osoittaa heidän poisjäänti Eurovaaleista. Jalosella kova halu johtajaksi keinolla millä hyvänsä. Opportunistinen jatkuva loikkailu vie uskottavuuden. Huvittavinta Jalosessa on se, että hän ilmoittaa, että ei ole loikkari. Sitten tämä Tiina Ahva, on vissiin liian nuori ymmärtääkseen, että tästä ei tule mitään. Ei riitä, että on hyvä, muita parempi ainakin omasta mielestä. Pitäisi mennä niin, että äänestäjät ja ruohonjuuritasokin on sitä mieltä. Ei riitä, että kaverit ja perheenjäsenet kannattavat.
      Soini piti sinisiä takuumiehenään loppuun asti. Koko viime talven arvuutteli sinisillä, että alkaako ehdokkaaksi vaaleihin. Tämä oli sellainen taktiikka, jolla sinisiä pidettiin pystyssä ja samalla oma asema turvattiin. Soini on tiennyt koko ajan ainakin vuodesta 2017 alkaen, että ei ala ehdokkaaksi vaaleihin. Päätös tuli siinä vaiheessa, kun huomasi Halla-ahn suuren kannatuksen. Soini ei ole koskaan uskonut että siniset menestyvät. Hän ei itsekkään halunnut alkaa kivireen vetoon eikä se olisi edes häneltä enää onnistunut.

    • Anonyymi

      ~Kauan eläköön ja menestyköön tämä puolue!

      • Anonyymi

        Niin siniset menestyköön.


    • Anonyymi

      Hyvä, että Soiniakin huomioidaan.Kepusta tullut esitystä kepun puheenjohtajaksi. Niillä itellä on ollut hyvä mies Paavo Väyrynen, mielestäni kepun pitäisi häntä pyytää puheenjohtajaksi.
      Soini saanut puolueessa nostetta, ollut tempun tekijä, mutta myös puolueen nollaaja. Nosti perussuomalaiset, mutta nollasi siniset. En usko kepueliitin luottavan Soiniin enkä Väyryseen. Itte haluavat valtaan meni syteen tai saveen.

    • Anonyymi

      Huvittavaa soopaa mitä Soini yrittää pyörittää. Soini peräkontti touhut on kaikkien aikojen törkein teko mitä Suomen politiikassa ollut.
      En usko, että Soinilla on mitään asiaa politiikkaan vaikka olisi poissa muutaman vuoden. Ei äänestäjät nyt niin idiootteja voi olla?

      • Anonyymi

        Takaluukuttajilla ei ole katu-uskottavuutta

        Mitä hienoa on sanoa olevansa ministeri takaluukuissa


      • Anonyymi

        Soinihan on sanonut olevansa vapaa mies,
        irti päivänpolitiikasta kun ministerinpesti päättyy.
        Se päättyy kun Suomeen saadaan seuraava hallitus aikaseks.

        Eu- vaaleissa ei Siniset kumartele tai liity mitenkään Venäjämielisiin ryhmiin. Suomen kansa on ainut ryhmä jonka edut ensisijaisia.
        Isät, iso-isät, enot veljet, sedät taistelivat meille Venäjästä vapaan maan. Tästä vapaudesta ei kannata luopua mihinkään Venäjämielisiin ryhmiin liittymällä.
        Siitä voi päätellä ketä kantsii äänestää.


    • Anonyymi

      Tyhmät siniset luulevat pelaavansa Venäjä-kortilla. Yrittävät lietsoa ryssänpelkoa. Sekin kortti on katottu jo kymmeniä vuosia sitten. Opiskelkaa siniset, mikä on Paasikiven-Kekkosen linja, sillä on pärjätty tähänkin asti. Hyvät ja asialliset suhteet. Ei tietenkään hyväksytä Ukrainan osien eikä Georgian osien miehitystä. Siniset ovat yksinomaan hillotolppa-asialla. He eivät välitä pätkääkään meistä suomalaisista, joiden vanhemmat ja muut sukulaiset ovat taistelleet tämän maan puolesta. Lisäksi heitä on liian vähän, että heistä olisikaan kenenkään puolustajaksi. Heidän pääagenda on vihatyö perussuomalaisia kohtaan. Nyt Venjä-kortti, vähän aikaa sitten rasisti-kortti.Teidän suuret johtajat ovat teidät hylänneet! Haukkukaapa välissä heitäkin, Soinia ja niitä muita!

      • Anonyymi

        Omituista venäjä-trollausta harrastetaan lähinnä ruotsalaissäätiöistä käsin oletettavasti säätiöt ovat tyrmistyneet kun heidän rahamahdillaan ei enää ohjaillakaan valtiota entiseen malliin

        Perussuomalaisten paikkojen vieminen on osa tätä provokaatiota ja sitähän johdettiin ärkkopeestä


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe