Äänestin ensimmäistä kertaa myös eurovaaleissa

Anonyymi

Kävin jo tänään antamassa ääneni. Nyt on sellaista hulluutta Suomessa valloillaan, että äänestän jatkossakin. Kuuluin siis aikaisemmin nukkuvaan puolueeseen. Äänestin Perussuomalaisia eduskuntavaaleissa ja niin tein myös eurovaaleissa. Laura Huhtasaari sai tänään ääneni ja ääniharavana muitakin perussuomalaisia tulee kelkan mukana. Käytännössä siis aika sama ketä äänestää puolueen sisältä, koska äänet lasketaan ääniharavaan suhteutettuna.

Suomen mediassa runsaasti perussuomalaisia vieroksuvaa sävyä. Ainoa puolue, joka haluaisi järjen mukaan politiikkaan. Se sai minutkin liikkeelle.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lauraa tarvittaisiin myös eduskunnassa ,mutta rysselissähän nuo meidänkin päätökset ikävä kyllä tulee joten äänestin myös Lauraa.

      • Anonyymi

        Kylällä kulkiessani huomasin kilpailijoiden ( mm. kesk., sos.dem., vihreät ym) keskittyvän näissäkin vaaleissa mm. Hakkaraispilkkaan.
        Edellisen johdosta haluankin kiinnittää Teidän, jotka ette vielä ole käyneet äänestämässä, että meillä on muitakin ehdokkaita.
        Huomioon ottaen että talous niin Suomessa kuin EU:ssa on täysin kurallla haluan kiinnittää Teidän huomiotanne ehdokkaamme no 162 mielipiteisiin, josta lainaus:

        " Olen päivä päivältä enemmän ihmeissäni miten pääomapiirit ja perinteinen vasemmisto ovat löytäneet toisensa maahanmuuton ja ilmastonmuutosen tiimoilta; toki kuoroon ovat liittyneet kaikki itseään viisaina ja valistuneina pitävät piirit. Pahinta on vielä , että "he" väärinkäyttävät valtaansa tiedotusvälineissä ja opetuksessa."

        Käyhän hankkimasa lisää tietoa edelliseen sivulta : vaalit.perussuomalaiset.fi


      • Tuo kaikkinainen pilkka ja itsensä paremmaksi sitä kautta kuvittelu on jotain sairasta, sivistyksestä se ei ainakaan millään tavoin kerro. sitä vastoin suuren luokan lapsellisuudesta.
        Eikö tuollainen ollut ennen pelkkien juoruämmiren hommaa, jonka muut jättivät ihan ämmien omaan laariin, mutta nyt media etunenässä toimittelijoineen on tekemässä tuota saastan kaivelua ja levittämistä kaikin keinoin.

        Eihän se voi mitään muuta saada aikaan kuin vastustusta, eihän tuollaista kukaan täysjärkinen jaksa vuodesta toiseen, rajansa lapsellisuudellakin.


    • Anonyymi

      Minäkin aion ensimmäistä kertaa käydä äänestämässä niissä vaaleissa, ja ääni menee persuille. Ehdokasta en vielä tiedä ketä äänestän.

    • Anonyymi

      Kaikha myö Lauraa ny ku kerraki suohaan ienestää ritiin ympär muon .

    • Anonyymi

      No juoskaapas äänestämässä vaikka joka päivä! Mitä se auttaa? Mitä hyötyä juuri Sinä olet siitä saanut? Eräs viisas sanoi kerran: " Jos äänestämällä voisi OIKEASTI vaikuttaa asioihin, olisi äänestäminen lailla kielletty"
      Kyllä Herrat osaa kansaa pettää muutenkin, ilman äänestämistä. Ja jos yhdenkään OIKEAN työmiehen äänestää valtaan, tulee siitäkin hetkessä Herranketku, kun on päättäjänpaikalle päässyt. Kyllä silloin unohtuu äänestäjilleen annetut lupaukset ( ns. vaalilupaukset)
      "Ööö..no..ööh..en minä kyllä mitään tollasta muista luvanneeni..ööh..sori, mun pitää nyt mennä..taksi oottaa.."

      Joten äänestämään vaan, tyhjän-nyhtäjät!

    • "Äänestä Suomi takaisin (osaksi Venäjää)! Perussuomalaiset."😁

      • Anonyymi

        Sä siis kannatat EU -liittovaltiota, joka sattuu olemaan toteutunut Hitlerin Suur-Saksa -unelma. Katsoppa kartasta, miten saman muotoinen on EU -alueen kartta kuin oli Hitlerin haaveilema IV valtakunta.

        Ja te, jotka EU:ta sen kaikkine järjettömine meitä alas ajavine päätöksineen kannatatte vielä usein pelkäätte "äärioikeiston" valtaa ja "fasismia". Ettekö näe, että me elämme parhaillaan fasismin alaisuudessa. Isänmaalliset/kansallismieliset tahtovat vain säilyttää oman pienen maamme elinvoimaisena ja asumiskelpoisena. Mutta globalistieliitin aivopesukoneet, valtamedia etunenässä saavat ohjailtua suuren massan kannattamaan juuri niitä asioita, joilla meidät ja maamme tuhotaan.


    • Anonyymi

      Isänmaalliset! Yrittäkää jokainen saada myös kaverinne äänestämään ja äänestämään oikein! Ja tehkää ne numerot vaalilippuun ohjeiden mukaan ettei ääni mene hylätyksi. Aivan varmasti juuri isänmaallisten ehdokkaiden äänet hylätään matalalla kynnyksellä.

      Esim. seikaan laita vaakaviiva
      kakkoseen ei turhia kiemuroita, ks. se malli siellä kopissa
      nollaan ei mitään ylimääräistä viivan yhtymäkohtaan

      • Anonyymi

        Pitäis myös saada oikeat ja lahjomattomat kansan edustajat vahtimaan vaalityöskentelyä, äänestämistä ja ääntenlaskua. Ihan vaan varmuudeksi, että tulos on se mitä ihmiset ovat äänestäneet.

        Vahtikoirat perään!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe