Kuka lavasti Orpon? Valtamedia on kaupan.

Anonyymi

Itävallan skandaali on siirtymässä siihen vaiheeseen, jossa pohditaan kuka oli lavastanut tilanteen videota varten ja miksi.

Jos Suomessa valtamedia olisi niin kriittistä kuin se itse väittää olevansa, se pohtisi kuka meillä lavasti Orpon ja Kokoomuksen syylliseksi kunnissa vuosikymmeniä jatkuneeseen vanhusten hoidon laiminlyöntiin.

Kaikki, jotka yhtään asiaa ymmärtävbät, tietävät ettei hallituksella tai edes eduskunnalla ole mitään sanomista siihen, miten kunnissa asioita hoidetaan. On myös tiedossa ettei Kokoomus ole kovin merkittävä kuntapuolue. Ne, jotka eivät asiaa tunne, saivat käsityksen, että Kokoomus olisi omilla toimillaan aiheuttanut kuntien laiminlyönnit.

Jos olisi kriittistä lehdistöä, se selvittäisi miksi IS, HS, IL, MTV ja YLE eivät puhaltaneet piliin ja kertoneet, että huono hoito johtuu kuntapoliitikoista eikä hallituksesta ja että huonoa hoitoa on julkisella puolella yhtä paljon?
Meidän valtamediat nussivat toisiaan perseeseen ja haukkuvat muita valeuutisista, vaikka itse syyllistyvät samaan. Meillä tarvittaisiin mediaa, joka ei tee mitä tahansa rahasta. Asiaa ei paranna se, että kaikki ottavat innolla osansa AY-liikkeen rahasta, se pahentaa sitä.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Iltalehden mukaan "Esimerkiksi yksityisistä hoivakodeista paljastui lukuisia epäkohtia".

      Esimerkiksi?
      Siis esimerkiksi yksityisistä hoivakodeista esimerkkinä yksityisistä ja julkisista hoivakodeista?

      Suomeksi se tarkoittaa sitä, että kaikista hoivakodeista on paljastunut ongelmia. Joku osaava toimittaja voisi sanoa, että ongelmat ovat alkaneet 80-luvun alkupuolelta ja jatkuneet tähän päivään eikä loppua näy.

      Mutta mistä niitä osaavia toimittajia enää löytää...

    • Anonyymi

      Kyllä SOTE asiat ovat poliittisen päätöksen alaisia.

      Kokoomus kunnostautui hoitaja-mitoituksen vastustamisella,
      eikä hyväksy vieläkään 0,7 mitoitusta.

      Tärkeintä kokoomuslaisille on raha, ei kansan hyvinvointi

    • Anonyymi

      Ei toimintakykyinen hoidokki tarvitse mitään hoitajamäärä rajoja. Toinen ääripää taas osataan määritellä itse työpaikalla. Ei politiikot ylhäältä voi määritellä työntekijämääriä.

    • Anonyymi

      Pitääkö hyväksyä se vain 13%:n vankka näyttö terveydenhoidossa? Siinäkin olisi varaa, suorastaan tarvetta nostaa sitä huomattavasti!

    • Anonyymi

      Hoitajamitoituksesta puhujat valehtelevat täysin tietoisesti.

      Orpo sanoi, että hoitajamitoituksen pitää perustua tarpeeseen, josta Valviralla oli tekeillä selvitys. Orpo sanoi, että mitoitus voi olla suurempikin kuin 0,7, kun se on tarpeen.

      Kaikesta tästä löytyy faktaa, kuvanauhoja ja lehtijuttuja sekä Orpon omia kirjoituksia vaikka kuinka paljon joten siitä ei tarvitse keskustella.

      Sen sijaan on hyvä keskustella miksi lehdet ylläpitivitä otsikoissa valheellisia väitteitä. Miksi valtalehdistö haukkuu muita valemediaksi, vaikka itse toimii samalla tavalla ja vielä yksimielisesti.

      Omnko kyseessä toimittajien keskinäinen sopimus ja paljonko heille on siitä maksettu?
      Valtamedia ei ole kriittinen itseään kohtaan koska kaikki panevat toisiaan perseeseen. Sille on kehittynyt harha siitä, että suuri halu telkee asioista totta. Me tarvitsemme kriittistä mediaa, joka uskaltaa kyseenalaistaa myös toiset julkaisut.

      • Anonyymi

        Juuri näin, olet aivan oikeassa. Kuntien olisi pitänyt valvoa ostamiensa palvelujen laatua...samoin omien eli julkisten palveluiden. On käsittämätöntä syyllistää Kokoomusta tai Orpoa tilanteesta. Vasemmistoliitossa on jatkuva kateus ja katkeruus oikeistopuolueille. Ei saa omistaa eikä rikastua edes omilla töillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin, olet aivan oikeassa. Kuntien olisi pitänyt valvoa ostamiensa palvelujen laatua...samoin omien eli julkisten palveluiden. On käsittämätöntä syyllistää Kokoomusta tai Orpoa tilanteesta. Vasemmistoliitossa on jatkuva kateus ja katkeruus oikeistopuolueille. Ei saa omistaa eikä rikastua edes omilla töillä.

        Oletko lusmu kuullut korruptiosta ja rahalla hiljentämisestä?


    • Kaasuluoma yritti vaalitentissä jauhottaa halla-ahon Itävallan tapauksen takia, vaikkei Persuilla ole mitään tekemistä koko asian kanssa.

      Lopulta Kaasuluoma ja Pekkarinen olivat yksin Venäjä kauppojen kanssa.
      Eero pitää olla älykäs, kun lähteeepäselville poluille!

    • Anonyymi

      Toimittajista on tullut somekiusaajia.

      Kari Suomalaisella oli vitsi uustistenlukijasta, joka ei osannut ääntää vierasperäisiä sanoja vaan sanoi Beirutia Pieru...
      Nykytoimittajat tekevät heti otsikon, jossa lukee, että uutistenklukija pitää Beirutia pierina, loukkaa libanonilaisia ja on rasisti. Siis samaa legendaa, mitä some on täynnä.

      Minä maksan digilehdestäni siksi, että toimittaja kirjoittaa mitä joku henkilö tarkoittaa ja jos asia on ilmaistu epäselvästi, niin ottaa selvää. Nykytoimittajilta se ei tunnu onnistuvan. Valtamedia ei ole valemediaa kummallisempi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4955
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3134
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1217
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe