Jäsenet tiedoitus teille

Anonyymi

Suomen Kansa Ensin r.p:n tiedote sabotaasista ja puolueen tilasta

Puoluetta vastaan käydään julkisuudessa massiivista disinformaatiokampanjaa, johon myös osa venäjämielisestä vaihtoehtomediasta on lähtenyt mukaan.

Puolueen nimissä esiintyy henkilöitä, jotka on erotettu puolueesta joukkoraiskauksen uhrin herjaamisen ja pilkkaamisen vuoksi. Erottaminen on saanut lainvoiman, mutta erotetut pyrkivät takaisin puolueeseen “takaoven kautta” esiintymällä laittomasti puolueen edustajina.

Disinformaatiokampanjan kohteeksi ovat joutuneet myös puolueen jäsenet, joista osalle lähetettiin rikollinen huijauskutsu 27.4.2019 pidettävään kokoontumiseen. Kokoontumista johtivat puolueesta erotetut henkilöt ja siellä esitettiin toiveita mm. puolueen ohjelman uudelleenkirjoittamisesta sekä puolueen nimen vaihtamisesta.

Todettakoon, että tämä rikollinen toiminta on erityisen haitallista puolueelle näin eurovaalien aikana.

Kuten jäsenistölle on aiemmin tiedotettu, niin Oulun lähellä tapahtuneessa laittomassa ja juridisesti kuvitteellisessa kokoontumisessa 27.4.2019 tehdyillä toimilla ei ole merkitystä puolueen toiminnan kannalta. Kokoontuminen ei ollut puolueen kevätkokous monesta erillisestä syystä johtuen, joista yksi on se, että kokoontumista ei järjestänyt eikä kutsunut puoluehallitus.

Puolue on tehnyt laittomasti kutsutusta kokoontumisesta asiaankuuluvat rikosilmoitukset.

Puolueena esiintyminen ja kokoontumisesta mahdollisesti tuotettu pöytäkirja ovat todennäköisesti törkeitä väärennöksiä ja niistä voi tulla aikanaan jopa vankeustuomioita tekijöille.

PRH ei reagoi kyseiseen väärennettyyn asiakirjaan.

Nimenkirjoittajat eli puolueen edustajat ovat edelleen samat:

Marco de Wit
Mari Kosonen
Olli Juntunen
Tuukka Pensala

Puolueen nimenkirjoittajat hoitavat puolueen asioita. Myös oikeus edellyttää, että puolueen nimenkirjoittajat toimivat puolueen nimissä.

Sabotaasista huolimatta puolueen tilanne on vakaa ja puolue on turvassa laittomilta kaappausyrityksiltä. Jäsenistöltä toivotaan malttia Suomen historiassa ennennäkemättömän sabotaasin keskellä.

Ja kuten monesti on todettu, on sabotaasi odotettua kun valtaeliittiä lähdetään haastamaan aitokansallismielisellä vaihtoehdolla.

SKE ei anna vaalihäirinnän hidastaa, vaan europarlamenttivaalikampanjaa voimistetaan entisestään!

28.4.2019

Marco de Wit
Puheenjohtaja

Olli Juntunen
Puoluesihteeri

32

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Puolueen nettisivut ovat edelleen käpylän hallinnassa ja iltastriimit jatkuvat normaalisti,valtavasta häirinnästä huolimatta,me emme taivu myyrille

    • Anonyymi

      Siis kukaan muu kuin sinä Marco ei pauhaa että Kempeleen kokous olisi ollut laittomasti koollekutsuttu tai siellä olisi rikollisesti toimittu.
      Mikään virallinen instanssi tai oikeuslaitos tms. ei ole näin ilmoittanut/sanonut.
      Ainoastaan sinä niin väität.
      Kuuntele edes se nauhoite missä PRH:n virkailija kertoo asioiden oikean tilanteen tällä hetkellä.
      Vai väitätkö että se virkailija valehtelee??
      Olet kova möykkäämään somessa ja toreilla, mutta siinä vaalimökkivideolla se kokoomuksen edustaja sanoo sinulle omalla mökillään "että pidä tuosta hetken kiinni jotta voin lukita" tai jotain sinne päin, niin heti olit juu juu kyllä kyllä....
      Et edes hänelle pystynyt sanomaan suoraan kun sinua komensi.
      Hän olisi varmaan voinut sanoa myös että "hyppää Marco" ja sinä olisit kysynyt että"kuinka korkealle"?
      Olet jotensakin hassu tyyppi....onko kaikki hyvin?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Älkää uskoko huhuihin ja väärennettyihin äänitteisiin,puolueen virallisilla sivuilla on tiedotettu tämän hetkinen tilanne,tilanne on täysin selvä

    • Anonyymi

      Aivan mahtavaa ollaan saatu paljon uusia aitoja kansallismielisiä puolueeseen ,puolueella kaikesta huolimatta menee hyvin vaikka myyrät sitä yrittää keikuttaaa

      • Anonyymi

        Virallinen Ske propaganda osaston tiedoite?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Virallinen Ske propaganda osaston tiedoite?

        Mitä tarkoittaa haittaisänmaallinen??


      • Anonyymi

        Se on semmonen 160 kiloa lihapiirakoilla treenattua kempeleläistä ruhoa.
        Haluaisitko vähän hieoroa?


    • Anonyymi

      Striimin osanottajia on vain vähemmän. Palaute osio reaaliaikainen poisto käy silti kuumana!. Siellä voi SKE puolue saa palautetta!. Tavallisilta fukin älykääpiöiltä.

      • Anonyymi

        Striimit ovat erittäin suosittuja se näkyy katselu luvuista,puolue lähtee uuteen nousuun,saamme jatkuvasti uusia jäseniä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Striimit ovat erittäin suosittuja se näkyy katselu luvuista,puolue lähtee uuteen nousuun,saamme jatkuvasti uusia jäseniä

        Totta striimeillä on tuhansia katselukertoja,mikä kertoo suosiosta,luvut eivät valehtele


      • Anonyymi

        Striimien katseluluvut eivät ole kannatuslukuja. Sitähän se Marco itki eduskuntavaalien jälkeen: katsojia kymmeniätuhansia, mutta ääniä 300. Minäkin katson niitä joskus vähän kuin Uuno Turhapuro -leffoja - naurettavana viihteenä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Striimit ovat erittäin suosittuja se näkyy katselu luvuista,puolue lähtee uuteen nousuun,saamme jatkuvasti uusia jäseniä

        Kuka ja mikä taho kirjaa uudet jäsenet? Puoluehallitus on toimeenpanokiellossa ja Marcon nimenkirjoitusoikeus on peruttu. Lain mulaan silloin ei yksinkertaisesti voi kirjata uusia jäseniä.


      • Anonyymi

        Jos puolue on toimeenpanokiellossa niin kempeleen kokoushan on mitätöity


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos puolue on toimeenpanokiellossa niin kempeleen kokoushan on mitätöity

        Puoluehallituksen jouduttua toimeenpanokieltoon astuu edellinen hallitus puikkoihin.

        "Haaveet kaatuu..."


    • Anonyymi

      Järkevä ihminen luovuttaisi ajoissa toivottoman meuhkaamisen ja käräjöinnin. Marco ei ole järkevä ihminen. Kalliiksi tulee vielä.

      • Anonyymi

        Ei varattoman tarvitse maksaa mitään buuuaahahaa


    • Anonyymi

      Miksi Sken jäsenet ovat vk:ssa? Ske venäjä kytkökset ovat muutenkin haitallisia puolueen imagolle mikä näkyi vaalituloksessa ja tulee näkymään Eu vaalituloksessakin,mistä johtuu jäsenten venäjä kiima?

    • Anonyymi

      Mitä jos kempele häviääkin käräjät???Täällä joku jo rummuttaa varmaa voittoa...mutta jos tuleekin tappio???Ei käpylän kokous välttämättä niin pieleen mennytkään loppujen lopuksi? Sen takiahan käräjäoikeus viivytti päätöstä eikö niin? Oikeushan antoi käpylän hallitukselle luvan osallistua vaaleihin,joten mietihän sitä.... mitä jos tuleekin kempeleelle tappio???

    • Anonyymi

      Tänään tulee ylellä pienpuoluetentti,muistakaahan katsoa,puolue saa arvokasta aikaa valtamediassa ,tästä Ske lähtee uuteen nousuun,upeaa

    • Anonyymi

      Käpylän kokous ja sen päätökset ovat toimeenpanokiellossa, siellä tehtyjä päätöksiä ei siis noteerata. Lokakuun kokouksesta ei kukaan valittanut, sen päätökset ovat laillisia. Lokakuussa valittu laillinen hallitus kutsui kevätkokouksen, se on myös laillinen, ei siitä ole valitettu. Puolueella ei ole nimenkirjoittajia ennen käräjäoikeuden päätöstä. Käpylän porukka syyllistyy rikokseen jos aikoo toimia puolueen nimissä, "nimenkirjoittajina".

      • Anonyymi

        Tuossa Temmilän kokouksessa on mukana Loimupalo ja lihapiirakka-Lindström. Mitä ne siellä teki kun molemmat ilmoitettu erotetuksi puolueesta? Ei taida kestää päivänvaloa tämä "Temmihallitus".


      • Anonyymi

        Mielenkiintoista. Onkohan mikään taho kumonnut noiden erottamista?
        Jos ei niin Arille ei jää SKE:lle antamastaan panoksesta kuin temmi otsaan. Loimupalolle jää sentään se turkkilaisten kanssa pörräävä haahka.


      • Anonyymi

        no noo narsku elää monessa pari suhteessa , kuten kunnon maton kuuluu, aitoon hollantilaiseen tyyliin.....mutta puolueesta!. lentävä hollantilainen saa lähteä.......aivan pieni kirjanpito rikos....5 kk ehdollista......odottaa pohjalla


    • Anonyymi

      Marco de Qwitt erotti puolueesta jäseniä. Tosi.
      Tosi myös, että 29.12 valitun hallituksen päätökset ovat toimenpidekiellossa, eli ketään ei ole juridisesti erotettu.

    • Musti.Hintikka

      Kun luin tämän minun alako tehä mieli lihapiirakkata... Njamnjam!

    • Anonyymi

      Eikös Lindström kuulu Väyrysen puolueeseen?? Miten se voi olla Sken kokouksessa?

    • Anonyymi

      Missä on pohjoisen kapina liikkeen iltastriimit?? Eivät taida itsekkään uskoa omaan hallitukseensa???

    • Anonyymi

      Käpylä on kirjannut uusia jäseniä ja ne ovat saaneet pikeudelta luvan osallistua vaaleihin eli mikä tai kuka estää uusien jäsenien tulemisen puolueeseen??

    • Anonyymi

      Onko kaikki hyvin Mano?

    • Anonyymi

      Marco: "Mä inhoon politiikkaa, edustuksellinen demokratia on ihan satanistinen järjestelmä!"

      Marco: "Monikin on sanonut mulle että Marco miksä väännät siellä oikeudessa siitä SKE:stä?"

      Marco: "Mut kyllä se ylivoimaisesti tärkein syy on se että saadaan ne tuomarit kiikkiin, ne viranomaiset myös kiikkiin."

      Marco: "Ja tietenkin saadaan myös sabötöörit kiikkiin, vaikka se onkin aika toissijaista ku mulla on ihan muutakin tärkeempääkin tekemistä ku tommosia TUMPELOITA ja SEKOPÄITÄ pistää kiikkiin."

      Marco: "Jos mä täällä koko ajan jahtaisin kaikenlaisii hulluja ja sekopäitä ja alkoholisteja nii eihän mulla muuta aikaa oliskaa."

      Marco: "Nytku sisäministerinä on terroristi ja opetusministeri on Antifan hallussa nii kyl tää on niin sairasta tää meininki."

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe