Isis'in vaimot, lapset ja morsiamet - mitäpä tehdä?

Ihminen voi joutua ulkomailla vaikeuksiin omasta syystään ja oman myötävaikutuksen vuoksi. Silti Suomen valtio pitää huolta kansalaisistaan. Niinistö ja hänen poikansa pelastettiin lyhtypylväästä Thaimaassa ja kuskattiin Suomeen. Lähetystön edustaja käy thaimaalaisessa vankilassa tapaamassa suomalaista narkkaria, joka yritti salakuljettaa huumeita ja kärähti lentokentällä. Lähestystö järjestää rahansa Pattiksella juoneelle juopolle yhteyden Suomeen ja rahoittaa kotimatkan, kunhan saa ensin maksusitoumuksen Suomesta. Normaalia toimintaa tämä vain on.

Sisäministeri Mykkänen muotoili kainosti: "...monet leiriin jääneet naiset ovat syvästi radikalisoituneita, eikä heitä olla palauttamassa Suomeen. " Mykkänen siis epää kaiken avun ISIS-vaimojen ja lasten palauttamisessa. Toki hän myöntää, että Suomen kansalainen voi omin voimin palata kotimaahansa, se ei ole estettävissä.

Tuhmasti tehty Mykkäseltä. Vaikka maahanmuuttokammoinen kakkisikin pelihousuihinsa, sisäministerin tulee uskallaa sanoa, että Suomi auttaa kansalaisiaan - aina.

Suomi on oikeusvaltio, eikä meillä ole syytä tuomita ennakkoon ja summanmutikassa ketään. Jokainen kansalainen ansaitsee ensin yksilöllisen tutkinnan siitä, onko hän ehkä syyllistynyt rikokseen ja onko ylipäätään aihetta syyttää henkilöä mistään.

Isis-vaimot tai -morsiamet ovat kylläkin toimineet tyhmästi, he ovat olleet lyhytnäköisi ääliöitä ja ajatuneet nyt ihan omasta syystään suuriin vaikeuksiin. Tyhmyys ei kuitenkaan ole rikos, se on syytä muistaa. Lapsia taas on turha syyttää tai syyllistää. He eivät itse ole voineet valita syntymäpaikkaansa tai vanhempiaan, heidän toimistaan Isis ei ole syntynyt tai kaatunut. Alaikäinen ei ole juridisessa vastuussa teoistaan, sekin pitää muistaa.

https://yle.fi/uutiset/3-10800531
Lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen sanoi rohkeasti: "YK:n lapsen oikeuksien sopimus lähtee siitä, että lapsella on oikeus erityiseen suojeluun eikä lapsia saa erotella vanhempansa ideologian, toiminnan tai minkään muunkaan syyn perusteella."
Rohkeasti puhuttu. Vaikka tämä lausunto vetääkin monen suuta vinoon, asia vaan on näin.

Ehkä jokaisen kannaisi miettiä tovi sitäkin, onko valtio vastuussa kansalaisistaan?
Jos me jo nyt autamme narkkaria ja juoppoa, mikä syy meillä on kieltäytyä auttamasta lasta?

125

2305

    Vastaukset

    • Anonyymi

      Se sakki EI tule takaisin Suomeen ja nyt tulee kyllä politiikkojenkin tajuta, että ihan samaa vaarallista ja Suomen turvallisuudelle uhkana olevaa sakkia on täällä varmasti enemmänkin ja jopa soluja ! Ja nämä mamut , kuten aloittajakin, vielä suojelee niitä ! Huh huh.

      • Anonyymi

        Ei missään nimessä takaisin .Kuolkoot vakaumuksensa puolesta.


    • Anonyymi

      Niinpä niin. Ihan kuten Hesarissakin tänään, aloittajakin huutelee mamuna oikeusvaltion perään vaikkei omalla eikä heimonsa käytöksellä ole ollut sellaista itse edes rakentamassa ! Tämä sakki EI kuulu Suomeen eikä Eurooppaan.

    • Olen kuitenkin käsi pystyssä vannonut puolustavani isänmaata ja sen laillista yhteiskuntajärjestystä - Jussi ei ole.

      Ajattelin, että pidän kiinni oikeusvaltion periaatteista ja tarvittaessa vaikka puolustan niitä. Suomen kansalainen saa laillisesti palata kotimaahansa, sitä asiaa ei huutelemalla muuksi muuteta. ;)

      • Anonyymi

        Taas selittelet käsi pystyssä lupaamisiasi. Mitä Jussi liittyy sinun olemattomaan varusmiespalveluusi? Piti taas vain mainita erikseen vai?
        Uskoisin ettet ole käynyt ollenkaan Suomessa varusmiespalvelustasi, kunhan vain kehuskelet palstan täytteeksi mantraasi hokien. Prick.
        Jos heppu linkittelee venäläisille sivuille ja aljazeeran sivuille, on takuulla ääriainesta vaikka kuinka koettaa viittailla käsi kohotettuna.
        Koska monasti korostat että olet parempi kuin siviilipalveluksen käynyt, on uskottavampaa että olet keksinyt tuonkin vannomisesi. Onnetonta todellakin.


      • Anonyymi

        "Olen kuitenkin käsi pystyssä vannonut puolustavani isänmaata ja sen laillista yhteiskuntajärjestystä - Jussi ei ole."

        Taas yksi esimerkki rektumtrollin itsekehusta.


      • Anonyymi

        Ensin tuomio missä nyt ovat ja sitten katsottava ovatko pakolaisuusstatuksella saaneet kansalaisuuden ja se on arvoitava uudestaan.

        Moktarille pieni huomautus, jos olisit sotilaisvalan vannonut, niin et ainakaan toimi sotilasvalan mukaisesti.
        Etkö muista kohtaa sotilasvalassa " Tahdon palvella maatani rehellisesti ja parhaan kykyni mukaan ja edistää sen hyötyä ja parasta." ja tietysti muistat kohdan " Milloinkaan en sukulaissukulaisuuden, ystävyyden, kateuden, vihan pelon vuoksi enkä myös lahjain tahi muun syyn tähden toimi vastoin palveluusvelvollissuuttani."


      • Anonyymi

        Et sinä ole tuossa sivariasiassa Jussia kummempi. Veikkaanpa ettet ole edes sivaria saanut kunnialla suoritettua. Ja eihän armeija huoli riveihinsä kaltaistasi psykopaattia. Joten älä nyt viitsi tuota kusetusta.

        Mitä tulee daesh-naisiin ja lapsiinsa, pysykööt siellä missä ovat, muhamedin maisemissa. Maailmassa on paljon enemmän naisia ja lapsia, jotka ansaitsevat avunsaantia. Ihan meillä koto-Suomessakin!


      • Anonyymi

        No nyt se Jussin maalitus taas alkoi. Kyllä persuilla riittää taas kannattajia kun mokta niitä mainostaa !!


      • Anonyymi

        Mikäs sun isänmaa on?


      • Anonyymi

        Sinä et ole käynyt armeijaa. Todista se äläkä väitä omiasi.


      • Anonyymi

        Onko henkilö Suomen kansalainen sanouduttuaan irti Suomesta, repimällä suomen passin ja katkaisemalla kaikki viralliset suhteet Suomeen? Tämän lisäksi vannoo uskollisuuttaan aatteelleen ja kalifaatilleen, elää kalifaatin lakien alaisena pitää jesidi orjia, tukee kalifaatin järjestelmää, uutta maataan, kaikella mahdollisella tavalla. Vaikka henkilö ei puhukaan Suomea, on ollut Suomelle taloudellinen rasite ja turvallisuusriski, manipuloi niin muita kaltaisiaan, kuin pieniä lapsia. Säilyttää kuitenkin alkuperäisen kansalaisuutensa oman kotimaansa, joka on afrikassa.


    • Anonyymi

      Moktarin möläys "Alaikäinen ei ole juridisessa vastuussa teoistaan, sekin pitää muistaa."
      Hyvin kelpaavat alaikäisinä lapsina synnyttämään lapsia, niin eiköhän heidän koraaninsa mukaan he ole myöskin vastuussa omista tekemisistä, jopa lännessä, jenkeissä tuomitaan alaikäisiä.
      Ei alaikäisyys ole mikään hyväksyttävä syy tehdä rikoksia.

      Nämät isis-terroristit on tuomittava siellä missä rikos on tehty ja niiden maiden lakien mukaan, vaikka olisikin kuoleman rangaistus, itsehän ovat valinneet terroristin uransa ja ovat olleet hyvin tietoisia siitä mitä ovat lähteneet tekemään, joten nyt on turha ruikuttaa.

      • Anonyymi

        Lastensuojelun täytyisi ottaa kantaa asiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lastensuojelun täytyisi ottaa kantaa asiaan.

        Syyrian ei Suomen.


    • "Piti taas vain mainita erikseen vai?"
      Olen isänmaallinen suomalainen. Isävainaa puolusti tätä maa ase kädessä kahdessa sodassa. On luonnollista, että minäkin katson tämän maan puolustamisen arvoiseksi. Jussi ei katsonut, kun letti liehuen pinkaisi sivariksi.

      Niinpä minä saan sitten puolustaa isänmaata Jussin ja monen muunkin vetämättömän retkun puolesta.

      • Anonyymi

        Älä nyt mäkätä. Mitä Jussin sivari liittyy tähän kyseessä olevaan aiheeseen, vallankin kun et ole itsekään edes korpin jämiä saanut?
        Tuon ikäinen ei puolustele mitään eikä ketään.
        Sinä taas kerran alat eriarvoistamaan siviilipalveluksen käyneitä. Outo tyyppi todellakin.
        Isänmaallinen et ole. Kaukana siitä juttuinesi.


      • Anonyymi

        Keksitty nyyhkytarina tekoisänmaalliselta hameen käyttäjältä.
        Pyllistele hetki vielä, mustahammas.


      • Anonyymi

        Ja Jussin maalitus jatkuu jatkku jatkuu jatkuu!!


    • Anonyymi

      "tulee uskallaa sanoa"
      "lyhytnäköisi ääliöitä ja ajatuneet"
      " jokaisen kannaisi miettiä "

      Ehkä sen käden olisi täytynyt olla koulussa useammin pystyssä.
      Vanha ei osaa kirjoittaa ja siksi vanha niksuttaa voimakkaasti.
      Nauretaan yhdessä. ;)

      • Anonyymi

        "puolusti tätä maa ase kädessä "

        Voi voi. Riittäähän näitä.


      • Anonyymi

        Ei ole miksikään muuttunut vuosien kuluessa. ;)
        Läpipaska tekosuvakki ja verotietoja nyysivä totaalikieltäytyjä tuo Moktar on.


    • Anonyymi

      Eikö "tyhmyydestä" saa sakottaa? Kuka tahansahan voi vedota silloin "tyhmyyteen" missä tahansa tilanteessa / rikoksessa?

      Sanot, että lapsia ei saa syyttää/syyllistää. Ei kait heitä kukaan syytä/syyllistäkään.

      • "Ei kait heitä kukaan syytä/syyllistäkään."
        Siellä leirillä on kuitenkin noin 30 suomalaista lasta erittäin vaikeissa olosuhteissa. Jos mitään apua ei tule, osa lapsista tulee kuolemaan ravinnon puutteeseen ja ripuliin.

        Leiri on kurdien hallitsemalla alueella. Ainakin venäläiset ja ruotsalaiset ovat jo hakeneet omiaan pois. Olen huolestuneena seurannut suomalaista keskustelua. On sivistyksen mittari, miten me suhtaudumme omiin kansalaisiimme, erityisesti lapsiin.

        Tällä mittarilla olen erittäin huolestunut sisäministeri Mykkäsen puheista. Pitää uskaltaa olla olla ihmisyyden puolesta epäinhimillisyyttä vastaan, vaikka persut huutaisivat pää punaisena. Eräät asiat ovat tärkeämpi kuin poliittinen suosio.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Ei kait heitä kukaan syytä/syyllistäkään."
        Siellä leirillä on kuitenkin noin 30 suomalaista lasta erittäin vaikeissa olosuhteissa. Jos mitään apua ei tule, osa lapsista tulee kuolemaan ravinnon puutteeseen ja ripuliin.

        Leiri on kurdien hallitsemalla alueella. Ainakin venäläiset ja ruotsalaiset ovat jo hakeneet omiaan pois. Olen huolestuneena seurannut suomalaista keskustelua. On sivistyksen mittari, miten me suhtaudumme omiin kansalaisiimme, erityisesti lapsiin.

        Tällä mittarilla olen erittäin huolestunut sisäministeri Mykkäsen puheista. Pitää uskaltaa olla olla ihmisyyden puolesta epäinhimillisyyttä vastaan, vaikka persut huutaisivat pää punaisena. Eräät asiat ovat tärkeämpi kuin poliittinen suosio.

        Mitenkä oli isisterroristien inhimmillisyys? Jopa isis-Sanna oli hyvin tottunut "vääräuskoisten" päistä roskien seassa ja olipa järkyttynyt kun "isisterroristi" oli tapettu!
        En laske suomalaiseksi ulkomailla syntynyttä lasta jonka äiti on hyljännyt Suomen ja isä on ulkomaalainen isisterroristi.

        "Ruotsalaiset" omaiset jotka eivät ole kai alunperin(?) ruotsalaisia ovat hakeneet lapsia, mutta ei valtiona Ruotsi ole hakenut mitään ja Ruotsin kurdit avustivat heitä siinä.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Ei kait heitä kukaan syytä/syyllistäkään."
        Siellä leirillä on kuitenkin noin 30 suomalaista lasta erittäin vaikeissa olosuhteissa. Jos mitään apua ei tule, osa lapsista tulee kuolemaan ravinnon puutteeseen ja ripuliin.

        Leiri on kurdien hallitsemalla alueella. Ainakin venäläiset ja ruotsalaiset ovat jo hakeneet omiaan pois. Olen huolestuneena seurannut suomalaista keskustelua. On sivistyksen mittari, miten me suhtaudumme omiin kansalaisiimme, erityisesti lapsiin.

        Tällä mittarilla olen erittäin huolestunut sisäministeri Mykkäsen puheista. Pitää uskaltaa olla olla ihmisyyden puolesta epäinhimillisyyttä vastaan, vaikka persut huutaisivat pää punaisena. Eräät asiat ovat tärkeämpi kuin poliittinen suosio.

        Menikö lapset sinne itse?


    • Anonyymi

      Vie Mokka sama viesti Irakiin. Ja Afganistaniin. Ja Somaliaan. Jne.

    • Anonyymi

      Ottakoon Syyrian lastensuojelu kantaa asiaan, sillehän se kuuluukin ! Tuollaiset isisämmät ei ansaitse minkäänlaista sivistysvaltiota. Kerran niilläkin oli mahdollisuus valita. Mutta kertoohan älyvapaa valinta vain siitä, ettei ole vaivauduttu edes integroitumaan.

    • Anonyymi

      Sama juttu kuin länsimainen turisti johtuu Thaimaassa tms. huumerikoksesta vankilaan loppuiäksi. Mikä siinä oikein on, että niitä lakeja on rikottava siellä ulkomailla? Varsinkin kun tietää, millaisia pers'läpejä paikalliset vankilat ovat.
      Moktar on valmis ottamaan radikalisoituneet, fanaattiset isis-mammat tänne?
      Ensinnäkin juuri naiset ovat erikoistuneet Suomessa värvääjinä. He ovat myös hyvin verkostoituneita.
      He ovat radikalisoineet lapsensa ja totuttaneet nämä hirmutekoihin. He löytävät täällä itselleen uuden puolison ja alkavat tehdä lisää uusia, tulevia radikalisoitavia lapsia. Suomalaisella sosiaaliturvalla.
      Ja nyt kun Moktar vielä kertoo, että mistä hitosta me "pottunokat" edes tiedämme, mitä rouvat ovat puuhailleet "siellä jossain" saati edes pystymme keräämään todistusaineistoa?
      Vaikea sanoa edes siitä "Sannasta", onko hän Sanna vai Hanna huseeraamassa siellä jätesäkkinsä sisällä. Eihän rouvia edes eroita toisistaan että kuka on kuka.
      Toki he kaikki ovat yhtäkkiä viattomia ja uhreja itsekin.
      Toisaalta Isisin hallussa olleiden alueiden hallinto on niin hajoitettu isiksen toimesta, että he ovat vedonneet länsimaihin, että he ottaisivat Isis-terroristinsa länsimaihin tuomittavaksi, koska länsimaat ovat kuitenkin osaltaan vastuussa kansalaisistaan jotka on päästetty radikalisoitumaan rauhassa ja tappamaan ja raiskaamaan heidän viattomia siviilejään. Heillä kun ei ole enää edes toimivaa oikeuslaitosta jäljellä ja vankileirit ovat resurssien puutteessa hirveitä paikkoja.

    • "...vallankin kun et ole itsekään edes korpin jämiä saanut?.."
      Kannattaa laittaakin tuo kysymysmerkki, kun kun paatunut rättivääpelikin varustovarastolla tervehti kiltisti, että "Herra". ;)

      • Anonyymi

        Tuskinpa tervehtii. Et ole Herra, joten turha sinun lausua Hänen nimeään turhaan pää punaisena nillittäen.
        Vai paatunut?


      • Anonyymi

        Jussihan on sinua paljon hyödyllisempi Suomelle. Hän on sentään arvostettu ja osaava poliitikko, toisin kuin palstalla vuosia trollaava tyhjäntoimittaja fobioineen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuskinpa tervehtii. Et ole Herra, joten turha sinun lausua Hänen nimeään turhaan pää punaisena nillittäen.
        Vai paatunut?

        Sinähän et asiaa sivarina tiedä etkä ymmärrä.;)

        Vaikka Raamattu opettaakin, että Herran nimeä ei pidä turhaan lausuttaman, sotaherraa voi - ja usein pitääkin - herroitella. Se on hieman eri asia. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Sinähän et asiaa sivarina tiedä etkä ymmärrä.;)

        Vaikka Raamattu opettaakin, että Herran nimeä ei pidä turhaan lausuttaman, sotaherraa voi - ja usein pitääkin - herroitella. Se on hieman eri asia. ;)

        Tietääkö Moktar missä vaiheessa varusmiehet ylennetään vänrikiksi?

        Tämä jo paljastaa, ettei sinua yksikään rättivääpeli herrottele "Kannattaa laittaakin tuo kysymysmerkki, kun kun paatunut rättivääpelikin varustovarastolla tervehti kiltisti, että "Herra". ;)"

        Minäpä sotaherrana tiedän sen.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Sinähän et asiaa sivarina tiedä etkä ymmärrä.;)

        Vaikka Raamattu opettaakin, että Herran nimeä ei pidä turhaan lausuttaman, sotaherraa voi - ja usein pitääkin - herroitella. Se on hieman eri asia. ;)

        En ole sivari. Oletpa tyhmäkin vielä. Vai muka sotaherrakin, hattuaan myöten.
        Rassukkamaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietääkö Moktar missä vaiheessa varusmiehet ylennetään vänrikiksi?

        Tämä jo paljastaa, ettei sinua yksikään rättivääpeli herrottele "Kannattaa laittaakin tuo kysymysmerkki, kun kun paatunut rättivääpelikin varustovarastolla tervehti kiltisti, että "Herra". ;)"

        Minäpä sotaherrana tiedän sen.

        Tuo oli erinomaisesti kirjoitettu. Moktar taasen haluaa itseänsä herroiteltavan isolla H-kirjaimella, Narsismilla kun on moninaisia muotoja.
        Kun noita titteleitä on satoja korkea-arvoisia hallussaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tietääkö Moktar missä vaiheessa varusmiehet ylennetään vänrikiksi?

        Tämä jo paljastaa, ettei sinua yksikään rättivääpeli herrottele "Kannattaa laittaakin tuo kysymysmerkki, kun kun paatunut rättivääpelikin varustovarastolla tervehti kiltisti, että "Herra". ;)"

        Minäpä sotaherrana tiedän sen.

        Sinähän kyselet tyhmyyttäsi tyhmiä kuin Jukolan Jussi vanhalta rovastilta.

        Et tainnut tietää sitäkään, että isänmaallinen henkilö ravaa kertausharjoituksissa ja VEH-harjoituksissa, saa päiviä sotilaspassiin ja nappeja sataa ihan tasavallan presidentin allekirjoituksella. Ja paatunut rättivääpeli varusvarastolla sanoo harjoitus harjoitukselta yhä ripeämmin ja terävämmin, että "herra". ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Sinähän kyselet tyhmyyttäsi tyhmiä kuin Jukolan Jussi vanhalta rovastilta.

        Et tainnut tietää sitäkään, että isänmaallinen henkilö ravaa kertausharjoituksissa ja VEH-harjoituksissa, saa päiviä sotilaspassiin ja nappeja sataa ihan tasavallan presidentin allekirjoituksella. Ja paatunut rättivääpeli varusvarastolla sanoo harjoitus harjoitukselta yhä ripeämmin ja terävämmin, että "herra". ;)

        Sinä et vain ole se kertausharjoituksissa ravaava isänmaallinen henkilö.
        Pahoitteluni asian johdosta.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Sinähän kyselet tyhmyyttäsi tyhmiä kuin Jukolan Jussi vanhalta rovastilta.

        Et tainnut tietää sitäkään, että isänmaallinen henkilö ravaa kertausharjoituksissa ja VEH-harjoituksissa, saa päiviä sotilaspassiin ja nappeja sataa ihan tasavallan presidentin allekirjoituksella. Ja paatunut rättivääpeli varusvarastolla sanoo harjoitus harjoitukselta yhä ripeämmin ja terävämmin, että "herra". ;)

        "nappeja sataa ihan tasavallan presidentin allekirjoituksella. Ja paatunut rättivääpeli varusvarastolla sanoo harjoitus harjoitukselta yhä ripeämmin ja terävämmin, että "herra". ;)"

        Vai nappeja sataa. Ehkä kannattaisi silti perehtyä puolustusvoimain käytäntöön tarkemmin. On se suurentelevaa tuo ei- armeijaa käyneen trollin selittelyt.
        Ehkä se satelu ei ihan vastaa todellisuutta.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Sinähän kyselet tyhmyyttäsi tyhmiä kuin Jukolan Jussi vanhalta rovastilta.

        Et tainnut tietää sitäkään, että isänmaallinen henkilö ravaa kertausharjoituksissa ja VEH-harjoituksissa, saa päiviä sotilaspassiin ja nappeja sataa ihan tasavallan presidentin allekirjoituksella. Ja paatunut rättivääpeli varusvarastolla sanoo harjoitus harjoitukselta yhä ripeämmin ja terävämmin, että "herra". ;)

        Vai " "paatunut rättivääpeli"
        Jo on kumma kun haukut puolustusvoimien vakiotyöntekijöitäkin erinomaisuudessasi.


      • Anonyymi

        Kertausharjoituksissa. Korjataan nyt tämä ennen trollin ilostumista.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Sinähän kyselet tyhmyyttäsi tyhmiä kuin Jukolan Jussi vanhalta rovastilta.

        Et tainnut tietää sitäkään, että isänmaallinen henkilö ravaa kertausharjoituksissa ja VEH-harjoituksissa, saa päiviä sotilaspassiin ja nappeja sataa ihan tasavallan presidentin allekirjoituksella. Ja paatunut rättivääpeli varusvarastolla sanoo harjoitus harjoitukselta yhä ripeämmin ja terävämmin, että "herra". ;)

        Et tainnut moktar sitäkään tietää, että "nappien sataamisen" este on se viiden vuoden väli ja reservin suurin "nappi" on majuri ;) Silloinkin pitää olla suoritettuna "kapteeni ja majurikurssit" :)

        Olet lukenut ylennyksistä liika "sotakansleri" Reino Lehväslaihon kirjoista ;)

        Kutsuja ei tule kun on täyttänyt 60 vuotta ;) VEH:in vapaaehtoiset harjoitukset ovat enempi rynkyllä ampumista eli suunnattu pääasiassa miehistölle :)

        Ruk:n kursseilla ei ollut Moktar Gubta nimistä henkilöä.

        Millä "vakanssilla" olet ollut kertauksissa?

        Kertomuksiesi perusteella olet ollut Lohjanharjun väestönsuojelukursseilla eli halkopinon vahtina puupyssyllä ;) Siellähän sataa ylennyksi tyyliin varuskunta harakka, onhan komeata kun ohjaa kansalaisia väestönsuojaan yhdellä väkärällä :)


      • Anonyymi kirjoitti:

        "nappeja sataa ihan tasavallan presidentin allekirjoituksella. Ja paatunut rättivääpeli varusvarastolla sanoo harjoitus harjoitukselta yhä ripeämmin ja terävämmin, että "herra". ;)"

        Vai nappeja sataa. Ehkä kannattaisi silti perehtyä puolustusvoimain käytäntöön tarkemmin. On se suurentelevaa tuo ei- armeijaa käyneen trollin selittelyt.
        Ehkä se satelu ei ihan vastaa todellisuutta.

        "...nappeja sataa..."
        Onhan noita satanut. Tosin siinä pitää välillä olla aina jokunen vuosi, riittävä määrä kertausharjoituspäiviä ja sodanajan sijoitus sopiva siihen uuteen nappiin nähden.

        Älä opeta sorsaa sukeltamaan? ;)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Et tainnut moktar sitäkään tietää, että "nappien sataamisen" este on se viiden vuoden väli ja reservin suurin "nappi" on majuri ;) Silloinkin pitää olla suoritettuna "kapteeni ja majurikurssit" :)

        Olet lukenut ylennyksistä liika "sotakansleri" Reino Lehväslaihon kirjoista ;)

        Kutsuja ei tule kun on täyttänyt 60 vuotta ;) VEH:in vapaaehtoiset harjoitukset ovat enempi rynkyllä ampumista eli suunnattu pääasiassa miehistölle :)

        Ruk:n kursseilla ei ollut Moktar Gubta nimistä henkilöä.

        Millä "vakanssilla" olet ollut kertauksissa?

        Kertomuksiesi perusteella olet ollut Lohjanharjun väestönsuojelukursseilla eli halkopinon vahtina puupyssyllä ;) Siellähän sataa ylennyksi tyyliin varuskunta harakka, onhan komeata kun ohjaa kansalaisia väestönsuojaan yhdellä väkärällä :)

        Korjataan nyt tietämätöntä ja kokematonta mosuria.

        - Silloinkin pitää olla suoritettuna "kapteeni ja majurikurssit" :)
        Reserviläisille ei ole olemassa mitään kapteeni- tai majurikursseja. Sodanajan sijoitus ja riittävä määrä kertausharjoituspäiviä ratkaisee ylennyksessä eniten. Reserviläisellä majurin arvo on melkoisen harvinainen. Kun yhden ylennyksen saa maanpuolustuskursista tai muista merkittävistä siviiliansioista maanpuolustuksen hyväksi, se on auttanut monta reservin majuri yltämään siihen viimeiseen nappiin saakka.

        VEH-harjoitukset ovat puolustusvoimien tilaamia ja niistä saa myös kertausharjoituspäiviä. Tietämätön kun olet, sotkenet asiaa MPK:n kursseihin.

        "Millä "vakanssilla" olet ollut kertauksissa? "
        Sodan ajan sijoitus on luottamuksellista tietoa.

        Lohtaja on eri paikassa kuin Lohjanharju. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Korjataan nyt tietämätöntä ja kokematonta mosuria.

        - Silloinkin pitää olla suoritettuna "kapteeni ja majurikurssit" :)
        Reserviläisille ei ole olemassa mitään kapteeni- tai majurikursseja. Sodanajan sijoitus ja riittävä määrä kertausharjoituspäiviä ratkaisee ylennyksessä eniten. Reserviläisellä majurin arvo on melkoisen harvinainen. Kun yhden ylennyksen saa maanpuolustuskursista tai muista merkittävistä siviiliansioista maanpuolustuksen hyväksi, se on auttanut monta reservin majuri yltämään siihen viimeiseen nappiin saakka.

        VEH-harjoitukset ovat puolustusvoimien tilaamia ja niistä saa myös kertausharjoituspäiviä. Tietämätön kun olet, sotkenet asiaa MPK:n kursseihin.

        "Millä "vakanssilla" olet ollut kertauksissa? "
        Sodan ajan sijoitus on luottamuksellista tietoa.

        Lohtaja on eri paikassa kuin Lohjanharju. ;)

        No se sinun tietämättömyys "kapu ja majurikursseista" kertoo jo paljon sinun sotaurastasi. Valitettavasti tuleville ja oleville reservin yli-luutnanteille, kapteeneille järjestetään koulutusta (kurssi) miten kapteenit toimivat ja majurit, vaikka kaikki eivät siihen osallistu, kun heille ei ole mitään erikoisempaa sijoitusta harkittu. Kertauksissa ainakin minulla oli harjoituksina toimia pataljoonan ja rykmentin komentajana.
        Kertauksien "vakansit" eivät ole sodan aikaisen sijoitusten kannalta luottamuksellisia tietoja.
        Tuosta kertausharjoituksien päivistä, ei ole olemassa mitään tarkkaa määrää kuinka paljon pitää olla päiviä kertauksissa, jonka mukaan tulisi ylennyksiä.

        En sotkenut VEH harjoituksia MPK:n kursseihin, ihan itse teit sen. Tiedän että vehistä saadut päivät lasketaan kertauksiin ja niistä saa päivärahan, kuten sanoin ne ovat vapaaehtoiset.
        Lohtaja on it-ampuma-alue.
        Lohjanharjulla järjestetään väestönsuojelua, tieto voi olla vanhentunut.


      • Anonyymi

        Helposti huomaa näistä kahdesta kumpi on ulkona kuin lumiukko.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et tainnut moktar sitäkään tietää, että "nappien sataamisen" este on se viiden vuoden väli ja reservin suurin "nappi" on majuri ;) Silloinkin pitää olla suoritettuna "kapteeni ja majurikurssit" :)

        Olet lukenut ylennyksistä liika "sotakansleri" Reino Lehväslaihon kirjoista ;)

        Kutsuja ei tule kun on täyttänyt 60 vuotta ;) VEH:in vapaaehtoiset harjoitukset ovat enempi rynkyllä ampumista eli suunnattu pääasiassa miehistölle :)

        Ruk:n kursseilla ei ollut Moktar Gubta nimistä henkilöä.

        Millä "vakanssilla" olet ollut kertauksissa?

        Kertomuksiesi perusteella olet ollut Lohjanharjun väestönsuojelukursseilla eli halkopinon vahtina puupyssyllä ;) Siellähän sataa ylennyksi tyyliin varuskunta harakka, onhan komeata kun ohjaa kansalaisia väestönsuojaan yhdellä väkärällä :)

        Juu ei ollut. Eikä vrk- tietokannassakaan.
        Henkilö väittää kirjoittavansa omalla nimellään ja kuvallaan, kaikki tuo, myös RUK, on keksittyä tarinaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Juu ei ollut. Eikä vrk- tietokannassakaan.
        Henkilö väittää kirjoittavansa omalla nimellään ja kuvallaan, kaikki tuo, myös RUK, on keksittyä tarinaa.

        Jopa on neiti-etsivän elämä vaikeaa.

        Nauretaan taas. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Jopa on neiti-etsivän elämä vaikeaa.

        Nauretaan taas. ;)

        Yksin nauraminen on mielenterveyden järkkymisen oire. Vallankin jos se on toistuvaa.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Sinähän kyselet tyhmyyttäsi tyhmiä kuin Jukolan Jussi vanhalta rovastilta.

        Et tainnut tietää sitäkään, että isänmaallinen henkilö ravaa kertausharjoituksissa ja VEH-harjoituksissa, saa päiviä sotilaspassiin ja nappeja sataa ihan tasavallan presidentin allekirjoituksella. Ja paatunut rättivääpeli varusvarastolla sanoo harjoitus harjoitukselta yhä ripeämmin ja terävämmin, että "herra". ;)

        Hohhhohhoooo...unissasi korkeintaan.
        Jos poikahuorasi niin pyynnöstäsi lausuu.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "...nappeja sataa..."
        Onhan noita satanut. Tosin siinä pitää välillä olla aina jokunen vuosi, riittävä määrä kertausharjoituspäiviä ja sodanajan sijoitus sopiva siihen uuteen nappiin nähden.

        Älä opeta sorsaa sukeltamaan? ;)

        Sorsat saavat syksyllä namia.


      • Anonyymi

        olisko vihree kateuresta


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ihan niin . Kyllähän sitä sakkia olisi tulossa satoja miljoonia, parhaillaan tulee väkeä muuten Intiasta, jotka ei ole sen rauhanuskovaisempaa käytännössä. Kun Troijan puuhevonen on jo sisällä Euroopassa, vielä viime hetken äänestykset perussuomalaisten laariin ! Siinä on ainoa suomalainen puolue, joka haluaa Suomen ja suomalaisten parasta. Ylipäätään haittamaahanmuuttoa , joka tulee tietyiltä alueilta ja tietyistä masita, ei pidä tuoda edes kiintiöpakolaisina (!) Suomeen. Fakta.


    • Anonyymi

      Aivan oikein ettei Suomeen oteta TERRORISTEJÄ takaisin. Ovat omasta tahdostaan lähteneet tukemaan ISIS terroristijärjestöä, saavat myös tukea sitä hamaan loppuunsa asti. #

    • Anonyymi

      Isis-suomineidot saavat jäädä täysin omilleen, ilman paluuoikeutta suomeen. Terroristijärjestön teurastussotaan lähtivät aikoinaan vapaaehtoisesti, joten ei pienintäkään sääliä noille pas*iaisille, siitä, kuinka heidän käy. Toivottavasti kohtaavat loppunsa siellä jossakin. Terroristilla ei ole ihmisoikeuksia. Ei takaisin Suomeen!

    • Anonyymi

      Mitäpäs, jos isit (tai heidän sukulaisensa) ovat jo lapsensa ja vaimonsa pois vieneet? Kenties omaan kotimaahansa. Isithän eivät ole Suomen kansalaisia?!
      Eikö Iseillä tai heidän sukulaisilla, kotimaallaan, ole minkäänlaista vastuuta "ihmisoikeuksien ja lain" nimissä vaimoista ja lapsista?
      Tämä on jotenkin sivuutettu koko isis- vaimo ja lapsi keskusteluissa.

      Sinä hyvänä kansalaisena voisit paneutua nyt Suomen valtion vastuuseen näistä, aivan Suomen kamaralla olevista kodittomista Suomen kansalaisista -
      ja mikä jottei narkkareista ja juopoistakin-. Heidän hyvinvoinnistaan.

    • Kaikesta mussutuksesta huolimatta uskon, että kansalainen ei ole syyllistynyt rikokseen, ennen kuin oikeus on hänet tuominnut. Niinpä kaikki puheet siitä, että Al-Hol leirillä olevat suomalaiset naiset olisivat terroristeja tai rikollisia, ovat suomalaisen oikeusjärjestelmän vastaisia.

      Vielä vakaammin uskon, että Al-Hol-leirillä olevat suomalaiset lapset ovat täysin syyttömiä omaan kohtaloonsa. He eivät itse ole voineet valita syntymäpaikkaansa tai vanhempiaan, heidän toimistaan Isis ei ole syntynyt tai kaatunut.

      Valtio vastaa kansalaisistaa syntymästä hautaan saakka. Tätä vastuuta on tarpeetonta väistää, vaikka maahanmuuttokriittiset mölisevätkin muuta. Eihän tuo möly ole ennenkään ketään haitannut, miksi se haittaisi nyt. ;)

      • Anonyymi

        Suomalainen ja Suomen kansalainen on eri asioita, mietipä mikä ero niillä on.


      • Anonyymi

        Kuppa on oikeassa näitä kaksoiskansalais Isis ”keittäjiä” ei tulla ikinä suomessa tuomitsemaa ja miten ihmeessä joku kuvittelee että näiden umpisäkitettyjen teoista voisi löytyä jotain näyttöä, mihinkään niiden tekemiiin. Siitäkään mitä ”lapset” varsinkaan 10 vuotiaat ovat tehneet ei todennäköisesti saada näyttöä ja vaikka saataisiin niin heitä ei todennäköiseti voida ikänsä puolesta tuomita suomenlakien mukaan. Eli ikuinen elatus ja holtiton lisääntyminen jatkuu, kunnes tulee uusi Islamilainen pyhä sota jossa heitä taas tarvitaan....


      • Anonyymi kirjoitti:

        Suomalainen ja Suomen kansalainen on eri asioita, mietipä mikä ero niillä on.

        Suomalainen on jokainen, jolla on Suomen kansalaisuus. Näin se on perustuslain mukaan ja sitä tuskin ihan heti muutetaan. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Suomalainen on jokainen, jolla on Suomen kansalaisuus. Näin se on perustuslain mukaan ja sitä tuskin ihan heti muutetaan. ;)

        Saitko viime yönä islamilaista letkua eläkeläishanuriisi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saitko viime yönä islamilaista letkua eläkeläishanuriisi?

        Aina saa kun antaa. Jyrsijä katselee piirongin alta toimitusta piffiänkyränä.


      • Anonyymi

        Mitä öyhötät? Wincapitajutussa Valkkuna olit vallan eri mieltä. Tuomitsit heti, ennen oikeudenkäyntiäkin. Ihme nilkkinysverönä toikkaroit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saitko viime yönä islamilaista letkua eläkeläishanuriisi?

        Kyllä sai. Oli TheRat puskemassa.


    • Anonyymi

      Mistä luulet tietäväsi, että leirllä olisi enää yhtään Suomen kansalaista?
      Tai leskivaimotkin ole avioitunut ja mennyt uuden miehen mukana?

      "Valtio vastaa kansalaisistaan syntymästä hautaan saakka" Onko Syyriassa syntynyt lapsi, Syyrian valtion vastuulla? Vai isänsä synnyinmaa valtion? vai äitinsä synnyinmaa valtion vastuulla hautaan saakka?

      Sinun uskosi?! tähtää vain "heidän" tuomiseen Suomeen valtion kustannuksella sekä kaikkien?! ulkomaalaisten vapaasta pääsystä Suomeen.
      Ihmisoikeuksia, lakia perustelet ja vetoat vain ja ainoastaan...no, heidän hyväkseen, jotka on katsottu olevan tai tuovan sisäisen uhan yhteiskuntaan tai joilla ei ole oikeutta oleskeluun Suomessa.

      92% suomalaista on sitä mieltä, että ihmisellä on itsellä vastuu tekemisistään.
      Ihmisellä on oikeuksia vastaan velvotteita. Suomen kansalaisella/ kansalaisuuden saaneella on velvotteita myös ulkomailla ollessaan. Ei pelkästään oikeuksia.

      • Perehdy nyt ensin Suomen kansalaisuutta koskeviin lakeihin ja huutele vasta sitten.

        Pitää tietää, pelkällä öyhötyksellä ei ole arvoa. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Perehdy nyt ensin Suomen kansalaisuutta koskeviin lakeihin ja huutele vasta sitten.

        Pitää tietää, pelkällä öyhötyksellä ei ole arvoa. ;)

        Äläpä sitten aina öyhötä.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Perehdy nyt ensin Suomen kansalaisuutta koskeviin lakeihin ja huutele vasta sitten.

        Pitää tietää, pelkällä öyhötyksellä ei ole arvoa. ;)

        Jospa itse lukisit mikä ero on Suomen kansalaisuuden saaneella ulkomaalaisella kuin suomalaisella.
        Suomen kansalaisuutta koskevat lait eivät mene toisen maan lakien edelle.

        Suollat vain kuin opetettu papukaija propagandaa, ilman mitään facta tietoa. Olet kykenemätön käymään aloitteistasi minkäänlaista järkevää keskustelua. Kykenet vain vastailemaan halventaviksi tarkoittavilla loukkauksillasi, Kaikki vastaajat katsot olevan vihamielisiä maahanmuuttajia kohtaan. Vaikutat hyvin vihamieliseltä suomalaisia kohtaan.
        Joka tapauksessa sinun "öyhötyksellä" ei ole enää mitään arvoa ja uskottavuutta. Saati, että sinun kuvittelisi olevan sivistynyt, älykäs ihminen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jospa itse lukisit mikä ero on Suomen kansalaisuuden saaneella ulkomaalaisella kuin suomalaisella.
        Suomen kansalaisuutta koskevat lait eivät mene toisen maan lakien edelle.

        Suollat vain kuin opetettu papukaija propagandaa, ilman mitään facta tietoa. Olet kykenemätön käymään aloitteistasi minkäänlaista järkevää keskustelua. Kykenet vain vastailemaan halventaviksi tarkoittavilla loukkauksillasi, Kaikki vastaajat katsot olevan vihamielisiä maahanmuuttajia kohtaan. Vaikutat hyvin vihamieliseltä suomalaisia kohtaan.
        Joka tapauksessa sinun "öyhötyksellä" ei ole enää mitään arvoa ja uskottavuutta. Saati, että sinun kuvittelisi olevan sivistynyt, älykäs ihminen.

        "... mikä ero on Suomen kansalaisuuden saaneella ulkomaalaisella kuin suomalaisella."
        Ei siinä ole mitään eroa. Kumpikin ovat Suomen kansalaisia ihan samoin oikeuksin ja velvollisuuksin.

        Pitää tietää, pelkällä öyhötyksellä ei ole arvoa. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "... mikä ero on Suomen kansalaisuuden saaneella ulkomaalaisella kuin suomalaisella."
        Ei siinä ole mitään eroa. Kumpikin ovat Suomen kansalaisia ihan samoin oikeuksin ja velvollisuuksin.

        Pitää tietää, pelkällä öyhötyksellä ei ole arvoa. ;)

        Ja kuinkas kävikään..Ei auttanut palstalla huutelut, vaan Suomi toivotti porukkaa tervetulleeksi ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kuinkas kävikään..Ei auttanut palstalla huutelut, vaan Suomi toivotti porukkaa tervetulleeksi ;)

        Nyt varmaan jo suvakkipiireissä ylellä suunnitellaan uutta realitysarjaa kansalle.

        Isis-leskelle sulhanen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt varmaan jo suvakkipiireissä ylellä suunnitellaan uutta realitysarjaa kansalle.

        Isis-leskelle sulhanen!

        Sokkotreffit alttarilla, sulhanen ei näe morsiamen naamaa ennen vihkimistä, eikä edes sen jälkeen.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Perehdy nyt ensin Suomen kansalaisuutta koskeviin lakeihin ja huutele vasta sitten.

        Pitää tietää, pelkällä öyhötyksellä ei ole arvoa. ;)

        Älä sitten öyhötä, skeidapojuna.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "... mikä ero on Suomen kansalaisuuden saaneella ulkomaalaisella kuin suomalaisella."
        Ei siinä ole mitään eroa. Kumpikin ovat Suomen kansalaisia ihan samoin oikeuksin ja velvollisuuksin.

        Pitää tietää, pelkällä öyhötyksellä ei ole arvoa. ;)

        Ero on siinä jotta alkuperäinen Suomalainen tekee töitä ja elälättää molemmat. Ja vielä kummituksen ja liudan kakaroita !!


    • Anonyymi

      On tää niin yli oikeustajumme, ei tämä voi olla totta, minä en ainakaan usko
      - enkä usko sitäkään jot helsinki on melkein jo täynnä näitä lomailijoita
      - miten tämä voi yksinkertaisesti olla edes totta
      - ei kauta jumankaan ei helekutis, kellä liinat nyt luistaa ja hyvääsesti

    • Anonyymi

      Katelkaas mitä nämä masavoimat on -eivät muuta ookkaan kuin ykköstä ja kakkosta ja tavaraa, eipäs noitten muusta sitten tarviikkaan piitata, kun suomalainen noille kaiken kustantaa...

    • Anonyymi

      Paska ketju, MG tilasi ISIS- jäseniä Suomeen. Nyt potentiaalisia talebaaneja ja seuraavaksi Boko Harameja????

      • Anonyymi

        Isis solut k ryhmä


    • Anonyymi
      • Yrität olla kovinkin ovela.

        Korvasi näkyvät.
        Huutonaurua vartti. ;)


      • "Kohta jääkansi peittää maan"
        Seuraavaan jääkauteen lienee vielä aikaa, näin uskoisin. Samaa mieltä kanssani ovat kaikki tämän maailman lämpötiloja seuraavat/tutkivat vakavasti otettavat tieteelliset toimijat.

        Terveisin Moktar. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Yrität olla kovinkin ovela.

        Korvasi näkyvät.
        Huutonaurua vartti. ;)

        Älä nyt omia seksuaalisia himojasi noin esittele, korvaperverssinä.


      • Anonyymi

        Täysi tollo lue tuo ketju läpi ymmärrät enemmän!!


    • Anonyymi

      Vittu.....väärällä pakolaiset statuksella Suomeen ja lomailemaan maahan mistä tullut pois "henkensä" hädässä.... joutaavat kuolemaan lomallaan!

    • Anonyymi

      oletko jäsen?

    • Anonyymi

      Miks euroopa on nyt tuhonsa tiellä kehitysmaaksi ja sille asteelle tulee käymään 600- luvun höpöä huutamaan

      - kullä nyt suomalaiset ovat kauhuissaan, miten nyky-hallitus on mitään-näkemätön tulevaisuudestamme

    • Anonyymi

      Typerä trolli nostelee vanhoja öyhötyksiään.
      Eihän se muuta osaakaan, heikkolahjaisena.

      • Pikkuovela nilkkeilysi ei nyt vaan uppoa kehenkään täyspäiseen. Turhaan yrität.

        Nauretaan säälistä vartti. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Pikkuovela nilkkeilysi ei nyt vaan uppoa kehenkään täyspäiseen. Turhaan yrität.

        Nauretaan säälistä vartti. ;)

        Jokainen ymmärtää sen, että täyttä asiaa siinä sinusta kerrottiin.
        Se kismittää sinua niin vietävästi.
        Sanomattakin on selvää se, ettet kulje täysillä valoilla. Vajavaisenahan nautit mielipuolisesta naureskelustasi.
        Eipä sinusta muuta sanottavaa ole, paitsi se tärkein, ettet vain unohtaisi; et osaa kirjoittaa, rupu-ukkona.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jokainen ymmärtää sen, että täyttä asiaa siinä sinusta kerrottiin.
        Se kismittää sinua niin vietävästi.
        Sanomattakin on selvää se, ettet kulje täysillä valoilla. Vajavaisenahan nautit mielipuolisesta naureskelustasi.
        Eipä sinusta muuta sanottavaa ole, paitsi se tärkein, ettet vain unohtaisi; et osaa kirjoittaa, rupu-ukkona.

        Käry kävi.

        Säälittävää touhua.
        Nauretaan vartti, se pelkästä säälistä. ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokainen ymmärtää sen, että täyttä asiaa siinä sinusta kerrottiin.
        Se kismittää sinua niin vietävästi.
        Sanomattakin on selvää se, ettet kulje täysillä valoilla. Vajavaisenahan nautit mielipuolisesta naureskelustasi.
        Eipä sinusta muuta sanottavaa ole, paitsi se tärkein, ettet vain unohtaisi; et osaa kirjoittaa, rupu-ukkona.

        Totta.


    • Anonyymi

      Mitäs pohtimistä tuossa nyt on.

      "Suomeen palaaville Isis-taistelijoille esitetty ”ohituskaistaa” sosiaalipalveluihin -
      Viranomaiset ovat pohtineet Isisin luota Suomeen palanneille ”ohituskaistaa” asuntojonoihin ja yhteiskunnan palveluihin."

      – Taistelualueelta palaavan yhteiskuntaan integroitumisen kannalta on keskeistä saada hänen elämäänsä liittyvät perusasiat, kuten asunto ja toimeentulo, kuntoon, ministeriön ehdotuksessa kerrotaan.

      -- Ei palaavilla liene hätäpäivää.

      • Anonyymi

        hoitaako kela myös kannabisannokset sakille?

        eikös se ole joissakin kulttureissa kuin tupakka meille?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        hoitaako kela myös kannabisannokset sakille?

        eikös se ole joissakin kulttureissa kuin tupakka meille?

        Kyllä.

        Vieroitusoireet voisivat aiheuttaa radikalisoitumista , joten KELA todennäköisesti antaa joko maksusitoumuksen tai ihan dollareita käteisenä.


    • Anonyymi

      Jos lähtisit kälppimään täältä!

      • Anonyymi

        Emmää mihkää lähe! Kato ku te kaikki leikitte mun kaa , niin mää viihyn täällä . Jos te ette tartu mun leikkihin , niin sitte kai mää häippäsen.

        Se kato riippuu teistä ittestä - ja sama lontooks - Up Yours!


    • Anonyymi

      Ompas mokta ahkeroinut saanut noin paljon poistoja , onkohan lukenut edes kaikkia ??

      • Anonyymi

        No jopas! Siinäpä sitä alatyyliä tuli että paukahti! Onpa kumma jos ei MokkaUkko jo noilla noitumisilla ymmärrä häipyä tältä leikkikentältä.

        Ai niin joo...mutta kun ei se kuule noin vähällä lähde mihinkään.


      • Anonyymi

        Miksi tuo äijä haluaa haalia kaikki talebaani ja isisporukat Suomeen ihan vängällä? Seuraavaksi Boko Haram?


      • Anonyymi

        Ainakin suhtautuu naisiin alempina olioina. Joita pitää holhota koskapa eivät voi olla vastuussa päätöksistään. Näin tekemänsä otsikko antaa ymmärtää. Ei näistä naisista tarvitse sen enempää huolehtia kuin miehistäkään.


      • Anonyymi

        Näin on!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi tuo äijä haluaa haalia kaikki talebaani ja isisporukat Suomeen ihan vängällä? Seuraavaksi Boko Haram?

        Jihad


      • Voi että. Eikö sinulle vieläkään ole kerrottu? Ei vanha niksuta, vanha osaa kirjoittaa. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        Voi että. Eikö sinulle vieläkään ole kerrottu? Ei vanha niksuta, vanha osaa kirjoittaa. ;)

        Turhaan louskutat leukojasi, ei tuo valehtelusi asiaa miksikään muuta.
        Et osaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Turhaan louskutat leukojasi, ei tuo valehtelusi asiaa miksikään muuta.
        Et osaa.

        Jos sinulle ei ole kerrottu, niin pyydä toki minua kertomaan. Niin se tietämättömyys maailmasta vähenee.

        Terveisin Moktar. ;)


    • Anonyymi

      En ymmärrä, miksi sharialakia ihannoivat ja sen sääntöjä noudattavat eivät hakeudu maihin joissa kaikki elävät sen mukaan? Miksi hakeutua erottumaan joukosta?
      Suomalaisella on uskonnonvapaus, on vapaus tulla ja mennä, mutta sharialaissa on sääntöjä joita Suomessa ei saa noudattaa, ei edes uskonnon varjolla.
      Kumpaa lakia on pienempi paha rikkoa, uskonnon vai Suomen?

      • Anonyymi

        Eivät lopeta ennenkuin maailman kalifaatti on toteutunut. Eiköhän tuo ole jo tullut kaikille selväksi.


      • "Kumpaa lakia on pienempi paha rikkoa, uskonnon vai Suomen?"
        Tämä on varsin mielenkiintoinen uskontofilosofiaan liittyvä ongelma.

        Jos rikomme Jumalaa vastaan, rangaistuksen langettaa sitten Jumala. Uskonnollisen kirjallisuuden perusteella minimirangaistus on omaisuuden, perheen ja terveyden menettäminen. Maksimirangaistus on paha äkkikuolema.

        Maallisten lakien rikkomisesta tuomion langettaa käräjäoikeus. Minimirangaistukset ovat vain mitättömiä sakkoja ja maksimissaankin tuomio on vain jokunen vuosi vankeutta.

        Pisteytä itse, kumman tuomioistuimen tuomio kannattaa ottaa vastaan.
        Terveisin Moktar. ;)


      • Anonyymi

        Kalergi.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Kumpaa lakia on pienempi paha rikkoa, uskonnon vai Suomen?"
        Tämä on varsin mielenkiintoinen uskontofilosofiaan liittyvä ongelma.

        Jos rikomme Jumalaa vastaan, rangaistuksen langettaa sitten Jumala. Uskonnollisen kirjallisuuden perusteella minimirangaistus on omaisuuden, perheen ja terveyden menettäminen. Maksimirangaistus on paha äkkikuolema.

        Maallisten lakien rikkomisesta tuomion langettaa käräjäoikeus. Minimirangaistukset ovat vain mitättömiä sakkoja ja maksimissaankin tuomio on vain jokunen vuosi vankeutta.

        Pisteytä itse, kumman tuomioistuimen tuomio kannattaa ottaa vastaan.
        Terveisin Moktar. ;)

        Mitä mieltä sinä islapaskalla aivopestynä sarianlain kannattajana olet asiasta?


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Kumpaa lakia on pienempi paha rikkoa, uskonnon vai Suomen?"
        Tämä on varsin mielenkiintoinen uskontofilosofiaan liittyvä ongelma.

        Jos rikomme Jumalaa vastaan, rangaistuksen langettaa sitten Jumala. Uskonnollisen kirjallisuuden perusteella minimirangaistus on omaisuuden, perheen ja terveyden menettäminen. Maksimirangaistus on paha äkkikuolema.

        Maallisten lakien rikkomisesta tuomion langettaa käräjäoikeus. Minimirangaistukset ovat vain mitättömiä sakkoja ja maksimissaankin tuomio on vain jokunen vuosi vankeutta.

        Pisteytä itse, kumman tuomioistuimen tuomio kannattaa ottaa vastaan.
        Terveisin Moktar. ;)

        Muslimeille on tärkeämpi noudattaa heidän uskonnon sanelemia ohjeita, joiden katsotaan polkevan tasa-arvoa ja jossa väkivalta tulee tutuksi "kasvatusmielessä" jo pienille lapsille. Läpsäys korvalle tai kunnon litsari kasvoille jos et tottele vanhempaasi. Perheen ja varsinkin perheen miehen kunnian takia jopa tapetaan.

        Suomessa valtauskonto ja Suomen laki kulkevat käsi kädessä.

        Aikamoinen ristiriita. NOiden syiden takia kotoutuminen ei tule kaikilta onnistumaankaan, ei vaikka olisi millaiset kotouttamisjoukot tukena. Integroituminen vaatii osittaista luopumista omasta ideologiasta, siitä osasta joka on ristiriidassa lain kanssa. Jos se ei onnistu, olisi kaikille paras jos heppu poistuisi maasta. Pakottamalla tulee vain kaikille lisää pahaa mieltä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Muslimeille on tärkeämpi noudattaa heidän uskonnon sanelemia ohjeita, joiden katsotaan polkevan tasa-arvoa ja jossa väkivalta tulee tutuksi "kasvatusmielessä" jo pienille lapsille. Läpsäys korvalle tai kunnon litsari kasvoille jos et tottele vanhempaasi. Perheen ja varsinkin perheen miehen kunnian takia jopa tapetaan.

        Suomessa valtauskonto ja Suomen laki kulkevat käsi kädessä.

        Aikamoinen ristiriita. NOiden syiden takia kotoutuminen ei tule kaikilta onnistumaankaan, ei vaikka olisi millaiset kotouttamisjoukot tukena. Integroituminen vaatii osittaista luopumista omasta ideologiasta, siitä osasta joka on ristiriidassa lain kanssa. Jos se ei onnistu, olisi kaikille paras jos heppu poistuisi maasta. Pakottamalla tulee vain kaikille lisää pahaa mieltä.

        "Muslimeille on tärkeämpi noudattaa heidän uskonnon sanelemia ohjeita...".
        Voisit kysyä asiaa myös kristityiltä. Kysy vaikka Päiviltä.

        Ja sitten nauretaan. ;)


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Muslimeille on tärkeämpi noudattaa heidän uskonnon sanelemia ohjeita...".
        Voisit kysyä asiaa myös kristityiltä. Kysy vaikka Päiviltä.

        Ja sitten nauretaan. ;)

        Hyvin voi kysyä Päiviltä. Ohjeet on sen verta erilaiset että ei ole suurtakaan vaaraa muille.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Kumpaa lakia on pienempi paha rikkoa, uskonnon vai Suomen?"
        Tämä on varsin mielenkiintoinen uskontofilosofiaan liittyvä ongelma.

        Jos rikomme Jumalaa vastaan, rangaistuksen langettaa sitten Jumala. Uskonnollisen kirjallisuuden perusteella minimirangaistus on omaisuuden, perheen ja terveyden menettäminen. Maksimirangaistus on paha äkkikuolema.

        Maallisten lakien rikkomisesta tuomion langettaa käräjäoikeus. Minimirangaistukset ovat vain mitättömiä sakkoja ja maksimissaankin tuomio on vain jokunen vuosi vankeutta.

        Pisteytä itse, kumman tuomioistuimen tuomio kannattaa ottaa vastaan.
        Terveisin Moktar. ;)

        Muita kuin kantiksia ei maallinen tuomio uhkaa. Joten hyvin voi lakien kanssa ristiriitaista uskontoa harjoittaa, ja harjoitetaankin täysillä. Naisilla ei ole itsemääräämisoikeutta, lasten länsimaista koulutusta ja sopeutumista ei kannusteta, vääräuskoisia halveksutaan jne. Ja kaiken uskonnollisen uskollisuuden jälkeen vain mies vipeltää paratiisiinsa helmat heiluen neitsyiden luo. Naurattaahan tuo.


      • Anonyymi
        Moktar.Gubta kirjoitti:

        "Kumpaa lakia on pienempi paha rikkoa, uskonnon vai Suomen?"
        Tämä on varsin mielenkiintoinen uskontofilosofiaan liittyvä ongelma.

        Jos rikomme Jumalaa vastaan, rangaistuksen langettaa sitten Jumala. Uskonnollisen kirjallisuuden perusteella minimirangaistus on omaisuuden, perheen ja terveyden menettäminen. Maksimirangaistus on paha äkkikuolema.

        Maallisten lakien rikkomisesta tuomion langettaa käräjäoikeus. Minimirangaistukset ovat vain mitättömiä sakkoja ja maksimissaankin tuomio on vain jokunen vuosi vankeutta.

        Pisteytä itse, kumman tuomioistuimen tuomio kannattaa ottaa vastaan.
        Terveisin Moktar. ;)

        Jos puhut Jumalasta isolla J:llä, et voi kannattaa väärää profeettaa. Olet naurettava.


    • Anonyymi

      Maahanmuuttajista ei koskaan voi tulla suomaisia, eikä myökään maahanmuuttaja taustaisista perheistä, tai heidän perheenjäsenistään.

      • Moktar.Gubta

        Meidän wanna-be-kielipoliisia minä tässä kaipailen, en suinkaan papereita.

        Terveisin Moktar. ;)


      • Anonyymi

        kaikki muuttajat miehet rakasalle töihin


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Iso kivi ja ihtesä peitäminen tunistamatomiksi, tämä yhistelmä pyrkii mailman sivistykset ja normaalin tuhoamaan

      MIKSI RUOKIMME NÄITÄ

    Ketjusta on poistettu 51 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe