Helga: kesäni assistenttina

Anonyymi

*Tämä on ensimmäinen kirjoittamani novelli ikinä. Toivon kommentteja ja kehitysehdotuksia, sekä tietysti palautetta kannattaako jatkaa :)

Juoksin portaat alas pyörävarastoon. Käänsinköhän lieden varmasti pois päältä, mietin kun sovitin avainta varastonoven lukkoon. Tai mitä jos jätin kihartimen päälle. Tai kahvinkeittimen. No hitto, tuhahdin omalle murehtimiselleni, joka paheni aina, kun minua jännitti. Ja tänään vasta jännittikin. Edessä oli ensimmäinen kesä niin sanotuissa oman alan töissä. Pääsin vihdoin pyörälleni ja huomasin takakumin tyhjentyneen. Niinpä tietysti huokaisin, nappasin hyllyltä joltain jääneen pumpun ja rupesin pumppaamaan ilmaa. Rukoilin mielessäni, ettei yksikään taloyhtiön vanhemmista ”herrasmiehistä” sattuisi paikalle, mutta minua ei kiinnostanut näkyivätkö rintani kaula-aukosta tai olisiko pitänyt pitää jalkoja sirommin supussa. Aivan sama, heille olisin silti nuorelta lihalta tuoksuva likan hempukka, jota tulla neuvomaan ja samalla nipistelemään oli minulla päällä bikinit tai perunasäkki, istuin, seisoin, juoksin tai makasin. Olisin aina pelkkä likaisten katseiden, sanojen ja tekojen kohde. Minua puistatti.

Kumi täyttyi nopeasti ja talutin pyörän ulos. Alkukesän aurinko tuntui kylmien päivien jälkeen polttavalta kalpeaa ihoani vasten ja tiesin, että aamun kiirehtiminen tai ilman pumppaaminen sekä siitä aiheutunut uusi stressipuuska ei ainakaan helpottaisi liialta hikoilulta välttymistä. Nyt ei ollut kuitenkaan aikaa miettiä, vaan lähdin polkemaan kohti yliopistoa.
Tutkimusassistentti.

Se oli tämän kesän nimikkeeni. Samaan aikaan tuossa sanassa oli jotain ylevää ja akateemista, mutta toisaalta tiesin varsin hyvin, että se ei tarkoittanut yhtään mitään. Ei ainakaan, jos olisi luottamista Oliviaan. Hän oli ystäväni Samuelin poikaystävän sisko, siis minulle lähes tuntematon, mutta kohtasimme sattumalta Samuelin ja hänen poikaystävänsä tupaantuliaisissa. Muistelin Oliviaa polkiessani pitkää mäkeä ylös. Hänen upea tumma kihara tukkansa, paksut huulet sekä tuikkivat silmät olivat saaneet minun sydämeni hakkaamaan lujempaa välittömästi kun näin hänet istumassa Samuelin ja Joonan sohvalla, vaikka en voinutkaan olla aivan varma, halusinko olla hän vai halusinko liimautua hänen hikisiin takareisiinsä samalla tavalla, kuin nuoren parin uusi nahkasohva sai niitä hivellä. Tunsin hien valuvan selkääni pitkin pakaroilleni ja yritin karistaa Olivian kuvan mielestäni. Enää puolitoista kilometriä ja olisin perillä. Mutta olihan se hyvä että tapasimme. Jos professorit ja projektin johtaja olisivat juuri niin ikäviä ja sovinistisia, kuin Olivia kertoi, olisi hyvä, että minulla olisi edes joku, joka ymmärtäisi ja kenen kanssa voisin purkaa vaikeitakin tilanteita.

Viimeisille metreille kuulokkeisiini vaihtui The Runawaysin kappale I love playing with fire. Se ei varsinaisesti helpottanut Olivian unohtamista, mutta samaan aikaan nautin musiikin vaikutuksesta mielialaani. Ehkä jännitys loistaisi silmistäni tavalla, joka saisi projektin johtajan suhtautumaan ensimmäisten päivien toilailuihini hieman myötämielisemmin. Kaduin saman tien ajatusta. Enhän minä nyt voisi käyttää naisellista kehoani tai niin helposti flirttailevia silmiäni hyväksi työpaikalla. En varsinkaan ensimmäisessä vakavasti otettavassa työssä. Sitä paitsi, itsekriittisyyteni lisäsi lauseen perään automaattisesti, enhän minä nyt edes ole niin hyvännäköinen.

Parkkeerasin pyöräni yliopiston viereen. Vein käteni reisilleni. Muhkuraiset. Kuljetin ne pepulle. Liian leveä ja muodoton. Nostin sormeni nopeasti uumalle, jottei kukaan huomaisi harjoittamaani käpälöintiä. No tästä sentään on hyvä, ajattelin tyytyväisenä. Kapea vyötäröni ja sormiin tuntuvat leveät lantioluut olivat suosikkikohtia kehossani. Vaikka minulla olikin ylimääräistä rasvaa siellä täällä, selluliittia ja 26 vuoden ikään nähden roikkuvat rinnat ja takapuoli, oli geeniperimä ollut suosiollinen figuurini suhteen. Ehkä tänä kesänä minulla olisi aikaa käyttää yliopiston kuntosalia ja kiinteytyä hieman. Ei muita, mutta itseäni varten, kuten aina sanoin.

Kävelin sisään koleaan rakennukseen. Onneksi minulla oli vielä 10 minuuttia aikaa. Ehtisin käymään vessassa ja voisin antaa suurimman hien laskeutua. Nopean pissaamisen jälkeen nousin ylös ja katsoin peiliin. Vaalea pellavapaita oli liimautunut selkääni ja koitin liehutella sitä kuivaksi. Seisoin peilin edessä parhaimmissa alushousuissani ja hikisessä pellavapaidassa. Näytin enemmän siltä, kuin olisin tehnyt juuri 14 tunnin työpäivän kuin vasta saapunut työpaikalle. Huomasin roosan väristen pitsihousujen kostuneen myös. Kosketin sormillani. Olivia, päättelin huomatessani sormien kiiltelevän kiimalimasta. Hiton Olivia.
Nostin sinisen kellohameeni ja asettelin vaatteeni taas siisteiksi. Onneksi kiharani olivat säilyneet kauniina. Tarkastelin kasvojani. Nekin olivat keränneet kehuja, etenkin nyt kun olin päässyt teini-iän aknesta ja e-pillereiden jättämästä hiustenlähdöstä eroon.

3

3110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nenä oli tainnut palaa hieman auringosta, mikä oli meille luonnostaan gingereille, eli punapigmenttisille yleistä. Mietin kostuttaisiko kiimalimani nenäänikin, mutta jätin sen pelkäksi ajatukseksi. Painelin viimeiset hikipisarat vessapaperiin otsaltani, korjasin huulipunaani ja astuin vessasta ulos.

      -Moikka!
      Olivia seisoi aulassa ja heilutti iloisesti kättään.
      -Ai hei, siis moi!
      -Valmiina ensimmäiseen päivään? Olivia kysyi irvistäen.
      -No ainakin melkein. Sanoin ja naurahdin perään.
      -Olitko sä menossa vessaan? Sori jos odotit kauan, mua vähän hermostutti ja toi kuumuus ja kaikki. Oon ihan hirvee hikoileen tälleen kun jännittää ja sit vielä kumi oli mennyt aamulla ja hirveetä säätämistä muutenkin, ähh.
      Päästin sanaryöpyn suustani ajattelematta ja häpesin heti avautumistani.
      -Ei, kun mä odotin sua. Olivia sanoi hymyillen, aivan kun häntä ei vähääkään haittaisi naurettavuuteni.
      -Ai. Sanoin hämmästyneenä, mutten kehdannut kysyä, miten hän tiesi, että juuri minä olin vessassa.
      -No mennään sitten!

      Olivia antoi käteeni organisaation hallintoon liittyviä papereita ja lähti johdattamaan minua eteenpäin. Tiesin kyllä, missä yksikkömme sijaitsi, mutta kenties tämä kuului protokollaan.
      Katselin Olivian keinuvia askeleita. Hän oli valinnut pitkän tummanpunaisen mekon, jonka ohut kangas joka oli äsken näyttänyt säkkimäiseltä ja suurelta, lipoi nyt hänen vartaloaan. Ovela temppu ajattelin ja toivoin, että omat askeleeni näyttäisivät joskus yhtä sulavilta.

      -Älä turhaan jännitä, näytät tosi skarpilta ja hyvältä. Olivia sanoi lähestyessämme määränpäätä ja virnisti.
      Virnistin takaisin, mutta jännitys oli tarttunut kieleeni. Kuljimme suljettujen ovien taakse ja suoraan projektinjohtajan työhuoneelle.
      -Jätän sinut nyt tähän. Selviät varmasti itse eteenpäin. Hän sanoi ja oli jo lähdössä. Sitten hän kääntyi ja lisäsi kuiskaten: yritä unohtaa mitä kerroin niissä bileissä Sakarista, hän osaa olla varmasti ihan mukavakin. Varsinkin jos kyseessä olet sinä.
      Sitten hän kääntyi ja katosi johonkin käytävän huoneista.
      Hengitin kymmenen sekuntia rauhallisesti sisään ja ulos, kunnes koputin varovaisesti ovelle.

    • Anonyymi

      -Helgako se siellä? Oven takaa kuului matala ja ystävällinen miehen ääni.
      En osannut odottaa näin tuttavallista vastaanottoa.
      -Ky..kyllä, hei.
      -Osaat varmaan avata oven itsekin.
      Nielaisin ja astuin sisään.
      -Hei
      -Hei.
      Luulin hänen katsovan minua päästä varpaisiin, mutta hän pysähtyi lantiolle, palasi hetkeksi tutkailemaan katsellaan kaulani ja solisluiden kalpeaa ihoa ja pisamia, ja palasi sitten kasvoihini.

      -Istu.
      Siirsin tuolia ja istuin alas. Koko kehoni tärisi jännityksestä, joka oli samanlainen kuin murrosiän kynnykselle kasvaneella teinitytöllä hänen ensimmäisellä lääkärikäynnillään. Tässä minä olin tarkasteltavana ja Sakarin katsetta arvioiden, en olisi edes yllättynyt, jos hän olisi ehdottanut käsikopelointia tarkistaakseen uuden assistentin kunnon. Toivoinko minä sitä? Oliko tämä jännitystä vai ensimmäisestä sekunnista alkanut seksuaalinen lataus? Halusinko hänen suonikkaiden sormien kiertävän rintakehältäni niskaani ja tarttuvan takaraivon hiuksiini? Halusinko hänen tukistavan minua määrätietoisesti ja painavan minut polvilleen lattialle?
      -Tiedät varmaan, että meillä ei ole ollut tapana ottaa tutkimusassistentteja, eikä varsinkaan ilman haastatteluja. Tähän projektiin tarvitsemme kuitenkin lisäkäsiä datan läpikäytiin, laskentaan ja taulukointiin sekä artikkeleiden puhtaaksi kirjoittamiseen. Oletan, että olet ihan helvetin hyvä Margarethin suositellessa sinua palkattavaksi? Sakari sanoi ja katsoi minua ilmeellä, josta en tiennyt, oliko se vaativa, tulevia rangaistuksia suunnitteleva vai viettelevä. Ehkä hän laski puoliksi leikkiä.
      -Uskon olevani oikea työntekijä tähän tehtävään. Sain kakistettua suustani.
      -Ja kehityn kyllä nopeasti, jos vastaan tulee jotain, mistä minulla ei ole aiempaa kokemusta.

      -Niin kokemusta. Katselinkin tuossa ansioluetteloasi. Pelkkiä tarjoilijan ja kaupan kassan töitä…Noh, tarvitsevathan nekin tekijäänsä.
      Vai osaa Sakari olla mukava ajattelin lähes itku kurkussa. Odotin hänen passittavan minut saman tien takaisin luuttuamaan pöytiä tai myymään energiajuomia lähikaupan kassalle.

      -Mutta nyt nainen, sinä tarvitset kokemusta! Ja tämä, tämä on siihen juuri oikea paikka! Joten onneksi olkoon, olet etuoikeutettu. Hän sanoi matalalla äänellä ja jatkoi sitten monologiaan.
      - Olisin voinut ottaa tähän kenet tahansa nuoren sällin. He tietävät kyllä hommansa ja tekevätkin ne aina tasalaatuisesti, elleivät sitten ole naaraamassa naapurikäytävän Oliviaa. Mutta sinä, sinussa minä näin heti aivan erityislaatuista potentiaalia.

      Hän piti pienen tauon, enkä minä tiennyt mitä ajatella. Tunsin alushousujeni olevan jo läpimärät ja pelkäsin valuvani tuolin kankaaseen asti. Sakari jatkoi monologiaan:
      -Sinä olet…. sinä olet valmis tekemään töitä. Sen näkee noista kauriinsilmistäsi. Olet vielä tarpeeksi nuori ja viaton, jaksat omistautua ja miellyttää, noudatat sääntöjä ja pelkäät pettymyksiä. Näin ei kai saisi sanoa, mutta minä pidän sellaisesta aivan erityisen paljon. Se on aivan eritavalla ihailtavaa, kuin uppiniskaisten nuorukaisten tavat, joista he eivät jousta piiruakaan. Olen varma, että sinä opit tekemään juuri niin kuin sinulta toivotaan.

      Sakari hymyili yhtä tyytyväisesti kuin juuri suuren lohen saanut kalastaja. Tämä olisi varmasti vastoin kaikkia HR-ohjeistuksia. Ja myös kaikkia omia toiveitani hyvästä esimiehestä. Sakari kiersi taakseni ja odotin hänen laskevan kätensä hieman kyyristyneille hartioilleni.
      Niin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan hän kumartui lähemmäksi.
      -Ja joku päivä, jos olet oikein ahkera ja kärsivällinen, sinusta voi tulla lauman alfanaaras. Se joka syö nuoren uroksen suihinsa.
      Hänen äänensä oli löytänyt jo selkeää ilkikurisuutta.
      -Heh, vai niin.
      Se oli parasta mitä sain suustani ulos.
      -Mutta sitä ennen….. kokemuksia ja koulutusta!
      Hän sanoi innostuneena ja painotti viimeistä sanaa taputtamalla minua selkään hämmentävän kaverillisesti.

      Sakari palasi paikalleen ja kertoi organisaatiossa olevan tilanpuutetta, joten minä saisin työskennellä Olivian kanssa samassa huoneessa. Se oli tämän kohtaamisen helpottavin informaatio. Olin jo poistumassa etsimään Olivian huonetta, kun Sakari huomautti perääni pitävänsä hameestani.

      -Kiitos, valitsin sitä pitkään. Sanoin ja soin hänelle hymyn, jota kaduin heti. Liian flirttailevaa Helga, aivan liian flirttailevaa. Haluatko Sakarin kyrvän perseeseesi jo heti huomenna? Yksi moraalin äänistäni moitti. Se tuntuisi varmaan hyvältä, kuiskasi kiimani, ja taas yksi pisara kostumista valahti alushousuihin.

    • Anonyymi

      Päivä Olivian kanssa sujui nopeasti ja tehokkaasti. Lounaalla sain kuulla hänen tietäneen odottaa minua, sillä joku professoreista oli käyttänyt bonuksensa vahtimestareiden lahjomiseen ja hankkinut monitorin, jolla yksikössä voitiin seurata kaikkia rakennuksen valvontakameroita. Minulle oli annettu lempinimikin jo ennen tuloani: ”red kitty”. Olivia oli ollut yksikön ensimmäisenä naisena pelkkä ”eye candy”, ja sellaisena häntä sopi pitääkin, ainakin jos minulta kysyttiin. Kysyin oliko miehillä vastaavia lempinimiä ja nauroimme molemmat. Emme varmaankaan tienneet olisimmeko olleet enemmän pahoillamme, imarreltuja vai raivoissamme päivien kuluessa ja kommenttien tullessa yhä tutummiksi. Jos olisin ollut yksin, en olisi välittänyt tai ainakaan näyttänyt sitä. Olisin luultavasti mennyt töiden jälkeen kotiin, heittäytynyt sänkyyni alasti ja masturboinut ajatukselle joukkoraiskauksesta, johon osallistuivat kaikki yksikön professorit, tutkijat ja projektityöntekijät. Jossa olisin hukkunut spermaan ja ollut niin puhkikulutettu, etten olisi kävellyt kivutta seuraavaan kolmeen päivään, saati pyöräillyt töihin. Orgasmin jälkeen olisin välittömästi katunut ajatuksiani, mutta tehnyt saman seuraavana päivänä uudelleen.

      Olivian kanssa tilanne oli kuitenkin erilainen. Riippui niin paljon hänestä, miten suhtautua miesten seksistiseen huumoriin, tutuksi tuleviin tuijotuksiin, lempinimiin, lähentely-yrityksiin sosiaalisessa mediassa sekä tietysti niihin pahempiin eli sivuuttamiseen, käpelöintiin, aliarviointiin ja arvon alentamiseen. Haluaisikohan Olivia kapinoida miehiä vastaan? Kantelisimmeko HR-puolelle vai ottaisimmeko asian suoraan puheeksi huonosti käyttäytyvien kanssa? Ehkä vain sivuuttaisimme ja olisimme välittämättä. Joskus kävisimme yhdessä kaljalla ja kiroilisimme kaikista pahimpia sattumuksia ja nauraisimme kaikista huvittavimmille iskuyrityksille.

      Tai sitten… Ehkä paras tapa kapinoida miesten valtaa vastaan olisi haluta toisiamme. Jos aloittaisimme kapinamme nuolemalla toistemme kauloja kopiohuoneessa, kuljettaisimme käsiämme toistemme vartaloilla. Minä veisin omiani Olivian sorjaa selkää pitkin, puristaisin kynteni hänen kiinteisiin päivettyneisiin pakaroihin, ahmisin hänen korvalehtiään ja kuiskisin korvaan, miten paljon haluaisin työntää kieleni hänen kehonsa jokaiseen sopukkaan. Ja hän tekisi minulle samoin. Hän hieroisi häpyään omaani vasten, pyörittäisi sormiaan klitoriksellani ja saisi minut voihkimaan ja valumaan enemmän, kuin yksikään mies ennen.

      Huomasin havahtuvani puhelimen soittoääneen. Se oli veljeni, mutta en jaksanut välittää. Olin taas jäänyt haaveilemaan Oliviasta niin pitkäksi aikaa, että koko yksikkö oli ehtinyt jo tyhjentyä. Tänään hänellä oli ollut päällään läpikuultava vaaleansininen paita, ja kesken päivän hän oli tokaissut, ettei jaksa enää pitää rintojaan kahlittuina, sillä hänen ei tarvitsisi nähdä yhtäkään miestä kaikkien ollessa kokouksissa, seminaareissa tai pitämässä luontoja. Niinpä hän kääntyi hieman, avasi paitansa, riisui rintaliivinsä ja napitti paitansa uudestaan. Sitten hän kääntyi takaisin minuun päin ja levitti kätensä.
      -Eikö tämä olekin paras tunne maailmassa? Hän sanoi raukeana.
      -Hah, joo. Sanoin ja lisäsin perään niin hiljaisella, että hän tuskin kuuli: -tai ainakin melkein.

      Jos minä olisin voinut siinä hetkessä päättää, Olivian paras tunne olisi ollut minä.
      Minä suutelemassa hänen pehmeää suutaan. Minä hieromassa hänen rintojaan. Minä tunkeutumassa hänen paitansa alle ja löytämässä hänen kovettuneen nänninsä. Minä imemässä hänen alahuultaan samalla kun riisuisin hänen paitansa ja suunnittelisin tulevaa huulteni matkaa alemmas.
      Minun huuleni hänen kaulallaan. Minun huuleni hänen rinnoillaan ja nänneillään. Minun huuleni seikkailemassa hänen vatsallaan ja navallaan. Lantiollaan joka vatkaisi ja vavisisi hänen toivoessaan lisää. Huohotuksen ja hien täyttämä työhuone ja minun huuleni hänen huulillaan. Minun huuleni limaisina hänen huulistaan.

      Se olisi ihanin tunne.

      Pakkasin laukkuni ja mietin tulevaa viikonloppua. Minulla oli vielä paljon hoidettavaa veljeni häitä varten. Halusin näyttää huomenna mahdollisimman hyvältä, joten en ollut edes luvannut lähteä kavereideni kanssa ulos, vaan ajattelin viettää rauhallisen hemmotteluillan kotona. Sammutin valot työhuoneesta ja astuin hämärään käytävään. Kävelin Sakarin huoneen ohi ja mietin, miksi kaipaan niin paljon molempia, naisen pehmeää kosketusta ja silkkistä kosteutta sekä miehen voimaa, kovia kämmeniä ja….

      Mietin hetken.

      -Valtaa.

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe