Mäntytien päiväkoti.

Anonyymi

Löytysköhän Kontiilahen kunnasta seleväjärkistä piättäjöö että pistäs tuulemmaan tuossa vanhan mäntytien päiväkoti asiissa. Se on siinä tyhjillään seisonna jo vuosikausii lämmöt ja ilimastoinnit piällä eikä mitää toimintoo näytä olevan piällä. Lie tullunna kaliiksi jo tuon tyhjillään rakennuksen ylläpito veronmaksajille.
Ja eikös siihen pitännä tulla yrittäjäksi nykynenii kunnanvaltuutettu vai senko tähe sille ei ou kunta tarvinna tehä mitää muuta ratkasuu kun jiähä vuottammaan mitä toveri meinovaa tehä kiinteistölle ostookko vai antoo olla kun hyvät veljet antaa se olla vuan outtamassa.
TOIMINTOO ja mitä kiireemmin piättäjät.

14

102

Vastaukset

 • Seleväjärkiset? virkamiehethän sitä asiita on tok valmistelleet, jospa hyö ne epäkurantit sopimukset myös purkas ja panis vuokralaiset/ostajat maksamaan!

 • Tuskin laittaavat purkuun sopimuksensa sehän olisi epäkohteliasta hyvää veljeä vastaan. Maksetaan vaan turhasta kyllä veronmaksajalla rahaa löytyy.

  • Munatonta touhua ettei asiaa saaha ratkastua vaan annetaan lahota siihen paikalleen, lämmöt ja ilmastointi vaan poikki.


 • Onkohan tuossa sopassa joku Outokumpulainen joka pitää kuntaa kuristusotteessaan.

 • Vedet katolta ei menny vesikouruun männä viikolla tulivt yhdestä kohtaa yli aivan juoksemalla pyörätien puolelta. Sokkelin vierustalla isovesilammikko ja sokkeli oli jo imenyt itseensä kun oli tummempana isolta alalta.

 • Eiköhän tehdä vanhasta Mäntytien päiväkodista kaikille yhteinen" Riemuliiteri" jonne nuoret ja vanhat voi päivän mittaan mennä jalkojaan lepuuttamaan tai vaikka styylaamaan diskon tahdissa . Siellä oli ,vai onko vieläkin "homeinen " piano jolla sen soiton hallitsiat voisi pimputella sulosointuja ja vaikka vetää yhteislauluja innokkaille esiintyjille ja karaoke totta kait.
  Lapsille iltapäväkerhoa koulun jälkeen etteivät ole pahojaan tekemässä ennenkuin iskä ja äiskä tulee töistä. Ulkoalueelle voisi laittaa pienen jalkapallokentän kersoille ja vetäjäksi joku armeijan eläkkeelä oleva kouluttaja pitämään jöötä.
  "Lähteen" vetäjät voisi jossain huoneessa jakaa ruoka-avustuksiaan ja vetästä jonkun virren tai joikun piristykseksi.
  Eläkeläisjärjestöt voisi pitää kerhojaan ja kokouksiaan myös jos puoluesidonaisiltaan eivät vierasta toisia eläkeläisiä. Jonkunlainen yritys-tai yhdistysvetoinen kanttiini tarvitais että kersat saisi välipalaa ja eläkeläiset myös ettei verensokeri nouse liian ylös. Ja jos olutoikeudet olisi niin sittenhän riemu riistäytys käsistä.
  Nyt kun näyttää siltä ettei yritysvetoinen toiminta ottanut siipiä alleen niin kyllä kunta voisi vähän panostaa kun kuitenkin ylläpitokulut juoksee rakennuksen osalta (voipi pikkurahalla onnistua kun vertaa AH-stadionin kuluihin).
  Varmaan vapaehtisporukoita löytyy kunhan antaa jonkunlaisen määrärahan juokseviin menoihin.
  Mäntytien päiväkotihan ei ole virallisesti homeessa se oli vaan joidenkin herkkähipiäisten päähänpisto (?) ja jos ei joku voi siellä käymäseltään olla niin eihän sinne ole pakko mennä.
  Kukapa saatais koordinaattoriksi..? oliskohan siellä Kontioloikassa osaavaa henkilöä laittamaan rampan kalakattamaan.

  • Ei taida löytyä vastuunkantajia Kontioloikastakaan eivät ole saaneet mitään (?) aikaan tuolla Kontiorannassakaan ainoastaan turistimatkoja Kiinaan.


  • Vast´ikään jäi muuan eläkeläinen pois päivänkohtaisesta toiminnasta omien sanojensa mukaan. Mutta saattaa tulla veronmaksajille liian kalliksi palkata projektiin johtajaksi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei taida löytyä vastuunkantajia Kontioloikastakaan eivät ole saaneet mitään (?) aikaan tuolla Kontiorannassakaan ainoastaan turistimatkoja Kiinaan.

   Kyllä Kontionloikka jotain on puuhastellut. Yhtiön liikevaihto on neljän vuoden aikana yhteensä nolla euroa, mutta tappio on vastaavana aikana yhteensä 47.000euroa!


 • Voihan idiootit, ei se ole enää kunnan rakennus.

  • Jos ei ole niin miksi joku liikemies tai persaukinen yritys pitää lämpöä , valoja ja ilmastointia vuositolkulla päällä se on sentää sikakallista.
   Epäilen että kustannukset juoksee kunnan piikkiin, vai mitä idiootti arvelee.


  • Kenenkäs rakennus se on jos kerran tiedät vastaa.


 • Tehkää nyt herrantähden jotain tuolle rahasyöpölle eihän tuossa ole mitää järkeä.
  Kunnan pamput Kuusela ja Haukka pankaa viisaat päänne yhteen ja ratkaiskaa tuo pattitilanne. Ja jos ette tee mitään niin seuraavissa vaaleissa putoatte vallankahvasta.

  • Kyllä em. herrat voisivat aivan itse väistyä politiikasta, olisihan se noloa jos äänestäjät pudottaisivat kerralla ulos, varsinkin kun eivät saa mitään aikaiseksi tuosta Mäntytiecasestakaan.
   Nytkin viimmevaaleissa eniten ääniä saaneet edustajat veivattiin kylmästi sivuun.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.