Siniset eivät ole Soinin puolue

Anonyymi

Soini on ollut perustamassa perussuomalaista puoluetta, joka oli Soinin puolue vuoteen 2014-2015 asti eli n 20 vuotta. Siniset olivat Soinin käsikassara, jotta hän hän sai vietyä poliittisen uransa suht kunniallisesti loppuun. Sanoo plokissaan, että luopui vapaaehtoisesti politiikasta. Ei se ihan niin mennyt. Maailma muuttui, mutta Soini ei muuttunut sillä tavalla jotta hänen poliitinen uransa olisi voinut jatkua. Siniset eivät ymmärrä, että Soini ei ole koskaan ollut sininen muuta kuin siinä vaiheessa kun puolue perustettiin. Soini hyväksikäytti sinisiä . Soini ei puhu sinisistä mitään, einyt eikä koskaan??

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turhaa yrittää uskotella että "siniset" ja "nykypersut" olisivat eri porukkaa - persu on persu vaikka voissa paistaisi😁

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ai, näinkö se menee. Pidetään sinisenä, mutta kun tulee tämmönen juttu niin ei olekkaan sininen.Kun lasketaan esim. valtuutettuja, niin ei todellisuudessa tiedetä, että ovatko sinisiä vai eivät. Tämmösiä haamujäseniä. Puolue-eliitti kuten kuten siihen kuuluva Elo ja Ahva sitten laskeskelevat, kuka on kelvollinen ja kuka ei vaikka jälkikäteenkin. Epäilen, että nyt on hypätty sitoutumattomiin suuri osa sinisistä valtuutetuista. Ero tapahtuu siten, että ei maksa jäsenmaksua. Ei sen kummenpaa ilmoitusta. Kuinka monta on valtuutettua, sinisten jäsentä, ei ole tiedossa. Luultavasti vähemmän kuin 59.

    • Anonyymi

      Yhdistysrekisterin mukaan Huhta on lokakuussa 2017 perustetun Espoon Siniset ry:n puheenjohtaja. Puoluen kiissttää, että Huhta olisi edes puolueen jäsen. Kyllä on omituisten otusten kerho, sanoisi Rölli-peikko!

      • Anonyymi

        On tietysti ollut, jos yhdistysrekisterissä näin mainittu. Voi olla, että alkuinnostuksessa oli mukana, mutta kun tuli tämä totaali romahdus niin lähti omille teilleen.
        En ihmettele, että siniset kiistävät tämän henkilön jäsenyyden. Se johtuu sinisten moraalista. Heille on tärkeää, miltä asiat näyttävät, ei se, mitä ne todellisuudessa ovat. Semmosia tekopyhiä fariseuksia. Pitävät itseään äärimmäisen hyvinä ihmisinä, muita parempina ,täydellisinä. On äänestäjien asia huomata tämä heidän täydellisyys. Eivät ole huomanneet ja vika on äänestäjissä ei heissä.


    • Anonyymi

      Nyt näyttää olevan iltapäivälehdessä katkeraa tekstiä Soini kusetuksista, kun vei porukan totaalieen suohon. J. Niinistön ja Terhon ym uran tuhosi. Tätä arvostelua tulee olemaan vielä..

      • Anonyymi

        Soini huiputti sinisiä, mutta siniset eivät sitä myönnä. Soini uskotteli sinisille, että heillä sinisillä on hyvä arvopohja, eivät ole rasisteja jne.. Tyhmät siniset ottivat Soinin puheet todesta. Tyhmyydestä kärsii, se on karman laki. On myös kyse valinnoista, niistä oikeista ja omista valinnoista. Soini itte sanoi, että jos sinulla ei ole omaa suunnitelmaa, olet osa jonkun toisen suunnitelmaa. Epäilen, että Soini tarkoitti sinisiä, että heillä ei ole omaa suunnitelmaa, vaan he ovat osa Soinin ja myös Orpon ja Sipilän suunnitelmaa. Toisin sanoen Soini pilkkasi sinisiä melko suoraan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4590
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe