Flex Cashin konkurssipesä

Anonyymi

Minulla on 04/2012 otettu Lauroo Finance Oy:ltä Raha-hana 100,0e pikavippi. Vuoden 2017 jälkeen ei ole tullut perintäkirjeitä Flex Cashiltä, mutta nyt eilen tuli AAtoimisto Heikki Nouiaiselta maksuvaatimus....summa oli jo 348,0e.
Minulla on ollut uo 2013 alkaen ja sain maksettua kaikki 11/2018. Ihmettelen miksi FlexCash ei ole näiden vuosien aikana laittanut uo:oon kuten muut kaikki. Mietin myös että onkohan Lauroo Financen Raha-hana edes ollut luotonantajarekisterissä. Onko jollain tietoa tuosta firmasta?

7

<50

Vastaukset

 • Pöljäähän se on heti laittaa ulosottoon. Muutaman vuoden kun odotuttaa, niin velka ehtii kasvaa mukavasti korkoa korolle. Kyllähän se varmasti persaukista lainanottajaa vituttaa, mutta siihen voi vain sanoa Mitäs läksit. Kikkelis kokkelis!

 • Mulle tuli aivan samanlainen kirje tänään. Laina otettu 5/2012. Ja summat samat. Maksuvaatimuksia ole vuosikausiin kuulunut.

  • Olen ap. Oliko sinulla eräpv. 28.5.19. Mistähän saisi tietoa onko Raha-hana ollut luotonantajarekisterissä? Silloinhan ei tarvitse maksaa kuin pääoma. Muutoinkin hyvän perintätavan vastaisesti pitkitetty, etteivät vieneet uo:oon. En ole vielä ollut heihin yhteydessä, mutta aion kiistää kohtuuttomat perintäkulut.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Olen ap. Oliko sinulla eräpv. 28.5.19. Mistähän saisi tietoa onko Raha-hana ollut luotonantajarekisterissä? Silloinhan ei tarvitse maksaa kuin pääoma. Muutoinkin hyvän perintätavan vastaisesti pitkitetty, etteivät vieneet uo:oon. En ole vielä ollut heihin yhteydessä, mutta aion kiistää kohtuuttomat perintäkulut.

   Joo sama eräpäivä. Ei olla ainoita joille tää kirje on lähteny. Mulla oli noin 2vuotta sitten vähän samanlainen toinen tapaus. En muista enää firmaa mikä karhus yllättäen 5v hiljaiselon jälkeen ihan samoja summia. Olin niihin aikoihin just saanu selätettyä ulosoton mikä tuntu aika perkeleen hyvältä. Sit pamahti se kirje. Aikoinaan täälä oli joku laittanu luotonantajarekisterin ja sitä firmaa ei ollu. Annoin asian olla. Meni käräjille, eikä tarvinu maksaa. Mutta huom! Se oli ainoo yli 20tapauksesta missä kävi näin.
   Pitää varmaan maksaa vanhoista tilitapahtumista ja varmistaa että oonko ees oikeesti saanu tuolta 2012v lainaa. Niitäkin tapauksia on, missä lähetetään perusteettomia laskuja ja katotaan jos joku maksaa.

   En tiedä, mutta epäilen, että tää on yrityksiä saada porukkaa maksaan. Pelottelua.
 • Minulle tuli myös samanlainen. Jään seuraamaan tilannetta

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.