Sdp tuhoaa hyvinvointivaltion

Anonyymi

Sdp ja vihervasemmisto nostavat tasaveroja tuntuvasti . Hyvinvointivaltio ajetaan alas ja köyhät köyhtyy. Alvi nousee, bensa ja autovero nousee. Tulee lihavero jne. jne....

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mistäs tiedät? Eikös hyvinvointivaltio ajettu alas jo männä vuosina?

      • Anonyymi

        16 vuotta porvarijohtoisten hallitusten aikana hyvinvointivaltiota on alasajettu, joten nyt on sen korjaamisen aika kun vaaran vuodet 2015-2019 täysporvarihallituksen ikeessä ovat onneksi ohi. Pääoman ja uusliberalismin sijaan kansan ja kansallisvaltion asian ajamista taas.

        Vasemmisto, sdp ja työväenliike loivat Suomen hyvinvointivaltion:
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14382252/hyvinvointivaltion-paradoksi


    • Anonyymi

      On se ajettu alas ainakin vähävaraisten , sairaiden ja eläkeläisten osalta . Siitä kertovat leipäjonot , kirpputorit ja muut avustusjärjestöt . Mutta vielä on toivoa että oikealla poliitiikalla ja kansanomaisella ymmärryksellä asialle voidaan tehdä jotakin ja mennä eteenpäin vaikka sentti kerralla ryömien . Koskaan ei pidä antautua porvarien edessä , siinä käy kuten vuonna 1918 , ollaan santakuopan reunalla ja odotetaan luotia joka armahtaa elämältä .

      • Anonyymi

        Näin se menee. Mihin kankkulankaivoon rahat menee kun ei oo varaa edes teitä kunnostaa ja vanhukset on heitteillä.


    • Anonyymi

      Autoilulla ja lihansyönnillä ei ole mitään tekemistä ilmastonmuutoksen kanssa. Tehtaat, lentokoneet ja sähköautot saastuttavat eniten!!

    • Anonyymi

      Sdp laittaa autoihin ajomäärään perustuvan kilometriveron. Kannatan, koska itse muutan tietokoneohjelmalla mittarilukeman haluamaksi aina ennen katsastusta. Mikäli autoihin tulee seuranta, niin käytän signaalinestolaitetta, jota pidän suurimmaksi osaksi päällä. Pitää sitä vaikka pois päältä siten, että ajokilometrit ovat vaikka 1000km vuodessa todellisten 30tkm sijaan. Buahahahahahaa!

      • Anonyymi

        Hah hah. Sä ny fiksu olet.


    • Anonyymi

      Eikös tuossa nyt ole joku paradoksi, verojahan peritään hyvinvointivaltion ylläpitoon, kaikkiin yhteiskunnan palveluihin. Veronkiertäjät ovat kyllä yksi yhteiskunnan syöpä, ja sillä ei kerskua kannata.

      • Anonyymi

        Kyllä. Typerää kerskumista.


    • Anonyymi

      Maahanmuuttajiin menee rahaa 6 miljardia vuosi. Harkinnanvaraiset tuet, joita kantissuomalaiset eivät saa, tulkkipalvelut yms.

    • Anonyymi

      Miksi sdp ei halua lopettaa mamutukia??Säästettäisiin 6 miljardia vuosittain ja se raha voitaisiin antaa suomalaisille laskemalla tasaverot minimiin.

      • Anonyymi

        Rinteen hallitushan teki tiukennuksia maahanmuuttoon. Suomeen otetaan vain mukautumiskykyisiä kiintiöpakolaisia. 850 tosin entisen 750 sijaan, mutta maksimimäärä on edelleen sama kuin porvarihallituksen aikana eli 1 050. Kaiken lisäksi hallitusohjelmassa SDP ja kepu sitoivat tuon 1 050 vanhan kiintiöpakolaismaksimimäärän myös maahamme muuten tuleviin turvapaikanhakijoihin, eikä tätä hallitusohjelman kohtaa voi hallituskauden aikana muuttaa. Tarkoittaa että maahamme tulee 2019-2023 hallituskauden aikana korkeintaan 850-1 050 turvapaikanhakijaa/kiintiöpakolaista vuodessa, ei siis 2015 vuoden Sipilän, Orpon ja Soinin porvarihallituksen maahan päästämää noin 33 000 mamunuorukaisen invaasiota, joista suuren osa Sipilä ja Orpo jopa haetuttivat bussikyydeillä Pohjois-Ruotsista, johon ei pakottanut mikään sopimus. SDP-johtoinen hallitus ottaa myös jalkapannat käyttöön kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille sekä tekee haittamaahanmuuttoa estävän toimenpideohjelman lähestyen Tanskan sosiaalidemokraattien tolkun maahanmuuyto- ja pakolaispolitiikkaa porvarihallituksen ultraliberaalin maahanmuutto-pakolaismiljardibisnespolitiikan sijaan.


    • Anonyymi

      Harkinnanvaraisia tuki ovat mm. Ajokortin maksu, televisio, auto, bensa, vaatteet, iphonet jne.jne. uusi talo, polkupyörä....

    • Anonyymi

      Yhdelle maahanmuuttajaperheelle sossu osti uudehkon ison tila-auton. Miksei kantissuomalaisille voi sitten ostaa, jos työtön? Kuulostaa monien mielestä valheelta, mutta on täysin totta valitettavasti!

    • Anonyymi

      Miksi kaikki kunnat salaavat mamukulut. Miksei niistä voi avoimesti puhua?

    • Anonyymi

      Miksi Suomessa on totuuden kertominenkin nykyään vihapuhetta?

    • Anonyymi

      Kyllä nämä Suomen mamukulut on vielä pieniä. Kyllä ihmistä kuuluu auttaa. Mamu-jutut meni jo 2015. Älkää suurennelko asioita. Keskitytään nyt ihan muihin asioihin. Hyvinhän meillä pääpiirteittäin on asiat. Verot kohdistuvat lähinnä niihin asioihin jotka saastuttavat ja se on oikein. Kannattaa katsella ympärilleen oman navan tuijottamisen sijaan.

    • Anonyymi

      Tasaverot kurittavat pienituloisia samoin todelliset vuotuiset 6 miljardin euron matukulut. Missä on rikkaiden verotus

    • Anonyymi

      Miksei Suomi ole avoin maa. Miksei mamukuluja tuoda julki? Miksi esim. turkkilaiset pyörittävät täällä pitserioita, joita suomalaiset eivät saa kannattaviksi. Siksi, koska heidän ei tarvitse maksaa alvia yms veroja, kuten suomalaisten. Tämä on totta. Vai miten meinaatte, että pitseriassa on samaan aikaan töissä 5 ihmistä, vaikka myynti ajoittuu vain ilta ja lounasaikaan?

    • Anonyymi

      Miksei Suomi ole avoin maa. Miksei maahanmuuton kustannuksia tuoda julki? Miksi esim. turkkilaiset pyörittävät täällä pitserioita, joita suomalaiset eivät saa kannattaviksi. Siksi, koska heidän ei tarvitse maksaa alvia yms veroja, kuten suomalaisten. Tämä on totta. Vai miten meinaatte, että pitseriassa on samaan aikaan töissä 5 ihmistä, vaikka myynti ajoittuu vain ilta ja lounasaikaan?

    • Anonyymi

      SDP juuri haluaa maahanmuuttajia maahan, jotta heille voidaan kustantaa korkea elintaso tavallisen työssäkäyvän suomalaisen kurrarosta. Mitäpä luulette miksi lapsilisiä leikattiin, eläkkeitä päivärahoja ja sairaiden kelalääkekorvauksia? Arvasitteko oikein. Siksi tietenkin kun maamme yli 6 miljardin vuotuiset mamukustannukset pitää jollain lailla maksaa ja se raha otetaan työntekijöiden kukkaroista.

      • Anonyymi

        Jospa se onkin vastuuta toisista ja muittenkin hyvinvoinnista huolehtimista.


    • Anonyymi

      Miksei sitten kantasuomalaisilla samanlaiset edut. Miksi suositaan vaan maahanmuuttajia. ON Sulla jutut niin kuin kieron kaaron poliitikoilla. Eivät uskalla sanoa suoraan mitään. Kiertäen ja kaartaen vain. ITSEkin tiedät, että asian ei näin olla pitäisi, mutta saat jonkinnäköistä tyydytystä, kun suomalaisten etuja poljetaan ja mamuja hyysätään.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5957
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3764
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2053
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1249
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      919
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe