miksi sinisiä syrjitään?

Anonyymi

tänään eu-vaalitenttiin ei kutsuttu yhtään sinistä. myöskään uusimmissa gallupeissa ei puhutt sinisten luvuista mitään? onko tämä tietoista pimittämistä?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei mitata gallupeissa kuin vain eduskuntapuolueet. Ilmeisesti puolue liian pieni, ei kansanedustajia ja kunnanvaltuutettuja sain 57. Valtuutettuja on muistaakseni yli 8000

    • Anonyymi

      Äänestetään sinisiä EU.vaaleissa. Heillä hyviä ehdokkaita. Haluavat kevyen EU:n josta Suomalaiset hyötyvät eivätkä joudu muiden maiden menojen maksajaksi.

      Uusia jäseniä toivotaan Sinisiin teistä jotka tiedätte, että vaalit pitää käydä ilman rahan ja etujärjestöjen valtaa.
      Vain Suomen kansa etua ajaen.

    • Anonyymi

      Eikös sinisillä ole viisi ministeriä edelleen ? Olis sinisten suursmurffi ainakin pitänyt kutsua hallitusneuvotteluihin, että ois päässyt häpäisemään ittensä lopullisesti.
      Nythän ilmeisesti harhoissaan haaveilee pääsevänsä kepun puheenjohtajaksi

    • Anonyymi

      Soinissa ja Väyrysessä paljon samaa. Usko omaan erinomaisuuteen. Kumpikin jäänyt yksin.Kyllähän Soini olisi sinisten johtajaksi päässyt, mutta omassa mielessään piti porukkaa liian lammasmaisena ja korkeintaan apupuolueeksi kelpaavana. Soini vaikuttaa luovuttaneelta. Väyrysen usko itseensä on luja, ei masennu vähästä, ei oikeastaan mistään. Mielipiteet ihan kannatettavia ja totta puhuu.
      Siniset kovin tyytymättömiä perussuomalaisiin. Pitävät heitä rasisteina, tyhminä ja monella tapaa huonoina ihmisinä. Se on tyhmänylpeyttä. Onko heillä edes käynyt mielessä, että mistä johtui sinisten nollatulos. En ole mistään lukenut analyysiä heiltä.

    • Anonyymi

      Siniset toivovat saavansa yhden edustajan Euroopan parlamenttiin. Pitäis saada n. 100 000 ääntä ja äänestysprosentti pienempi kuin eduskuntavaaleissa. Vaikeaa uskoa että lähes 20 edustajan ja 5 ministerin puolue on nollattu. Terhokin on vertaillut perussuomalaisiin kuinka oli pientä kannatusta vuosikaudet ja he jo puolessa vuodessa samalla tasolla kuin perussuomalaiset alkuvaiheessa. Perussuomalaiset lähtivät ruohonjuuresta mutta siniset puun latvasta ja tömähtivät maahan. Ei sieltä nousta. En usko semmoseen ihmeeseen.

    • Anonyymi

      Eipä näkynyt parhaita sinisten "ministerikykyjä" ehdokkaana.

    • Anonyymi

      Eikö nyt jo viimeistään kannattaisi lopettaa virallisesti puolue?

    • Anonyymi

      Siniset ovat tietynlaisia persoonia. Merkittävää on soiniuskovaisuus, joka johtaa juurensa Vennamosta. Tähän liittyen tietynlainen poroporvarillisuus, teennäisyys, hyvän ihmisen ulkokuori. He tosiaan uskoivat olevansa niitä parempia perussuomalaisia. Ytimessä silloin kesällä 2017 oli sellainen ajatus, että he eivät ole rasisteja. Simon Elo sanoi ääneen, että he erosivat perussuomalaisista, koska eivät halua olla rasisteja. Tätä uskottelivat myös Soini, Orpo, Sipilä ja presidentti Niinistö.
      Jos joku uskottelee sinulle, että olet huono ihminen ja sanoja on se hyvis, niin älä usko. On ollut hienoa nähdä, että perussuomalaiset uskoivat itseensä, ihmisarvoonsa ja ihmisoikeuksiinsa. Erityisen ihailtavaa on ollut puheenjohtajan kestokyky, vaikka on joutunut jatkuvan vihapuheen kohteeksi.
      Jospa vielä ennustaisin. Nyt siniset tarkasti laskevat EU-vaalien äänimäärät. Jos jonkun äänimäärä on vaikkapa korkein niin häntä ehdotetaan puheenjohtajaksi. Sitten 8.6. katsotaan miten jatketaan. Osa haluaa jatkaa, osa lähtee omille teilleen. Omille teille on jo lähtenyt Soini, ministerit ja moni kansanedustaja , kaikki pian entisiä. Innokkaat jatkajat vähissä. Valtuustokautta 4/2021 asti jäljellä. Valtuustoasiat ovat paikallisia ja siellä ei varmaan kykene profiloitumaan siniseksi.Epäilisin, että 8.6. on puolueen lopetuskokous ellei jostain jonkinlaisten nostetta saada aikaiseksi. Suunta ollut koko ajan alaspäin. Jos ei ole aatetta tai selkeää muista puolueista erottuvaa profiilia, ei ole onnistumisen mahdollisuuksia.

    • Anonyymi

      Kannattaa muista se tosiasia, että sinisillä ei ole rahoittajia. koska ainuttakaan kansanedustajaa eivät saaneet. Jos vaikka paikkoja olisi tullut 2-3 kpl, niin puoluetuella ym olisi päässyt kituuttamaan seuraaviin vaaleihin. Tämä on s e fakta, että viimeinen sammuttaa valot kesäkuussa. Valtuustoissa jo s on noin 60 loikkaria tulee tämänvuoden aikana taas loikkaamaan..

    • Anonyymi

      Siniset ovat splittaajia. He näkevät maailma mustavalkoisesti. He ovat niitä hyviä, muita parempia. Nyt tämmönen splittausasia on Venäjä. On tietysti väärin Krimin ja Itä-Ukrainan miehitys. Meidän on elettävä niin, että suhteet Venäjään pysyvät hyvinä. Korrekteina, asiallisina. Meistä monilla on suhteita Venäjään, sukujuuria, yhteistyötä ihan yksilötasolla, ystäviä. Monella on suhde ortodoksikirkkoon, hoka voi olla henkinen koti. Ei hyväksytä valloituspyrkimyksiä, sen takaa Suomen kansan yhtenäisyys ja uskottava puolustus. Hyvät suhteet, kaupalliset, kulttuuriset jne ovat tärkeät. Sinisten Venäjän demonisoinri on vastenmielistä

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      300
      3455
    2. 204
      2951
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2534
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      233
      1992
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1425
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1318
    9. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      170
      1304
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    Aihe