Äänestin ensimmäistä kertaa myös eurovaaleissa

Anonyymi

Kävin jo tänään antamassa ääneni. Nyt on sellaista hulluutta Suomessa valloillaan, että äänestän jatkossakin. Kuuluin siis aikaisemmin nukkuvaan puolueeseen. Äänestin Perussuomalaisia eduskuntavaaleissa ja niin tein myös eurovaaleissa. Laura Huhtasaari sai tänään ääneni ja ääniharavana muitakin perussuomalaisia tulee kelkan mukana. Käytännössä siis aika sama ketä äänestää puolueen sisältä, koska äänet lasketaan ääniharavaan suhteutettuna.

Suomen mediassa runsaasti perussuomalaisia vieroksuvaa sävyä. Ainoa puolue, joka haluaisi järjen mukaan politiikkaan. Se sai minutkin liikkeelle.

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lauraa tarvittaisiin myös eduskunnassa ,mutta rysselissähän nuo meidänkin päätökset ikävä kyllä tulee joten äänestin myös Lauraa.

   • Anonyymi

    Kylällä kulkiessani huomasin kilpailijoiden ( mm. kesk., sos.dem., vihreät ym) keskittyvän näissäkin vaaleissa mm. Hakkaraispilkkaan.
    Edellisen johdosta haluankin kiinnittää Teidän, jotka ette vielä ole käyneet äänestämässä, että meillä on muitakin ehdokkaita.
    Huomioon ottaen että talous niin Suomessa kuin EU:ssa on täysin kurallla haluan kiinnittää Teidän huomiotanne ehdokkaamme no 162 mielipiteisiin, josta lainaus:

    " Olen päivä päivältä enemmän ihmeissäni miten pääomapiirit ja perinteinen vasemmisto ovat löytäneet toisensa maahanmuuton ja ilmastonmuutosen tiimoilta; toki kuoroon ovat liittyneet kaikki itseään viisaina ja valistuneina pitävät piirit. Pahinta on vielä , että "he" väärinkäyttävät valtaansa tiedotusvälineissä ja opetuksessa."

    Käyhän hankkimasa lisää tietoa edelliseen sivulta : vaalit.perussuomalaiset.fi


   • Tuo kaikkinainen pilkka ja itsensä paremmaksi sitä kautta kuvittelu on jotain sairasta, sivistyksestä se ei ainakaan millään tavoin kerro. sitä vastoin suuren luokan lapsellisuudesta.
    Eikö tuollainen ollut ennen pelkkien juoruämmiren hommaa, jonka muut jättivät ihan ämmien omaan laariin, mutta nyt media etunenässä toimittelijoineen on tekemässä tuota saastan kaivelua ja levittämistä kaikin keinoin.

    Eihän se voi mitään muuta saada aikaan kuin vastustusta, eihän tuollaista kukaan täysjärkinen jaksa vuodesta toiseen, rajansa lapsellisuudellakin.


  • Anonyymi

   Minäkin aion ensimmäistä kertaa käydä äänestämässä niissä vaaleissa, ja ääni menee persuille. Ehdokasta en vielä tiedä ketä äänestän.

  • Anonyymi

   Kaikha myö Lauraa ny ku kerraki suohaan ienestää ritiin ympär muon .

  • Anonyymi

   No juoskaapas äänestämässä vaikka joka päivä! Mitä se auttaa? Mitä hyötyä juuri Sinä olet siitä saanut? Eräs viisas sanoi kerran: " Jos äänestämällä voisi OIKEASTI vaikuttaa asioihin, olisi äänestäminen lailla kielletty"
   Kyllä Herrat osaa kansaa pettää muutenkin, ilman äänestämistä. Ja jos yhdenkään OIKEAN työmiehen äänestää valtaan, tulee siitäkin hetkessä Herranketku, kun on päättäjänpaikalle päässyt. Kyllä silloin unohtuu äänestäjilleen annetut lupaukset ( ns. vaalilupaukset)
   "Ööö..no..ööh..en minä kyllä mitään tollasta muista luvanneeni..ööh..sori, mun pitää nyt mennä..taksi oottaa.."

   Joten äänestämään vaan, tyhjän-nyhtäjät!

  • "Äänestä Suomi takaisin (osaksi Venäjää)! Perussuomalaiset."😁

   • Anonyymi

    Sä siis kannatat EU -liittovaltiota, joka sattuu olemaan toteutunut Hitlerin Suur-Saksa -unelma. Katsoppa kartasta, miten saman muotoinen on EU -alueen kartta kuin oli Hitlerin haaveilema IV valtakunta.

    Ja te, jotka EU:ta sen kaikkine järjettömine meitä alas ajavine päätöksineen kannatatte vielä usein pelkäätte "äärioikeiston" valtaa ja "fasismia". Ettekö näe, että me elämme parhaillaan fasismin alaisuudessa. Isänmaalliset/kansallismieliset tahtovat vain säilyttää oman pienen maamme elinvoimaisena ja asumiskelpoisena. Mutta globalistieliitin aivopesukoneet, valtamedia etunenässä saavat ohjailtua suuren massan kannattamaan juuri niitä asioita, joilla meidät ja maamme tuhotaan.


  • Anonyymi

   Isänmaalliset! Yrittäkää jokainen saada myös kaverinne äänestämään ja äänestämään oikein! Ja tehkää ne numerot vaalilippuun ohjeiden mukaan ettei ääni mene hylätyksi. Aivan varmasti juuri isänmaallisten ehdokkaiden äänet hylätään matalalla kynnyksellä.

   Esim. seikaan laita vaakaviiva
   kakkoseen ei turhia kiemuroita, ks. se malli siellä kopissa
   nollaan ei mitään ylimääräistä viivan yhtymäkohtaan

   • Anonyymi

    Pitäis myös saada oikeat ja lahjomattomat kansan edustajat vahtimaan vaalityöskentelyä, äänestämistä ja ääntenlaskua. Ihan vaan varmuudeksi, että tulos on se mitä ihmiset ovat äänestäneet.

    Vahtikoirat perään!


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   6895
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   429
   4631
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   2592
  4. Sofian suurin järkytys

   On se kun hänet kerta toisensa jälkeen knepataan ulos parisuhteista kuin käytetty kondomi. Hän luulee olevansa täydellinen saalis. Hän kuvittelee olev
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   2044
  5. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1748
  Aihe