Kun narsisti soitta niin sinun on vastatava.

Anonyymi

Jo kaveri on narsisti eli hän pättä koska voi soitta sillä tavalla että hän ei itse vasta kun hänelle soitta tai jos hän vasta hän sano soitan sinulle myöhemmin eli kun hän on narsisti niin hänellä on ehdoton vaatimuus että kun hän soitta niin silloin sinun on vastattava hän pättä myös puhelun pituden valehtelemalla ja uusein kesken lausen että esim tuli koputus pitä lopetta tai kaveri tuli pihan hakemman autolla tai ovikello soi pitä mennä avaman eli hän käyttä sinua hyväksi hän pättä koska ja milloin hän halua jutella sinun kanssa ja kuinka kauan hän halua jutella kansassi narcistilla on se ominais pirre että ne ovat aluksi maailman muukavimmat ihmiset sen takia uhri tunte syvä pettymystä ja paha mielttä kun narsisti pättä puhelun kesken lausen narsistilla puttu syllisyyden tuntet eli hän ei tunne syllisyttä sittä että hän katkaise puhelun kesken lausen eli narsistilla puttu kyky tuntea empatia.😞

15

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aika rankkaa tuntuis tuollaisen kanssa eläminen olla, joten kiitos ei minulle ainakaan.

    • Anonyymi

      Niin narsisti voi lähteä, vaikka kesken lauseen ulos, jos siellä on jotain mielenkiintoisempaa. Tuohan on juuri sitä, millä osoittaa, ettei toinen ole minkään arvoinen, ei edes sen , että kuuntelisi lauseen loppuun.

      • Anonyymi

        Tämä on tyypillinen narsistin maneeri: hän yhtäkkiä kääntyy toisen puheenvuorolla, kävelee poispäin, esittää kiireistä. Mitätöiden toisen kertoman.
        Näitä oppii tunnistamaan.


      • Anonyymi

        Noin_se_menee

        Noin se menee. Mutta se minua ihmetyttää miksi tuollainen puree uhriin? Eihän yksi vieras ihminen ole mikään lausunnon antaja kenenkään tärkeydestä tai mielenkiintoisuudesta tässä elämssä.
        Se että minun narsisti-psykopaattini teki noin kertoi vain minulle joka kerta sitä tarinaa ja tosiasiaa että narsisti-psykopaattini on ääliöiden ääliö suurimmasta päästä...

        Siis tuo tilanne, kun tyhjät ihmisen kuoret, mitä siis narsisti on, tekee noin, niin mitä silloin tapahtuu uhrin päässä? Miksi joidenkin uhrien kuva itsestä mahdollisesti muuttuu tuossa leikissä?
        Kyllähän minuakin asia korpesi, mutta ennemminkin niin että miksi hemmetissä minulla nyt tällainen säkä kävi että tuollainen pölypallojen pölypallo on käynyt minun satimeeni.. Oikea ääliöiden ääliö. Viho viimeinen typerys ja pösilö.
        Mitä se nyt uhrista muuta voisi kertoa kuin että valintakriteerit pitäisi tarkistaa huolellisemmin kun sitä kumppania valitsee, jos sellaisesta kyse.

        Vastaavassa tilanteessa kun naispulisen kaverin kanssa olen ollut liikkeellä ja eräs jäi juttelemaan kovin pitkäksi aikaa baarissa myyjän kanssa vaikka minäkin olin paikalla, niin reagoin viipymättä arvostelevasti kaveriini, pidin tätä huonokäytöksisenä moukkana joka nyt tuskin osaa elämässä muuta kuin nolata itsensäkin...kaikkein eniten.

        Muitakin naispuolista seuraa ollut sellaista joka kierrellessä kovasti myyjien huomiota kalastanut. En pidä niitä todellisina ystävinä ja sellaiset saavat minut nostamaan nokkaani itselleen. Näistä kukaan ei ole jäänyt pysyväksi ystäväkseni, syystä olen tarkastellut näitä tarkemmin enkä ole sitten vuodattanut näille kunnioitusta kun ne eivät sitä ole ansainneet. Liekö noita pinnallisia narsistisia tyyppejä sitten myös kun ovat tarttuneet jossain minun hihaani saadakseen jotain hyväksikäytettävää lisää minustakin.
        Moukiksi osoittautuneet joka tapauksessa, vailla syvällisyyttä ja oikeaa sydämellisyyttä. Hyvin paljon pinnallista teeskentelmistä että muka ovat ystäviä.


      • Anonyymi

        Kun_nyt

        Kun nyt tarkemmin olen ajatellut eräs tuollainen pinnallisuus oli ns. ystäväpiirissäni ihan liian kauvan. Alkoi leukojen louskutus jossain muutaman vuoden tienoilla... Mutta tavallaan mielenkiintoista seurata kuinka itse MissYstävällisyydeksi tekeytyvä ihminen kuoriutuu todelliseksi hyväksikäyttäjäksi ja kuinka törkeäksi saattaa "muuttua". Todellisesti tietenkin ollut aina törkeä mutta maalannut itsestään hyvän kuvan aina tarvittaessa.
        Kyseessä todellinen avuntarvitsija ja erilaisten apujen superhyväksikäyttäjä. Kaikki tietenkin todelliseen tarpeeseen. Ihmisellä raskaita hahmotushäiriöitä jotka oikeasti todettu ja tietenkin kaiken sen puutteellisuuden peittämiseksi vaaditaan paljon huiputusta ja hyväksikäyttöä että sitten se tasa-arvo säilyy. Ja ennekaikkea paljon hyväksikäytettäviä ihmisiä.
        Onneksi minä olin siihenkin lähtöön tarjolla sitten ja ennakkoluulottomasti hyväksyin hänet ystäväkseni (tai joksikin sen tapaiseksi). Tein ehkä sen virheen että ollenkaan luotin häneen. Olisi pitänyt kai ymmärtää ettei hänestä voinut olla mihinkään.
        Olin vajaan kymmenen vuotta vanhempi kuin hän mutta paljon paremmassa fyysisessä kunnossa. Hän jaksoi miettiä omaa ikäänsä ja minun ikääni, minun ikääni ja omaa ikäänsä jne. Sanoin suoraan että olen sellaisessa kunnossa että teen pitkiä lenkkejä ja juoksen ja teen työtä jne. (mihin hänestä ei ollut). Hän jaksoi vain syödä ja paisua mutta silti yritti nokitella.
        Kaipa hänen pakko oli jotain realiteetteja tunnustaa. Mutta jotain siinä oli kummallista minusta että hän ei omasta terveydestään huolehtinut niinkuin olisi pitänyt, vaan pahoinpiteli itseään syömällä yhä enemmän ja enemmän ja se kaikki vain tuntui naurattavan häntä.
        Miesystävä kuvionsa on ihan oma lukunsa. Väliin ajattelin että h:lla ja hänellä ei kyllä mitään eroa juurikaan. Yhden miehen sellainen kerrallaan...


    • Anonyymi

      💡Aivan

      Aivan. Niin tyypillistä minun narsisti-psykopaatillenikin. Sehän suorastaan elää tuosta. Mitä mainiointa mannaa ja arkipäivän alistusta ja vallankäyttöä. Vaikka tulisi kuinka mitätön vikinä puhelimeen niin se on aina tärkeämpi kuin sinä.

      Mielenkiintoista muuten, miksi minä en ollut tärkeä kun soitin kesken hidalgon lemmenleikin hänen ja ruukun sänkyyn? Oli niin raivostunut että. Ehkä se on sitten se että kesken suoritettavan seksiaktin täytyy vastata puhelimeen juuri kun meinaa laueta tai saada jotain sellaista aikaan ruukulle niin kyllähän se sitten aiheuttaa nikotusta narsistillekin. Mutta vastattava on, se on pääsääntö.

      Taisi mennä puhelinfriikkiyden tähden miljoonanaisen miljoonatkin narsistilta sivu suun kun oli niin tärkeää vastata minun soittoihini ja miljoonanainen sai hikan muutamaan lähtöön vaikka piti saaman jotain ihan muuta. Mutta niin tärkeää oli että sai kehua sänkyhommiaan muiden kanssa... Vastattava oli oli mikä tahansa.

      • Anonyymi

        Mitä_tulee

        Mitä tulee siihen että minun olisi ollut vastattava kun narsisti soittaa, niin se ei vaan tapahtunut. Narsisti saattoi soittaa kymmeniä kertoja peräjälkeen ja ihmetteli kun sitten vastasin lopulta että miksi ihmeessä en vastaa eikä voi sietää jos ei vastata.
        Toimi tietenkin imartelavana jossain määrin vielä siinä vaiheessa kun tahdoin uskoa... Nyt vain ihmettelen minkälaisten ihmisten kanssa narsisti seukkaa jos näillä aina mahdollisuus vastata puhelimeen. Ei ainakaan työihmisten.


      • Anonyymi

        💡Yhtäkaikki_

        Yhtäkaikki, narsisti on puhelinfiikki. Puhelin toimii suht helppona välineenä todistuksena narsistin kaikkivoipaisuudesta ja siitä että hän on suosittu. Jos uhri ei koulutu kohtuuajassa tunnolliseksi puhelivastaajaksi ja puhelintoimijaksi, uhri saa mennä.
        Narsistilla usein koko hovi kuuntelemassa narsistin puheluita ja sitä kuka nyt soittaa narsistille ja miten narsisti näitä kyykyttää. Onhan se noloa jos narsistin pääuhri ei vastaa jos narsisti tälle soittaa ja paljon kuuntelijoita. Sitten täytyy soittaa sellaiselle joka vastaa eikä ole esim. työssä.
        Samoin on myös kiusallista jos ex-uhri jonka tarkoitus on toimia jatkossa lähteenä soittaa tulenkatkuisia puheluita joissa haukkuu narsistia luuseriksi ym. sittisontiaiseksi juuri kun hidalgo paistattelee ja on kertonut miten hänen perässään exä roikkuu ja yrittää saada palaamaan.

        Toki negatiivinen lähdekin on lähdettä mutta kovasti nikotusta aiheuttava on kiusallista kuitenkin ainakin hetkittäin.


      • Anonyymi

        Näin tuo menee. Narsisti soittaa useita kertoja ja heti peräperää, jos jostain syystä on tilanne, ettei ehdi vastata. Narsistin oletushan on, että toinen kulkee puhelin kädessä odottaen sitä soittoa. Kun on muutaman kerran soittanut ilman vastausta, niin sitten alkaa sadella kiukkusia tekstiviestejä, että miksei vastaa. Lopulta menee ihan draamaksi, voi uhata tekevänsä mitä vaan, kun toinen ei vastaa.

        Minulle narsisti lähetti viestin jo niin myöhään, että olin jo nukkumassa ja puhelin äänettömällä eli aika luonnollista olla vastaamatta. Se oli siis imartelu viesti tyyliin kaikkea hyvää teille. Kun en siis vastannut niin kymmenen minuutin päästä oli oksentanut viestiin katkeran sepityksen, joka kuitenkin sisällöltään oli sellainen, että jo vuosia sitten hän olisi sepittäjän vaimokseen ottanut, että pidä kii vaan.

        Myöhemmin, kun sitten soitteli ja puoliso sattui vastaamaan, koska olin jättänyt puhelimen kotiin, koska en ollut naimisissa puhelimen kanssa, enkä riippuvainen siitä laitteesta. Niin narsisti huuteli, että olin pannut puolison vastaamaan puhelimeeni ja kuvitteli varmaan minut siihen selän taakse kuuntelemaan, vaikka olin kilometrien päässä siitä laitteesta.

        Sellaista puhelinriippuvaisuutta se oli.


    • Anonyymi

      Voit laittaa hänelle tekstarilla: On henkistä väkivaltaa olettaa, että toinen on aina käytettävissä. Etkä sitten enää vastaa.
      Jos olet vielä siinä vaiheessa ettet uskalla sanoa, jätä vaan soittamatta ja vastaamatta.
      Narsisti ei muutu, mutta liian kiltti läheisriippuvainen voi parantua. Sinun on vain itse päätettävä irti, eikä siihen tarvi narsistin lupaa.

      • Anonyymi

        Minä_en_koskaan

        Minä en koskaan asettunut puolustelemaan itseäni, jätin vain sitten kun olin valmis sen tekemään. Minusta olisi ollut jotenkin anelevaa alkaa selittämään miksi miksi ja mitä voisi vielä tehdä toisin...
        Kun se on narsisti ja se ei vaan koskaan voi tehdä toisin muuta kuin esittääkseen teatteria. Mielestäni jokainen koulutusyritys jolla voi saada jotain järkeä hitusenkin lisää narsistille, on vain toimintaa joka jossain kääntessä hyödyttää narsistin vilpillisyyttä. Osaa esittää sellaista kuin kuuluisi olla mutta ei ole sitä. Voi käydä selittämään seuraavalle uhrilleen sen mitä on oppinut.. "en koskaan olisi sillä tavoin henkisesti väkivaltainen että vaatisin aina vastaamaan puhelimeen heti...", kun sitten kuitenkin oikeasti on vaikka mitä, puhelinleikki sieltä pienemmästä päästä...

        Ei kannata yrittää selittää narsistille mitään miksi ei vastaa tai miksi sen jättää tms. Kaikki selitykset on vain lisää vettä narsistin myllyyn. Kaikki yhteydenpito poikki eikä mitään selityksiä. Narsisti ei sinun selityksilläsi tee yhtään mitään.


      • Anonyymi

        Mitä narsisti odottaa niiltä puhelinsoitoilta, kun heti pitää vastata. Ehkä vastaus piileekin narsistin totemuksessa siihen, kun ei heti vastannut, että oliko puhelimesi alushousujen povitaskussa, kun kesti niin kauan. Siinähän se on, tahtoo vain päästä alushousujesi sisäpuolelle. Olet vain iso p.illu, joka on helposti ja valmiina saatavilla jopa ilman lämmittelyä, että pääsee suoraan siihen toimeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä narsisti odottaa niiltä puhelinsoitoilta, kun heti pitää vastata. Ehkä vastaus piileekin narsistin totemuksessa siihen, kun ei heti vastannut, että oliko puhelimesi alushousujen povitaskussa, kun kesti niin kauan. Siinähän se on, tahtoo vain päästä alushousujesi sisäpuolelle. Olet vain iso p.illu, joka on helposti ja valmiina saatavilla jopa ilman lämmittelyä, että pääsee suoraan siihen toimeen.

        💡Niinpä_

        Niinpä. Tai halveksuntaa osoittaa että olit missä olit niin pelkkä p. (sitten muka..;), niin saa itsensä nostettua sitten sieltä todellisuudesta mihin joutui että hänelle ei joka hetki olla vastaamassa ja maailmassa tärkeämpääkin tekemistä kuin hänelle vastaaminen.
        Minun narsisti-psykopaattini on raiskaaja ja koska ei voi toteuttaa raiskaustarpeitaan reality ainkaan aina niin pakkohan sitä on tehdä suuvärkillä sitten.
        Puhelisoitoilla monta funktiota, päteminen tärkein.

        Siis narsistihan ei käytä seksiä rakastamiseen vaan pätee silläkin... Ja koukuttaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        💡Niinpä_

        Niinpä. Tai halveksuntaa osoittaa että olit missä olit niin pelkkä p. (sitten muka..;), niin saa itsensä nostettua sitten sieltä todellisuudesta mihin joutui että hänelle ei joka hetki olla vastaamassa ja maailmassa tärkeämpääkin tekemistä kuin hänelle vastaaminen.
        Minun narsisti-psykopaattini on raiskaaja ja koska ei voi toteuttaa raiskaustarpeitaan reality ainkaan aina niin pakkohan sitä on tehdä suuvärkillä sitten.
        Puhelisoitoilla monta funktiota, päteminen tärkein.

        Siis narsistihan ei käytä seksiä rakastamiseen vaan pätee silläkin... Ja koukuttaa...

        Olet niin oikeassa. Toisaalta, kun lopulta herää, niin se seksinkin koukuttavuus rapisee. Seksi, kun on hänelle vain suoritus monine eri asentoineen, jotka on oppinut pornoa katselemalla. Auta armias, jos ei osaa huohottaa ja vikistä tämän suuruuden edessä oikealla tavalla. Jossain kohtaa se koukutus, muuttuu yökötykseksi, kun tajuaa, ettei siinä ole kysymys mistään rakkaudesta tai hellyydestä, vaan tarpeiden tyydyttämisestä ja vieläpä vain sen toisen tarpeiden tyydyttämisestä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5115
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3217
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1365
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe