miksi uskot jumalaan ja jeesukseen.

Anonyymi

koska kumpaakaan et ole nähnyt. enkä ole minäkään, eikä kukaan. Miksi uskoa lapsellisiin satuihin, Ja tuhlata hyvä elämä satuolentojen palvontaan ?? Elä keksittyjen kieltojen kanssa, ja rajoittaa elämäänsä aivan turhaan. Elä koska toista elämää ei välttämättä ole. Elä nyt, ei sitten joskus. Muka "taivaassa".

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Äläpäs hötkyile, vaan mieti hetki. Ei uskon kohteen tarvitse olla totta. Riittää kunhan uskostaan saa elämänsisältöä ja monen sortin kivaa puuhastelua. Ei harrastuksia yleensäkään katsota ajan tuhlaukseksi. Onko formulakisojen seuraaminen ajan tuhlausta, tai elokuvien katselu?

  • Anonyymi

   Älä täältä kysele, miksi joku uskoo Jumalaan ja Jeesukseen. Täällä ei ole yhtään uskovaista näkynyt, kaikki jotka tänne kirjoittavat ovat pakanoita, eivät tiedä asiasta sen enempää kuin sinäkään.

  • Anonyymi

   Uskontojen avulla pystytään vaikuttamaan tehokkaasti monien ihmisten käyttäytymiseen. Monet haluavat käyttää tätä mahdollisuutta saadakseen itselleen haluamiaan asioita, kuten rahaa ja valtaa.

   Sivystystaso ei ole valitettavasti ihmisten keskuudessa keskimäärin kovinkaan kummoinen, vaan liian herkästi uskotaan milloin mihinkin huuhaahan. Eikä uskonnot ole tälläisessä manipuloinnissa ainoa heikko lenkki. Hölmöjä on kus...ttu iät ja ajat.

  • Anonyymi

   Jeesus oli kyllä fyysisesti olemassa, historian tutkijatkin ovat jo sen todistaneet. Mutta hyvin monet uskovat hänen olleen ihan tavallinen ihminen, niinkuin me kaikki muutkin. Aikansa profeetta, saarnamies, jolla oli opetuslapsia, mutta siis ihan tavallinen kuolevainen, jonka biologiset vanhemmat olivat Maria ja Joosef. Ei ollut mitään neitsyt-Mariaa, joka olisi tullut raskaaksi, eikä mitään Jumalan poikaa, vaan tavallinen mies nimeltä Jeesus.

   Jotkut taas ovat sitä mieltä, että Raamatun kertomukset ovat totta, mutta ne kaikki voidaan selittää tieteellisesti. Neitsyt-Maria tuli raskaaksi, kun jokin maapallon ulkopuolinen taho tuli, ja teki hänelle keinohedelmöityksen. Kyseessä on ollut sen ajan ihmisille täysin vieras tekniikka. Ylösnousemuksessa taas on käytetty viimeisen päälle huippu tekniikkaa, millä sydän on käynnistetty. Miksi? Siksi, koska "Jumala" on vain ihmiskuntaa miljardeja kertoja kehittyneempi laji maapallon ulkopuolelta, ja me ihmiset heille, ties mitä laboratorion testikohteita.

   Uskovaiset suuttuvat molemmista ajatusmalleista. Suuttuvat, jos Jeesuksen epäillään olleen tavallinen ihminen, tai suuttuvat, jos Jumalan väitetään olleen pelkkä avaruusolento. Totuushan on se, ettei ihminen ole itse luonut itseään, joten joku meidät on tehnyt. Eikä kukaan tiedä kuka. Eikä sille voi mitään.

  • Anonyymi

   Raamattu kertoo tyhjentävästi Jeesuksen elämästä ja kuolemasta, Hänen tehtävästään maapallolla, jumaluudestaaan, ylösnousemuksesta ja taivaaseen nousemisesta. Ei Jumalaa voi selittää millään historian kirjoituksilla tai tieteellisillä argumenteilla. Koska Jumala, Jeesus ja Pyhä Henki ovat yliluonnollisia olentoja, joita pienen ihmisen pienet aivot eivät kykene selittämään. Jumalan Henki sinussa kertoo paljon enemmän, jos olet yhteydessä Henkeesi.

  • Anonyymi

   Raamattu on kirja, jossa tapahtuu silmänkääntötemppuja sekä ns. rikkinäinen puhelin-juttuja.
   Nainen näprätään miehen kylkiluusta, toinen muuttuu suolasirottimeksi, luut kokoontuvat ja neljän tuulen vaikutuksesta alkavat elää. Siis täyttä paskaa.
   Joosua puhaltaa pukinsarvella muurit kumoon ja tämän jälkeen seisauttaa Auringon ja Kuun. Ja ainoastaan siksi, että voisi tappaa enempi toisinajattelijoita. Ilta tulee sitten ihan huomaamatta. Eikä viini lasissa läikähtäny. Luojajumala ei tiennyt Maan ja Kuun kiertävän Aurinkoa.
   Tarina umpisontaa, mielikuvituksen tuotetta.
   Raamattu on täynnään jokelluksia, joita ei missään nimessä pidä ottaa todesta.
   Soisi jo järjen valon paistavan kirkkoihin.

  • Anonyymi

   Mitä usko on?

   Uskova ihminen tunnustaa, että maailmassa on jotakin meitä suurempaa – jotain, mitä emme käsitä. Hän hyväksyy, että emme ymmärrä kaikkea, eikä meidän tarvitsekaan. Voimme silti luottaa.

   Meitä suuremman, Jumalan, olemassaoloa ei voi tieteellisesti todistaa. Jumala on näkymätön. Tämä saa monet ajattelemaan, että Jumalaa ei ole.

   Jos Jumala on olemassa, näin on riippumatta siitä, mitä ihmiset ajattelevat. Monet uskovat Jumalaan sen perusteella, mitä ovat lukeneet Raamatusta tai kuulleet puhuttavan Jumalan toiminnasta.

   Usko ei ole vain ajattelua ja tutkimista. Se ei myöskään ole pelkästään kokemuksia. Uskossa on kyse enemmästä, elämää suuremmasta luottamuksesta hyvään Jumalaan Taivaallisena Isänä.

   Tyhjentävää vastausta siihen, mitä usko on, ei ole. Ihminen ei voi tuntea Jumalaa kokonaan. Jumala säilyttää salaisuutensa – ja niin saa olla. Ja joka tapauksessa Jumala tuntee meidät.

   Usko ja tieto kulkevat rinnakkain

   Usko ei ole tiedon vastakohta. Ne kulkevat rinnakkain, kun ihminen määrittelee ja yrittää ymmärtää maailmaa. Ristiriita näyttää muodostuvan siitä, että Jumalasta ei voi tehdä havaintoja aistien varassa.

   Tieteellisen tiedon avulla voidaan tutkia, mitä Jumalasta on sanottu. Se ei kuitenkaan auta pääsemään lähemmäs Jumalaa. Hän pysyy salattuna. Vain uskon kautta on mahdollista vakuuttua siitä, että Jumala on ihmisen lähellä ja toimii tässä maailmassa.

   Mitä kristinusko on?

   Kristinusko on uskoa elävään Jumalaan. Se on uskoa siihen, että Jumala, Isä, antanut elämän kaikelle olemassa olevalle. Myös oma elämämme on Luojan lahjaa. Jumala vaikuttaa luomakunnassa ja historiassa ja kohtaa ihmisen myös henkilökohtaisesti.

   Kristinusko on uskoa Jeesukseen Kristukseen, Hänen kuolemaansa ristillä ja ylösnousemukseensa. Jumala ilmoitti itsestään lähettämällä Poikansa maailmaan, jotta ihminen voisi elää Jumalan yhteydessä.

   Jumalan ilmoituksesta kertoo Raamattu, joka on keskeisin lähde, kun etsitään tietoa Jumalasta.

   Kristinusko on uskoa Pyhään Henkeen, joka tuo Jumalan hyvyyden ja Kristuksen rakkauden ihmisten keskelle. Pyhä Henki kutsuu ihmistä ja synnyttää hänessä uskon.

   Miten usko näkyy?

   Uskon kautta ihminen voi kokea, että Jumala on todellinen, että Hän on läsnä elämässä ja toimii suhteessa maailmaan. Usko Jumalaan ja Jeesuksen sovitustyöhön antaa elämälle kestävän perustan ja turvan.

   Arkisessa elämässä usko ihmistä rakastavaan Luojaan voi näkyä rakkauden tekoina, joita usko synnyttää. Usko konkretisoituu valintoina, pyrkimyksenä vastuulliseen ja kestävään elämään ja toisen ihmisen huomioon ottamisena.

   Usko tulee näkyväksi myös Jeesuksen toiminnassa sekä kirkossa ja sen messussa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   152
   7090
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   33
   1871
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   26
   1295
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   62
   1281
  5. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   955
  6. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   63
   866
  7. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   49
   817
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   754
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   84
   716
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   95
   698
  Aihe