Taisi Seiskaliikkeen matka jatkua sitten tähän!

Anonyymi

Ei voittoa eurovaaleissakaan. Samalla koko puolueen ”ääniharava” Paavo lähtee, jolloin tulevaisuus Seiskaliikkeellä näyttää olevan varsin harmaa ja ankea.
Paavo olisi voinut ajan kanssa nostaa Seiskaliikkeen vielä nousukiitoon ja sitä kohti oltiin menossa, mutta nyt sitten lähti Seiskaliikkeen sukellus unholan pohjattomaan mereen. Taisipa Paavokin tässä lopulta tehdä virheen, sillä tähtiryhmän jättäminen tuuliajolle ei ainakaan osoita hyvän kapteenin toimintatapoja. Miksi Paavo petti?

3

<50

Vastaukset

  • Paavo on aina ajatellut ja ajanut yksinomaan omaa etuaan ja tilipussiaan. Rahaa , valtaa, julkisuutta ja mainetta. Viis muista.
    Jo tuon pitäisi kaikkien tuntea ja tietää.

  • Malttia. Sitten kun Paavosta on tullut presidentti, Tähtiliikkeen kannatus lähtee hänen imussaan nousukiitoon. Ukraina näyttää tässä meille mallia. Volodymyr Zelenskyi, joka valittiin toisella kierroksella presidentiksi yli 70 prosentin ääniosuudella, esiintyi vaaleissa näennäisesti sitoutumattomana ehdokkaana, mutta valtaan päästyään hajotti parlamentin nostaakseen oman puolueensa valtaan.

    • Eipä lähtenyt nousukiitoon - kävi juuri toisin päin. Tuli pikemminkin mahalasku. Voidaan perustellusti epäillä, että Väyrysen poliittinen ura on tullut päätepisteeseen. Monessa mukana - muttei kertaakaan pääministeri eikä presidentti - Väyrysen kaltaista miestä se syö.


Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.