Jääkiekon mm-kisat

Latvia - Venäjä
Tanska - USA

Kummatkin yllä olevat pelit alkavat klo 13:15 lauantaina, josta pienemmät joukkueet saavat etua. Jenkkien luulisi käyneen viihteellä ja myös joidenkin venäläisten, mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät. KHL:stä tuttuja äänekkäitä latvialaisia on aina paljon kannustamassa omiaan. -Lumiukko betsaa altavastaajia tasoituksella et sillei hei! Tanska käy luultavasti enemmänkin Suomea vastaan tutuksi tullutta puolustustaistelua, mutta Latvia voi olla yllättävänkin kyvykäs horjuttamaan Venäjän tähtijoukkuetta et sillei hei!
Latvia 3 (3,85) Betsson
Tanska 2,5 (2,40) Bet365

Pistepörssin voittaja?
Frolik 11,00

Maalipörssin voittaja?
Frolik 12,00

Tsekin hevonen on vahvoilla, sillä Tsekillä on jäljellä ottelu vielä yhtä todellista heittopussia vastaan (Itävalta) ja sen jälkeen vielä Sveitsi. Puolivälierissä Tsekki saa vastaan Suomen tai USA:n, toki Saksakin voi tulla hyvällä tuurilla. Kotiyleisön kannustuksella Lumiukko uskoo Tsekin kaatavan Suomen lohkosta kaikki muut paitsi Kanadan, joten täytyy toivoa, että Kanada ei tule puolivälierissä vastaan, jotta saa ne kaksi lisäpeliä joissa tehdä pisteitä. Vahvin haastaja on tietysti Venäjän Kutserov, joka tietysti on todennäköisin voittaja. Venäjällä on jäljellä Latvia, Ruotsi ja Sveitsi eli ei yhtään heittopussia. Vaikka Frolik onkin yhden maalin jäljessä maalipörssin parasta, niin hänen syöttölukemansa on sen verran hyvä, että tasatilanteessa Frolik tulee viemään voiton hei! Tosin jotkut bookkerit jakavat voiton kaikkien niiden kesken, jotka vain pääsevät samaan maalilukemaan.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tanska kusi, mutta Latvia nasahti kuin nyrkki kuoropoikaan.

    • Anonyymi

      Mikä olisi paras puolierävastustaja Suomelle? Sveitsi? Pitääkö pelätä, jos Tsekki tai Ruotsi tulee vastaan?

      • Anonyymi

        Venäjä sopii yhtä hyvin kuin Suomen vastustajaksi kuin käsikraatti Gilbertin perseen uumeniin. Kummassakin tapauksessa tulee lähtö.


      • Anonyymi

        Sveitsi tietysti paras. Ruotsi olisi kaikista pahin vastus eikä ”kotiyleisön” edessä oelaava Tsekki ole myöskään järin mieluisa vastus. Lumiukko uskoo, että Venäjä sopisi Suomelle Tsekkiä paremmin, sillä Jalosen kurinalainen systeemi saattaa turhauttaa Venäjän tyylistä joukkuetta.

        Ruotsi voi vielä pudotakin, jos Latvia voittaa käynnissä olevan pelin varsinaisella (1-1 tällä hetkellä) ja Ruotsi häviää huomenna Venäjälle.


    • Tsekin ja Sveitsin välisessä koitoksessa kumpikin haluaa varmaan hävitä ottelun, sillä häviäjä pääsee pelaamaan Suomea vastaan puolivälierissä ja voittaja saa Kanadan tai USA:n vastaansa.

    • Anonyymi

      Ja niinhän siinä kävi, että Saksa pisti Suomen kanveesiin. Lopullisen niitin antavat ruottalaiset.

      • Anonyymi

        Svenska pojkarna taitaa olla Gilbertille tuttuja.


    • Anonyymi

      Sedällä on hätätila! Poikaa saatava, mieluummin karvatonta ja kokematonta! Myös ruotsaiset pojkarnat käyvät.

    • Anonyymi

      Suomi-Ruotsi peli päättyyi vetojen näkövinkkelistä katsoen kaikkein mulkvistisimmalla tavalla. Täytyisi päätellä tuosta kuka voittaa MM 2019 = Suomi tuo pohjoinen ihme jyrää merkillisellä sisulla mulkkumaisesti viimeseen hetkeen voittomaalin sillä tapaa et palaisi mahdollisimman paljon vetoja päreiksi.
      Jos ei voita sitten joku rahanhimoinen vaikutus tahoinen mulkvisti luki tän.

    • Anonyymi

      RUS-FIN välierä. Venäjän kertoimet ovat aika pieniä, joten uskaltaisiko sitä pelailla Suomea vaikkapa maalin tasoituksella? FIN( 1) kerroin olisi 2.80. Saako Suomipoju päälle samanlaisen hurmoksen kuin Ruottia vastaan, vai viekö Venäjä Suomea kuin laskiämpäriä? Venäjän on laskenut 7 ja Suomi 8 maalia parissa viime pelissä, joten kannattaisiko sittenkin pelata esim. yli 5.5 maalia reilusti yli kahden kertoimella?

      • Anonyymi

        Taitaa falskata Suomi-pojan ryppynaru jo ennen peliä. Peli tulee ratkeamaan Venäjän (punakoneen) ylivertaiseen esitykseen. Ovechkin on oppinut joukkuepelaamiseen tarvittavaa nöyryyttä ja sai palkinnoksi vuosi sitten Stanley cupin. Nyt Aleksei tartuttaa voittamisen kulttuuria kanssapelaajiin ja Venäjä iskee Suomen päälle ennennäkemättömällä ylivoimalla. Ihan turha kuvitella, että Suomi millään aataminaikuisella Jalosen joukkuepelillä enää yllättäisi. Venäjä on läksynsä oppinut ja tuhnuinen, kankea Suomi isketään sinne minne se jääkiekkokartalla kuuluukin - maanrakoon.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      376
      1426
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1243
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      113
      1180
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1052
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      40
      930
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      876
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      786
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      780
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      767
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe